Serge Lutens Baptême Du Feu - EDP
15 270 Ft

A Baptême Du Feu egy  keleti illata  nők és férfiak számára egyaránt. Hozzávalói közé tartozik a mézeskalács,  osmanthus,  mandarin, aricinus, a fás illatok. Az illat 2016-ban került a piacra.


Serge Lutens Clair De Musc - EDP
36 540 Ft

A Clair De Musc virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a bergamott,  pézsma, a keserű narancs (neroli) és az íriszolaj. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amely 2003-ban került a piacra.


Serge Lutens Datura Noir - EDP
36 270 Ft

A Datura Noir egy keleti-vanília illat a nők számára. Hozzávalók közé tartozik a kókusz,  tuberóz,  tonkabab,  mandula,  citromvirág, a mandarin,  pézsma,  kínai osmanthus,  heliotróp,  mirha, a vanília és a sárgabarack. Az illat 2001-ben került a piacra.


Serge Lutens Feminite Du Bois - EDP TESTER
26 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Feminite Du Bois keleti-fás jellegű illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillatot Virginia cédrusfa, fahéj, szilva és őszibarack alkotja. A szívillatban érezhetetlenné válik a szegfűszeg, gyömbér, rózsa, afrikai narancs, ibolya és ylang-ilang.


Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre - EDP
34 550 Ft

A Five O`Clock Au Gingembre egy keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillat bergamotból és teából készül. A szívillatban érezhető a gyömbér,  fahéj és a fás árnyalatok. Végül az alapillatban a  kakaó, méz, borostyán, patchoulit és a bors rejtőzik.


Serge Lutens Fleurs D`Oranger - EDP
36 540 Ft

A Fleurs D`Oranger egy virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a  jázmin, narancsvirág, fehér rózsa, indiai tuberóz, citrusfélék, hibiszkusz, szerecsendió és kömény. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amely 2003-ban került a piacra.


Serge Lutens Fleurs D`Oranger - EDP TESTER
26 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fleurs D`Oranger egy virágos  illat nők és férfiak számára egyaránt. Hozzávalói közé tartozik a jázmin, narancsvirág, fehér rózsa, indiai tuberóz, citrusfélék, hibiszkusz, szerecsendió és kömény. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amelyet  2003-ban indított el a piacon.


Serge Lutens L`Eau De Paille - EDP
14 870 Ft

L´Eau de Paille márka Mancera zöld fás illat nőknek és férfiaknak, amelyben akkordok keveréke tömjén, vetiver és a széna.   Úgy indult 2016-ban.


Serge Lutens La Fille De Berlin - EDP
38 930 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A La Fille De Berlin keleti-virágos illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillatban rejtőzik a  rózsa és pelargónium, a szívillatban pedig a a pálma. A kompozíció a patchouli, a moha és a méz kombinációja zárja be. Az illat 2013-ban került a piacra.


Serge Lutens La Religieuse - EDP
37 860 Ft
+ ingyen szállítás

A La Religieuse keleti-virágos illat férfiaknak és  nőknek egyaránt.  Összetevőik közé tartozik a jázmin, cibet,  pézsma és a tömjén. Az illat 2015-ben került a piacra.


Serge Lutens La Religieuse - EDP TESTER
23 510 Ft

A La Religieuse keleti-virágos illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Összetevői  közé tartozik a jázmin,  cibet,  pézsma és a tömjén. Az illat 2015-ben került a piacra.


Serge Lutens La Vierge De Fer - EDP
15 270 Ft

A La Vierge De Fer egy virágos illata  nők és férfiak számára egyaránt.   Hozzávalói közé tartozik a  liliom, fémes tónusok, tömjén, körte és szantálfa.


Serge Lutens Laine De Verre - EDP
14 870 Ft

A Serge Lutens Laine De Verre egy luxus illata mind férfiak, mind  nők számára. Hozzávalói közé tartozik a zamatos citrusok, friss tónusokat, aldehidek, pézsma, kasmír és aromás fűszereket. Az illat 2014-ben került a piacra.


Serge Lutens Santal Majuscule - EDP
36 540 Ft

A Santal Majuscule egy  keleti-fás illat férfiak és nők számára egyaránt. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig  damaszkuszi rózsát, kakaót és szantálfát. Az illat 2012-ben került a piacra.


Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP
36 540 Ft

Az Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás illat  nők, és  férfiak számára egyaránt. Alkotórészei közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér,  kókusztej,  méhviasz, a keserű mandula,  pézsma, vanília,  benzoin,  guaiac fa és a tonkabab.


Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP TESTER
26 570 Ft

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt.  Alkotórészei közé tartozik a szantálfa,  fekete édesgyökér,  kókusztej, améhviasz,  keserű mandula,  pézsma,  vanília,  benzoin,  guaiac fa és a tonka bab.


Serge Lutens Vitriol D’œillet - EDP
15 940 Ft

A Vitriol D´œillet egy keleti jellegű illat férfiak és nők számára egyaránt. Összetevői  közé tartozik a szerecsendió, szegfűszeg, rózsaszín és fekete bors, paprika, szegfű, cikória, liliom és ylang-ylang. Az illat 2011-ben került a piacra.