SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 3,5
2 853 Ft 2 680 Ft

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?

SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1
3 713 Ft 3 590 Ft

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?

SES Mega XL Bubórék szett

SES Mega XL Bubórék szett

Értékelés: 5
4 144 Ft 4 090 Ft

A SES Mega XL Bubórék szettel, hatalmas buborékokat készíthetsz a barátaiddal. Nagyon egyszerű a használata. A kötelet bele kell mártani a folyadékba, majd egy kis szellő segítségével már jöhetnek is a hatalmas buborékok. A csipesz segítségével, meghatározhatod a buborékok méretét.

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

SES Gipszkiöntő játék –3D lovacska segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek szebnél szebb gipszformákat a legelső lépéstől kezdve. A dobozban található festékek segítségével olyan színűre festhetik a kicsik formáikat, amilyenre szeretnék. Az öntőforma többször is felhasználható.

SES A gleccser feltárása
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozzon létre egy saját gleccsert fagyott állatokkal a SES Creative-val. Használjon egy biztonságos kalapácsot és vésőt a dinoszaurusz és a cápa felszabadításához a jégből. Siess, nagyon befagyott! A készlet elegendő anyagot tartalmaz több gleccser készítéséhez.

SES Arcok létrehozása felfújható lufikon
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a SES készlettel újraéleszthetsz léggömböket! Dobj össze vicces karaktereket, matricákkal, kezekkel, lábakkal és zsenília dróttal. A lehetőségek végtelenek, de ügyelj arra, hogy ne durrantsd ki!

SES Lampion készítő szett
4 790 Ft 4 300 Ft

SES lampion készítő szettel elkészítheted a saját világító lampionodat. Valósítsd meg a kreatív ötleteidet és készíts modern lampiont lufi, gyapjú és egy égőfüzér segítségével.

SES Csillogó szappanok alkotása
7 490 Ft 6 730 Ft

Ezzel a fényűző SES-készlettel eredeti, csillogó szappanokat készíthet, amelyeket egy barátodnak, anyukádnak adhatsz, vagy a fürdést élvezetesebbé teheted. Melegítsd a szappant a mikrohullámú sütőben, és öntsük a formába. Monokróm, többszínű, csillogással, az elképzelésed szerint.

SES Dinoszaurusz bélyeg

SES Dinoszaurusz bélyeg

Értékelés: 2
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A dinoszaurusz témájú bélyegkészlet 11 bélyeget tartalmaz. Természetesen megtalálod a T-rexet is és még sokan másokat. Nyomtasd ki a témát a papírra majd ceruzával színezd ki! A dinoszauruszoknak hirtelen sok színük lesz…

SES Divatos csillogó tetoválás
3 590 Ft 3 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozd létre saját divatos csillogó tetoválásod! Válassz ki egy sablont, tedd a bőrödre, távolítsd el a védőréteget, alkalmaz csillogó ecsetet, és kész is az egyedi tetoválás Ha már nem tetszik a tetoválás, egyszerűen húzd le és hozz létre egy új mintát.

SES Fa építőelem készlet
6 190 Ft 5 810 Ft

SES Fa építőelem készlet. Fa építőelemből álló készlettel minden kisfiú elkészítheti a neki megfelelő kocsit ,bábut vagy éppen amit szeretne. Az alkotásnak határt csak a képzelet szab. A csomagban megtalálható minden ami a barkácsoláshoz kell.

SES Fém dinoszaurusz készlet
5 490 Ft 5 380 Ft

Dinoszaurusz szerelmeseinek, gyűjtsd a dínókat! Ezzel a SES fémszerkezettel összeállíthatod a legnehezebb dinoszauruszokat. Csavard be a habot és a fém alkatrészeket kis csavarokkal és anyákkal a dinoszaurusz létrehozásához.  T-rexet vagy a Sztegoszauruszt választasz? Koncentrálj az összerakásra!

