Salomon Quest Access

Salomon Quest Access

Értékelés: 5
39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű férfi sisak a síeléshez. A Salomon Quest Access W magas biztonsági fokozattal rendelkezik az EPS4D-nek köszönhetően, amely segít az ütés energiájának eloszlatásában. A síelő kényelméről a Custom Dial Fit rendszer, amely jó beállíthatóságot tesz lehetővé, valamint a puha kivehető bélés gondoskodik.

Salomon Northpole Lady Grey síbot
8 190 Ft 6 890 Ft

Akció

Női on-piste síbot, amelyet minden női síelő értékelni fog, legfőképpen szokatlan könnyűségének és tartósságának hála. A Salomon Northpole Lady Grey aspeciálisan kifejlesztett fogantyúnak hála stabil támaszt biztosít, természetesen kivehető kosaras rendszerrel ellátott.

Salomon X North-20%

Salomon X North

Értékelés: 4,5
8 690 Ft 6 890 Ft

Akció

Könnyű férfi síbot 18 mm átmérővel. Salomon X North alumíniumból készült, amely rugalmasságot és szilárdságot biztosít az alacsony súly megőrzése mellett. A síelők kényelmét a Standard pánt és az ergonomikus markolat kellemes anyaga biztosítja.

Salomon membrános téli gyermek cipő UTILITY TS CSWP J
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Salomon UTILITY TS CSWP J téli gyermek cipő, vízhatlan modell, amely kiváló tapadással rendelkezik, hideg időben is melegen tart és alkalmas mindennapos viseletre. A lábbeli felső része hasított bőrből készült, a belsejében pedig műszőrme bélés található. A ClimaSalomon™ Waterproof membrán megvédi gyermeked lábát az esőtől és az időjárás szeszélyeivel szemben.

Salomon Arctic Black

Salomon Arctic Black

Értékelés: 4
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi síbot Salomon Arctic Black alumíniumból gyártott, melynek köszönhetően nagyon könnyű és szilárd. A bot minőségi pánttal és ergonomikus markolattal rendelkezik.

Salomon Arctic Lady

Salomon Arctic Lady

Értékelés: 5
10 990 Ft

Női síbot alumíniumból gyártott, melynek köszönhetően nagyon könnyű és szilárd. A bot minőségi pánttal és ergonomikus markolattal rendelkezik. A Salomon Arctic Lady alkalmas szabadidős és haladó síelők számára is egyaránt.

Salomon Icon² M

Salomon Icon² M

Értékelés: 5
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak alacsony profiljával remekül illeszkedik, keskeny sziluettet képez. Az EPS 4D héj védi a fejet az erős oldalirányú ütésektől is. A Salomon Driver S Icon² M olyan audiorendszerrel rendelkezik, amellyel a lecsúszás közben zenét hallgathatsz.

Salomon Juke-17%
13 990 Ft 11 490 Ft

Akció

Gyermek síszemüveg 100 % UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Széles látómezőjű cilinderes üvegekkel rendelkeznek. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. Salomon Juke szilikon szalaggal van felszerelve, hogy pontosan a helyén maradjon.

Salomon Pearl
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos női sisak síeléshez. A Salamon Pearl² sisak Thin Shell szerkezete rendkívül erős és nagyon könnyű is egyben. A kényelemről a kivehető, mosható bélés és a kényelmes 3D Sound System Earpads fülvédő gondoskodik.

Salomon Shiva White síbot

Salomon Shiva White síbot

Értékelés: 5
9 990 Ft

Csúcsminőségű on-piste női síbot. A Salomon Shiva White alumíniumból készült, amelynek hála a síbot könnyű és tartós.

Salomon Wayfarer Skirt W
24 592 Ft 9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Salomon Wayfarer Skirt W egy univerzális szoknya, amely gyorsan száradó kényelmes stretch anyagból készült.  A különleges technológia védelmet nyújt a szél és a napfény ellen.

Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue
37 990 Ft 36 990 Ft

Akció

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. A Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue habbal vannak ellátva, ami hatékonyan vezeti el a nedvességet az arctól. Széles szilikon hevederrel van felszerelve.