SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 2,7
3 430 Ft

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?

SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1,7
4 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?

SES Mega XL Bubórék szett

SES Mega XL Bubórék szett

Értékelés: 4,7
4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES Mega XL Bubórék szettel, hatalmas buborékokat készíthetsz a barátaiddal. Nagyon egyszerű a használata. A kötelet bele kell mártani a folyadékba, majd egy kis szellő segítségével már jöhetnek is a hatalmas buborékok. A csipesz segítségével, meghatározhatod a buborékok méretét.

SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 4,3
5 220 Ft

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->

SES Gyermek borotválkozó készlet
7 870 Ft 3 290 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

SES Vasalható gyöngy - egyszarvú és hercegnő, 2100 db
4 790 Ft 4 530 Ft

Ezekkel a vasalható gyöngyökkel könnyen hozhatsz létre hercegnőket és egyszarvúkat. Használd a dobozon látható példákat, vagy készítsen saját alkotásokat. Órákig szórakozhatsz velük, és az eredmény mindig változatos lesz.

SES Dinoszaurusz bélyeg

SES Dinoszaurusz bélyeg

Értékelés: 4,5
3 850 Ft

A dinoszaurusz témájú bélyegkészlet 11 bélyeget tartalmaz. Természetesen megtalálod a T-rexet is és még sokan másokat. Nyomtasd ki a témát a papírra majd ceruzával színezd ki! A dinoszauruszoknak hirtelen sok színük lesz…

SES Festés a kádban - zsírkréta, 8 db
3 710 Ft

Festés a kádban – és papír nélkül? Ennek a lenyűgöző szettnek köszönhetően a gyerekek jól szórakozhatnak fürdés közben. A kád és csempe festényeket szappanos vízzel könnyen lemoshatod. A 8 élénk szín inspirációs és tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja.

SES Dinoszaurusz keltetés

SES Dinoszaurusz keltetés

Értékelés: 5
3 980 Ft

Mit tennél, ha dinoszaurusz tojást találnál? Tapasztald meg most! Helyezd a tojást egy vízzel teli tartályba, és várjon. Körülbelül egy hét múlva a héj kinyílik és kiderül, hogy néz ki a dinoszaurusz.

SES Ujj színek 4 x 150ml

SES Ujj színek 4 x 150ml

Értékelés: 4,3
4 260 Ft

Speciális színek a legkisebb gyermekek számára az ujjfestéshez. A színek egéségre ártalmatlanok és könnyedén lemoshatóak a kezekről és az arcról Ezen felül sűrítőket tartalmaznak, így a gyerekek nem fogják azokat nyalni.

SES Gipsz póni készítő Kreatív játék
5 750 Ft 5 360 Ft

A SES Gipsz póni készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek aranyos pónikat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

SES Kreatív gipsz, Csillogó ló Kreatív játék
4 950 Ft

SES kreatív gipsz készlettel a gyerekek saját kezűleg készíthetnek lovacskákat. A gipsz formákat utána kedvük szerint festhetik le szép csillogó színekre. A kreatív munka nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

SES Kreatív Gipsz - T-Rex Kreatív játék
3 460 Ft 3 290 Ft

Kreatív Gipsz – T-Rex egy kreatív játék, mely fejleszti a gyermekek készségét. A játék alapja, hogy gipszből kiönthetnek 3 db T-rex formát, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját, előhívja az elképzeléseiket amiket meg is valósíthatnak. Ezzel nem csak játék élvezetes a gyermekek számára, hanem az elkészítésük is.

SES Olló készlet cikk-cakk 5 darab
3 020 Ft

A SES cikk-cakk olló minden művésznek kötelező kiegészítő. A színes műanyag ollók támogatják a kis művészek kreativitását . A SES Creative készlet 5 cikk-cakk ollót tartalmaz. Min olló más-más mintájú. Az ollók tökéletesen vágják a papírt, azonban biztonságosak a gyermekek kis kezei számára.

