Schauma Dúsító sampon Power Volume 48H (Shampoo) 400 ml
850 Ft

A Power Volume 48H Volume sampon a finom és zamatos haj különleges igényeihez készült. Fényes csillogást kölcsönöz a hajnak és a látható haj mennyiségének 48 óráig *. Felhasználás után a hajad mosható, láthatóan fényes és tele volumen!

  • Schauma Blow-Dry Spray-vel kombinálva.
Schauma Sampon és balzsam Kids Girl (Shampoo & Conditioner) 250 ml
790 Ft

Sampon és Balm Kids Girl egy gyengéd receptet tartalmaz – mesterséges festékektől mentes. Csak a baba hajára és bőrére készült. A pH semleges a bõrön, és a fürdéskor többé nem hallhat könnyeket és nem zúzódhat. Megvédi a bőr kiszáradását is.

Schauma Sampon és tusfürdő Baby (Shampoo & Shower Gel) 250 ml
790 Ft

Baby sampon és tusfürdő speciálisan a baba haj és bőr számára készült. 100% illatos, pH-semleges és puha a bőrön. Ne irritálja a szemét, ezért ne aggódjon a könnyek miatt. A fürdőzés egy sampon és egy tusfürdő Baby csak szórakoztató.

Schauma Sampon és tusfürdő Kids Boy (Shampoo & Shower Gel) 250 ml
790 Ft

Sampon és tusfürdő A Kids Boy gyengéd receptet tartalmaz – mesterséges festékektől mentes. Csak a baba hajára és bőrére készült. A pH semleges a bõrön, és a fürdéskor többé nem hallhat könnyeket és nem zúzódhat. Megvédi a bőr kiszáradását is.

Schauma Silver Reflex (Shampoo) 400 ml
1 710 Ft

Újdonság

Az Silver Reflex sampont szürke, fehér vagy megvilágított hajra tervezték. Semlegesíti a nem kívánt sárga színeket és erősíti a hajat. .