SIKU John Deere 9680i Kombájn, 1:87
5 190 Ft

Kiárusítás

Siku John Deere 9680i kombájn miniatűr változata ideális a gyerekek számára a mezőgazdasági munkákhoz, például a betakarításhoz. Szinte teljes egészében fémből készült, így strapabíró, masszív kialakítású darab. Könnyedén irányítható, kerekei forognak, és a vágó is levehető igény esetén. Európa legnagyobb kombájnja 1:87-es méretaránnyal.

SIKU Super - Liebherr Mobil daru, 1:87
6 050 Ft

Siku mobil daru segítségével építkezéseid során a legnehezebb tárgyakat is könnyedén felemelheted és átteheted a neked tetsző helyre! Valósághű megjelenését a 7-tengelyes kialakítás, a gumis kerekek és a forgatható gépegység biztosítják. Anyaga legfőképp fém, ez biztosítja a hosszú élettartamot.

SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 5
10 590 Ft 9 020 Ft

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.

SIKU 3 mentőautó készlet - cseh verzió
5 650 Ft

3 részes jármű készlete a mentőknek cseh verzióban. Buborékcsomagolásban csomagolt. A készlet tartalmaz mentőt, vészkocsit és egy személyi mentőautót. Fém modell műanyag részekkel.

SIKU 3 rendőrautó készlet - cseh változat
3 990 Ft

Háromrészes készlete a rendőrautónak cseh verzió. Buborékcsomagolásban csomagolt. A készlet tartalmaz egy rendőr csapatszállítót, egy rendőr motorkerékpárt és egy rendőrautót. Fém modell műanyag részekkel.

SIKU 6286 Mezőgazdasági gépek szett, 5 db
5 380 Ft

Siku 6286 Mezőgazdasági gépek szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Két traktorral és három különböző trailerrel.

SIKU 6281 Sportautó szett, 5 db
4 690 Ft

Siku 6281 Sportautó szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Öt, különböző színű és típusú sportautóval.

SIKU 6283 Munkás autó készlet, 5 db
5 380 Ft

Siku 6283 Munkás autó készlettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Mixerrel, kotrógéppel, teherautóval, szemeteskocsival és homokrakodóval.

SIKU 6303 Városi közlekedés szett
5 380 Ft

Siku 6303 Városi közlekedés szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. A szett vonatot, buszt és iskolabuszt, illetve 3 db jelzőtáblát tartalmaz.

SIKU 6304 Kukoricaszállító szett
5 110 Ft

Siku 6304 Kukoricaszállító szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Traktort, rakodógépet, utánfutót és magát a rakományt tartalmazza.

SIKU Autószalon makett

SIKU Autószalon makett

Értékelés: 5
7 114 Ft 6 730 Ft

Siku autószalon makett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kíváló minőségű műanyagból készült szett egy forgatható állványt és egy Porsche Carrera GT típusú játékautót is tartalmaz. Az autószalon makett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával, de akár önállóan is használható.

SIKU Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval, 1:50
8 680 Ft

Siku Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell. A traktor egy nyitható csomagterű palettaszállító utánfutót húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Claas Lexion 600 kombájn, 1:50
9 890 Ft 9 420 Ft

Siku Claas Lexion 600 kombájn kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely gurulós kerekei valódi gumiabroncsokkal vannak ellátva. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU DHL Postás furgon, 1:50
5 690 Ft 4 700 Ft

Siku játékautó modellje a Mercedes gyár, postázásra átalakított Sprinter furgonja alapján készült. A kisautó ajtajai nyithatóak, mind az elsők, mind a hátsók és az oldalsó tolóajtó is. Ha gyermeke szereti a kisautókat, akkor ez egy ideális játék a számára.

SIKU Farmer - Aebi TerraTrac TT211
7 390 Ft 6 320 Ft

Az Aebi TerraTrac TT211 a legjobb segítőtárs daraboláshoz meredek lejtőn vagy rakparton! Kompakt és nagyon könnyen vezérelhető eszköz a svájci gyártótól, raktárhelyiségekben és autópályáknál használják. A SIKU jármű elülső vágóeszközzel felszerelt.

