Schleich 42195 Játékfarm-22%

Schleich 42195 Játékfarm

Értékelés: 5
45 490 Ft 35 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Scheilcht 42195 Játékfarm, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344-22%
45 490 Ft 35 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich 42519 Kávézó lovasok számára
20 100 Ft 18 830 Ft

A zsokék kávézója kiváló kiegéítője a Horse Club világának. Számos olyan csodás részlettel, funkcióval és kiegéítővel rendelkezik, mint például a valósághű kávézó és a lovak etetésére szolgáló tér. Tom pincér figura kezei mozognak, képes állni és tárgyakat fogni. Carolina figura kezei mozognak, képes lovagolni, széken ülni és tárgyakat tartani. A Cups & Saddles kávézóban a lányok szeretnek találkozni, itt pletykálhatnak, vagy almás kalácsot ehetnek.

Schleich Karaván és edzési felszerelés lovakkal 72141-35%
30 490 Ft 19 590 Ft

Kiárusítás

Ebben a csomagolásban exkluzív Schleich figurákat találsz, amelyek mosolyt csalnak gyermeked arcára. A karaván a barátnők központja lett. Amikor szükséges, a karavánban ülhetnek, télen a párnáz kanapén, míg nyáron kinyitják a karaván oldalát, így egy csodás nagy teraszt hozhatnak létre. Egy egé játékkészletről van szó figurákkal és kiegéítőkkel, amelyek a karavánba helyezhetőek, így a karaván az egyik helyről a másikra vihető.

Schleich Adventi naptár 2019 - Háziállatok
11 390 Ft 8 470 Ft

Adventi naptár a ** Farm World sorozat** legjobb figuráival és tartozékaival, amelyekre a gyerekek már alig vártak. A 24 ablak mögött egy teljes játékszett található. Minden nap új meglepetés vár rád! A Schleich® figurák részletekbe menően kidolgozottak, szeretettel festettek, a gyerekek pedig játszhatnak és egyúttal tanulhatnak velük és megismerhetik a farmon élő állatokat.

Schleich Adventi naptár 2019 - Lovak
11 390 Ft 9 410 Ft

Csak ebben a csomagban találod meg az exkluzív Schleich figurákat, amelyek karácsonyi mosolyt varázsol a gyerekeket arcára. A 24 ablak mögött egy teljes játékszett található. Ez a naptár egy lovas tematikájú történetet mutat be. A Schleich® figurák részletekbe menően kidolgozottak, szeretettel festettek, a gyerekek pedig játszhatnak és egyúttal tanulhatnak velük és megismerhetik a farmon élő állatokat.

Schleich Fekete hajú Sarah és lova Mystery-34%
6 690 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Sarah legjobban a réteken szeret lovagolni, átgázolni a patakokon és átvágtatni az erdőn kancájával, Mystery-vel. Így mind a ketten szabadnak érezhetik magukat, mint a madár. Sarah nem tulajdonosa Mysterynek, a kancának, de szereti meglovagolni. Felnőttként lovasaktató szeretne lenni.

Schleich Karaván barátok találkozójára 42415
23 760 Ft 17 480 Ft

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.

Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389
26 390 Ft 24 210 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Szőke Sofia és lova Blossom-22%
6 690 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Nem Sofia választotta ki Blossom-ot, az andalúz kancát. Ez pont fordítva történt! Miközben Sofia ábrándozott, Blossom gyengéden hozzádörgölte az orrát, de olyan szeretettel, hogy Sofiát háromszor is ledöntötte a lábáról. Sofia imádja Blossomot, szeret vele ide-oda mászkálni és minden szabad percét vele tölti.

Schleich Vörös hajú Hannah és lova Cayenne-31%
6 690 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Hannah imádja a vadnyugati lovaglást. Először akkor találkozott az ötéves lóval, amikor az istállót takarította. Cayenne akkoriban nagyon félénk volt. Hannah gyengéd hangon énekelt neki és nem tartott sokáig, amíg elválaszthatatlan barátokká váltak. Hannah állatorvos szeretne lenni, mint az anyukája.

Schleich Andalúz kanca 13793
3 080 Ft

Gyönyörű kézzel festett és aprólékosan kidolgozott ló figura, amely nemcsak a lovak rajongóinak szerez örömet. Az andalúz ló különleges, elegáns ló. Valójában ez a fajtát „tiszta spanyol tenyésztés“-ként emlegetik.

