Schmusy Nature Menü csirkével és lazaccal Macskaeledel, 16x100g
4 590 Ft 3 990 Ft

Schmusy Nature Menü csikével és lazaccal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskáknak húsdarabokkal. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag. Minőségi, ízletes, Smusky!

Schmusy Baromfi+borjú Macskakonzerv, 16 x 100 g
4 690 Ft

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul a kiscicák egészséges táplálkozásához. A baromfihússal, borjúhússal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.

Schmusy Nature Menü baromfihússal 16x100g
4 590 Ft 4 090 Ft

Schmusy Nature Menü baromfihússal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskák számára.A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag.

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal Macskakonzerv, 16x100g
4 690 Ft 4 090 Ft

Kiárusítás

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal 16×100g ízletes aszpikos eledel a felnőtt macskák számára. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek. Megfelelő mennyiségű tápanyagot és vitamint tartalmaz. A látás és a szívfunkciók fenntartásához elengedhetetlen taurinnal dúsított, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak.

Schmusy Nature' s Menü lazac, csirke és tészta, 24x100g
7 290 Ft 6 090 Ft

Kiárusítás

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A lazac és a csirkehús mellett tésztát és élesztőt is tartalmaz az eledel, mely így még változatosabb, finomabb és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.

Schmusy Nature's Menü Baromfi és marhahúsos macskaeledel, 24x100 g
7 290 Ft 6 090 Ft

Kiárusítás

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a baromfi és marhahús falatkákat. Friss, jó minőségű természtes hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature's Menü pulyka és nyúl, 24x100 g
7 290 Ft 6 090 Ft

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A rizs, a pulyka- és nyúlhús eledel változatossága miatt az igényes macskák számára készült, és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.

Schmusy Vadhús+tonhal macskaeledel, 16 x 100 g
4 790 Ft 4 090 Ft

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul kedvencünk egészséges táplálkozásához. A vadhússal, tonhallal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.

Schmusy Tonhal és szardínia, 24x100 g
7 390 Ft 5 790 Ft

A Schmusy tonhal és szardíniás macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. A finom halak kombinációja után minden cica megnyalja a száját. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.

Schmusy Nature's Menü Junior Lazac és Bárány Macskaeledel 24x100 g
7 290 Ft 6 490 Ft

Schmusy Nature's menü Junior teljes értékű macskaeledel kölyök macskák számára. A kiscica fejlődés közben erős, egészséges marad és imádni fogja a lazac és bárány falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói segítik a cica növekedését és immunredszere erősítését. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature's Menü Junior Baromfi és Borjú Macskaeledel, 24x100 g
7 290 Ft 6 090 Ft

Kiárusítás

Schmusy Nature's menü Junior teljes értékű macskaeledel kölyök macskák számára. A kiscica fejlődés közben erős, egészséges marad és imádni fogja a baromfi és borjú falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói segítik a cica növekedését és immunredszere erősítését. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature's Menü Vadhús és Tonhal Macskaeledel, 24x100 g
7 290 Ft 6 090 Ft

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a vadhús és tonhal falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Tonhal és zöldség, 24x100 g
7 390 Ft 5 790 Ft

A Schmusy tonhal és zöldséges macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. Az ízletes tonhal mellett zöldséget is tartalmaz, mellyel garantáltan gondoskodhatunk kiscicánk egészségéről és kiegyensúlyozott táplálkozásáról. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.