Sebamed Baba gyerek naptej SPF 30 (Sun Lotion) 200 ml
4 270 Ft

Barnító krém ideális az érzékeny baba bőrt. Ysoce tartalmaz hatékony kombinációja az UVA és UVB szűrők kombinálása a mikro pigmentek hatékonyan véd a leégés és a bőr irritációt.

Sebamed Baby baba popsikrém a pelenkakiütés ellen (Diaper Rash Cream) 100 ml
2 640 Ft 2 380 Ft

Baba popsikrém - hatékony enyhülés és védelem a pelenkakiütés ellen, enyhíti a pelenka okozta kipirosodást.  Amikor a baba megszületik, a bőre még nem rendelkezik a természetes savvédő köpennyel, ezért fontos az egészséges bőr pH értékével megegyező kémhatású popsikrém használata. .

Sebamed Baby Lotion (Baby Lotion) 200 ml
3 130 Ft 2 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba testápoló alkalmas a mindennapi ellátás finom és érzékeny bőr a gyermekek. PH 5. 5 támogatja a teremtés és helyreállítási a bőr természetes védőburkot, amely fejleszti az első hónapban.

Sebamed Balzsam minden hajtípusra Classic (hajregeneráló balzsam) 200 ml
2 560 Ft

Hair kondicionáló aktív növényi kivonatok, amelyek behatolnak a haj, helyreállítása szerkezetét és rugalmasságát. Támogatja a hasznosítás a természetes védő palástját a bőr, a fej, pH értéke 5,5, ami egy természetes és egészséges bőrt. Balzsam alkalmas minden hajtípushoz.

Sebamed Emelés krém Q10 Anti-Aging (mm Eye Cream) 15 ml
3 560 Ft 3 130 Ft

Mintegy 32% -kal kevesebb ránc 28 nap után. Természetes bőr Q10 koenzim aktiválja az anyagcserét, a sejtek regenerálódását. A termelés csökken, a 30. évben, így fontos, hogy szállít a bőrt. Krém védi és helyreállítja a bőr rugalmasságát a szem körül.

Sebamed Gyermek habfürdő  Baby (Baby Bubble Bath) 200 ml
2 560 Ft 2 250 Ft

Gyermek habfürdő tartalmazó növényi kivonatok nyugtatja és védi az érzékeny bőrt. PH 5. 5 támogatja a teremtés és helyreállítási a bőr természetes védőburkot, amely fejleszti az első hónapban.

Sebamed Gyermek naptej SPF 50 Baba (Sun Lotion) 200 ml
4 410 Ft

Tanning Lotion SPF 50 alkalmas érzékeny baba bőrt. Ysoce tartalmaz egy hatékony kombinációja UVA és UVB szűrők. Kombinálva mikro pigmentek hatékonyan véd a leégés és a bőr irritációját.

Sebamed Gyermekek ajakbalzsam Baba (Baby lipbalm) 4,8 g
1 130 Ft

Gyerekek ajakbalzsam garantálja a legfinomabb ellátást az első naptól kezdve. Tartalma miatt gondoskodó anyagok megakadályozzák irritáció és a gyulladás a finom bőr az ajkakon, ami nyáladzás vagy irritáció a cumi használatával. PH 5.

Sebamed Nappali krémek fitoszterollal Anti-Dry (Defense Day Cream) 50 ml
5 840 Ft 4 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Krém megnyugtatja száraz és érzékeny bőrre, csillapítja a feszültséget és az irritációt. PH 5. 5 támogatja a helyreállítási természetes védő palástját a bőrt. Ugyancsak alkalmas, mint a bázis make-up alatti. Bőre lesz puhább és rugalmasabb.

Sebamed Sampon festett haj Classic (Color Care sampon) 200 ml
2 940 Ft

Sampon célja a mindennapi mosás színes, törékeny haj és érzékeny fejbőrt. Kezelt haj óvatosan, és biztosítja számukra az intenzív ellátás. A fejbőr egészségesebb miatt pH = 5,5, amely támogatja a sav köpeny, amely javítja a gát működését.

Sebamed Sensitiv e bőr (Shower Oil) 200 ml
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tusfürdő nagyon érzékeny bőrre 100% szappan-mentes lúgos alkatrészek és támogatja a védelmet a bőr és lágyítja meg. Összetétel kíméli a bőrt 50% olajtartalmú, amelyek fenntartják az egyensúlyt a lipidek. PH 5. 5 támogatja a helyreállítási természetes védő palástját a bőrt.