Sevi sétáló balerina
6 860 Ft

A SEVI Walking Ballerina a Sevi Walking Ballerina olyan játék, amely ötvözi a fát és az éreztetést. Többszínű kialakítása vonzza a gyermek figyelmét.

Sevi puzzle - bálna
5 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI kirakós játék – bálna A gyermek feladata az, hogy összehajtja játékát, és nem húzza rá a kalapácsra. A készlet 8 elemet tartalmaz, amelyek a megfelelő helyzetbe hajtva egy gyönyörű állatot hoznak létre.

Sevi Farm
30 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI Farm A Sevi Farm fakészlete természetbe hoz minket. Ez a szenzációs játék hűen tükrözi a külvárosi hangulatot.

Sevi Az első fog tokja - egérkék
1 410 Ft

SEVI tok az első foghoz – Egérkék Sevi fa tok az első foghoz tökéletesen védi és tárolja a baba első lehullott fogait, mielőtt a fogtündér megérkezik.

Sevi Aktív világ - 4 kontinens
26 170 Ft

SEVI Aktív világ – 4 kontinens 4 kontinens és lakosságának felfedezése. Egy gyönyörű színes játék, amelyben a gyermek megtanulja felismerni a kontinenseket és lakóikat természetes, játékos módon.

Sevi Mini zeneközpont
9 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI Mini Zenei Központ A humorosan megtervezett, gyönyörű karakterekkel díszített Mini Zeneközpont lehetővé teszi, hogy gyermeke egyszerre több hangszert kipróbáljon.

Sevi fa kincsesláda - Micimackó
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI fa kincsesláda – Micimackó A Sevi fa kincsesláda nagyon szórakoztató módja annak, hogy megtanítsa gyermekeinek pénzt megtakarítani.

Sevi H betű - állat
610 Ft

SEVI H betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült betűk. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi hordozható tábla 2in1
13 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SEVI hordozható 2in1 táblák A 2in1 hordozható táblák nagyon praktikusak, mert megvesztegethetik gyermekeiket ünnepnapokon.

Sevi oktatójáték - faliújság
33 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI oktatójáték – asztali tábla Az oktatási játékok nagyon fontosak a gyermek életében. Nagy szerepet játszanak a folyamatban. A Sevi fa táblának két különböző oldala van, amelyek minden gyermek számára vonzóak.

Sevi számláló ábécé
16 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI számláló az ábécéval A tökéletes játék teljes tevékenységekhez és szórakozáshoz, amely 4 játékot tartalmaz egyben.

Sevi zenei körhinta - herceg és hercegnő
11 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI zenei körhinta – Herceg és hercegnő A Sevi zenei körhinta egy fajáték a kicsik számára. A varázslatos herceg és hercegnő a körhinta tengelye körül a zene üteméhez forog.

Sevi A. levél - Bohóc
610 Ft

SEVI A betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi Az első fog tokja - egér rózsaszín
1 410 Ft

Az első fog SEVI tokja – Egér rózsaszínű Sevi fa tok az első fogakhoz tökéletesen védi és tárolja a baba első lehullott fogait, mielőtt a fogtündér megérkezik.

Sevi Az első fog tokja - Egér sárga
1 410 Ft

SEVI tok az első foghoz – Sárga egér A Sevi fa tok az első foghoz tökéletesen védi és tárolja a baba első lehullott fogait, mielőtt a fogtündér megérkezik.

Sevi B. levél - Bohóc
610 Ft

SEVI B betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi bálna kockával, 36db
14 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI bálna kockával, 36db Egy nagy bálna, amely elhozza az összes kocka egyszerre! Egy gyönyörű és ötletes játék, amelyet gyermeke imádni fog a multifunkcionalitása miatt.

Sevi C. levél - állat
610 Ft

SEVI C betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi C. levél - Bohóc
610 Ft

SEVI C betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi D. levél - Bohóc
610 Ft

SEVI D betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi E levél - Bohóc
610 Ft

SEVI E betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi F betű - állat
610 Ft

SEVI F betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi F betű - állat
610 Ft

SEVI F betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek.

Sevi F betű - Bohóc
610 Ft

SEVI F betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi Fantasy kocka 24 db
8 520 Ft

SEVI Fantasy kocka 24 db Különböző formájú színes kocka, eredeti anyaggal dúsítva, textil anyaggal, apró tükrökkel és csörgővel dúsítva, amelyek növelik a gyermek lehetőségeit és fantáziáját játék közben.

Sevi G betű - állat
610 Ft

SEVI G betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült betűk. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi G betű - állat
610 Ft

SEVI G betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült betűk.

Sevi G betű - Bohóc
610 Ft

SEVI G betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi gyalogló mozgó állat - kakas
6 860 Ft

A SEVI Walking Pet Movable – Kakas A Sevi Walking Pet egy játék, amely ötvözi a fát és az éreztetést. Többszínű kialakítása vonzza a gyermek figyelmét.

Sevi gyalogló mozgó állat - kutya
6 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SEVI Walking Pet Movable – Kutya A Sevi Walking Pet egy játék, amely ötvözi a fát és az éreztetést. Többszínű kialakítása vonzza a gyermek figyelmét.

Sevi gyalogló robot
6 860 Ft

SEVI gyalogrobot A Sevi gyalogrobot olyan játék, amely ötvözi a fát és az éreztetést. Többszínű kialakítása vonzza a gyermek figyelmét.

Sevi H betű - állat
610 Ft

SEVI H betű – állat Gyönyörű, kézzel festett, fából készült betűk.

Sevi H betű - Bohóc
610 Ft

SEVI H betű – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi hatszögletű kocka Circus 7in1, 12 m + -tól
24 210 Ft

SEVI Hexagon Cube Circus 7in1, 12m-től + Hexagonal Cube Ez a többfunkciós kocka ideális, hogy segítse a gyermekeket a vizuális és kézi koordináció fejlesztésében, valamint a logikai gondolkodás javításában.

Sevi I. levél - Bohóc
610 Ft

SEVI I. levél – Bohóc Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek. A leveleket a Sevi játékgyártók tervezték és készítették, akik 1831 óta tekinthetők a hagyományos olasz játékok alkotóinak és gyártóinak.

Sevi J betű - állat
610 Ft

SEVI J betű – Állati Gyönyörű, kézzel festett, fából készült levelek.