Seva 5 Jumbo Építőjáték

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Értékelés: 4,8
22 210 Ft
+ ingyen szállítás

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.

Seva Benzinkút Építőjáték
3 830 Ft 3 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Seva Benzinkút kellemes elfoglaltság fiúknak. A 180 darab elemből két töltőállomást lehet létrehozni, saját elképzelés alapján, ezáltal fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.

Seva Jumbo Körhinta, Építőjáték készlet
22 070 Ft
+ ingyen szállítás

A Seva Jumbo Körhinta egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően mozgó és forgó hintát és körhintát építhetünk, melyek a Seva többi sorozatától eltérően élénk zöld és narancssárga színekben pompáznak. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva 1

Seva 1

Értékelés: 4,8
5 350 Ft 5 030 Ft

SEVA 1 egy eredeti cseh puzzle, ahol a gyerekek autót, repülőgépet, hajót, házat tud építeni a leírások alapján, vagy a saját fantáziáját használva építhet bármi mást. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését. 222 elemből álló játék könnyen érthető a kisebbek számára is.

Seva Army Mini Építőjáték készlet
4 490 Ft

A Seva Army Mini építőjáték készlettel gyermeke teljesen beleélheti magát a katonásdiba. Építhet tankokat, repülőgépeket vagy helikoptereket, amelyek katonai rejtőszínük miatt igazán élethűek lesznek. A játék során gyermekének kézügyessége és fantáziája is fejlődik.

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Értékelés: 4,9
19 080 Ft
+ ingyen szállítás

A Seva 3 Jumbo építőjáték minden alapelemet tartalamaz, ami az építőzéshez kellhet. A doboz mintegy 1074 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,6
13 760 Ft

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.

Seva 416 Kombájn

Seva 416 Kombájn

Értékelés: 4,6
7 760 Ft

Seva 416 Kombájn 3 év feletti gyermekeknek szóló eredeti cseh építőjáték. 416 elemből áll, mely különleges, a kombájn felépítéséhez szükséges darabokat is tartalmaz. Gyermekünk fantáziája szab csak határt az építés végeredményének.

Seva 445 Műszaki szett Építőjáték-33%
8 010 Ft 5 300 Ft

Seva 445 Műszaki szett lehetővé teszi gyermekünk számára, hogy autót, házat, repülőt építsen. De a fantáziájára is bízhatjuk az építést. Kombinálható más SEVA építőszettel.

Seva 6 Elektro készlet

Seva 6 Elektro készlet

Értékelés: 4,2
21 260 Ft
+ ingyen szállítás

Seva 6 Elektro készlettel játékosan folyhat a tanulás, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményt érhet el gyermekünk. A 625 db-ból álló készlet összerakásának csak a fantázia szab határokat. A csomagban található kis akkumulátorral mozgásba hozható a megépített szerkezetet, mindez teljesen biztonságosan. Kompatibilis a többi Seva készlettel, így lehetőség van a folyamatos bővítésre.

Seva Építőszett lányoknak

Seva Építőszett lányoknak

Értékelés: 4,9
9 530 Ft

Seva Építőszett lányoknak minden kislány kedvencévé válhat. Lila, rózsaszín és fehér színű elemeket tartalmaz, amikből konyhát, vagy akár nappalit is építhetnek. A hajlított elemeknek és a gumiabroncsoknak köszönhetően lehetőség nyílik akár egy babakocsi összerakására is.

Seva Jumbo Army Építőjáték készlet
22 480 Ft
+ ingyen szállítás

Seva Jumbo Army egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően tankot, repülőgépet és helikoptert építhetünk. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva Jumbo Építőjáték Lányoknak
20 030 Ft
+ ingyen szállítás

Seva Jumbo építőjáték kifejezetten lányok számára ajánlott építőjáték, mely minden alapelemet tartalmaz, amire a játék során a gyerekeknek szükségük lehet. 1172 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva Kis gazdálkodás építőjáték, 718 db
13 620 Ft

Seva kis gazdálkodás építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni traktort, amivel fát is lehet szállítani. A kis gazdálkodáshoz kapcsolódó malom vagy egyéb épület is felépíthető az elemekből. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzle darabok. A játék használatát 3 éves kortól ajánljuk.

Seva Patrol Építőjáték

Seva Patrol Építőjáték

Értékelés: 4,4
5 030 Ft

A népszerű cseh márka, a Seva terméke minden gyermeknek nagy örömöt szerez. Játék közben szabadon követhetik fantáziájukat színes autókat, hajókat vagy épületeket építve, miközben játszva tanulnak, fejlődik a kézügyességük, logikájuk, képzelőerejük. Ez a fantasztikus Patrol építőjáték 238 szabadon variálható elemből rakható össze.