Schmusy Nature Menü csirkével és lazaccal Macskaeledel, 16x100g
4 590 Ft

3 990 Ft

Schmusy Nature Menü csikével és lazaccal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskáknak húsdarabokkal. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag. Minőségi, ízletes, Smusky!


Schmusy Nature's Menu Konzerv, Csirke, lazac, tészta Macskakonzerv, 12 × 190 g
4 390 Ft

3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Schmusy Nature's Menu konzerv macskáknak csirkés és lazacos ízesítésű és tésztát valamint sörélesztőt is tartalmaz. Tápanyagai segítenek cicánk egészségének megőrzésében, emellett taurin tartalma támogatja a szív működését és védi a látást.


Schmusy Baromfi+borjú Macskakonzerv, 16 x 100 g
4 690 Ft

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul a kiscicák egészséges táplálkozásához. A baromfihússal, borjúhússal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.


Schmusy Nature Menü baromfihússal 16x100g
4 590 Ft

3 990 Ft

Schmusy Nature Menü baromfihússal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskák számára.A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag.


Schmusy Nature Menü Marha- és baromfihús Macskakonzerv, 12 x 190 g
4 590 Ft

Schmusy Nature Menü macskaeledel konzerv 12×190g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskák számára. A marha- és baromfihússal és rizzsel dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. Kiváló minőségű, válogatott friss alapanyagokból készült kedvencünk számára, hogy mindig vidám, energikus legyen.


Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal Macskakonzerv, 16x100g
4 690 Ft

3 990 Ft

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal 16×100g ízletes aszpikos eledel a felnőtt macskák számára. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek. Megfelelő mennyiségű tápanyagot és vitamint tartalmaz. A látás és a szívfunkciók fenntartásához elengedhetetlen taurinnal dúsított, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak.


Schmusy Nature' s Menü lazac, csirke és tészta, 24x100g
6 190 Ft
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A lazac és a csirkehús mellett tésztát és élesztőt is tartalmaz az eledel, mely így még változatosabb, finomabb és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.


Schmusy Nature's Menü Baromfi és marhahúsos macskaeledel, 24x100 g
5 990 Ft
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a baromfi és marhahús falatkákat. Friss, jó minőségű természtes hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Schmusy Nature's Menü pulyka és nyúl,  24x100 g
5 990 Ft
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A rizs, a pulyka- és nyúlhús eledel változatossága miatt az igényes macskák számára készült, és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.


Schmusy Vadhús+tonhal macskaeledel, 16 x 100 g
4 790 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul kedvencünk egészséges táplálkozásához. A vadhússal, tonhallal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.


Schmusy Tonhal és szardínia, 24x100 g
5 790 Ft
5 590 Ft

A Schmusy tonhal és szardíniás macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. A finom halak kombinációja után minden cica megnyalja a száját. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.


Schmusy Nature's Menü Vadhús és Tonhal Macskaeledel, 24x100 g
6 190 Ft
5 890 Ft

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a vadhús és tonhal falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Schmusy Tonhal és zöldség, 24x100 g
5 790 Ft
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Schmusy tonhal és zöldséges macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. Az ízletes tonhal mellett zöldséget is tartalmaz, mellyel garantáltan gondoskodhatunk kiscicánk egészségéről és kiegyensúlyozott táplálkozásáról. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.


Schmusy Nature Menü Junior Borjú és baromfi Macskakonzerv, 12 x 190 g
3 890 Ft

Schmusy Nature Menu Junior macskaeledel borjú, baromfi és tészta tartalmával gyorsan kiscicánk kedvence lesz. Prémium minőségű hús és ízletes összetevők alkotják, ugyanakkor fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz a macskák egészsége érdekében. A Schmusy Nature egy zamatos, kiegyensúlyozott tápértékű étrendet szolgáltat és garantálja cicánk gyors fejlődését.


Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal konzerv Macskakonzerv, 12x190g
4 590 Ft

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal konzerv 12×190g ízletes aszpikos eledel a felnőtt macskák számára. Megfelelő mennyiségű fehérjét és vitamint tartalmaz. A látás és a szívfunkciók fenntartásához elengedhetetlen taurinnal dúsított, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. A Schmusy termékek kiváló minőségű, természetes összetevőkből készülnek.


Schmusy Natur Vadhús és Tonhal Macskaeledel, 12 x 190 g
4 590 Ft

Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul kedvencünk egészséges táplálkozásához. A vadhússal, tonhallal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.


Schmusy Nature's Menü Junior Lazac és Bárány Macskaeledel 24x100 g
6 190 Ft
5 890 Ft

Schmusy Nature's menü Junior teljes értékű macskaeledel kölyök macskák számára. A kiscica fejlődés közben erős, egészséges marad és imádni fogja a lazac és bárány falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói segítik a cica növekedését és immunredszere erősítését. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Schmusy Nature's Menü Junior Baromfi és Borjú Macskaeledel, 24x100 g
6 799 Ft

5 890 Ft

Schmusy Nature's menü Junior teljes értékű macskaeledel kölyök macskák számára. A kiscica fejlődés közben erős, egészséges marad és imádni fogja a baromfi és borjú falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói segítik a cica növekedését és immunredszere erősítését. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.