Schauma Korpásodás elleni sampon Anti-Dandruff X3 (Intensive Shampoo) 400 ml
970 Ft

Az Anti-Dandruff X3 korpásodás elleni sampon férfiaknak készült – harcol a túlzott korpásodás ellen, és legfeljebb 6 hétig megakadályozza annak visszatérését (rendszeres használat esetén). Nyugtatja a fejbőr viszketését és feszültségét, megtisztítja a gyökereket és ápolja a hajat. .

Schauma Dúsító sampon Power Volume 48H (Shampoo) 400 ml
970 Ft

A Power Volume 48H Volume sampon a finom és zamatos haj különleges igényeihez készült. Fényes csillogást kölcsönöz a hajnak és a látható haj mennyiségének 48 óráig *. Felhasználás után a hajad mosható, láthatóan fényes és tele volumen!

  • Schauma Blow-Dry Spray-vel kombinálva.
Schauma Sampon és balzsam Kids Girl (Shampoo & Conditioner) 250 ml
930 Ft

Sampon és Balm Kids Girl egy gyengéd receptet tartalmaz – mesterséges festékektől mentes. Csak a baba hajára és bőrére készült. A pH semleges a bõrön, és a fürdéskor többé nem hallhat könnyeket és nem zúzódhat. Megvédi a bőr kiszáradását is.

Schauma Sampon és tusfürdő Kids Boy (Shampoo & Shower Gel) 250 ml
930 Ft

Sampon és tusfürdő A Kids Boy gyengéd receptet tartalmaz – mesterséges festékektől mentes. Csak a baba hajára és bőrére készült. A pH semleges a bõrön, és a fürdéskor többé nem hallhat könnyeket és nem zúzódhat. Megvédi a bőr kiszáradását is.

Schauma Teen Box hajápoló ajándékszett, rénszarvasos
6 020 Ft 4 520 Ft

Újdonság

A készlet a következőket tartalmazza:

Nature Moments Hair Smoothie (Rich Care Shampoo) sampon My Darling (Dry Shampoo) száraz sampon Got2b 2Sexy (Volumizing Hairspray) hajlakk  Got2b Glitter Glam (Hair Glitter Gel) csillámos hajgél .