SCREENSHIELD Samsung T560 Tab E 9.6 Kijelzővédő fólia
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ScreenShield Samsung T560 Tab E 9.6 Kijelzővédő fólia 100%-os védelmet ígér a karcolásokkal szemben. A márkára jellemző a rendkívüli tartósság mellett a teljes átláthatóság, nem változtatja meg a készülék színét, ráadásul kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat. Bizonyos mértékig elfedi a már meglévő karcolásokat is.

SCREENSHIELD Védőfólia, Samsung Galaxy S7 Edge
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Screenshield védőfólia kifejezetten Samsung Galaxy S7 Edge készülékre gyártott termék. A ScreenShield™ rendkívül ellenálló anyagból készült védőfólia, melyet eredetileg a versenyautók karcolásvédelmére fejlesztettek ki. 100% – os átlátszóságának köszönhetően a képernyő tökéletesen látható, ezáltal nem korlátozza a telefon használatát. A gyártó biztosítja az élettartam – garanciát, ezzel is a termék magas minőségét bizonyítva.

SCREENSHIELD Amazon Kindle Paperwhite 3 Védőfólia
4 690 Ft

A Screenshield kijelzővédő fólia tökéletesen védi Amazon Kindle Paperwhite 3 készülékét a karcolásoktól, kopástól, segít hosszú ideig tökéletes állapotban tartani azt. Használata nem zavaró és nem homályosít, a kijelző képe mindig kristálytiszta marad.

SCREENSHIELD Huawei MediaPad M2 8.0 Kijelzővédő fólia
6 290 Ft

Screenshield Huawei MediaPad M2 8.0 kijelzővédő fólia tökéletes választás, hogy hosszú ideig megőrizze tabletje újszerűségét. Buborékmentes felhelyezése roppant egyszerű. Megőrzi az eredeti képernyő érzékenységét, védi a kijelzőt a karcolódástól, portól és szennyeződéstől.

SCREENSHIELD Képernyővédő a Lenovo TAB 2 A10-30 készülékhez
7 290 Ft

Screenshield™ kiváló minőségű képernyőfólia, amely remek kelléket jelent, hogy a Lenovo TAB 2 A10–30 táblagépének képernyője hosszútávon kiváló formában maradjon. Tökéletes védelmet biztosít minden fajta rongálódással szemben. Mindemellett áttetsző és eltakarja a már meglévő karcolásokat. Rendkívüli ellenállóképességének köszönhetően a gyártó garanciát vállal a képernyővédőre a táblagép teljes működése alatt. A termék részét képezi a táblagép képernyőjének áttetsző poliuretán fólia alapú védelme is.

SCREENSHIELD Lenovo TAB2 A10-70 Kijelzővédő fólia
6 490 Ft

ScreenShield Lenovo TAB2 A10–70 Kijelzővédő fólia 100%-os védelmet ígér a karcolásokkal szemben. A márkára jellemző a rendkívüli tartósság mellett a teljes átláthatóság, nem változtatja meg a készülék színét, ráadásul kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat. Bizonyos mértékig elfedi a már meglévő karcolásokat is.

SCREENSHIELD Lenovo Yoga Tab3 10 Kijelzővédő fólia
8 690 Ft

ScreenShield Lenovo Yoga Tab3 10 Kijelzővédő fólia 100%-os védelmet ígér a karcolásokkal szemben. A márkára jellemző a rendkívüli tartósság mellett a teljes átláthatóság, nem változtatja meg a készülék színét, ráadásul kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat. Bizonyos mértékig elfedi a már meglévő karcolásokat is.

SCREENSHIELD Védőfólia, Samsung Galaxy S6 Edge
4 290 Ft

Screenshield védőfólia kifejezetten Samsung Galaxy S6 Edge készülékre gyártott termék. A ScreenShield™ rendkívül ellenálló anyagból készült védőfólia, melyet eredetileg a versenyautók karcolásvédelmére fejlesztettek ki. 100% – os átlátszóságának köszönhetően a képernyő tökéletesen látható, ezáltal nem korlátozza a telefon használatát. A gyártó biztosítja az élettartam – garanciát, ezzel is a termék magas minőségét bizonyítva.