Schleich 42195 Játékfarm

Schleich 42195 Játékfarm

Értékelés: 4,8
38 580 Ft 35 750 Ft

A Scheilcht 42195 Játékfarm, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389
26 060 Ft 24 610 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Karaván barátok találkozójára 42415
22 130 Ft

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.

Schleich Nagy ház, istálló és kiegészítők 42416
51 060 Ft 45 380 Ft

2 év garancia

Történelmi vendégház Lakeside városban, amely generációkon át a Kramer család otthona. A ház nagy mennyiségű lakás kiegészítővel felszerelt. Rengeteg remek funkcióval, mozgó részekkel és részletekkel. Titkos ajtóval amely a padlásra vezetnek! A lovak az istállóban a tömlővel lemoshatók. A konyhában mindig forró edény van teával, vagy egy jó levessel. Az első emeletre lépcső vezet, ahol Hannah és Mia osztozik egy szép szobán. Trakehner és Hannah Quarter Horse istállója közvetlenül a ház mellett található.

Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344
39 800 Ft 38 510 Ft

A Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Adventi naptár 2020 - Lovak
11 960 Ft 9 620 Ft

Adventi naptár exkluzív figurákkal és kiegészítőkkel a Horse Club sorozatból, amely karácsonykor mosolyt varázsol a gyerekek arcára. A 24 ablak mögött egy teljes játékjelenet található. Ez a naptár egy ló témájú történetet mesél el. A Schleich figurák rendkívül részletesek, szeretettel festettek, és lehetővé teszik a gyermekek számára a játékot, ugyanakkor megtanulják és megismerik a gazdaságban élő állatokat.

Schleich Nagy lóverseny 42338
32 310 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy díjugrató verseny gyönyörű kézzel festett figurákkal. A készletben található két ló lovassal, akadályok, elkerített dobogó és számos egyéb kiegészítő. Kezdődik a nagy lovasparádé! Csak a leggyorsabb versenyzők a legkevesebb hibával kerülnek fel a pódium győztes fokára. Gyönyörű kupát kapnak, lovaik pedig a győztesek csodás koszorúját.

Schleich Adventi naptár 2020 - Háziállatok
11 960 Ft 10 580 Ft

Adventi naptár figurákkal és kiegészítőkkel a Farm World sorozatból, amelyeket a gyerekek már alig várnak. A 24 ablak mögött egy teljes játékjelenet található. Minden nap új meglepetés vár rád! A Schleich figurák rendkívül részletesek, szeretettel festettek, és lehetővé teszik a gyermekek számára a játékot, miközben megtanulják és megismerik a gazdaságban élő állatokat

Schleich Adventi naptár 2020 - Dinoszauruszok
11 980 Ft 9 480 Ft

Adventi naptár Schleich dinoszaurusz figurákkal. Minden dinoszaurusz rajongó erre várt. A 24 ablak mögött egy teljes játékjelenet található. Csodálatos ajándék minden dinoszaurusz rajongó számára. A Schleich figurák rendkívül részletesek, szeretettel festettek, és lehetővé teszik a gyermekek számára a játékot, miközben tanulnak és ismerkednek.

Schleich 42519 Kávézó lovasok számára
18 180 Ft 16 490 Ft

A zsokék kávézója kiváló kiegéítője a Horse Club világának. Számos olyan csodás részlettel, funkcióval és kiegéítővel rendelkezik, mint például a valósághű kávézó és a lovak etetésére szolgáló tér. Tom pincér figura kezei mozognak, képes állni és tárgyakat fogni. Carolina figura kezei mozognak, képes lovagolni, széken ülni és tárgyakat tartani. A Cups & Saddles kávézóban a lányok szeretnek találkozni, itt pletykálhatnak, vagy almás kalácsot ehetnek.

