Sebastian Pro. Color Ignite Mono (Shampoo)
4 310 Ft

Újdonság

Color Ignite Mono sampon tisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat, miközben a színe gondoskodik róla. Megakadályozza a színmosást, és ezzel meghosszabbítja élettartamát. Vlasy regenerálódik és táplálja. .


Sebastian Pro. Erős merevítő (Gel Forte) 200 ml
7 220 Ft

Újdonság

Az erősen merevítő hajgél gyöngyház alakú készítményt tartalmaz, amely segít a stílus kialakításában. Minden hajtípusra tervezték, és ragyogást ad a hajnak anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna.


Sebastian Pro. Hajhab Thickefy Foam 190 ml
8 480 Ft

Újdonság

A Thickefy Foam minden típusú hajra alkalmas, különösen a finom hajra. Ezzel a habkeményítővel elérheti a kívánt mennyiséget és feszesítőt. Könnyű textúrájának köszönhetően nem terheli a hajat, de erősíti a hajat is. Ezzel tökéletes, teljes volumenű frizurát hoz létre, amely egész nap tart.


Sebastian Pro. (Mousse Forte) 200 ml
4 980 Ft

Hab-keményítő alkalmas mindenféle hajra, különösen hullámos és göndör. Hangsúlyozza a hullámos haj alakját, textúrát ad és rugalmas és szilárd.


Sebastian Pro. Sampon finom hajra Volupt (Shampoo)
4 530 Ft

Újdonság

Volupt Finom haj Volupt finoman lemossa a hajat és stressz nélkül megtisztítja a fejbőrt. A forradalmian új technológiának köszönhetően a haj teljes volumenét adja. Az innovatív összetétel úgy lett megtervezve, hogy ne terhelje a hajat, hanem könnyedséget ad és javítsa későbbi stílusát. .


Sebastian Pro. Styling (Dark Oil) 95 ml
7 900 Ft

Újdonság

Styling hajolaj biztosítja a szükséges hajhidrációt, simítja a kutikulát és javítja a hajat belülről és kívülről. Védi a hajat a súrlódástól és a káros UV sugárzástól. Könnyen felszívódik, és nem hagy olajos hatást a hajra. Gyönyörű fényt ad a hajnak.


Sebastian Pro. Volupt (Conditioner)
6 730 Ft

Újdonság

Volupt Finom hajkondicionáló a haját olyan mennyiségűvé teszi, hogy ne feszítse a haját. Megkönnyíti a haj fésülését, és használat után a haja extra levegős és puha lesz. .