SES Fémdetektor

SES Fémdetektor

Értékelés: 1
6 290 Ft 6 190 Ft

Érdekel, hogy mit rejt a föld mélye? Ennek a készletnek a segítségével saját fémdetektort állíthatsz össze, űrhajó formában. Ezt követően elég kimenni és megtalálni a kincset! A játék fejleszti a kreativitást és a manuális készséget.

SES Fürdősók előállítása
7 990 Ft 7 130 Ft

Állíts elő eredeti és illatos fürdősót a SES készlet segítségével. A színes golyók kialakításához használt a kerek formát. Amint a golyót a vízbe dobod, buborékozni és pezsegni kezd, valamint felszabadul a csodás illat. A fürdőbombáknak hála fürdőszobát csodás szórakozás helyszínévé válik.

SES Fürdőszobai buborék készítő
2 990 Ft

Ez a buborékfúvó készíti a legszebb szappanbuborékokat! Merítsd a sellőt a kagylóban található erős oldatba, majd fújd. Ideális fürdéshez vagy szabadtéri játékhoz.

SES Galaxy slime 2 db
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kozmikus slime SES Galaxy. A termék két különböző sűrűségű tégely slime-ot tartalmaz. Az egyik csúszós bíbor fénnyel a másik rugalmas és fényes. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Gyermek borotválkozó készlet
3 190 Ft 3 090 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

SES Gyertyakészítő készlet Kreatív játék
4 890 Ft 4 830 Ft

SES gyertyakészítő készlet remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bármilyen formájú és színű gyertya készíthető, határt csak a képzelet szab. Az elkészült művekkel díszíthetjük a lakást is de szeretteink számára kitűnő ajándék is válhat belőlük.

SES Gyurma fagylalt készítő Kreatív játék
4 430 Ft

A SES Gyurma fagylalt készítő Kreatív játék készlettel, bármilyen színes és mókás fagylaltkölteményt, elkészíthetnek a gyerekek. Lapátold a fagylaltot egy mérföld magasra a tölcsérben vagy kehelyben, és ne felejts el felhalmozni rá cukorgyöngyöt és édes finomságokat! A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

SES Gyűrű és karkötő festő Kreatív játék
4 170 Ft

SES Gyűrű és karkötő festő szettel a kislányok saját, egyedi gyűrűket és karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése, festése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.

SES Járda kréták sablonokkal
3 090 Ft

Változtasd át a földet egy hatalmas művészeti alkotássá! Kombináld a sablonokat és színezd ki krétákkal. Létrehozhatsz gyönyörű mandalát és további képeket. Szórakoztató szabadtéri tevékenység fantasztikus eredménnyel.

SES Kis régész készlet
4 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vésd magad a „dinoszaurusz csontok alá“! Nagyszerű módja a gyermekek számára a dinoszauruszok és a régészet bemutatásának. Használj biztonságos szerszámot egy fa vésőt és egy kalapácsot amely kényelmes tartani Szóval próbáld ki egy igazi régész munkáját. Ez a készlet mindent megad, amire szükséged van!

SES Konstruktív fa készlet, sárkány
4 290 Ft

Ezzel a SES Creative konstruktív készlet segítségével létrehozhatsz egy fa sárkányt. Figyelmesen kövesd az utasításokat. Használj anyacsavart, csavarokat, fa és hab kiegészítőket.. Végül díszítsd a sárkányodat matricákkal.

SES Kreatív gipsz, Csillogó ló Kreatív játék
3 630 Ft

SES kreatív gipsz készlettel a gyerekek saját kezűleg készíthetnek lovacskákat. A gipsz formákat utána kedvük szerint festhetik le szép csillogó színekre. A kreatív munka nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

SES Kreatív Gipsz - T-Rex Kreatív játék
3 790 Ft

Kreatív Gipsz – T-Rex egy kreatív játék, mely fejleszti a gyermekek készségét. A játék alapja, hogy gipszből kiönthetnek 3 db T-rex formát, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját, előhívja az elképzeléseiket amiket meg is valósíthatnak. Ezzel nem csak játék élvezetes a gyermekek számára, hanem az elkészítésük is.