Schleich Mobil Állatorvosi Klinika lóval és ápolóval 42370
16 210 Ft 13 740 Ft

Mobil állatorvosi klinika lóval és ápolóval egy szuper kiegészítő a farmodhoz. A készletben találsz egy csomó kiegészítőt. Az autó tetője és oldala lehajtható. Az ablakok és ajtók nyithatók. Továbbá tartalmaz egy rámpát, amely a sérült állatok berakására szolgál. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Fríz kanca 13906

Schleich Fríz kanca 13906

Értékelés: 4,8
3 010 Ft

A fríz lovak hazájuk, a holland Frízföld alapján kapták nevüket. Európai egyik legrégibb lófaja. Jellegzetes fekete szőrük, csodálatos sörényük és szép farkuk. A fríz lovak további ismertetőjele a lábán lévő hosszú szőr. Ennek a kancának szépen kidolgozott, hullámos sörénye és farka van, ami egyedülálló gyűjtői tárggyá teszi.

Schleich Wild Life játszószőnyeg 42477
14 090 Ft 10 720 Ft

A Wild Life játszószőnyeg tökéletes alap a Schleich termékekhez. Például a szintén Wild Life szériából származó játékkészletek számára. Ezenkívül rengeteg teret biztosít a további állatkalandok számára. Annak ellenére, hogy puha anyagból készült, szerkezete lehetővé teszi, hogy az állatfigurák egyenesen álljanak játék közben.

Schleich Barna jahú Lisa és lova Storm
6 310 Ft

Lisa egy tehetséges díjugrató, aki több érmet nyert, mint bárki más. Most pedig az Olimpiára készül. Időnként csődörével, Strommal, megpihen az edzésektől, és élvezi a kis kalandokat. Lisa mindig számíthat a lovára.

Schleich Szőke Sofia és lova Blossom
6 180 Ft

Nem Sofia választotta ki Blossom-ot, az andalúz kancát. Ez pont fordítva történt! Miközben Sofia ábrándozott, Blossom gyengéden hozzádörgölte az orrát, de olyan szeretettel, hogy Sofiát háromszor is ledöntötte a lábáról. Sofia imádja Blossomot, szeret vele ide-oda mászkálni és minden szabad percét vele tölti.

Schleich Nagy dinoszaurusz kutatóállomás
41 120 Ft
+ ingyen szállítás

A Schleich nagy dinoszaurusz kutatóállomás rengeteg kalandot és szórakozást kínál játék közben! Az amazóniai dzsungel mélyén rejlő állomáson minden megtalálható, ami szükséges az utolsó élő dinoszauruszok kutatásához. Az állomáson a parancsnoki központ mellett egy lengő tetővel és daruval ellátott megfigyelő fedélzet is található. Alattuk karantén helyezkedik el az újonnan elfogott dinoszauruszok számára. Az első vizsgálatok itt végezhetők el, majd a dinoszauruszokat a nyíláson keresztül egy zárt térbe terelheted.

Schleich Vörös hajú Hannah és lova Cayenne
5 490 Ft

Hannah imádja a vadnyugati lovaglást. Először akkor találkozott az ötéves lóval, amikor az istállót takarította. Cayenne akkoriban nagyon félénk volt. Hannah gyengéd hangon énekelt neki és nem tartott sokáig, amíg elválaszthatatlan barátokká váltak. Hannah állatorvos szeretne lenni, mint az anyukája.

Schleich Játszószőnyeg Horse Club
13 480 Ft 10 990 Ft

A Horse Club játszószőnyeg ideális alap egy hatalmas lógazdaság létrehozásához, ahol rengeteg új kalandot tapasztalhatsz meg! Elég helyet biztosít a lovak, állatok és egyéb játékok számára. Annak ellenére, hogy puha anyagból készült, szerkezete lehetővé teszi, hogy az állatfigurák egyenesen álljanak játék közben.

Schleich Kő szörnyeteg 70141
8 100 Ft

Ez a félelmetes kolosszus gyakran már távolról hallható, ha megmozdul az egész Eldrador rezeg! Mivel a kő szörnyeteg nagyon nehéz és hatalmas, csak lassan tud mozogni. Ráadásul egyáltalán nem okos, de hihetetlenül erős! Teljesen eltudja fordítani a testének felső részét a tengelye körül, és hatalmas kő ökleivel hatalmas károkat tud okozni! Egy nagy kristályból nyeri erejét, amelyet veszélyes fegyverként is használ.