SES Gyűrű és karkötő festő Kreatív játék
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES Gyűrű és karkötő festő szettel a kislányok saját, egyedi gyűrűket és karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése, festése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.

SES Csillogó szappanok alkotása
7 340 Ft 7 150 Ft

Ezzel a fényűző SES-készlettel eredeti, csillogó szappanokat készíthet, amelyeket egy barátodnak, anyukádnak adhatsz, vagy a fürdést élvezetesebbé teheted. Melegítsd a szappant a mikrohullámú sütőben, és öntsük a formába. Monokróm, többszínű, csillogással, az elképzelésed szerint.

SES Fémdetektor

SES Fémdetektor

Értékelés: 1
6 050 Ft

Érdekel, hogy mit rejt a föld mélye? Ennek a készletnek a segítségével saját fémdetektort állíthatsz össze, űrhajó formában. Ezt követően elég kimenni és megtalálni a kincset! A játék fejleszti a kreativitást és a manuális készséget.

SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet
4 670 Ft

A SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke már kiskorában is kiélje kreatív vágyait! A festék a ruhákból könnyen kimosható, mérgező anyagokat pedig nem tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Négy alapszínt, sárgát, kéket, pirosat és zöldet tartalmaz.

SES Fa építőelem készlet
5 990 Ft 5 910 Ft

SES Fa építőelem készlet. Fa építőelemből álló készlettel minden kisfiú elkészítheti a neki megfelelő kocsit ,bábut vagy éppen amit szeretne. Az alkotásnak határt csak a képzelet szab. A csomagban megtalálható minden ami a barkácsoláshoz kell.

SES L.O.L. - vasalható gyöngyök
4 080 Ft 3 980 Ft

Alkosd meg a kedvence ** L.O.L babáid** vasalható gyöngyökből. A csillogó matricáknak köszönhetően az L.O.L karakterek még ragyogóbbak lesznek. Élvezd a szórakozást és a meghökkentő eredményt. Kiváló minőségű anyagból készült.

SES Színes golyó

SES Színes golyó

Értékelés: 4,2
3 850 Ft

Rajzoló viasz sokszínű golyó olyan gyermekeknek, akik még nem tudják megfogni a ceruzát. Nem fest a kézre, ruhából kőnnyen kimosható. Formázza a tenyeret, segít a ceruza helyes tartásának megtanulásában.

SES Lufi-állat gyártás pumpával
3 430 Ft

Ezzel az SES Creative szettel elképesztő lufiállatokat készíthetsz. A pumpa segítségével fújd fel a léggömböket, és habszalaggal kösd össze őket. Használd fel a papírból készült állati részeket és matricákat, hogy te alkosd meg a legmókásabb lufiállatokat.

SES A gleccser feltárása

SES A gleccser feltárása

Értékelés: 5
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozzon létre egy saját gleccsert fagyott állatokkal a SES Creative-val. Használjon egy biztonságos kalapácsot és vésőt a dinoszaurusz és a cápa felszabadításához a jégből. Siess, nagyon befagyott! A készlet elegendő anyagot tartalmaz több gleccser készítéséhez.

SES Fürdőszobai buborék készítő
3 180 Ft 3 020 Ft

Ez a buborékfúvó készíti a legszebb szappanbuborékokat! Merítsd a sellőt a kagylóban található erős oldatba, majd fújd. Ideális fürdéshez vagy szabadtéri játékhoz.

SES L.O.L. Suprise karkötők készítése
2 840 Ft

Nincs igazi rajongó L.O.L.rajongó Suprice karkötő nélkül! Tényleg remek, hogy most létrehozhatsz egy L.O.L. karakteres karkötőt teljesen egyedül, a saját ízlésed szerint! Rajzold kedvenc karaktered zsugorfóliára és tedd a sütőbe, hogy gyönyörű varázslat történjen. Fűzd rá a gyöngyökkel együtt a karkötő zsinórjára és készítsd el saját L.O.L. karkötőd!