Schleich Holsteini csikó 13860
1 870 Ft

holsteini ló Észak-Németország Schleswig-Holstein tartományából származó fajta, ahol gyökerei egészen a 13. századig nyúlnak vissza. A holsteini ló 160–170 cm magas és elegáns. A holsteini ló kiváló lábai nagyon jól formázott ízületekkel, kemény csontokkal, valamint rövid és erős lábszárral rendelkeznek.

Schleich Istálló Lusinato kancával 42368
7 147 Ft 6 720 Ft

Ebben a készletben gyönyörű Lusitánskou kancát találsz, amely szereti az istállójában tölteni idejét és vályúból issza a vizet Az istálló levehető tetővel, nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik. Minden figura és kiegészítő kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Őskori állatok - Acrocanthosauru 14584
5 770 Ft

A húsevő Acrocanthosaurus egy hatalmas gyík, amely akár 12 méteresre is megnőtt. A gyíknak nagy tüskéi vannak, kézzel festett, kiváló minőségű keményített gumiból készült. A játék gyermekek 3 éves kortól alkalmas.

Schleich Pintabiani kanca 13838
2 590 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz Pintabiani kanca figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Pintabiani kancáknak gyönyörű foltos szőrük van, ami eredetivé és félreismerhetetlenné teszi őket. A kétszínű sörényeket is vonzó hatást kelt. Mivel az ereikben nemes arab vér folyik, olyan elegánsak és kecsesek, mint a fajtatiszta rokonaik.

Schleich Tenessee igásló 13832
2 410 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Nézz rá a Tenneseese igáslóra oldalról, hogy a combja nem áll egyenesen a földön, hanem ferdén. A lábai lehetővé teszi a különböző sétálási módok bírását.

Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura
4 700 Ft

A Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék az őslények világát, még akkor is ha azok már régen kihaltak. Az aprólékos kidolgozással, és kiváló minőségű anyagokból készülő kialakítással rendelkező dínó, méltán lehet a gyerekek kedvenc játékszere. A Dinoszaurusz figura garantáltan elkalauzolják a gyermekeket egy ismeretlen világ felfedezésére.

Schleich Appaloosa ló szett gyakorlófelszereléssel 42433
9 090 Ft 7 660 Ft

gyakorlófelszerelés a végtelenségig bővíthető, és kombinálható a lovasiskolával és a lovakkal. Lisa legszívesebben appaloosa lovakat képez ki. Mikor Lisa megérkezett a tréningre, meglátott egy kancát, mely átugrotta az akadályokat – pedig a nyugatra vezető útra kellett volna felkészíteni.

Schleich Giganotosaurus

Schleich Giganotosaurus

Értékelés: 5
6 827 Ft 6 190 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Giganotosaurus figurával, amely ugyan 12–13 méter hosszú volt, agya azonban csupán 30 cm-es volt.

Schleich Őskori állat - Barapasaurus 14574
6 690 Ft 5 890 Ft

Kiárusítás

A Barapasaurus egy gyönyörű, kézzel festett dinoszauruszfigura. Ez egy hatalmas négylábú növényevő hosszú nyakkal és farokkal, amelyet gyakran hosszú lábú gyíkként is neveznek. Kiváló minőségű gumiból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Őskori állatok, Stegosaurus
4 020 Ft

A Schleich őskori állatok Stegosaurus figurája az egyik legismertebb növényevő őslényről lett mintázva. A figura rendelkezik a dinoszaurusz jellegzetes lemezeivel és tüskéivel, részletgazdag kivitelezésének köszönhetően pedig szinte életre kel. Kiváló minőségű kemény gumi anyaga tartóssá, kézzel festett mintája pedig hiteles megjelenésűvé teszi.

Schleich Carnotaurus 14586

Schleich Carnotaurus 14586

Értékelés: 5
5 190 Ft 4 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Carnotaurus tipikus példája a ragadozóknak. Ez a gyűjtők legnépszerűbb dinoszaurusza. Az állat figura mozgó alsó állkapoccsal rendelkezik. A dinoszaurusznak erős hátsó lábai voltak és állkapcsa, amely tele volt hosszú és éles fogakkal. Körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élt. Az egyetlen példányt, amelyet valaha találtak, Argentínában tárták fel.

Schleich Észak-amerikai állatok készlet 41456
6 290 Ft 6 040 Ft

Ez a készlet 3 figurát tartalmaz Észak-Amerika erdőiből. A medve, a jávorszarvas a bűzös borz kézzel festett állatkák, amelyekkel a gyermekek 3 éves kortól játszhatnak. Kiváló minőségű anyagból készültek, részletesen kidolgozottak.

