SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 5
4 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->


SES Színek a homokra rózsaszín, kék
2 933 Ft

2 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A homokozóban való játék, még szórakoztatóbb lehet, ha a homokot beszínezed! Színezd be a hagyományos homokot szép kék vagy rózsaszín színre, evvel a színkészlettel a homokra. Ennek köszönhetően elkészíthetted a saját homokozó paradicsomodat.


SES 3D Figura készítő Kreatív játék
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES 3D Figura készítő Kreatív játék szettel a gyerekek saját, egyedi figurákat készíthetnek. A figurák megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető figurákkal a gyerekek egy álma válik valóra.


SES 3D Gipszkiöntő lovacska
3 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES Gipszkiöntő játék –3D lovacska segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek szebnél szebb gipszformákat a legelső lépéstől kezdve. A dobozban található festékek segítségével olyan színűre festhetik a kicsik formáikat, amilyenre szeretnék. Az öntőforma többször is felhasználható.


SES Barkács készlet

SES Barkács készlet

Értékelés: 4
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az SES barkácskészlet lehetőséget ad a kisfiúknak, hogy saját fantáziáuk használatával kedvük szerint barkácsoljanak különböző formájú játékokat. Az ujjak védelmében egy műanyag szögtartó is a csomag része, nehogy a nagy alkotásban fájdalmat okozzanak magunkak. Minden megtalálható a készletben amire egy kezdő barkácsmesternek szüksége lehet.


SES Buborék rakéta

SES Buborék rakéta

Értékelés: 3
2 853 Ft

2 480 Ft

Új szabadtéri szórakozás: buborék rakéta! Töltsd fel a rakétát szappannal és lődd ki a levegőbe. Hurrá, a rakéta lassan ereszkedik és maga után buborékokat hagy. Hány buborékot számolsz össze?


SES Lampion készítő szett
4 790 Ft

3 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES lampion készítő szettel elkészítheted a saját világító lampionodat. Valósítsd meg a kreatív ötleteidet és készíts modern lampiont lufi, gyapjú és egy égőfüzér segítségével.


SES Orvosi táska

SES Orvosi táska

Értékelés: 2,5
4 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segíts a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. Az orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így igazi orvosnak érezheted magad gyógyítás közben.


SES Fa építőelem készlet
5 880 Ft

SES Fa építőelem készlet. Fa építőelemből álló készlettel minden kisfiú elkészítheti a neki megfelelő kocsit ,bábut vagy éppen amit szeretne. Az alkotásnak határt csak a képzelet szab. A csomagban megtalálható minden ami a barkácsoláshoz kell.


SES Gipszkiöntő készlet kutyák és macskák Kreatív játék
3 970 Ft

SES gipszkiöntő készlettel a gyerekek kibontakoztathatják művészi, kreatív képességeiket. Az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc állatos figuráikat. A kutyás, macskás gipsz formákat kedvük szeint díszithetik, amivel szebbnél szebb alkotások készülnek.


SES Gyermek borotválkozó készlet
2 874 Ft

2 590 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.


SES Gyurma fagylalt készítő Kreatív játék
4 144 Ft
3 970 Ft

A SES Gyurma fagylalt készítő Kreatív játék készlettel, bármilyen színes és mókás fagylaltkölteményt, elkészíthetnek a gyerekek. Lapátold a fagylaltot egy mérföld magasra a tölcsérben vagy kehelyben, és ne felejts el felhalmozni rá cukorgyöngyöt és édes finomságokat! A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.


SES Gyűrű és karkötő festő Kreatív játék
3 410 Ft

SES Gyűrű és karkötő festő szettel a kislányok saját, egyedi gyűrűket és karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése, festése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.


SES Hímezhető doboz Kreatív játék
2 989 Ft
2 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES Hímezhető doboz Kreatív játék szettel a kislányok saját, egyedi hímzett dobozokat készíthetnek. A dobozok megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető dobozokkal a kislányoknak egy álma válik valóra.


