Schmusy Nature Menü csirkével és lazaccal Macskaeledel, 16x100g
4 190 Ft 261,88 Ft/darab

Schmusy Nature Menü csikével és lazaccal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskáknak húsdarabokkal. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag. Minőségi, ízletes, Smusky!

Schmusy Nature' s Menü lazac, csirke és tészta, 24x100g
6 390 Ft 266,25 Ft/darab

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A lazac és a csirkehús mellett tésztát és élesztőt is tartalmaz az eledel, mely így még változatosabb, finomabb és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.

Schmusy Nature's Menü Baromfi és marhahúsos macskaeledel, 24x100 g
6 390 Ft 266,25 Ft/darab

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a baromfi és marhahús falatkákat. Friss, jó minőségű természtes hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature's Menü pulyka és nyúl, 24x100 g
6 390 Ft 266,25 Ft/darab

A Schmusy Nature's menü teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak, hogy mindig egészségesek és aktívak legyenek. A rizs, a pulyka- és nyúlhús eledel változatossága miatt az igényes macskák számára készült, és lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrendet. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes.

Schmusy Tonhal és zöldség, 24x100 g
6 090 Ft 253,75 Ft/darab

A Schmusy tonhal és zöldséges macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. Az ízletes tonhal mellett zöldséget is tartalmaz, mellyel garantáltan gondoskodhatunk kiscicánk egészségéről és kiegyensúlyozott táplálkozásáról. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.

Schmusy Tonhal és szardínia, 24x100 g
6 090 Ft 253,75 Ft/darab

A Schmusy tonhal és szardíniás macskaeledel teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. A finom halak kombinációja után minden cica megnyalja a száját. Nagy szakértelemmel, a legjobb minőségű és friss hozzávalókból készült. Vitaminokban gazdag természetes eledel a cicáknak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. A praktikus, könnyen nyitható **alutasakos csomagolás pontosan annyi eledelt tartalmaz, ami elegendő egy felnőtt macska egyszeri étkezéséhez.

Schmusy Vadhús+tonhal macskaeledel, 16 x 100 g
4 290 Ft 268,13 Ft/darab

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul kedvencünk egészséges táplálkozásához. A vadhússal, tonhallal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.

Schmusy Nature Menü baromfihússal 16x100g
4 290 Ft 268,13 Ft/darab

Schmusy Nature Menü baromfihússal 16×100g ízletes aszpikos eledel felnőtt macskák számára.A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek taurinnal dúsítva, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. Tápanyagban és vitaminokban gazdag.

Schmusy Nature's Menü Junior Baromfi és Borjú Macskaeledel, 24x100 g
7 190 Ft 299,58 Ft/darab

Schmusy Nature's menü Junior teljes értékű macskaeledel kölyök macskák számára. A kiscica fejlődés közben erős, egészséges marad és imádni fogja a baromfi és borjú falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói segítik a cica növekedését és immunredszere erősítését. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature's Menü Vadhús és Tonhal Macskaeledel, 24x100 g
6 390 Ft 266,25 Ft/darab

Schmusy Nature's menü teljes értékű macskaeledel felnőtt macskák számára. Cicája imádni fogja a vadhús és tonhal falatkákat. Friss, jó minőségű hozzávalói kiegyensúlyozott étrendet garantálnak. A macskaeledel hypoallergén, gabona és gluténmentes, valamint tartósítószerektől, ízesítőszerektől és színezékektől mentes. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal Macskakonzerv, 16x100g
4 290 Ft 268,13 Ft/darab

Schmusy Nature Menü pulyka-és nyúlhússal 16×100g ízletes aszpikos eledel a felnőtt macskák számára. A Schmusy termékek természetes összetevőkből készülnek. Megfelelő mennyiségű tápanyagot és vitamint tartalmaz. A látás és a szívfunkciók fenntartásához elengedhetetlen taurinnal dúsított, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak.

Schmusy Baromfi+borjú Macskakonzerv, 16 x 100 g
4 890 Ft 305,63 Ft/darab

A Schmusy Nature macskaeledel különleges összetétele hozzájárul a kiscicák egészséges táplálkozásához. A baromfihússal, borjúhússal és tésztával dúsított eledel teljeskörűen biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. A nedvestápot vitaminok és ásványi anyagok gazdagítják.