SES Lekaparható képek - állatok
3 160 Ft

Alkoss varázslatos képeket! Toll segítségével kapard le a fekete kártyákat és fedezd fel az előbukkanó élénk színeket. Ez a SES Creative készlet hat állatot tartalmaz – flamingó, alpaka, bagoly, pillangó, macska és kaméleon.

SES Mega szett - nyírás

SES Mega szett - nyírás

Értékelés: 1
4 400 Ft 3 980 Ft

Ezzel a speciális ollóval a biztonságos vágás gyerekjáték lesz. Csak papírt vág, így a ruhadarabod és a hajad biztonságban lesz! 48 vidám, előre kinyomtatott lap oktatási anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy a gyermeked megtanulja a fokozatosan a nyírást.

SES Után töltet a buborékfújóba.
3 160 Ft

Eredeti után töltet a SES mega buborékhoz és SES XXL mega buborékhoz. Ezzel az egyedi szappan kivonattal a kifújt buborékot hihetetlen szórakozást nyújtanak. Készíts óriási buborékokat, amelyek, csak úgy nem pukkannak ki.

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

Értékelés: 4,4
3 290 Ft

SES Gipszkiöntő játék –3D lovacska segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek szebnél szebb gipszformákat a legelső lépéstől kezdve. A dobozban található festékek segítségével olyan színűre festhetik a kicsik formáikat, amilyenre szeretnék. Az öntőforma többször is felhasználható.

SES Az első gyöngyhúzó húrom
3 070 Ft 3 020 Ft

Fogj meg egyet a hat élénk színű gyöngy egyikéből, és rajzold meg első műalkotásod anélkül, hogy elveszítenéd a többi rajzgyöngyöt. A húr szorosan egymás mellett tartja a gyöngyöket, így azonnal készen állnak a rajzolásra.

SES Díszíthető fejdíszek flitterekkel, fülekkel, masnival
3 580 Ft 3 430 Ft

Készíts egy eredeti fejpántot fülekkel vagy szalaggal! Engedd szabadjára a képzeleted, vagy inspirálódj a dobozon található képektől. A gyártás egyszerű. Ne felejtsd el használni a glittert, hogy a fejpánt szépen csillogjon.

SES Slime cápával 2 db

SES Slime cápával 2 db

Értékelés: 5
3 020 Ft

Slime cápával. A termék két különböző sűrűségű és színű tégely slime-ot tartalmaz, amikben egy cápa figura található, ami képes úszni a kék slime-ban. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES A sötétben csillogó kővel slime 2 db
2 740 Ft

A sötétben ragyogó holdkő slime. A termék két különböző sűrűségű tégely slime-ot tartalmaz. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Arcfesték
4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Engedd szabadjára fantáziádat, és ezzel a színkészlettel azzá válhatsz, ami csak lenni akarsz! Nemcsak farsangra és maszkabálra alkalmas, de jó szórakozást nyújt egy születésnapi partin is. Teljesen ártalmatlan, jól feded, könnyen lemosható és jó minőségű.

SES Egyszarvúkat modellezünk
4 990 Ft 4 260 Ft

Modellez egy csillámos egyszarvút! A hab kiegészítőknek köszönhetően sörényt, farkat, szemet vagy szárnyakat adhatsz az egyszarvúdhoz. A mellékelt kiegészítők segítségével a saját ízlésed szerint díszítheted az egyszarvút.

SES Kitűző készítés
4 400 Ft

biztostűvel ellátott kitűző nemcsak a ruháid, hanem a hátizsákod számára is tökéletes dekoráció. A készlet nyolc szórakoztató mintát tartalmaz nyolc süteményhez. Válasz egy előkészített képet, vagy a fantáziád alapján fesd ki.

SES Parfümkészítő
5 880 Ft 5 770 Ft

Ezzel a luxus SES készlettel elkészítheted a saját illatos parfümjeid. Keverd össze a főzőpohárban a koncentrált illatokat vízzel és alkoss egyedi illatkombinációkat. Tölts parfümöt a palackokba és ragaszd rájuk a nevüket.

