Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett
6 390 Ft

A Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett 3 különböző fejének köszönhetően reszel, csiszol és políroz lábujjon és körmön egyaránt. Csak válasszon a két sebességi fokozat közül, és élvezze a professzionális manikűr- és pedikűrélményt otthonában! A csiszolófej kiegyenlíti és bársonyossá teszi a körmök felületét.

Scholl Tartalék forgófej, 6 db
10 500 Ft 8 490 Ft

A készlet tartalma:

Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Közepesen érdes, tengeri ásványokkal, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Diamond, extra érdes, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz

  • ultra érdes, 2 db

.

Scholl GelActive Everyday talpbetét, Női
4 290 Ft

Kiárusítás

Scholl GelActiv Everyday talpbetét, Női kettős zseléje garantáltan hatékonyan csillapítja a nyomást és csökkenti a gyaloglás valamint a napi tevékenységek okozta túlzott terhelést. A keményebb zselé felelős a boltozat és sarok megtámasztásáért, a lágyabb zselének pedig kiváló párnázottság és nyomáscsillapítás köszönhető.

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink Elektromos talpreszelő
6 290 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink elektromos talpreszelő segítségével gyorsan és könnyedén lesz a legszárazabb, repedezett sarkakon és talpakon is puha, sima bőr. Ergonomikus fogása és elemes működése igazán kényelmessé teszi használatát. A reszelőfej cserélhető az igényektől és használtságtól függően is.

Scholl Egészségügyi cipő Brienne Fluffy
23 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brienne Fluffy orvosi cipő Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion egy puha talpbetétet tartalmaz memória hatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Gel Active Gél talpbetét Work női cipőhöz 1 pár
6 450 Ft 4 330 Ft

A speciális GelAcive technológia segít csillapítani a járáskor fellépő ütéseket és csökkenti a lábak túlzott nyomását, amelynek a lábai ki vannak éve egész nap. Különösen alkalmasak kemény felületekre. Az állandó csillapító réteg biztosítja az egész napos kényelmet.

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét Mindennapi Használatra
3 890 Ft

Kiárusítás

Scholl Gel Aktiv Női Talpbetét kiváló tartást biztosít a mindennapos kényelemért. A puha zselé kényelmesen megtámasztja lábfejeit, hogy egész nap mozgásban maradhasson. Csökkenti a nyomást, így lábfejei még a nap végére sem terhelődjenek meg.

Scholl Körömgomba elleni ecsetelő 3,8 ml
7 800 Ft 5 590 Ft

A köröm mélyére hatolva, a gyökerénél fogva pusztítja el a körömgombát, segít megelőzni a fertőzés terjedését és újbóli kialakulását.

Scholl Repedt sarokbalzsam K + 60 ml
3 440 Ft 1 880 Ft

A K + Crack Heel balzsam azonnal lehetővé teszi a durva, száraz és repedezett bőr helyreállítását. Klinikailag bizonyított. Látható eredmény 1 nap alatt. Scholl K + Repedt sarkú balzsam elszíneződött színű és gyenge fehér repedésekkel rendelkező sarokhoz használható.

Scholl Bársonyos, sima forgófej repedt sarokhoz 2 db
6 000 Ft 3 730 Ft

Pótalkatrész az elektromos Scholl kifejezetten repedt sarkú cipőkhöz készült. Láthatóan csökkenti a repedt bőr jeleit a sarkon, és csökkenti a visszatérés kockázatát.

Scholl Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KÉKESÍTÉS
44 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi cipő KÉT KÉRDÉS KERESKÉNT a Memory Cushion technológiával, amely teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion puha bélelt talpbetéttel rendelkezik memóriahatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő - LAUREN - Blue
23 710 Ft

Újdonság

Orvosi cipő LAUREN – Blue Memory Cushion technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion egy puha talpbetétet tartalmaz memória hatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi cipő - MADDY - Rose
23 710 Ft

Újdonság

A MADDY – Rose orvosi cipő Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.

Scholl Egészségügyi papucs - BAHIA FLIP-FLOP - Coral red
11 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs – BAHIA FLIP-FLOP – Coral red Az orvosi cipő Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.

Scholl Egészségügyi papucs BOA VISTA UP - Fuchsia
17 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs BOA VISTA UP – Silver A Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.

Scholl Egészségügyi papucs BOA VISTA UP - Silver
17 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs BOA VISTA UP – Silver A Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.

Scholl Egészségügyi papucs - CHRISTY 2.0 - Navy blue
35 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs – CHRISTY 2. 0 – Navy blue maximális megkönnyebbülést biztosít a lábak számára. A WAPPY Lea orvosi papucs fáradt és érzékeny lábakkal rendelkező nők számára alkalmas.

Scholl Egészségügyi papucs - CHRISTY SANDAL 2.0 - Black
32 300 Ft

Egészségügyi papucs – CHRISTY SANDAL 2. 0 – Black maximális megkönnyebbülést biztosít a lábak számára. A CHRISTY SANDAL 2. 0 orvosi papucs fáradt és érzékeny lábakkal rendelkező nők számára alkalmas.

Scholl Egészségügyi papucs ELSA BURGUDY
22 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő ELSA BURGUDY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion egy puha talpbetétet tartalmaz memória hatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi papucs ELSA DK GREY
22 170 Ft

Orvosi cipő ELSA DK GREY memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. hnológia teljes mértékben alkalmazkodtak a anatómiája a lábad. A Memory Cushion egy puha talpbetétet tartalmaz memória hatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi papucs - FILIPPA - Green
26 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A FILIPPA – Green egészségügyi papucs Bioprint Adapta talpbetéttel rendelkezik, amely Bioprint technológián alapul. A papucs szilárd sarokkal rendelkezik, amely stabilizálja a sarkat, az ergonómiailag kialakított talpbetét, kényelmes támaszt nyújt a lábnak.

Scholl Egészségügyi papucs - FILIPPA - Lavender
26 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A FILIPPA – Lavender egészségügyi papucs Bioprint Adapta talpbetéttel rendelkezik, amely Bioprint technológián alapul. A papucs szilárd sarokkal rendelkezik, amely stabilizálja a sarkat, az ergonómiailag kialakított talpbetét, kényelmes támaszt nyújt a lábnak.

Scholl Egészségügyi papucs - FILIPPA - Pale pink
26 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs – FILIPPA – Pale pink A Bioprint Adapta technológia a Bioprint technológián alapul. A papucs szilárd sarokkal rendelkezik, amely stabilizálja a sarkat, az ergonómiailag kialakított talpbetét, kényelmes támaszt nyújt a lábnak.

Scholl Egészségügyi papucs GALAXY ELASTIC
44 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvosi cipő GALAXY ELASTIC memóriapárnás technológiával teljes mértékben alkalmazkodik a láb anatómiájához. A Memory Cushion egy puha talpbetétet tartalmaz memória hatással, amely lehetővé teszi az alak helyreállítását.

Scholl Egészségügyi papucs - GREENY MULE - Bronze
26 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs – GREENY MULE – Bronze Az orvosi cipő Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.

Scholl Egészségügyi papucs GREENY SANDAL - Pewter
28 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészségügyi papucs GREENY SANDAL – Pewter Az orvosi cipő Bioprint technológiával ellátott lábbeli, amely segít a lábának a megfelelő helyzetben tartásában, és különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik általában magas sarkú cipőt viselnek és szeretnének enyhíteni a lábaikat.