Sensodyne Fluoride Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 490 Ft 830,00 Ft/darab

Sensodyne Fluoride Fogkrém gyors segítség az érzékeny fogak és a fogszuvasodás ellen. Gyengéden ápolja és tisztítja a fogakat és a fogínyt, miközben kíméletlenül veszi fel a harcot a baktériumokkal. Fájdalomcsillapító és és leheletfrissítő hatással is rendelkezik. Már az első használat után érezhető a pozitív változás, mindennapi, rendszeres használata pedig hosszan tartó megoldást nyújt a problémáira. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Sensodyne Whitening Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 590 Ft 2 490 Ft 830,00 Ft/darab

Sensodyne Whitening Fogkrém fluoridtartalmú, fogfehérítő hatású fogkrém. Gyors segítség az érzékeny fogakra és fogínyre is. Az érzékeny, elszíneződött fognyak a visszahúzódó fogíny miatt kialakuló kellemetlenség, melyet a Sensodyne Whitening két hét rendszeres használat után gyökerestül megszüntet. A fogak eredeti fehérségének visszaállítása, a fájdalomcsillapítás, a fogszuvasodás megelőzése nem jelenthet akadályt. A pozitív hatás már két nap használat után érezhető.

Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A nyitott dentincsatornák okozzák a fogak érzékenységét. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrémmel a dentincsatornák kijavíthatók. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém megkeresi az érzékeny pontokat és a fogak felszínéhez hasonló védőréteget alkot rajtuk. Használd naponta kétszer, hogy folyamatosan javítja, erősíti és védi az érzékeny fogakat.

Sensodyne Repair&Protect Extra Fresh fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A Sensodyne Repair&Protect hatékony és hosszan tartó enyhülést nyújt az helyenkénti fájdalomtól, amit a fogak érzékenysége okoz, és mindennapi védelmet képez a fogszuvasodás ellen. Az aktív összetevője a NovaMin, ami védőréteget képez a fogak érzékeny területein, így védve őket a fájdalomtól. Tartalma 75 ml.

Sensodyne Pronamel fogkrém Mindennapos védelem 75 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Ez a fogkrém segít védeni a fogzománcot az élelmiszerekben lévő savak mindennapos hatásával szemben. A Sensodyne Pronamel az érzékeny fogakra ajánlott. Menta ízesítéssel. Tartalma 75 ml.

Sensodyne Fluoride fogrém 75 ml
1 390 Ft

A menta ízű Sensodyne Fluoride fogkrém csökkenti a fogak érzékenységét és segít a visszahúzódott ínyen már akár 1 hét használat után is. Megelőzi a fogszuvasodást. Tartalma 75 ml.

Sensodyne Fogkrém Pronamel Whitening Frissítő menta 75 ml
1 490 Ft

Ez a fogpaszta segít a fogzománc védelmében és a savtartalmú ételek fogyasztása által okozott fájdalom megelőzősében. A Sensodyne Pronamel az érzékeny fogakra lett tervezve. Védi a fogakat a fogszuvasodás ellen, kíméletes, de effektíven távolítja el a szennyeződéseket. Tartalma 75 ml.