Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT
390 Ft

Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a művészet Salvador Dali.


Salvador Dali Le Roy Soleil - mini EDT
790 Ft

A Le Roy Soleil a keleti-fűszeres illat, amely gazdag összetételű. A fejillatban érezhető az ananász, mandarin, alma, bergamott, brazil rózsaszín fa, citrom, papaya virág és rebarbara. A szívillatban rejtőzik a burgonya, sárgabarack, szegfű, fahéj, orchidea, jázmin, gyöngyvirág és rózsa illatok.


Salvador Dali Purplelips - EDT
2 650 Ft

Purplelips: női illat által tervezett Salvador Dali. Attraction provokatív rejtély és érzékiség femme fatale el van rejtve a lila szín, amely felkéri a képzelet, hogy a felfedezés. Purplelips: elegáns, trendi illat, ami elvarázsol. Ez a luxus érzéki egy óda a nő és a művészet a csábítás.


Salvador Dali Salvador - EDT
4 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi parfüm Salvador egy a sok kedvenc illata márka Salvador Dalí. Egy szokatlan flakon elrejti orientális fűszeres illat, amely elkíséri Önt minden lépésnél. Ez nagyon elegáns illat fogja szeretni csak te, hanem a környezetét. A parfüm 1992-ben elindított. .


Salvador Dali Sea & Sun In Cadaqués - EDT
3 380 Ft

Női parfümök Sea & Sun Cadaqués testesíti kellemesen csendes életmódot a falu Cadaqués. Itt Dalí találkozott feleségével és múzsája Galu. Sea & Sun Cadaqués van kölnivíz a hosszú forró nyári napokon. Élesen vágott üveg flakon kékes árnyalat jött létre a szellem új, modern illat márka Salvador Dalí.


Salvador Dali Sun & Roses - EDT
3 720 Ft

Az ügyfelek nagyon népszerű és keresett márka a Salvador Dalí bemutatja a másik annak illat nőknek nevezett Sun & Roses. Ez virágos-gyümölcsös illat nyitott minden fiatal hölgyek és férfiak, akik keresik ezt a fajta illat – alkalmas meleg tavaszi és nyári napokon. Úgy indult 2013-ban. .