SIKU Farmer - John Deere 8500i
5 790 Ft 5 380 Ft

A lenyűgöző John Deere 8500i kombájn méterről méterre aratja a kukoricát. A SIKU egy újdonsággal készült pontos fém és műanyag kivitelezéssel 1:87 felbontásban a 8000 modellben. A nagy, erős és gumírozott kerekek dudorokkal ellátottak, sáros területeken is képesek haladni. A részletek minden mezőgazdasági termelőt megörvendeztetnek.

SIKU Farmer JohnDeere Traktor Utánfutóval1:50
7 590 Ft 7 400 Ft

Siku Farmer Jhon Deere Traktor Utánfutóval 1:50 méretarányú, öntött fémből és műanyagból készült traktor. Utánfutója balra dönthető. A traktorra szerelt hátsó csatlakozóra egyéb utánfutók is csatlakoztathatóak.

SIKU Farmer - RAM 1500 utánfutóval tehenek szállításához-16%
10 790 Ft 8 990 Ft

Kiárusítás

A RAM 1500.nek utánfutóval tehenek szállításához minden kis cowboynak tetszeni fog. A a motorok garantálják a zökkenőmentes haladást a poros utakon és az autópályán egyaránt. A RAM 1500 egy kiváló munkaautó cowboyok és mezőgazdasági termelők számára. A motorháztető és mindkét ajtó kinyitható a járművön. Az utánfutó hátulja kinyitható, a szarvasmarhák pedig könnyen ki- és berakodhatók a rámpán.

SIKU Farmer - traktor Fendt 1042 Vario
18 490 Ft 16 290 Ft

A Fendt 1042 Vario erős és ellenálló. Méretével és négy első gumiabroncsával az első és a hátsó tengelyen, csúcsminőségű modell, ami egyértelműen megmutatja, hogy mekkora energiát képes ez a traktor átvinni a szántóföldre. Több, mint 400 lóerős és hihetetlen nyomatékkal rendelkezik. Kiváló minőségű fémből és műanyagból készült modell 1:32 méretarányban, ami mozgatható kormány segítségével irányítható. A pontos vezérlésű lengő első tengely megkönnyíti a forgást a szántóföldön és a farmon. A fülke könnyen levehető.

SIKU Helikopter modell leszállópályával
6 911 Ft 6 090 Ft

Siku helikopter modell és a hozzá tartozó leszállópálya igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A leszállópályán látható jelzések sötétben világítanak. A kíváló minőségű műanyagból készült játék 3 éves kortól használható.

SIKU Hókotró autó, 1:87

SIKU Hókotró autó, 1:87

Értékelés: 4
3 490 Ft

Siku Hókotró autó kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek mozgatható a hókotró lapátja.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet. A játék 3 éves kor felett ajánlott.

SIKU John Deere Traktorszállító kamion
5 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku John Deere traktorszállító pótkocsis kamion minőségi, igényes, részletes kidolgozással készült. A kiváló minőségű fémből elkészített kamion és traktorok teljesen valósághűek, így gyermeke játékélménye garantált. Kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt ajánlott játék, melyeknek aránya 1:87. A csomagolás egy pótkocsis kamiont és két traktort tartalmaz.

SIKU Kábeles daru, 1:87

SIKU Kábeles daru, 1:87

Értékelés: 1
6 730 Ft

Siku kábeles daru segítségével építkezéseid során a legnehezebb tárgyakat is könnyedén felemelheted és átteheted a neked tetsző helyre! Aprólékos kidolgozású, valósághű modell strapabíró kialakítással. Anyaga fém és műanyag, 1:87-es méretarányú kicsinyített mása az eredeti munkagépnek.

SIKU Kamion billenős pótkocsival, 1:50
8 880 Ft

Siku Kamion billenős pótkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely egy nyitható rakterű pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Készlet 3 tűzoltóautó - cseh verzió
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Háromrészes készlete a tűzoltó autónak cseh verzió. Buborékcsomagolásban csomagolt. A készlet tartalmaz személyi autót, teherautót és nagy tűzoltó autót. Fém modell műanyag részekkel.

