Seva 3 Építőjáték

Seva 3 Építőjáték

Értékelés: 5
5 990 Ft

Seva 3 építőkészlet tartalmas időtöltést kínál gyermekének, továbbá kitűnően alkalmas kreativitás -és logika fejlesztésre. A készlet segítségével építhető többek között traktor, szélmalom, hótoló útmutatóval vagy pedig saját kútfőből. A lehetőségek végtelen tárházát az 537 db minőségi alkatrész biztosítja.


Seva Maxi Mozaik, 60 db

Seva Maxi Mozaik, 60 db

Értékelés: 5
3 940 Ft

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.


Seva 1

Seva 1

Értékelés: 5
5 590 Ft

4 510 Ft

SEVA 1 egy eredeti cseh puzzle, ahol a gyerekek autót, repülőgépet, hajót, házat tud építeni a leírások alapján, vagy a saját fantáziáját használva építhet bármi mást. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését. 222 elemből álló játék könnyen érthető a kisebbek számára is.


Seva Army 2 Építőkészlet

Seva Army 2 Építőkészlet

Értékelés: 4,5
9 580 Ft

Seva Army 2 Építőkészlet 623 elemet tartalmaz, amelyekből meg lehet építeni egy kis seregre elegendő katonai eszközt, mint például helikoptert speciális lekerekített darabokból, tartályokat, vagy saját katonai felszereléseket. Fejleszti a műszaki gondolkodást, a térlátást és a kézügyességet, miközben remek szórakozást nyújt.


Seva Mosaic Color + Építőjáték
5 270 Ft

A Seba Mosaic Color + fejlesztő játék 3 éves kor feletti gyermekek számára. Csak helyezd a felületre az apró, színes darabokat, és rakd ki belőle a megadott képeket, vagy használd a fantáziád! A játék kompatibilis a többi Mosaic készlettel, így szabadon bővíthető, hogy még több lehetőség álljon rendelkezésre. A képek elkészítése fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást.


Seva 5 Jumbo Építőjáték
19 270 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.


Seva 1239 Építőjáték

Seva 1239 Építőjáték

Értékelés: 5
15 700 Ft

Seva 1239 építőjáték egy fejlesztő és oktató játék, ami segít kibontakoztatni gyermeke képzeletét, kreativitását. Az 1239 db-ból álló készlet segítségével szinte bármi megépíthető. Egészen kicsi kortól minőségi szórakozást biztosít a gyerekek számára, mindezt egybekötve tanulással is. Retro hangulata és izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot.


Seva 2 Építőkészlet

Seva 2 Építőkészlet

Értékelés: 5
5 710 Ft

Seva 2 egy variálható politechnikai készlet, amelyből a gyerekek építhetnek autót, repülőgépet, és szinte bármilyen szerkezetet a mellékelt utasítások segítségével, sőt akár saját képzelőereje alapján saját struktúrákat is alkothat. Fejleszti a műszaki gondolkodást, kreativitást, a térlátást és a kézügyességet, miközben **remek szórakozást nyújt.


Seva 3 Jumbo Épíítőjáték
17 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Seva 3 Jumbo építőjáték minden alapelemet tartalamaz, ami az építőzéshez kellhet. A doboz mintegy 1074 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.


Seva 4 UNI készlet

Seva 4 UNI készlet

Értékelés: 4,5
8 420 Ft

SEVA 4 UNI eredeti cseh építőkészlet, mely a gyerekek képzelőerejét használva fejleszti a kreativitásukat. A csomag 670 építőelemet, valamint egy építési segédletet tartalmaz.


Seva 416 Kombájn

Seva 416 Kombájn

Értékelés: 4,5
7 690 Ft

7 180 Ft

Seva 416 Kombájn 3 év feletti gyermekeknek szóló eredeti cseh építőjáték. 416 elemből áll, mely különleges, a kombájn felépítéséhez szükséges darabokat is tartalmaz. Gyermekünk fantáziája szab csak határt az építés végeredményének.


Seva 445 Műszaki szett Építőjáték
6 730 Ft

Seva 445 Műszaki szett lehetővé teszi gyermekünk számára, hogy autót, házat, repülőt építsen. De a fantáziájára is bízhatjuk az építést. Kombinálható más SEVA építőszettel.


Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,5
12 360 Ft

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.


Seva 6 Elektro készlet

Seva 6 Elektro készlet

Értékelés: 4,5
19 270 Ft
+ ingyen szállítás

Seva 6 Elektro készlettel játékosan folyhat a tanulás, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményt érhet el gyermekünk. A 625 db-ból álló készlet összerakásának csak a fantázia szab határokat. A csomagban található kis akkumulátorral mozgásba hozható a megépített szerkezetet, mindez teljesen biztonságosan. Kompatibilis a többi Seva készlettel, így lehetőség van a folyamatos bővítésre.


