Sherpa Amber

Sherpa Amber

Értékelés: 5
4 690 Ft 4 490 Ft

Akció

Női kötött sapka Sherpa Amber mesterséges pomponnal meleg anyagból készül, anatómiai alakú vágással. A kényelmes használat érdekében a belső rész polárral van ellátva, amely növeli a fűtőértéket és a használat kényelmét.

Sherpa Arona Mel Blue
4 090 Ft 3 590 Ft

Akció

Sherpa Arona női sapka meleg anyagból készül, anatómiai alakzatban szabott. A kényelmes használat érdekében a belső rész gyapjúval van felszerelve, amely növeli a fűtőértéket és a használat kényelmét.

Sherpa Gyermek sapka MAGIC

Sherpa Gyermek sapka MAGIC

Értékelés: 5
4 490 Ft

Sapka gyerekeknek színes gombóccal belül puha és meleg gyapjúval van ellátva. A Sherpa MAGIC gyermek sapka 100 % akrilból készült. Nemcsak rendszeres sétákon, hanem különféle sportoknál is felhasználható.

Sherpa Lány sapka NANCY

Sherpa Lány sapka NANCY

Értékelés: 5
4 790 Ft

Sapka lányoknak színes gombóccal belül puha és meleg gyapjúval van ellátva. A Sherpa MAGIC lány sapka 100 % akrilból készült. Nemcsak rendszeres sétákon, hanem különféle sportoknál is felhasználható.

Sherpa Laura-38%

Sherpa Laura

Értékelés: 4,3
2 890 Ft 1 790 Ft

Akció

Az unisex kötött fejpánt belsejében lágy, puha mikroszálakattartalmaz, amely még a fagyban is felmelegíti viselőjét. Ajánlott hegyi túrázáshoz, síeléshez, téli sportokhoz és divatos kiegészítőként a városba.