Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 3 db, rózsaszín maci
8x

Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 3 db

3 390 Ft

SCAMP szövet pelenkák 70×70 cm a motívumaival felhívják magukra a gyermeked érdeklődését. Minden anya számára ideális segítők. Akár a csecsemő fejecskéje alá, törölgetéshez, vagy akár mint az egészséges csípőízület fejlődésének támogatása az újszülötteknél, jó ha mindig kéznél lesz.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 10 db, fehér
16x

Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 10 db, fehér

5 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

SCAMP szövet pelenkák 70×70 cm minden anya számára ideális segítők. Akár a csecsemő fejecskéje alá, törölgetéshez, vagy akár mint az egészséges csípőízület fejlődésének támogatása az újszülötteknél, jó ha mindig kéznél lesz.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 3 db, pink
13x

Scamp Szövet pelenkák 70x70 cm 3 db

3 090 Ft

SCAMP szövet pelenkák 70×70 cm több színváltozatban, mely ideális segítőtárs minden anya számára. Akár a csecsemő fejecskéje alá, törölgetéshez, vagy akár mint az egészséges csípőízület fejlődésének támogatása az újszülötteknél, jó ha mindig kéznél lesz.

Forgalmazó: MALL
Scamp Comfort Isofix magzatvédő biztonsági öv kismamáknak, piros
21x

Scamp Comfort Isofix biztonsági öv kismamáknak

10 490 Ft

Scamp Autós biztonsági öv terhes nők számára Comfort Isofix egy kicsit más, mint a jelenleg forgalomban lévő hasonló övek. Biztonságosabb, kényelmesebb és tartósabb.

Forgalmazó: MALL
Scamp Babafészek kókusz Little cloods
14x

Scamp Babafészek kókusz

14 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Scamp babafészek számos módon kihasználható, például a biztonságérzet növelése érdekében a kiságyban, utazáskor, mint kiságy és pelenkázó alátét vagy a biztonságos éjszakai alváshoz a szülői ágyban. A babafészek ideális újszülötteknek : 0 és 6 hónapos kor között

Forgalmazó: MALL
Scamp Babafészek kókusz Elephant blue grey
4x

Scamp Babafészek kókusz Elephant

13 490 Ft

Scamp Elephant babafészek számos módon kihasználható, például a biztonságérzet növelése érdekében a kiságyban, utazáskor, mint kiságy és pelenkázó alátét vagy a biztonságos éjszakai alváshoz a szülői ágyban. A babafészek ideális újszülötteknek : 0 és 6 hónapos kor között

Forgalmazó: MALL
Scamp Babafészek soft, ColorfulHeart
32x

Scamp Babafészek soft

12 990 Ft

Babafészek a Scamp márkától, többféle módon felhasználható. Használhatod egy kiságyban a biztonsági érzet növelése érdekében utazás során egy kiságyként vagy pelenkázóasztalként, vagy biztonságos alváshoz egy ágyban a szülőkkel. A fészket 0–6 hónapos csecsemők számára tervezték.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szoptatós párna mouse
73x

Scamp Szoptatós párna

10 690 Ft

SCAMP szoptatós párna, 160×30cm nagyszerű társad lesz már a terhesség kezdetétől fogva. Többféle felhasználási móddal rendelkezik. A párna jól formázható, hogy igényeidnek minél jobban megfeleljen.

Forgalmazó: MALL
Scamp Szoptatós párna ancora blue
128x

Scamp Szoptatós párna

10 690 Ft

ASCAMP szoptatós párna, 160×30cm nagyszerű társad lesz már a terhesség kezdetétől fogva. Többféle felhasználási móddalrendelkezik. A párna jól formázható, hogy igényeidnek minél jobban megfeleljen.

Forgalmazó: MALL
Scamp Takaró 6-réteges Többszínű

Scamp Takaró 6-réteges

9 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A kényelmes hatrétegű takaró ideális babakocsiba, gyermekágyba, vagy autósülésbe. A különleges kezelésnek köszönhetően jacquard gépi szövéssel képes a gyermeknek maximális kényelmet és melegség érzetet biztosítani. A 6 rétegű Scamp takaró természetes anyagból készült (pamut), amely gyengéd a finom baba bőréhez. A takaró súlya 500 g.

Forgalmazó: MALL
Scamp Takaró minky Rózsaszín/szürke

Scamp Takaró minky

9 890 Ft

Kétoldalas takaró pamut anyagból, amely maximális kényelmet és meleget nyújt a gyermeknek. Ez egy nagyon jó minőségű szövet, amely megfelel az Ökotex tanúsításnak. A Scamp minky takaró lenyűgöz a dizájnjával, motívumával és az eredeti, szív alakú kivágással ellátott csomagolásával. Ezáltal a takaró alkalmas ajándékként is.

Forgalmazó: MALL

Céges bemutatkozás: Prince Oliver Bt. 1993-ban, első gyermekünk megszületésének évében alakult, családi vállalkozásként. Azóta foglalkozunk bébi fehérnemű készítésével és forgalmazásával. Egyre több visszaigazolást kaptunk, hogy amit készítünk az jó minőség, és tetszik az embereknek. Az előállított kombidresszek, pólók és kisnadrágok minden esetben 100% pamut alapanyagból készülnek. A felhasznált import fonal hosszú évek óta ugyanazon gyártótól származik, nem kötünk kompromisszumot olcsóbb, de esetleg kevésbé jó minőségű alapanyag felhasználásával. Már a kelme kötése is saját kezű, szigorú minőség-ellenőrzés alatt zajlik. Az anyagok kikészítésénél és festésénél kizárólag az EU területén gyártott, a legszigorúbb egészségügyi előírásoknak megfelelő anyagokat ,festékeket alkalmazunk. Saját műhelyünkben magyar szakemberek munkája nyomán kerülnek fel a minták a kombidresszekre szitanyomtatással, hímzéssel vagy matricás eljárással, magyar varrónők keze nyomán öltenek végső formát a ruhadarabok. A kombikra kerülő patentek nikkelmentes anyagból készülnek, így a fémekre érzékeny gyerekek is használhatják.

Scamp márka: Munkánk eredményeként az évek folyamán úgy tűnt márkát teremtettünk, és ennek a márkának a SCAMP nevet adtuk, amely 2006. óta védjegyoltalommal ellátott márkanév. Ezzel a névvel (magyarul lurkót, amolyan a szeme sem áll jól csibész gyereket jelent) remélhetőleg kellően tudjuk illusztrálni a mögöttes forma, minta és színvilágot. Bár tudjuk, a magyar világnyelv, külföldi partnereink végett döntöttünk a név angol változata mellet. Reméljük azonban, hogy kárpótolni tudjuk Önöket a sok magyar nyelvű feliratos, vagy a nagysikerű mondókás sorozat darabjaival.