SIKU Lánctalpas hókotró gép, 1:87
4 690 Ft 4 030 Ft

Siku Lánctalpas hókotró gép kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely a mozgatható kotrókanala révén igazán szórakoztató darabja lehet gyermeke játékgyűjteményének. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Liebherr hidraulikus kotrógép, 1:87
4 970 Ft

Siku Liebherr hidraulikus kotrógép kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek mozgatható a kanala és a platformja.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Massey Ferguson traktor pótkocsival, 1:87
4 700 Ft

Siku Massey Ferguson traktor pótkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely egy nitható hátfalú pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Mentőkocsi és mentőhelikopter modell
4 030 Ft

Siku mentőkocsi és mentőhelikopter modell készlet igazán élethű játékokat tartalmaz. Mindkét modell fémből készült, dobozának köszönhetően praktikusan tárolható. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

SIKU Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz, 1:50
5 490 Ft

Siku Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült, 1:50 méretarányú modell. A kék és ezüst színű rendőrbuszt még élethűbbé teszik a nyitható ajtajai. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig nem csak a 3 év feletti gyerekek, hanem a felnőtt gyűjtök kedvence is lehet.

SIKU Mercedes Sprinter Mentő, 1:50
4 490 Ft 3 900 Ft

Siku Mercedes Sprinter Mentő modell ideális játék kisgyermeke számára. Az öntött fémből készült játékautó modell a Mercedes Sprinter furgonja alapján készült. A élethűbb hatás érdekében a kisautón egy tolóajtó is található, illetve az első és hátsó ajtajai nyithatóak.

SIKU Teherautó utánfutóval 1:87
10 370 Ft

Siku Teherautó utánfutóval szett kialakításának köszönhetően megszólalásig hasonlít az eredeti modellre. Az 1:87 méretarányú, fémből készült játékot műanyag kiegészítők és gumikerekek teszik még élethűbbé. Az utánfutó levehető a teherautóról. A Liebherr 974 kotrógép mozgatható karral különálló modell.

SIKU Nehézáru szállító, 1:87
14 550 Ft

Siku nehézáru szállító modell 1:87-es méretarányú mása az eredeti MAN 4 -tengelyes kamionnak. Sokoldalú szállítási és rakodási lehetőséget biztosít, markolóval ellátott, így a pakolás is modern technológiával megoldható. Kísérőautójának hátsó ajtaja nyitható és sárga jelzéssel kíséri az óriási járművet. Strapabíró, masszív kialakítását fém alapanyaga biztosítja.

SIKU Scania Szemeteskocsi 1:87

SIKU Scania Szemeteskocsi 1:87

Értékelés: 4,5
4 430 Ft

Siku Scania Szemeteskocsi 1:87 modell nagyrészt fém beleértve a testet és a hátsó emelőt. A plató billenthető és nyitható.

SIKU Super - Autókomp

SIKU Super - Autókomp

Értékelés: 4,5
11 440 Ft

Siku Super autókomp segítségével könnyedén szállíthatod a az autókat a folyó egyik partjáról a másikra. A vízen is úszó modellre 6 darab Super méretű autó és akár 2 darab Super méretű teherautó is elfér. Az 1:50-es aránnyal rendelkező jármű minőségi műanyagból készült, emellett a 2 rámpája mozgatható.

SIKU Super - GHE-O Rescue 1:50
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ennek a GHE-O Rescue mentő járműnek nincs szüksége szirénára, vagy villogó lámpákra. Részletesen kidolgozott modell, 1:50 méretarányban, fémből, műanyag részekkel. A gumiabroncsokat le lehet szerelni. A járművön a vezető, az utas és a hátsó ajtó kinyitható.

SIKU Super - John Deere Traktor marhaszállító pótkocsival, 2 tehénnel, 1:50
8 094 Ft 7 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a John Deere traktor marhaszállító pótkocsival az eredeti gép tökéletes másolata 1:50 méretarányban. Nagyon ellenálló fém és műanyag alkatrészekből készült. Teljesen működőképes részletek. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.

SIKU Super - Liebherr T264
9 680 Ft 7 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Liebherr Muldenkipper T264 modellje, amely a nehézgép szerelmeseinek örömet szerez. Az autó részletesen kidolgozott, 1:87 méretarányú. Fémből készült, műanyag kiegészítőkkel ellátott.

