Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém 75 ml
1 390 Ft

A nyitott dentincsatornák okozzák a fogak érzékenységét. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrémmel a dentincsatornák kijavíthatók. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém megkeresi az érzékeny pontokat és a fogak felszínéhez hasonló védőréteget alkot rajtuk. Használd naponta kétszer, hogy folyamatosan javítja, erősíti és védi az érzékeny fogakat.


Sensodyne Multi Care fogkrém 75 ml
940 Ft

A Sensodyne Multi Care klinikailag igazolt hatású fogkrém, ami csökkenti a fogak érzékenységét és védi a fogakat a nap 24 órájában, heti 7 nap. Antibakteriális hatóanyagot is tartalmaz, ami napi 2×-es rendszeres használattal segít a szép és egészséges íny fenntartásában. Tartalma 75 ml.


Sensodyne Repair&Protect Extra Fresh fogkrém 75 ml
1 240 Ft

A Sensodyne Repair&Protect hatékony és hosszan tartó enyhülést nyújt az helyenkénti fájdalomtól, amit a fogak érzékenysége okoz, és mindennapi védelmet képez a fogszuvasodás ellen. Az aktív összetevője a NovaMin, ami védőréteget képez a fogak érzékeny területein, így védve őket a fájdalomtól. Tartalma 75 ml.


Sensodyne Fluoride fogrém 75 ml
890 Ft

A menta ízű Sensodyne Fluoride fogkrém csökkenti a fogak érzékenységét és segít a visszahúzódott ínyen már akár 1 hét használat után is. Megelőzi a fogszuvasodást. Tartalma 75 ml.


Sensodyne Cool Mint szájvíz 500 ml
1 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sensodyne Cool Mint szájvíz 500 ml-es kiszerelésbe kellemes menta és hozzáadott szegfűszeg ízzel, ami egész napon át tartó védelmet biztosít az érzékeny fogaknak, megnyugtatja az irritált idegeket Megerősíti a fogakat a fluorid tartalmának köszönhetően. Alkalmas fogmosás utáni extra védelemként.


Sensodyne Extra Fresh szájvíz 500 ml
2 237 Ft

1 740 Ft

Sensodyne Extra Fresh szájvíz 500 ml-es kiszerelésben érős és friss menta ízzel, ami egész napon át tartó védelmet biztosít az érzékeny fogaknak, megnyugtatja az irritált idegeket és megerősíti a fogakat a fluorid tartalmának köszönhetően. Alkalmas fogmosás utáni extra védelemként.


Sensodyne Fogkrém Pronamel Whitening Frissítő menta 75 ml
1 190 Ft

Ez a fogpaszta segít a fogzománc védelmében és a savtartalmú ételek fogyasztása által okozott fájdalom megelőzősében. A Sensodyne Pronamel az érzékeny fogakra lett tervezve. Védi a fogakat a fogszuvasodás ellen, kíméletes, de effektíven távolítja el a szennyeződéseket. Tartalma 75 ml.


Sensodyne Pronamel fogkrém Mindennapos védelem 75 ml
1 390 Ft

Ez a fogkrém segít védeni a fogzománcot az élelmiszerekben lévő savak mindennapos hatásával szemben. A Sensodyne Pronamel az érzékeny fogakra ajánlott. Menta ízesítéssel. Tartalma 75 ml.