Serge Lutens Arabie - EDP
20 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Arabie a Serge Lutens márkától egy keleti-fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat üsszetevői közé tartozik a szerecsendió, kömény, sziám benzoin, szantálfa és babérlevél. A szívillatban rejtőzik a mandarin, szegfűszeg, cédrusfa, aszalt gyümölcs és füge illatjegyei.

Serge Lutens Baptême Du Feu - EDP
15 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baptême Du Feu egy  keleti illata  nők és férfiak számára egyaránt. Hozzávalói közé tartozik a mézeskalács,  osmanthus,  mandarin, aricinus, a fás illatok. Az illat 2016-ban került a piacra.

Serge Lutens Clair De Musc - EDP
36 450 Ft 28 040 Ft

A Clair De Musc virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a bergamott,  pézsma, a keserű narancs (neroli) és az íriszolaj. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amely 2003-ban került a piacra.

Serge Lutens Datura Noir - EDP
38 270 Ft 32 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Datura Noir egy keleti-vanília illat a nők számára. Hozzávalók közé tartozik a kókusz,  tuberóz,  tonkabab,  mandula,  citromvirág, a mandarin,  pézsma,  kínai osmanthus,  heliotróp,  mirha, a vanília és a sárgabarack. Az illat 2001-ben került a piacra.

Serge Lutens Feminite Du Bois - EDP
38 270 Ft 37 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Feminite Du Bois egy  keleti-fás jellegű illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillatot a Virginia cédrusfa, fahéj, szilva és őszibarack alkotja. A szívillatban érezhetetlenné válik a szegfűszeg, gyömbér, rózsa, afrikai narancs, ibolya és ylang-ilang.

Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre - EDP
35 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Five O`Clock Au Gingembre  egy keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat bergamotból és teából készül. A szívillatban érezhető a gyömbér,  fahéj és a fás árnyalatok. Az alapillatot a kakaó, méz, borostyán, pacsuli és bors kombinációja zárja.

Serge Lutens L`Eau De Paille - EDP
23 830 Ft

L´Eau de Paille márka Mancera zöld fás illat nőknek és férfiaknak, amelyben akkordok keveréke tömjén, vetiver és a széna.   Úgy indult 2016-ban.

Serge Lutens La Religieuse - EDP
39 960 Ft 36 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A La Religieuse keleti-virágos illat férfiaknak és  nőknek egyaránt.  Összetevőik közé tartozik a jázmin, cibet,  pézsma és a tömjén. Az illat 2015-ben került a piacra.

Serge Lutens Laine De Verre - EDP
15 420 Ft

A Serge Lutens Laine De Verre egy luxus illata mind férfiak, mind  nők számára. Hozzávalói közé tartozik a zamatos citrusok, friss tónusokat, aldehidek, pézsma, kasmír és aromás fűszereket. Az illat 2014-ben került a piacra.

Serge Lutens Nuit De Cellophane - EDP
36 320 Ft 33 520 Ft

Serge Lutens Nuit De Celofán parfüm spray egy csillogó, csillogó gyümölcs illat, virággal kísért. Hagyja magát elragadtatni virágos merítő hangoktól, és nem fogja megbánni a választását! 2009-ben indították.

Serge Lutens Santal Majuscule - EDP
37 150 Ft 35 050 Ft

A Santal Majuscule egy  keleti-fás illat férfiak és nők számára egyaránt. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig  damaszkuszi rózsát, kakaót és szantálfát. Az illat 2012-ben került a piacra.

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP
38 550 Ft 32 240 Ft

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt.  Összetevői közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér, kókusztej, a méhviasz,  keserű mandula,  pézsma,  vanília, benzoin, guaiac fa és a tonkabab.

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP TESZTER
28 040 Ft

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt.  Összetevői közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér, kókusztej, a méhviasz,  keserű mandula,  pézsma,  vanília,  benzoin, guaiac fa és a tonkabab.