Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT
400 Ft 270 Ft

Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a művészet Salvador Dali.

Salvador Dali Dali Parfum - EDT
7 690 Ft

A Dali Parfum Eau De Toilette keleti- virágos női illat. A fűszeres- zöld tónusokkal kezdődő és virágos szívvel keverődő intenzív illat. Főként a nehéz és  összetéveszthetetlen parfümök kedvelői fogják értékelni. 1985-ben került a piacra.

Salvador Dali Sea & Sun In Cadaqués - EDT
3 510 Ft

Női parfümök Sea & Sun Cadaqués testesíti kellemesen csendes életmódot a falu Cadaqués. Itt Dalí találkozott feleségével és múzsája Galu. Sea & Sun Cadaqués van kölnivíz a hosszú forró nyári napokon. Élesen vágott üveg flakon kékes árnyalat jött létre a szellem új, modern illat márka Salvador Dalí.

Salvador Dali Sun & Roses - EDT
3 840 Ft

Az ügyfelek nagyon népszerű és keresett márka a Salvador Dalí bemutatja a másik annak illat nőknek nevezett Sun & Roses. Ez virágos-gyümölcsös illat nyitott minden fiatal hölgyek és férfiak, akik keresik ezt a fajta illat – alkalmas meleg tavaszi és nyári napokon. Úgy indult 2013-ban. .