SAXX Sport Mesh Bb Fly (1000878)-66%
6 490 Ft 2 190 Ft

Akció

Férfi boxer SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (1000878) kifejlesztése során a kényelmet és a mozgás szabadságát tartották szem előtt. A 3D technológiának köszönhetően jól illeszkedik. Ideális mindennapi sporttevékenységekhez.

SAXX Daytripper Bp Fly férfi boxer-16%
6 490 Ft 5 390 Ft

Akció

Saxx Daytripper Bp Fly férfi boxer. A mindennapos aktív életvitelhez szükséges egyedülálló kényelmet kapod ettől a boxeralsótól. Lapos varratok az egész napon át tartó kényelem érdekében.

SAXX férfi boxeralsó Undercover Boxer Br Fly
9 190 Ft

Újdonság

férfi boxeralsó SAXX Undercover Boxer Br Fly. Végre egy technikai alsónemű, ami pamutból készült! Az Undercover a holnap alsóneműje. A pamut és a Modal® ötvözésével kapott kivételesen puha keverék-anyagnak köszönhetően a boxeralsó lélegzik és szagellenes technológiával is rendelkezik.

SAXX Férfi alsónadrág UNDERCOVER BRIEF FLY black-40%
8 640 Ft 5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi rövidnadrág kiváló minőségű anyagból. Szabadalmaztatott Ball Park Pouch ™ és Three-D Fit ™ technológiák biztosítják a kényelmet, a megfelelő tárolást és a védelmet.

SAXX Férfi boxer Kinetic Hd Boxer Brief
12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A férfi SAXX Kinetic Hd Boxer Brief boxer a SAXX Kinetic Hd Boxer Brief egy remekmű. Ezt a modellt úgy alakították ki, hogy kényelmesen viselhető legyen, így a Saxx továbbfejlesztette a meglévő Kinetic termékcsaládot a Kinetic HD modellel. Legjobban értékelni fogod őket sporttevékenység vagy fitnesz közben.

SAXX férfi boxeralsó Quest Boxer Brief Fly
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló bokszeralsó, tökéletes tulajdonságokkal, amely magasabb osztályú viselet kényelmét eredményezi. Szabadalmaztatott BallPark Pouch megoldás, amelynek köszönhetően a herék kényelmes zsebekben helyezkednek el, amelyek megakadályozzák a combokkal való érintkezést. A Quest 2.0 bokszeralsók nagyon könnyű, hálós szerkezetű, rugalmas anyagból készülnek.

SAXX Kinetic Hd Boxer Brief férfi boxer-15%
10 190 Ft 8 590 Ft

Akció

SAXX Kinetic Hd Boxer Brief férfi boxer egy mestermű. Ez a modell úgy lett kialakítva, hogy viselete kényelmes legyen, ezért a Saxx társaság a Kinetic HD modellel tökéletesítette a meglévő Kinetic sorozat termékeit. Leginkább sportolás és fitnesz során fogod nagyra értékelni.

SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087)-66%
10 790 Ft 3 590 Ft

Akció

Férfi boxer SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087) kifejlesztése során a kényelmet és a mozgás szabadságát tartották szem előtt. A 3D technológiának köszönhetően jól illeszkedik. Ideális mindennapi sporttevékenységekhez. A csomag 2 db-ot tartalmaz.

SAXX Vibe Boxer Brief férfi boxer-15%
8 590 Ft 7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SAXX Vibe Boxer Brief boxerek a SAXX márka kínálatának legsikeresebb stílusát képviselik. 9 panelből készülnek nagyon finom elasztikus anyagból.

SAXX Volt Boxer Brief férfi boxer-15%
8 590 Ft 7 290 Ft

Akció

SAXX Volt Boxer Brief férfi boxer. A legújabb, mikro perforációval ellátott modell kiváló szellőzést eredményez. Az anyag antibakteriális kezeléssel ellátott. A kényelmes viselést a lapos varratok és a 3D szerkezet egészítik ki, amely követi az emberi test alakját.