Sassy Élelmiszertároló tartály készlet, 0m +
3 780 Ft

A Sassy & nbsp; a tartálykészlet nagyszerű megoldás élelmiszer szállítására, ha sétálni megy a babájával vagy utazik. 4 & nbsp; konténerek fedéllel, amelyek egymásra rakhatók.

Sassy függő játék "a ku-ku", 0m +
4 200 Ft

Tanítsa meg gyermekét, hogy fedezze fel a titkokat, és játssza el a bújócska kedvenc játékát. A játék babakocsira, gyermekágyra rögzíthető, vagy ahol szükség van rá.

Sassy Vidám trombita, 6 m +
3 190 Ft

A színes trombita lenyűgöző & nbsp; eszköz, amely ösztönzi és motiválja a gyermeket a játékra & nbsp; és fejleszti motorikus képességeit.

Sassy Music Cube - Maracas, 6 m +
2 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek imádják a zenét. Zenei kocka – A maracas nagy, kényelmes fogantyúval rendelkezik, hogy megkönnyítse a fogást, és a gyermek saját zenét készíthet.

Sassy Chinstrap - Zsiráf, 0-2r
3 630 Ft

Vidám áll – Zsiráf & nbsp; nem csak enni adhat a babának, hanem akkor is, amikor az első fogai fogynak. & Nbsp; & nbsp;

Sassy Mirror "Ki van ott", 3m +
8 890 Ft

Kedvenc játék: „ki van ott?“ kezdődhet. Egy gyönyörű színes tükör lehetővé teszi, hogy gyermeke felfedezze a körülötte lévő világot, de a saját képét is.

Sassy Safari babaápolási szett, 0 m +
7 260 Ft

A babaápolási készlet mindent tartalmaz, amire otthon vagy útközben szükség lehet, hogy kényelmesen vigyázzon a baba higiéniájára. A hozzáadott érték a színes és vidám karakterek, amelyek különböztetik ezt a készletet másoktól.

Sassy Saját telefon, 6m +
3 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A flip telefon lenyűgöző játék, amely játékra ösztönzi és motiválja gyermekét. Színes színek, gombok és különféle gyűrűk támogatják a gyermek pszichomotoros fejlődését.