SIKU Super - Linde targonca, 1:50 méretarány
3 090 Ft

Linde targonca részletesen kidolgozott 1:50 méretarányú modellje 3 év feletti gyermekeknek ajánlott, de ugyanúgy azoknak is, akik gyűjtik az ilyen miniatűröket. Aprólékosan kidolgozott az utolsó részletig. A csomagolás egy targoncát és 2 raklapot tartalmaz.

SIKU Super - Loď Mein Schiff 3 1:1400
4 690 Ft 3 990 Ft

Vonzó hajó a Mein Schiff sorozatból. A csónak tipikus fehér-kék színű, fém szerű műanyag testtel rendelkezik. Ez egy részletes modell, 1: 1400 méretarányban. A játéknak minden kis tengerész örülni fog, de lelkes gyűjtők is.

SIKU Super - MAN tűzoltó forgatható létrával
9 090 Ft 7 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tűzesetet jelentettek, egy többemeletes lakóépületben! A MAN tűzoltóautót egy 300 lóerős dízelmotor hajtja. A járműnek van egy kihajtható forgó létrája kosárral kosárral, amely ideális helyzetbe szétnyitható. Csatlakoztasd a tömlőt!

SIKU Super - Mercedes Maybach 6
4 290 Ft

Extravagáns, prémium minőségű Grand Coupé, Vision Mercedes Maybach 6 kisautó a Siku Super sorozatból. Ez a kisautó lenyűgöző külsővel érkezik: hosszú motorház, alacsony tető és jól kiegyensúlyozott hátsó rész. 1:50 méretarányos modellről van szó, melynek ajtajai nyithatók. Fémből készült műanyag részekkel.

SIKU Super - Mercedes vonattal és hajóval
6 290 Ft

A Mercedes-AMG G65 a V-12 turbo motorjával és a utánfutón rögzített vitorlással készen áll az útnak indulásnak. A vezető-, az utas- és a hátsó ajtók kinyithatók. A hátsó kerekek és az alkatrészek cserélhetők. A fémből készült pótkocsin egy nagy vitorlást szállít biztonságosan.

SIKU Super Quad utánfutóval és Jet-Ski-vel
3 390 Ft

Siku Super Quad utánfutóval és Jet-Ski-vel egy rendkívül részletes kidolgozással rendelkező, 1:50-hez méretaránnyal kialakított játék. A műanyag és fém részekből álló járművek használata 3 éves kortól ajánlott. A Jet-Ski-t kialakításából adódóan vízbe is magával viheti gyermeke.

SIKU Super Tank, 1:87

SIKU Super Tank, 1:87

Értékelés: 4
3 360 Ft

ASiku Super Tank kiváló minőségű műanyagból készült, 1:87 arányú minőségi modelljáték. A Leopard II-es verziójú álcájával, az A6-os harckocsi hű mása. Ezenkívül a felső része 360 fokban elforgatható. Kiváló ajándék a hadtörténet és a harci járművek iránt érdeklődők számára.

SIKU Super - Teherszállító tankkal, 1:87
7 540 Ft

A klasszikus terepmintás teherszállító tökéletes másolata, amely a híres Leopard tankot szállítja. 1:87 méretarányban. A teherszállító pótkocsija lecsatolható. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.

SIKU Super - Trajekt Mein Schiff 1
5 290 Ft 4 690 Ft

Részletesen kidolgozott Mein Shiff 1 modell. Kiegészítés a hajó flottájához szokatlan 1: 1400 méretarányban. A TUI Cruises Mein Schiff flottájának szokatlan és vizuálisan lenyűgöző kialakítása először mutatta be a Mein Shiff 1-et. Ez a modell fémtesttel és műanyag szerkezettel ellátott, a részeltek alaposan kidolgozottak.

SIKU Super - Traktor tolólappal és sószóróval
6 790 Ft

ASiku Super – Traktor 1:50 arányú minőségi modell játék. Minden irányban mozgatható tolólapáttal és nyitható sószóróval rendelkezik . Fel van ruházva az összes olyan szükséges alkatrésszel, melyek a téli utak tisztítására alkalmassá teszik, még a legzordabb időjárási viszonyok közepette is.