SES Hímezzünk - cica

SES Hímezzünk - cica

Értékelés: 5
2 930 Ft

SES Cicás hímző készlettel a gyerekek egyedül elkészíthetik a sablon segítségével a mutatós képet, mely akár falra is kerülhet.


SES Járda kréták sablonokkal
3 082 Ft
2 990 Ft

Változtasd át a földet egy hatalmas művészeti alkotássá! Kombináld a sablonokat és színezd ki krétákkal. Létrehozhatsz gyönyörű mandalát és további képeket. Szórakoztató szabadtéri tevékenység fantasztikus eredménnyel.


SES Kreatív gipsz, Csillogó ló Kreatív játék
3 390 Ft
3 240 Ft

SES kreatív gipsz készlettel a gyerekek saját kezűleg készíthetnek lovacskákat. A gipsz formákat utána kedvük szerint festhetik le szép csillogó színekre. A kreatív munka nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.


SES Kreatív Gipsz - T-Rex Kreatív játék
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív Gipsz – T-Rex egy kreatív játék, mely fejleszti a gyermekek készségét. A játék alapja, hogy gipszből kiönthetnek 3 db T-rex formát, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját, előhívja az elképzeléseiket amiket meg is valósíthatnak. Ezzel nem csak játék élvezetes a gyermekek számára, hanem az elkészítésük is.


SES Mozaikkép készítő Kreatív játék
3 336 Ft

3 150 Ft

A SES Mozaikkép készítő Kreatív játék szettel a gyerekek saját, egyedi mozaikképeket készíthetnek. A képek megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető képekkel a gyerekek egy álma válik valóra.


SES Óriás Lovas Gipszkiöntő Készlet
4 370 Ft

SES játékok rendkívüli helyet vívtak ki maguknak a kreatív játékok világában. Ezzel a készlettel a kicsik az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc gipsz figuráikat. A készlettel varázslatosan szép lovakat tudnak kiönteni és dekorálni. A szettben megtalálható festékek és dekor anyagok segítségével gyönyörű paripák születhetnek gyermekünk keze által.


SES Tenisz buborékokkal.

SES Tenisz buborékokkal.

Értékelés: 1
3 700 Ft

Próbálj meg teniszt játszani szappan buborékokkal! Használd az eszközt a buborék kifújására és készíts teniszlabda méretű buborékot. Igyekezz a buborékot a levegőben tartani, ameddig csak tudod. Mennyi ideig sikerül?


SES  Léggömbkészítő Szett Kreatív játék
3 040 Ft

SES – Léggömbkészítő Szett A gyerekek megtanulhatják ,hogy kell a lufiból a kutyát elkészíteni ,sok színes lufi található a dobozban egy pumpával együtt ami segít felfújni őket


SES Vízben Festhető Festék, Illatos
3 190 Ft

2 600 Ft

SES vízben festhető festék egy kreatív, illatos festék, amely festhető csempére, fürdőkádra és hasonló, vízzel érintketző helyekre. Könnyedén eltávolítható, letakarítható egy egyszerű szivaccsal. Tegye a fürdést szórakozássá gyermeke számára ezzel a lemosható, illatos festékkel, és a hozzá tartozó állatkás mintákkal!


SES Gipsz állat készítő Kreatív játék
3 700 Ft

A SES Gipsz állat készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek állatformákat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.


SES Gyertyakészítő készlet Kreatív játék
4 900 Ft

SES gyertyakészítő készlet remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bármilyen formájú és színű gyertya készíthető, határt csak a képzelet szab. Az elkészült művekkel díszíthetjük a lakást is de szeretteink számára kitűnő ajándék is válhat belőlük.


