-63%
Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT 1 ml - illatminta
1x

Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT

440 Ft
160 Ft

Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a művészet Salvador Dali.

Partnerünktől: Vivantis
Salvador Dali Sea & Sun In Cadaqués - EDT 30 ml
2x

Salvador Dali Sea & Sun In Cadaqués - EDT

4 400 Ft

Női parfümök Sea & Sun Cadaqués testesíti kellemesen csendes életmódot a falu Cadaqués. Itt Dalí találkozott feleségével és múzsája Galu. Sea & Sun Cadaqués van kölnivíz a hosszú forró nyári napokon. Élesen vágott üveg flakon kékes árnyalat jött létre a szellem új, modern illat márka Salvador Dalí.

Partnerünktől: Vivantis
Salvador Dali Lovely Kiss - EDT 100 ml

Salvador Dali Lovely Kiss - EDT

7 830 Ft

Salvador Dali Lovely Kiss virágos-gyümölcsös illat tele nyári frissesség. Ebből jött létre a lányok és a nők, akik a saját stílusát, és nem játszani. Ezzel a romantikus illat lesz, hogy úgy érzi, igazán különleges. Az illat indult 2011-ben. .

Partnerünktől: Vivantis
Salvador Dali Sun & Roses - EDT 100 ml

Salvador Dali Sun & Roses - EDT

6 030 Ft

Az ügyfelek nagyon népszerű és keresett márka a Salvador Dalí bemutatja a másik annak illat nőknek nevezett Sun & Roses. Ez virágos-gyümölcsös illat nyitott minden fiatal hölgyek és férfiak, akik keresik ezt a fajta illat – alkalmas meleg tavaszi és nyári napokon. Úgy indult 2013-ban. .

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Salvador Dali Dali Parfum - EDT 100 ml

Salvador Dali Dali Parfum - EDT

11 120 Ft
9 820 Ft

A Dali Parfum Eau De Toilette keleti- virágos női illat. A fűszeres- zöld tónusokkal kezdődő és virágos szívvel keverődő intenzív illat. Főként a nehéz és  összetéveszthetetlen parfümök kedvelői fogják értékelni. 1985-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Salvador Dali Itisdream - EDT 50 ml

Salvador Dali Itisdream - EDT

6 720 Ft

Egy másik illat, amelyet a Salvador Dalí márka a nyilvánosság előtt bemutat, az Itisdream – ez egy virágos-gyümölcs illat, amely friss gyümölcs tónusokkal nyílik meg, amelyek fokozatosan virágos szívillattá változik át, és az aromáját a pézsma és cédrusfa koronázza meg az alapillatban.

Partnerünktől: Vivantis
Salvador Dali Little Kiss Me - eau de toilette spray 100 ml

Salvador Dali Little Kiss Me - eau de toilette spray

9 280 Ft

A Little Kiss Me olyan, mint egy öröm, szín és érzékiség robbanása.  Ez az illat alkalmas tavaszra és nyárra, amikor minden ragyog és virágzik, amikor sötétedés után a partok a csillagos ég alatt világítanak.

Partnerünktől: Vivantis