SES Színezd ki a képeket aqualine színekkel
3 020 Ft

Hozzál létre egy gyönyörű műalkotást a színes pontokból! Vattás fa pálcikák segítségével és az aqualine festékek segítségével színezd ki a csatolt képeket a képzeleted szerint. Használd a pipettát a piros, kék és sárga szín összekeverésére, hogy különböző színeket hozzál létre.

SES Szivárványféreg készítés
3 340 Ft 3 290 Ft

Ezzel a készlettel szivárványférgeket készíthetsz. Keverd össze a porokat, kísérletezz a színekkel, és hozd létre a leghosszabb, varázslatos szivárványférget. Elképesztő eredményekkel teli szórakozás.

SES Képkivágós Szett

SES Képkivágós Szett

Értékelés: 4,4
3 290 Ft

SES – Képkivágós Szett A dobozban található mintákat lehet kivágni ,különböző minták és vágási technikák találhatók benne

SES Fürdősók előállítása
7 150 Ft

Állíts elő eredeti és illatos fürdősót a SES készlet segítségével. A színes golyók kialakításához használt a kerek formát. Amint a golyót a vízbe dobod, buborékozni és pezsegni kezd, valamint felszabadul a csodás illat. A fürdőbombáknak hála fürdőszobát csodás szórakozás helyszínévé válik.

SES Gipszkészlet - világító T-Rex csontváz
5 320 Ft 4 530 Ft

Készíts el egy teljesen egyedi, világító, gipsz T-Rex dinoszauruszt. A dinoszaurusz egyik oldalán megfigyelheted majd a világító csontvázát! Öntsd bele a gyorsan száradó gipszet a 3D formába, majd hagy megszilárdulni. Ezután vedd ki a formából, színezd ki különféle színekre, beleértve a világítós festékkel is. A végeredmény fantasztikus!

SES L.O.L. - képek színezése csillogókkal
3 980 Ft

Díszítsd fel a kedvenc L.O.L. karaktereid gyönyörű ragyogó csillogókkal. Fokozatosan húzza le a különálló részeket, és mindegyik részt külön szórd be színes csillogókkal. Az eredmény le fog nyűgözni.

SES Slime nyálka mega csomagolás 6 drb
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy slime nyálka csomagolás. A termék hat különböző sűrűségű és színű tégely nyálkát tartalmaz. A slime nyálka igen népszerű! A SES slime nyálka készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES T-rex csontváz

SES T-rex csontváz

Értékelés: 5
4 120 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy T-rex csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a T-rexet és játssz vele!

SES Teáskészlet festőszett
7 570 Ft

Ez a 13 darabos teáskészlet négy darab csészéből és alátétből, tejes kancsóból, cukortartóból és teáskannából áll. A kedvenc színeid segítségével, amelyek a csomagolás részét képezik, úgy díszítheted a teaszettet, ahogyan csak akarod, és nyugodtan élvezheted majd a finom teát a barátaiddal.

SES Óriás Lovas Gipszkiöntő Készlet
5 500 Ft

SES játékok rendkívüli helyet vívtak ki maguknak a kreatív játékok világában. Ezzel a készlettel a kicsik az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc gipsz figuráikat. A készlettel varázslatosan szép lovakat tudnak kiönteni és dekorálni. A szettben megtalálható festékek és dekor anyagok segítségével gyönyörű paripák születhetnek gyermekünk keze által.

SES Rovar hotel

SES Rovar hotel

Értékelés: 3
5 090 Ft

Legyen fantasztikus rovar hotel a kertben! Építs egyedi szobákat, és töltsd ki őket különböző anyagokkal, hogy vonzzák a különböző rovarokat. Nézd meg ahogy a szállodát elfoglalják (pillangók, méhek, katicabogarak, bogarak és sok más rovar). Minden rovar élhet a szállodában!