SES Lekaparható képek - állatok
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alkoss varázslatos képeket! Toll segítségével kapard le a fekete kártyákat és fedezd fel az előbukkanó élénk színeket. Ez a SES Creative készlet hat állatot tartalmaz – flamingó, alpaka, bagoly, pillangó, macska és kaméleon.

SES SES – Vízben Festhető Festék
2 790 Ft 2 550 Ft

SES – Vízben Festhető Festék Már a vízben is lehet festeni ,ennek a festéknek köszönhetően ,viaszos festék

SES Manikűr és pedikűr

SES Manikűr és pedikűr

Értékelés: 5
7 590 Ft 6 090 Ft

Ezzel a remek SES manikűr és pedikűr készlettel mindig szép és ápolt körmeid lesznek. A lakkos üveget töltsd meg azzal a színnel, melyet a körmeidre használni szeretnél. A lakkhoz hozzáadhatsz csillámokat a még nagyobb csillogásért. A reszelő segítségével hozd rendbe a körmeidet és kezdheted is a lakkozást. A belakkozott körmöket díszítsd ki gyümölcsös konfettivel a még színesebb eredményért.

SES Olló készlet cikk-cakk 5 darab
2 820 Ft

A SES cikk-cakk olló minden művésznek kötelező kiegészítő. A színes műanyag ollók támogatják a kis művészek kreativitását . A SES Creative készlet 5 cikk-cakk ollót tartalmaz. Min olló más-más mintájú. Az ollók tökéletesen vágják a papírt, azonban biztonságosak a gyermekek kis kezei számára.

SES Origami hajtogatás - állatok és járművek
2 790 Ft 2 190 Ft

Origami hajtogatás, egy művészet, amit a japának ismernek a legjobban. A SES Creative készletnek köszönhetően megismerkedhetsz ezzel a japán művészettel te is! A segítségével gyönyörű állatokat és járműveket hajtogathatsz! Ne felejtsd el kidíszíteni az alkotásaidat a mellékelt fixekkel.

SES Parfümkészítő
6 390 Ft 5 650 Ft

Ezzel a luxus SES készlettel elkészítheted a saját illatos parfümjeid. Keverd össze a főzőpohárban a koncentrált illatokat vízzel és alkoss egyedi illatkombinációkat. Tölts parfümöt a palackokba és ragaszd rájuk a nevüket.

SES Rovar hotel

SES Rovar hotel

Értékelés: 3
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyen fantasztikus rovar hotel a kertben! Építs egyedi szobákat, és töltsd ki őket különböző anyagokkal, hogy vonzzák a különböző rovarokat. Nézd meg ahogy a szállodát elfoglalják (pillangók, méhek, katicabogarak, bogarak és sok más rovar). Minden rovar élhet a szállodában!

SES Színek Trendy 4x150ml
3 490 Ft

Egyedi színek ujjakra divatos színárnyalatokban. A legkisebbeknek ajánlott az ujjakkal való festéshez. A színek egéségre ártalmatlanok, könnyedén lemoshatóak a kezéről és a ruhákról is. Ezen felül sűrítőket tartalmaznak, így a gyerekek nem fogják nyalni.

SES T-rex és slime 2 db

SES T-rex és slime 2 db

Értékelés: 4
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

T-rex és slime A termék két különböző sűrűségű és színű tégelyes slime-ot tartalmaz. Piros folyékony nyálka és csúszós, zöld slime. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Triceratops csontváz

SES Triceratops csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 900 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt majd el ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy Triceratops csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a Triceratopsot és játssz vele!