Schleich A természet világa - díjugrató akadályok 42271
7 550 Ft

Ideális kiegészítő a legjobb lovak számára. A díjugratás nagyon igényes sportág, így kezdj neki az edzésnek már most ezzel a 3 akadályt tartalmazó készlettel. Változatosan összeállíthatod őket. Kézzel festett, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Állatok a farmról 5 db-os készlet 42386
6 690 Ft 6 450 Ft

A készlet öt olyan állatot tartalmaz, amelyek a legismertebbek a farmról. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig aprólékosan kidolgozottak. A borjú, a macska, a kutyus, a liba és a róka sem hiányozhatnak készletedből. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Fekete hajú Sarah és lova Mystery
5 630 Ft

Sarah legjobban a réteken szeret lovagolni, átgázolni a patakokon és átvágtatni az erdőn kancájával, Mystery-vel. Így mind a ketten szabadnak érezhetik magukat, mint a madár. Sarah nem tulajdonosa Mysterynek, a kancának, de szereti meglovagolni. Felnőttként lovasaktató szeretne lenni.

Schleich Állatka - fríz kanca
2 880 Ft

Fríz kanca az európai fajok egyik legidősebbje közé tartozik. Hollandia északi részéről származik. Jellegzetes jegye a gazdag és hosszú sörény. Idomításra, fogatba vagy munkára is befogatható. Ajánlott gyerekek számára 3 éves kortól.

Schleich Andalúz kanca 13793
3 290 Ft

Gyönyörű kézzel festett és aprólékosan kidolgozott ló figura, amely nemcsak a lovak rajongóinak szerez örömet. Az andalúz ló különleges, elegáns ló. Valójában ez a fajtát „tiszta spanyol tenyésztés“-ként emlegetik.

Schleich Fehérfarkú őzgida
2 190 Ft

Bővítsd állatgyűjteményedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fehérfarkú őzgida figurával. A fehérfarkú fiatal szarvas képes 20 perccel a születés után lábra állni és öt nap után már gyorsabban fut, mint az ember.

Schleich Csillogó virágos ház egyszarvúval, tóval és istállóval
28 880 Ft
+ ingyen szállítás

A reggeli nap fényében a virágos ház a természet finom színeiben ragyog. A ház tényleg tágas és még egy lóistállóval is rendelkezik. Történeteket mesélhet, álmodhat, vagy új kalandok után nézhet! A felső emeletről egy buborékos vizes csúszda folyik a kis tóba. A lovak, a manók hű barátai, a ház előtt legelnek. A csillagos égre a felső emeletről a legszebb a kilátás. Mindenki, aki itt él, boldog kell, hogy legyen.

Schleich 4 x 4 terepjáró csörlővel
14 470 Ft 14 290 Ft

Itt az ideje egy kalandnak Daviddel, a természetvédővel és hűséges társával, egy fiatal csimpánzzal. Csörlővel ellátott négykerekű terepjárójuk minden útvonalat legyűr! A visszahúzható csörlő a jármű elejére és hátuljára szerelhető, így nagyon szórakoztató.

Schleich Jéggriffmadár 70143
7 970 Ft

A jéggriff több éles fegyverrel rendelkezik, hogy legyőzze az ellenségeit. Harc közben először a támadó páncélját szúrja át a hegyes karmaival, majd belemélyeszti a hatalmas éles csőrét. Néha fordítva csinálja, a kedvétől függ. Ennek a hidegvérű szörnyetegnek hat éles jégtolla van mindkét hatalmas szárnyán, amelyet az ellenségek távoltartására használ. Néha azonban elegendő megszólaltatnia a mindent átütő, fülsüketítő hangját ami bántja a füleket.

Schleich Fríz versenyló

Schleich Fríz versenyló

Értékelés: 4,8
4 940 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Fríz versenyló figurával. Elegáns, mozgékony ügetése és büszke testtartása a melegvérű spanyol lovaktól ered. A fehér fülvédő a Fríz lovat védi a hangos zajoktól, míg a nemes fehér lábvédő a sérülésektől.

