Sebastian Pro. Color Ignite Mono (Shampoo)
5 070 Ft

Color Ignite Mono sampon tisztítja a fejbőrt, alaposan lemossa a hajat, miközben a színe gondoskodik róla. Megakadályozza a színmosást, és ezzel meghosszabbítja élettartamát. Vlasy regenerálódik és táplálja. .

Sebastian Pro. Erős merevítő (Gel Forte) 200 ml
7 430 Ft 5 890 Ft

Az erősen merevítő hajgél gyöngyház alakú készítményt tartalmaz, amely segít a stílus kialakításában. Minden hajtípusra tervezték, és ragyogást ad a hajnak anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna.

Sebastian Pro. Hajformázó olaj (Dark Oil)
5 260 Ft

A hajformázó olaj biztosítja a haj szükséges hidratálását, simítja a haj kutikuláját és javítja a hajat belülről és kívül. Védi a hajat a töredezés és a káros UV sugarak ellen. Könnyen felszívódik és nem hagy zsíros hatása a hajon. Gyönyörű fényt kölcsönöz a hajnak. .

Sebastian Pro. Hajhab Thickefy Foam 190 ml
8 730 Ft 7 870 Ft

A Thickefy Foam minden típusú hajra alkalmas, különösen a finom hajra. Ezzel a habkeményítővel elérheti a kívánt mennyiséget és feszesítőt. Könnyű textúrájának köszönhetően nem terheli a hajat, de erősíti a hajat is. Ezzel tökéletes, teljes volumenű frizurát hoz létre, amely egész nap tart.

Sebastian Pro. Hajkondicionáló göndör hajra Twisted (Conditioner)
6 650 Ft

A Twisted kondicionálót kifejezetten göndör és hullámos hajra fejlesztették ki. A haj fésülésének megkönnyítésére és a haj gondozására  szolgál. Táplálja a hajat,  puha és fényes hajkoronát eredményez. Ezenkívül megakadályozza a hajszálak töredezését  és simítja a hajat.

Sebastian Pro. (Mousse Forte) 200 ml
5 120 Ft

Hab-keményítő alkalmas mindenféle hajra, különösen hullámos és göndör. Hangsúlyozza a hullámos haj alakját, textúrát ad és rugalmas és szilárd.

Sebastian Pro. Sampon gyengéd hajra Volupt (Shampoo)
4 790 Ft

Volupt Finom haj Volupt finoman lemossa a hajat és stressz nélkül megtisztítja a fejbőrt. A forradalmian új technológiának köszönhetően a haj teljes volumenét adja. Az innovatív összetétel úgy lett megtervezve, hogy ne terhelje a hajat, hanem könnyedséget ad és javítsa későbbi stílusát. .