Schleich Nagy koponya Velocirapterrel és gyíkkal 42348
10 990 Ft 10 080 Ft

A nagy koponya Velocirapterrel kézzel festett figurák, amelyek tökéletesen kidolgozottak. A koponya két helyzetbe nyitható, csapdaként használható nagyobb zsákmányokra. Az orr megérintését követően a csapda becsapódik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Tyrannosaurus Rex figura
6 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Schleich Tyrannosaurus Rex figura a hírhedt kréta időszaki dinoszaurusz királyról lett természethűen mintázva, mely a valaha élt legveszedelmesebb ragadozó volt. Segítségével eljátszhatod milyen lehetett ennek a robosztus őshüllőnek az élete a dinoszauruszok korában.

Schleich Állatka - andalúz csikó
1 690 Ft

Andalúz kanca a többi kancafajtól jelentősen magasabb. Hét éves korában tartható felnőtt lóként. A figura kézzel festett és alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Kemény gumiból készült.

Schleich Appaloosa kanca 13861
2 390 Ft

Az Appaloosa egy Észak-Amerikában nemesített lófajta, amely eredetileg Spanyolországból származik. A melegvérű lovak közé tartozik. Ezen lovak tipikus jellemzői a kifejező szemek, jól látható fehér ínhártyával az írisz körül. 144–157 cm magasak. A lovak strapabírásukról, irányíthatóságukról és tanulékonyságukról ismertek.

Schleich Dimetrodon

Schleich Dimetrodon

Értékelés: 5
3 469 Ft 3 290 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A hátán lévő palást bőrből és csontokból áll, a napon való gyorsabb felmelegedésre szolgálnak. Amennyiben le szeretné hűteni testét, akkor a palástot a nappal szembe kell fordítania.

Schleich Egyszarvú 70521

Schleich Egyszarvú 70521

Értékelés: 5
5 490 Ft 5 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel festett egyszarvú figura a Bayala kollekcióból gyűjteményed kiegéítésére! Az egyszarvú arany sörénye csillog a reggeli napsütés fényében. Oldala virágmintákkal díszített. Az egyszarvú félénk és nemes teremtmény, melyet a titkok fátyla vesz körül.

Schleich Felnyergelt ló cowboy-jal 41417
7 190 Ft 6 790 Ft

Kiárusítás

Próbáld ki a közkedvelt rodeót a barrelek közt a csodás cowboy lánnyal és az ő lovával. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig kidolgozottak. Ez a készlet fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Felnyergelte ló cowboy-jal 41416
5 390 Ft 5 240 Ft

Felnyergelte ló cowboy-jal kézzel festett figurák a Schleich márkától. Ez a játék fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. A „Saddle Bronc Riding“ egy cowboy show, amelyet átélhetsz a cowboyoddal. A csomagolásban cowboy, , nyereg és kötőfék található. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Háziállatok készlet 42385
6 980 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott háziállatok figurák elrepítenek a farmi élet világába. A tehenek „múúú“ hangot adnak ki, minden régióban kicsit másképpen. Utánozzák a gazdák dialektusát és mindezt saját, egyedi módszerrel. A figura készletben van egy házi szamár, házi bárány és kakas.

Schleich Kutyaól kiegészítővel 42376
5 990 Ft 5 370 Ft

Kézzel festett és részletesen kidolgozott figura készlet kutya és a gazdája. A csomag tartalma kutyaól és a kiegészítők. Semmilyen ház mellől nem hiányozhat a kutyaól. Az Ausztrál juhászkutya nagyon sportos és energetikus kutya. Szeret a szabadban lenni és birkákat terelni. Új kutyaház véd a széltől és az esőtől.

Schleich Őskori állat - Therizinoszaurusz kölyök
4 890 Ft 4 190 Ft

Kiváló minőségben és aprólékosan kidolgozott, kézzel festett Therizinoszaurusz kölyök figurája. A Therizinoszaurusz egy ártalmatlan növényevő hosszú éles karmokkal. A rakoncátlan kölyök készen áll a harcra a többi hasonló korú dinoszaurusz kölyökkel.