SES Lovas gipszkiöntő

SES Lovas gipszkiöntő

Értékelés: 4
3 010 Ft

SES térbeli gipszkiöntő segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek szebnél szebb gipszformákat a legelső lépéstől kezdve. A dobozban található festékek segítségével olyan színűre festhetik a kicsik formáikat, amilyenre szeretnék. Az öntőforma többször is felhasználható.


SES Mega XL Bubórék szett

SES Mega XL Bubórék szett

Értékelés: 5
4 144 Ft
3 970 Ft

A SES Mega XL Bubórék szettel, hatalmas buborékokat készíthetsz a barátaiddal. Nagyon egyszerű a használata. A kötelet bele kell mártani a folyadékba, majd egy kis szellő segítségével már jöhetnek is a hatalmas buborékok. A csipesz segítségével, meghatározhatod a buborékok méretét.


SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet
3 440 Ft

A SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke már kiskorában is kiélje kreatív vágyait! A festék a ruhákból könnyen kimosható, mérgező anyagokat pedig nem tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Négy alapszínt, sárgát, kéket, pirosat és zöldet tartalmaz.


SES Csillámos gyurma
2 874 Ft

2 630 Ft

A SES Csillámos gyurma megtervezése fejleszti a gyerekek kreativitásukat** és a kézügyességüket is. Könnyedén megformázható bármi, amit elképzelnek a gyerekek. Sok vidám percet szerezhetünk ezzel a gyurma csomaggal gyermekünknek.


SES Gipsz póni készítő Kreatív játék
5 182 Ft

4 430 Ft

A SES Gipsz póni készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek aranyos pónikat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.


SES Gipszkiöntő forma - dinoszaurusz
4 840 Ft

SES Creative 3 darab, dinoszaurusz formájú gipsz öntőformát tartalmaz. A kiöntött figurákat azután temperával le lehet festeni. A készletben sztegoszaurusz, triceratopsz, és T-Rex figurák vannak.


SES Karkötő készítő Kreatív játék
2 759 Ft
2 640 Ft

A SES Karkötő készítő Kreatív játék szettel a kislányok saját, egyedi karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.


SES Pom pom mozaikkép készítő Kreatív játék
4 144 Ft
4 100 Ft

A SES Pom pom mozaikkép készítő Kreatív játék készlettel, gyermeke a ragasztó és a kis pöttyök segítségével, kidíszítheti az állatos képeket. A csomag tartalmazza a ragasztót és a pom pom pöttyöket is. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.


SES Után töltet a buborékfújóba.
2 640 Ft

Eredeti után töltet a SES mega buborékhoz és SES XXL mega buborékhoz. Ezzel az egyedi szappan kivonattal a kifújt buborékot hihetetlen szórakozást nyújtanak. Készíts óriási buborékokat, amelyek, csak úgy nem pukkannak ki.


SES Vasalható gyöngy dobozban - 7000 db
4 500 Ft

SES Vasalható gyöngyök. Vegyes színű, dobozos vasalható gyöngyök. A csomagban 7000 db gyöngy található, a gyöngyök egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.


SES Világító gipsz állat készítő
4 500 Ft

SES Gipsz állat készítőjével a gyerekek lépésről lépésre készíthetnek vidám gipsz állatokat. A csomagban található festékekkel és ecsettel a kedvük szerint díszíthetik az elkészült figurákat. A kiöntést egy keret tesz könnyebbé.


SES Vízfestő készlet Kreatív játék
3 970 Ft

A SES Vízfestő készlet Kreatív játék kifestőjében, 4 kiszínezhető képet találsz. De ez nem olyan, mint az átlagos kifestők! A füzethez jár egy ecset is, azt jól vizezd be! Utána csak érintsd hozzá a képhez és már elő is varázsolódnak azok a részek, amik egyébként nem látszanak!


SES Képkivágós Szett

SES Képkivágós Szett

Értékelés: 4,5
2 890 Ft
2 770 Ft

SES – Képkivágós Szett A dobozban található mintákat lehet kivágni ,különböző minták és vágási technikák találhatók benne