Seva Army Mini Építőjáték készlet
4 240 Ft

A Seva Army Mini építőjáték készlettel gyermeke teljesen beleélheti magát a katonásdiba. Építhet tankokat, repülőgépeket vagy helikoptereket, amelyek katonai rejtőszínük miatt igazán élethűek lesznek. A játék során gyermekének kézügyessége és fantáziája is fejlődik.


Seva Benzinkút Építőjáték
2 740 Ft

Seva Benzinkút kellemes elfoglaltság fiúknak. A 180 darab elemből két töltőállomást lehet létrehozni, saját elképzelés alapján, ezáltal fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.


Seva Blok 2 készlet

Seva Blok 2 készlet

Értékelés: 5
6 760 Ft

Seva Blok 2 készlet kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A játék nem laposodik el, hiszen többféle építmény létrehozható az elemekből. A játék elve nagyon egyszerű, szabadon kombinálható és könnyen érthető. Ezzel játszva gyermeke fantáziája szabadon szárnyalhat, miközben kreativitása is fejlődik.


Seva Blok Farm 3

Seva Blok Farm 3

Értékelés: 5
8 030 Ft

Seva Blok Farm 3 készlet elemeiből igazi népes farmot építhetnek a gyerekek. A játék fejleszti a kicsik logikáját, képzelőerejét és kognitív képességeit. A csomag 197 darabos, így gondoskodik arról, hogy gyermeke soha ne unatkozzon. A játék elve nagyon egyszerű, könnyen érthető és szabadon kombinálható. 3 éves kortól ajánlott.


Seva Blok Flora1 Építőjáték, 126 db
5 920 Ft

Seva Blok Flora 1 készlet elemeiből változatos és színes virágoskertet építhetnek a kicsik. A játék fejleszti a gyermekek finommotoros készségét, logikáját, kognitív képességeit és képzelőerejét. A játék elve nagyon egyszerű, szabadon kombinálható és könnyen érthető.


Seva Blok Flora 4 Építőjáték
6 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Seva Blok Flora 4 kifejezetten kisebb gyerekek számára létrehozott fejlesztő építőjáték. A készlet elemeiből kedves, színes virágok építhetők, de az alkatrészek mind készleten belül, mind más készletekkel szabadon kombinálhatók. A játék nem tartalmaz apró alkatrészeket, kialakításának köszönhetően már 1 éves kortól ajánlott. Az építés során fejlődik gyermeke térbeli gondolkodása és kreativitása: a kirakható formáknak csak a fantázia szabhat határt.


Seva City 1 Építőjéték

Seva City 1 Építőjéték

Értékelés: 5
10 710 Ft

Seva City 1 építőjáték kifejezetten kisfiúk számára készült fejlesztő építőjáték. Vidám színes elemekből készíthetők járművek, melyeknek csupán a gyermek fantáziája szabhat határt. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet is.


Seva Építőjáték

Seva Építőjáték

Értékelés: 5
3 310 Ft

Seva Építőjáték remek elfoglaltság lányok és fiúk részére, építhetnek az elemekből különböző formákat és épületeket is. A termékek kompatibilisek egymással, így lehet folyamatosan bővíteni a készletet. Fejleszti a kézügyességet, kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzledarabok. Az építőjáték 4 éves kortól ajánlott.


Seva Építőjáték Lányoknak, 180 db
5 190 Ft

4 420 Ft

Seva építőjáték tökéletes választás első sorban lányok számára. Kreatív, készségfejlesztő játék, amely igazán szórakoztató, és biztos, hogy a gyerekek kedvence lesz. A kreativitást és a térbeli gondolkodást is fejleszti. Élénk színei, izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot.


Seva Építőszett lányoknak
9 990 Ft

8 770 Ft

Seva Építőszett lányoknak minden kislány kedvencévé válhat. Lila, rózsaszín és fehér színű elemeket tartalmaz, amikből konyhát, vagy akár nappalit is építhetnek. A hajlított elemeknek és a gumiabroncsoknak köszönhetően lehetőség nyílik akár egy babakocsi összerakására is.


Seva Jumbo Army Építőjáték készlet
20 640 Ft
+ ingyen szállítás

Seva Jumbo Army egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően tankot, repülőgépet és helikoptert építhetünk. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.


Seva Jumbo Építőjáték Lányoknak
17 970 Ft

Seva Jumbo építőjáték kifejezetten lányok számára ajánlott építőjáték, mely minden alapelemet tartalmaz, amire a játék során a gyerekeknek szükségük lehet. 1172 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.


Seva Jumbo Körhinta, Építőjáték készlet
21 180 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Seva Jumbo Körhinta egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően mozgó és forgó hintát és körhintát építhetünk, melyek a Seva többi sorozatától eltérően élénk zöld és narancssárga színekben pompáznak. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.