Schleich Istálló Lusinato kancával 42368
8 100 Ft

Ebben a készletben gyönyörű Lusitánskou kancát találsz, amely szereti az istállójában tölteni idejét és vályúból issza a vizet Az istálló levehető tetővel, nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik. Minden figura és kiegészítő kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Terepjáró kültéri házzal egy dinoszaurusz számára 41464
24 490 Ft 18 420 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi és részletes kidolgozású kézzel festett figura készlet őskori témával. Terepjárójával Luis képes gyorsan eljutni a nyitott kifutóhoz és egy hatalmas húsból készült csalival el is fogja a Gigantosaurust Meghibásodás esetén egy eszközkészlet segít Luisnak a javításban. Ha pedig véletlenül elakad, csörlővel kihúzhatja. Ez a készlet a Schleich Dinoszaurusz világ része.

Schleich Berni pásztorkutya szuka 16397
2 190 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. A berni pásztorkutya egy svájci kutyafaj. Közepesen nagy vagy nagy termetű, hosszú szőrű, háromszínű, harmonikus és kiegyensúlyozott természetű. Eredetileg kereső-, hajtó- és húzókutyaként használták a parasztudvaroknál.

Schleich Karaván és edzési felszerelés lovakkal 72141
27 090 Ft

Ebben a csomagolásban exkluzív Schleich figurákat találsz, amelyek mosolyt csalnak gyermeked arcára. A karaván a barátnők központja lett. Amikor szükséges, a karavánban ülhetnek, télen a párnáz kanapén, míg nyáron kinyitják a karaván oldalát, így egy csodás nagy teraszt hozhatnak létre. Egy egé játékkészletről van szó figurákkal és kiegéítőkkel, amelyek a karavánba helyezhetőek, így a karaván az egyik helyről a másikra vihető.

Schleich Legelő kerítés

Schleich Legelő kerítés

Értékelés: 5
3 840 Ft

Legelő kerítés praktikus kapuval, melyen keresztül az állatot kiengedheti a legelőre. az ajtó nyitható és csukható! A kerítésnek köszönhetően kombinálható minden Schleich® típusú kerítéssel.

Schleich Teknős család házzal 42506
4 990 Ft

Minőségi és részletesen kidolgozású kézzel festett teknős figura készlet házzal, a Wild Life kollekcióból. A teknős ház megvédi a teknősöket a naptól, az esőtől, a széltől és a hidegtől. A teknősök pihenhetnek benne, például a kertben tett séta és a friss saláta elfogyasztása után.

Schleich Kiskutya fekhely

Schleich Kiskutya fekhely

Értékelés: 4,7
5 210 Ft

A kiskutya fekhelyén együtt játszhat a maltipoo, csivava és a labrador is. Ezek így hárman együtt hatalmas rendetlenségre képesek. Puha pokrócon játszanak, plüss medvét húzzák, bújócskáznak.

Schleich Barlang dinoszauruszokkal 41461
18 790 Ft 18 420 Ft

Húsevő Herreraszaurusz őrjöng a dinóbarlang körül. A Microraptor gyorsan elrejtőzik, mert kicsi. De a Psittacosaurusnak csak egy esélye van a menekülésre, sikerül neki? A barlang elülső része katapulttá változtatható át! Ha a kőoszlop összedől, mindent maga alá temet!

Schleich Tüzes bika

Schleich Tüzes bika

Értékelés: 5
3 560 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott tüzes bika figurával. Vigyázz, könnyedén felbőszül: A tüzes bika nem tétlenkedik sokáig – felszúrja ellenfelét a fénylő szarvára, amellyel még a legerősebb páncélt is átszúrja.

Schleich Pokoli kutya 42451

Schleich Pokoli kutya 42451

Értékelés: 5
3 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aki be akar lépni a láva világába, előbb meg kell kerülnie a pokoli kutyát. Ez egyáltalán nem egyszerű feladat. Nemcsak, hogy fülsiketítő módon ugat és morog, hanem két feje is van. Így egyszerre két ellenséggel tudja felvenni a harcot! Amikor csóválja a farkát, a betolakodók jobban teszik, ha gyorsan lelépnek, mert ezt a harcban izzó, lángoló ostorként használja! Ráadásul a pokoli izzó magmából készült pajzs megfelelő védelmet nyújt neki.

