Scholl Velvet Smooth Diamond Elektromos talpreszelő
11 979 Ft 7 490 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pedikűr készülék segítségével a lábad minden nap gyönyörű lehet, könnyedén. Rolleres fejjel rendelkezik, melyen tartós, mikrohámlasztó részecskék találhatóak finomra őrölt gyémántkristályokkal. Hatékonyan távolítja el a megkeményedett, felesleges bőrt, puhaságot hagyva maga után. Ergonomikus kivitelezés puha nyéllel, cserélhető fej jellemzi.

Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett
16 199 Ft 6 390 Ft

A Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett 3 különböző fejének köszönhetően reszel, csiszol és políroz lábujjon és körmön egyaránt. Csak válasszon a két sebességi fokozat közül, és élvezze a professzionális manikűr- és pedikűrélményt otthonában! A csiszolófej kiegyenlíti és bársonyossá teszi a körmök felületét.

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink Elektromos talpreszelő
13 999 Ft 6 290 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink elektromos talpreszelő segítségével gyorsan és könnyedén lesz a legszárazabb, repedezett sarkakon és talpakon is puha, sima bőr. Ergonomikus fogása és elemes működése igazán kényelmessé teszi használatát. A reszelőfej cserélhető az igényektől és használtságtól függően is.

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét Mindennapi Használatra
3 890 Ft

Kiárusítás

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét kiváló tartást biztosít a mindennapos kényelemért. A puha zselé kényelmesen megtámasztja lábfejeit, hogy egész nap mozgásban maradhasson. Csökkenti a nyomást, így lábfejei még a nap végére sem terhelődjenek meg.

Scholl Cserélhető forgófej 6 db
10 020 Ft 8 020 Ft

A készlet tartalmazza:

Cserélőfejek elektromos körömreszelőkhöz Velvet sima közepes durva, tengeri ásványi anyagokkal 2 db Tartalék fájl elektromos fájlhoz Velvet Smooth Diamond extra vastag 2 db Velvet Smooth gyémánt kristály forgó fej – ultra durva 2 db .

Scholl Egészségügyi cipő BRIENNE 2.0 BLUE / GREY-16%
21 340 Ft 17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő A BRIENNE 2. 0 PINK / GREY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - platina
28 130 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő, mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő Canberra - sötétkék
28 130 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A CAMBERRA orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő , mind a munka számára . A lábbeli velúrból készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet , elnyeli a sokkokat és a járási nyomást , és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő ELSA BURGUDY-16%
21 340 Ft 17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli ELSA BURGUDY Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő FELCE BLACK
23 450 Ft 20 910 Ft

Akció

Egészségügyi cipő A FELCE BLACK egy Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábak megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő GIAVA - fehér
29 610 Ft 25 420 Ft

Akció

A GIAVA orvosi cipő alkalmas szabadidős és munkahelyi használatra. A cipő lakkozott bőrből készül. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet, elnyeli a sokkokat és a járási nyomást, és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT FEKETE
42 650 Ft 37 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A KÉT FEJTETT KOCKÁZATT memória-párna technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KÉKESÍTÉS
42 650 Ft 37 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KERESKÉNT a Memory Cushion technológiával, amely teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő MERCURIE BLACK GREY
34 140 Ft 29 940 Ft

Akció

A MERCURIE BLACK GREY orvosi lábbeliket könnyű felépítés jellemzi, közbenső béléssel, amely elnyeli a sétáló ütéseket, és csökkenti a prótiohatást is . A meghosszabbítás a belső lábak benyomására való hajlam, így például az X alakú lábakkal a cipő belső szélein futtathatóak.

Scholl Egészségügyi cipő MERCURIE NAVY BLUE / FUCHSIA
34 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MERCURIE NAVY BLUE / FUCHSIA egészségügyi lábbelit könnyű kivitel jellemzi, közbenső béléssel, amely párnákat sétál, miközben csökkenti a pronációs hatást . A meghosszabbítás a belső lábak benyomására való hajlam, így például az X alakú lábakkal a cipő belső szélein futtathatóak.

Scholl Egészségügyi cipő MOLDAVA AD
25 600 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő A MOLDAVA AD egy olyan lábbeli, amelyben a Bioprint technológia segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő MOLDAVA WEDGE AD
25 600 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő A MOLDAVA WEDGE AD egy olyan lábbeli, amelyben a Bioprint technológia segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrhoz, és megkönnyebbülést szeretnének nyújtani lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő NEWTON MAN
38 390 Ft 32 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A NEWTON MAN memóriapárnás technológiájú orvosi cipő teljes mértékben alkalmazkodni fog a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő RIO AD - fekete
26 640 Ft 23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RIO AD orvosi cipő alkalmas mind a szabadidő, mind a munka számára. A cipő bőrből készült. Az Adapta orvosi lábtartója óvatosan támogatja a lábfejet , elnyeli a sokkokat és a járási nyomást , és különleges összetétele rugalmasságot és stabilitást biztosít.

Scholl Egészségügyi cipő RIO WEDGE AD
25 600 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi lábbeli A RIO WEDGE AD egy olyan lábbeli, amelynek Bioprint technológiája segíti a lábak megfelelő helyzetben tartását, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek az orrig, és megkönnyebbülést kívánnak adni a lábuknak.

Scholl Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉKKÉK
25 600 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő ÚJ TOFEE BLUE a Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉSZBARNA
25 600 Ft 22 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő ÚJ TOFÉSZBROWN a Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Gel Active Sport   női talpbetét - 1 pár 
6 120 Ft 4 270 Ft

Gél talpbetét Scholl Sport nők speciális technológiával GelActive amely hatékonyan elnyeli az ütéseket a sarka, térd és a boka, és segít csökkenteni nyomást a láb, ha fut, vagy a feltörekvő sport. Az alakja ortopéd talpbetét erős támogatást a lábfej boltozat célja az egész napos kényelmet biztosít.