Seva Kis gazdálkodás építőjáték, 718 db
13 100 Ft

Seva kis gazdálkodás építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni traktort, amivel fát is lehet szállítani. A kis gazdálkodáshoz kapcsolódó malom vagy egyéb épület is felépíthető az elemekből. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzle darabok. A játék használatát 3 éves kortól ajánljuk.


Seva Kit Építőjáték
9 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Seva Kit építőjáték a legjobb játék az építést kedvelő gyermekek számára. Segíti és fejleszti a kreativítás valamint a térben való gondolkodást. Semmi nem szab határt az elképzelt építmény megvalósításában.


Seva Mosaic Color Jumbo, 167 db
10 160 Ft

Seva Mosaic Color Jumbo 167 darab színes elemet tartalmaz, amivel rengeteg féle mozaikképet lehet létrehozni. Kiváló elfoglaltság gyerekeknek, fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.


Seva Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db
5 210 Ft

Seva egyedülálló készlete a Mozaik Color 1 2016 db-os, csupa színes darabot tartalmaz, amiből gyermeke számtalan képet kirakhat az alaplapon. Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, kézügyességet, valamint hosszú időre képes lekötni kicsiket, nagyokat egyaránt.


Seva Patrol Építőjáték

Seva Patrol Építőjáték

Értékelés: 4,5
4 680 Ft

A népszerű cseh márka, a Seva terméke minden gyermeknek nagy örömöt szerez. Játék közben szabadon követhetik fantáziájukat színes autókat, hajókat vagy épületeket építve, miközben játszva tanulnak, fejlődik a kézügyességük, logikájuk, képzelőerejük. Ez a fantasztikus Patrol építőjáték 238 szabadon variálható elemből rakható össze.


Seva Seko 4 Építőjáték

Seva Seko 4 Építőjáték

Értékelés: 5
5 990 Ft

Seva Seko 4 építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni hajót, házikót, malmot és egyéb eszközöket, épületeket. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek magukban a puzzle darabok. A játék használatát 5 éves kortól ajánljuk.


Seva 719 Építőjáték

Seva 719 Építőjáték

Értékelés: 4,5
9 990 Ft
9 500 Ft

Ez a csodálatos játék segít a gyerekeknek már egész kicsi kortól a kézügyesség fejlesztésében. Játszva tanulhatnak, miközben darut, repülőt vagy akár egy házat építenek. Megunhatatlan és változatos szórakozást nyújt!


Seva Army 1 Építőjáték

Seva Army 1 Építőjáték

Értékelés: 5
8 420 Ft

Seva Army 1 a Seva termékcsalád egy újabb tagja, elsősorban fiúknak. Gyermeke játszva felépíthet egy teljes hadsereget, járművekkel együtt miközben fejleszti a képzeletét, ügyességét. A játék elve nagyon egyszerű, a részek könnyen és szabadon kombinálhatók.


Seva Építőjáték lányoknak
4 420 Ft

A Seva építőjáték kifejezetten lányok részére készült. Építhető belőle babakocsi vagy nyugágy, de a létrehozható játékok számát csak gyermeke fantáziája befolyásolja. Ezzel a játékkal nem csak kreativitása, hanem kézügyessége is fejlődik.


Seva Army Mini 2  Építőjáték készlet
4 790 Ft

A Seva Army Mini 2 kifejezetten kisfiúk számára készült fejlesztő építőjáték. A katonai színű (zöld, barana) elemekből különféle járművek hozhatók létre, melyeknek csupán a gyermek fantáziája szabhat határt. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.


Seva Stavite készlet

Seva Stavite készlet

Értékelés: 4
6 620 Ft

SEVA Stavite modellező készletből a gyerekek traktorokat, kotrógépeket és egyéb mezőgazdasági gépeket építhetnek, vagy saját fántáziájukat is kiaknázhatják. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését, könnyen érthető a kisebbek számára is.


Seva Traktor Építőjáték
3 190 Ft

Seva Traktor kellemes elfoglaltság fiúknak. A készletben alkatrészek találhatóak, amikből létre lehet hozni egy traktort, ezáltal fejlődik a kézügyesség és a kreativitás egyaránt. A játék használatát 4 éves kortól ajánljuk.


Seva Mágneses tábla

Seva Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
7 300 Ft

Seva Mágneses tábla a gyermek kedvenc rajzeszköze lehet, játszva fejlesztheti kézügyességét, kreativitását. Számtalan képet készíthetnek vele, hiszen csak egy húzás és üres a rajzfelület. A tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik csemetéik az alkotás örömét. A gombok segítségével rajzolhatóak fel a függőleges és vizszintes vonalak.