Schleich Kifutó lovak számára kapuval 42434
3 700 Ft

Ha Lakeside-ba új ló, vagy póni érkezik, a karámba vezetik. A karám belépő kapuval nagyszerű kiegészítője a Horse Club világnak. A kerítések összeköthetőek a termékcsalád többi kerítésével.

Schleich Ház a kalandos fán 42408
21 030 Ft

A kalandos ház a fán egy ideális kiegészítő az Élet a farmon sorozatból. Ben és Sarah játszhatnak és piknikezhetnek a házban. Míg Ben a kilátóból figyeli az állatokat, Sarah lecsúszik a csúszdán. A kiskutya már várja őt. Az aranyos Beagle kiskutya könnyedén felvihető a fán lévő házba a csigával.

Schleich Állatkák - arany retriever szuka 16395
2 050 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. Az arany retriever egy Nagy-Britanniában kinemesített kutyafaj. Általánosságban nyugodt, barátságos, ember és más kutyák társaságát kedvelő faj, amely minden korban szeret játszani.

Schleich Carnotaurus 14586

Schleich Carnotaurus 14586

Értékelés: 5
5 210 Ft

Carnotaurus tipikus példája a ragadozóknak. Ez a gyűjtők legnépszerűbb dinoszaurusza. Az állat figura mozgó alsó állkapoccsal rendelkezik. A dinoszaurusznak erős hátsó lábai voltak és állkapcsa, amely tele volt hosszú és éles fogakkal. Körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élt. Az egyetlen példányt, amelyet valaha találtak, Argentínában tárták fel.

Schleich Tyúkól-szett: állatkák és kiegészítők 42421
6 730 Ft

Ez a tyúkól állatokkal és tartozékokkal ideális kiegészítője a farmnak! Hajnalhasadás előtt egy pillanattal a kakas felül a tyúkól tetejére, hogy kukorékoljon. A tyúkok így fedezik fel az első napsugarakat. A kiscsibék kapirgálni kezdenek és csipognak az ólban.

Schleich Sárkány sziget kinccsel 42436
10 190 Ft 9 890 Ft

Szép minőségien és aprólékosan kialakított kézzel festett Sárkány anya és kicsinyei figura. A mágikus sárkány sziget nem nagy, de nagyon szórakoztató. A Sárkány anya, az aranyos sárkánybaba és a delfinbaba itt biztosan nem unatkozik. A sárkánybaba lenghet egy függőágyban, az anyja hátán lazulhat, a tojásban gurulhat a homokcsúszdáján, míg te és a Sárkány anya a varázslatos sárkánykristályt őrzitek a kincsesládában.

Schleich Indiai orrszarvú 14816
3 010 Ft

Gyönyörű kiváló minőségű és részletes kézzel festett indiai orrszarvú figura. A nagy, nehéz, patások közé tartozik. Vastag, kis dudorokkal tarkított bőre van. A bőr mély redőkkel összekötött lemezeket képez, így az orrszarvú úgy néz ki, mintha páncélban lenne. Az indiai orrszarvú kiváló úszó, aki képes merülni és táplálékot is keresni a felszín alatt.

Schleich Tacskó

Schleich Tacskó

Értékelés: 5
1 910 Ft

Bővítsd farmodat ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott tacskó figurával. Korábban ezeket a bátor állatokat vadászkutyának tartották. Hosszú, keskeny testük ideális volt borzok megfigyeléséhez, azok keskeny odúijaikban.

Schleich Nyereg és kantár, Lisa + Storm klub
2 050 Ft

nyereg és kantár új kombinációja színeiben kifejezetten a Horse Clubból ismert Lisának van tervezve, de természetesen más klubtagok is használhatják. A nyereg és a kantár szinte minden Schleich lóra illik.