Schleich Oviraptor 15001

Schleich Oviraptor 15001

Értékelés: 4,5
2 410 Ft

Oviraptor, szintén „tojás tolvajnak“ nevezve, kb. 2 m hosszú, és kb. 40 kg súlyú, tollas dinoszaurusz volt. Kb. 75–70 millió évvel ezelőtt élt. Az Oviraptornak rövid és magas feje volt, furcsa alakú csőrrel és nagy karmai voltak az első végtagjain.

Schleich Quad egy utánfutóval és tartozékokkal 42351
13 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiegészítő készlet krokodil kutatóállammáshoz. Köszönhetően a quadnak ketreccel a ranger fel tudja mérni a terepet és megmenteni a sebesült állatokat egy kutatóállomáson. A kocsin lévő ketrec könnyedén csatlakoztatható és leválasztható, a kerekei gumi bevonatúak és mozgathatók. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Therizinosaurus 15003
7 250 Ft

Therizinosaurus, becenevén „gyík kaszával“, egy nagyon impozáns dinoszaurusz volt a gigantikus karmainak köszönhetően, amelyek több mint 1 méter hosszúk voltak. Napjainkig senki sem derítette ki, hogy miért volt szüksége ilyen fegyverekre. Azonban valószínűleg a védelmükre használták őket, vagy, hogy leszedjék a leveleket a fákról.

Schleich Traktor pótkocsival 42379
22 190 Ft 21 520 Ft

Traktor pótkocsival a Schleich márkától. Egyetlen farmról sem hiányozhat. A homlokrakodó használatával a csomagok a pótkocsira pakolhatóak. A traktor és a pótkocsi kerekei teljesen működnek. A pótkocsi három oldalfala nyitható, valamint a pótkocsi oldalra és hátra egyaránt elforgatható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Tyrannosaurus rex 14587
6 890 Ft 6 180 Ft

Tyrannosaurus Rex a leghíresebb és legnépszerűbb dinoszaurusz, így bekerült ez a figura a Schleich kézzel festett dinoszauruszok kollekciójába. A tizenhárom méter hosszú Tyrannosaurus Rex kétlábú ragadozó dinoszaurusz volt.

Schleich Vendégeskedő ló, Hannah és Ruby
15 600 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kaland folytatódik! Lakeside-ba két új ló érkezett. Hannah és kutyája Ruby boldogan üdvözli a kancát, Appaloosát és csikóját. Hannának van egy trükkje, hogy ülhetne fel a lóra: elvonja a figyelmét egy finom almával.

Schleich Aligátor 14727

Schleich Aligátor 14727

Értékelés: 5
3 090 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott aligátor figura, amely elrepít Amerika vadonjaiba! Az aligátor egy veszélyes ragadozó rendkívül erős rágóizmokkal, az övénél csupán a fehér cápa harapása erősebb. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Állatok a farmról 5 db-os készlet 42386
6 720 Ft

A készlet öt olyan állatot tartalmaz, amelyek a legismertebbek a farmról. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig aprólékosan kidolgozottak. A borjú, a macska, a kutyus, a liba és a róka sem hiányozhatnak készletedből. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Dinogorgon 15002

Schleich Dinogorgon 15002

Értékelés: 5
2 590 Ft

Dinogorgona állat figura, más néven „szörnyű gorgon“ , kiegészítti a dinoszaurusz gyűjteményedet. A Dinogorgon a Rubidgeine gorgonopsians kipusztult nemzetségből származik, és a kardfogú dinoszaurusz fajok közé tartozott. Több mint 250 millió évvel ezelőtt élt.

Schleich Lovacska ügyességi verseny
7 293 Ft 6 580 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ügyességi verseny szettel. Része egye ló és lovasa, akadályok és a serleg. Az akadályok képzeletednek megfelelően kombinálhatók. Alkalmas nagy és közepes lovaknak. -A figurák keze és lába mozgatható.

Schleich Ordító oroszlán 14726
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott állatok királyának, az oroszlánnak figurája, amely nemcsak a kis állatbarátoknak szerez örömet. Egyedül az oroszlán vadászik csoportosan, bár ez a feladat leggyakrabban a nőstény oroszlánok feladata. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Őskori állat - Kentoszaurusz
4 190 Ft

Kiváló minőségben és aprólékosan kidolgozott, kézzel festett Pteranodon figura. A Kentoszaurusz békés növényevő volt, de távolról sem volt védtelen. Hanem támadás esetén súlyos sérülést tudott okozni ellenfelének a nyakán és testén lévő tüskéknek köszönhetően. Azonban legfélelmetesebb a farka volt, amelyen 73 cm hosszú szuronyok voltak.