SAXX Sport Mesh Bb Fly (1000878)
7 990 Ft

Férfi boxer SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (1000878) kifejlesztése során a kényelmet és a mozgás szabadságát tartották szem előtt. A 3D technológiának köszönhetően jól illeszkedik. Ideális mindennapi sporttevékenységekhez.

SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087)
13 490 Ft

Férfi boxer SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087) kifejlesztése során a kényelmet és a mozgás szabadságát tartották szem előtt. A 3D technológiának köszönhetően jól illeszkedik. Ideális mindennapi sporttevékenységekhez. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

SAXX Vibe Boxer Brief (SAX11120083)
10 990 Ft

Férfi boxerek SAXX Vibe Boxer Brief (SAX11120083) a SAXX sorozat legsikeresebb stílusa. 9 panelből készülnek nagyon finom elasztikus anyagból.

SAXX Férfi alsónadrág UNDERCOVER BRIEF FLY black
8 510 Ft

Férfi rövidnadrág kiváló minőségű anyagból. Szabadalmaztatott Ball Park Pouch ™ és Three-D Fit ™ technológiák biztosítják a kényelmet, a megfelelő tárolást és a védelmet.

SAXX Férfi boxeralsó DAYTRIPPER BB FLY navy splatter stripe
8 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szabadalmaztatott Ball Park Pouch ™ és a Three-D Fit ™ technológiával ellátott ökölvívók biztosítják a kényelmet, a megfelelő tárolást és a védelmet. Lélegző anyag, amely eliminálja a nedvességet.

SAXX Férfi boxeralsó DAYTRIPPER BB FLY red heather
8 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szabadalmaztatott Ball Park Pouch ™ és a Three-D Fit ™ technológiával ellátott boxeralsó biztosítja a kényelmet, a megfelelő védelmet. Lélegző anyag, amely felszívja a nedvességet.

SAXX Daytripper Bp Fly férfi boxer
8 490 Ft

Újdonság

Saxx Daytripper Bp Fly férfi boxer. A mindennapos aktív életvitelhez szükséges egyedülálló kényelmet kapod ettől a boxeralsótól. Lapos varratok az egész napon át tartó kényelem érdekében.

SAXX Vibe Boxer Brief férfi boxer
11 290 Ft

Újdonság

SAXX Vibe Boxer Brief boxerek a SAXX márka kínálatának legsikeresebb stílusát képviselik. 9 panelből készülnek nagyon finom elasztikus anyagból.

SAXX Kinetic Hd Boxer Brief férfi boxer
13 490 Ft

Újdonság

SAXX Kinetic Hd Boxer Brief férfi boxer egy mestermű. Ez a modell úgy lett kialakítva, hogy viselete kényelmes legyen, ezért a Saxx társaság a Kinetic HD modellel tökéletesítette a meglévő Kinetic sorozat termékeit. Leginkább sportolás és fitnesz során fogod nagyra értékelni.

SAXX Undercover Box Br Fly 2Pk férfi boxer
16 890 Ft

Újdonság

SAXX Undercover Box Br Fly 2Pk férfi boxeralsó. A technikai alsónadrág lehet végre pamutból is! Az Undercover a válasz a holnap alsóneműjére. A különlegesen puha kevert anyagnak köszönhetően, amely egyesíti a pamutot és a Modalt®, ez a boxer légáteresztő, ráadásul kellemetlen szagok elleni technológiával is el van látva. 2 darab a csomagolásban.

SAXX Undercover Boxer Br Fly férfi boxer
9 990 Ft

Újdonság

SAXX Undercover Boxer Br Fly férfi boxeralsó. A technikai alsónadrág lehet végre pamutból is! Az Undercover a válasz a holnap alsóneműjére. A különlegesen puha kevert anyagnak köszönhetően, amely egyesíti a pamutot és a Modalt®, ez a boxer légáteresztő, ráadásul kellemetlen szagok elleni technológiával is el van látva.

SAXX Volt Boxer Brief férfi boxer
11 290 Ft

Újdonság

SAXX Volt Boxer Brief férfi boxer. A legújabb, mikro perforációval ellátott modell kiváló szellőzést eredményez. Az anyag antibakteriális kezeléssel ellátott. A kényelmes viselést a lapos varratok és a 3D szerkezet egészítik ki, amely követi az emberi test alakját.