SES Trópusi aromájú slime 2 db
2 690 Ft

Trópusi illatú slime. A termék két különböző sűrűségű és színű tégely slime-ot tartalmaz. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Vasalható gyöngyök - alpaka
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES vasalható gyöngyökkel elkészítheted a kedvenc alpakádat vagy lámádat. Válaszd ki a kívánt gyöngyöket, helyezd el az alátéten, és kérj meg egy felnőttet, hogy segítsen az alkotásod vasalásban. A pamutból készíts aranyos rojtokat és ragaszd őket a kétoldalas ragasztó segítségével a gyöngyökhöz, amelyek a csomagolás részei.

SES Vasalható gyöngyök - sörényes lovak
3 760 Ft

Ezzel a SES-készlettel szép sörényes lovacska készíthető reális színekkel Válaszd ki a kívánt gyöngyöket, helyezd el a szőnyegen, és kérj meg a felnőttet, hogy segítsen a munkában Végül add hozzá a gyönyörű sörényt. Fejleszd a kreativitásod és próbálj ki új lehetőségeket.

SES Vízben Festhető Festék, Illatos-23%
3 390 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

SES vízben festhető festék egy kreatív, illatos festék, amely festhető csempére, fürdőkádra és hasonló, vízzel érintketző helyekre. Könnyedén eltávolítható, letakarítható egy egyszerű szivaccsal. Tegye a fürdést szórakozássá gyermeke számára ezzel a lemosható, illatos festékkel, és a hozzá tartozó állatkás mintákkal!

SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 5
4 700 Ft

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->

SES A sötétben csillogó kővel slime 2 db
2 690 Ft

A sötétben ragyogó holdkő slime. A termék két különböző sűrűségű tégely slime-ot tartalmaz. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre

SES Dinoszaurusz keltetés

SES Dinoszaurusz keltetés

Értékelés: 5
3 220 Ft

Mit tennél, ha dinoszaurusz tojást találnál? Tapasztald meg most! Helyezd a tojást egy vízzel teli tartályba, és várjon. Körülbelül egy hét múlva a héj kinyílik és kiderül, hogy néz ki a dinoszaurusz.

SES Divatos csillogó hímzés készítése
4 090 Ft 4 030 Ft

Díszítsd ki a ruházatodat vagy az iskolatáskádat a cool textil Fashion Glitter matricával. Csillogó flitterek könnyen felragaszthatók a filc foltokra. A foltok öntapadóak, tehát a textilre egyszerűen feltapaszthatók. Nincs szükség vasalásra! A SES készlettel minden kis tervezőnek rendelkeznie kell!

SES Orvosi táska

SES Orvosi táska

Értékelés: 2,5
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segíts a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. Az orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így igazi orvosnak érezheted magad gyógyítás közben.

SES Gipsz póni készítő Kreatív játék
6 460 Ft

A SES Gipsz póni készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek aranyos pónikat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

SES Mozaikkép készítő Kreatív játék
3 490 Ft

A SES Mozaikkép készítő Kreatív játék szettel a gyerekek saját, egyedi mozaikképeket készíthetnek. A képek megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető képekkel a gyerekek egy álma válik valóra.

SES Óriás Lovas Gipszkiöntő Készlet
4 100 Ft

SES játékok rendkívüli helyet vívtak ki maguknak a kreatív játékok világában. Ezzel a készlettel a kicsik az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc gipsz figuráikat. A készlettel varázslatosan szép lovakat tudnak kiönteni és dekorálni. A szettben megtalálható festékek és dekor anyagok segítségével gyönyörű paripák születhetnek gyermekünk keze által.

SES Slime - 2db csillogós

SES Slime - 2db csillogós

Értékelés: 5
2 690 Ft

Csillogós slime. A termék két különböző sűrűségű és színű tégely slime-ot tartalmaz. A slime igen népszerű! A SES slime készítésénél nagy hangsúly van fektetve a 100% biztonságra és a legjobb minőségre