SIKU Autószalon makett
7 170 Ft

Siku autószalon makett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kíváló minőségű műanyagból készült szett egy forgatható állványt és egy Porsche Carrera GT típusú játékautót is tartalmaz. Az autószalon makett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával, de akár önállóan is használható.


SIKU Traktorokat szállító kamion, 1:87
5 510 Ft

Siku Traktorokat szállító kamion felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek számára. A kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú játék két traktorral megpakolt pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU World Felnyitható híd
10 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU World Felnyitható híd kiváló választás minden kisgyerek számára. A híd tökéletesen beilleszthető a Siku World világába. Építs a városodba közlekedést és tervezd rá a felnyitható hidat a városi folyóra, amelyen az autók át tudnak haladni, vagy ha hajó közeledik, akkor fel lehet húzni, hogy elférjen alatta. A készlet együtt használható a kisebb SIKU autókkal, haszongépjárművekkel is.


SIKU Vízfelszín szett maketthez, matricákkal
6 240 Ft

Siku World vízfelszín szett kiváló minőségű műanyagból készült vizet imitáló felület mellett matricákat is tartalmaz. A vízfelszín szett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.


SIKU Villamos, 1:87

SIKU Villamos, 1:87

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

3 700 Ft

Siku Villamos kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely a középső csatlakozásnál hajlik.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet. Az apró alkatrészek miatt a játék használata csak 3 éves kor felett ajánlott.


SIKU RC MAN Teherautó

SIKU RC MAN Teherautó

Értékelés: 5
99 750 Ft
+ ingyen szállítás

A Siku Control RC Man Teherautó modell távirányítója 2,4 Ghz-es technológiával készült, ennek köszönhetően más frekvenciájú R/C járművek nem zavarhatják a jelet.A kamion pontos, kicsinyített mása az eredetinek; minden alkatrésze működik. Ideális gyermekeknek és játékos felnőtteknek egyaránt.


SIKU Mercedes Sprinter Mentő, 1:50
4 490 Ft

3 830 Ft

Siku Mercedes Sprinter Mentő modell ideális játék kisgyermeke számára. Az öntött fémből készült játékautó modell a Mercedes Sprinter furgonja alapján készült. A élethűbb hatás érdekében a kisautón egy tolóajtó is található, illetve az első és hátsó ajtajai nyithatóak.


SIKU Traktor Deutz Joskin pótkocsi garnitúrával, 1:87
5 240 Ft

Siku Traktor Deutz Joskin pótkocsi garnitúrával kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell szett, amelyben található egy Agroton traktor, két nyitott szállító kocsi és egy trágyaszállító tartály.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU Farmer - Aebi TerraTrac TT211
7 730 Ft

Az Aebi TerraTrac TT211 a legjobb segítőtárs daraboláshoz meredek lejtőn vagy rakparton! Kompakt és nagyon könnyen vezérelhető eszköz a svájci gyártótól, raktárhelyiségekben és autópályáknál használják. A SIKU jármű elülső vágóeszközzel felszerelt.


SIKU Kamion billenős pótkocsival, 1:50
7 410 Ft

Siku Kamion billenős pótkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely egy nyitható rakterű pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU 6281 Sportautó szett, 5 db
4 380 Ft

Siku 6281 Sportautó szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Öt, különböző színű és típusú sportautóval.


SIKU 6282 Vegyes járművek szett, 5 db
4 240 Ft

Siku 6282 Vegyes járművek szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Rendőrségi helikopterrel és autóval, mentőautóval, darus autóval és repülőgéppel.


SIKU 6303 Városi közlekedés szett
4 910 Ft

Siku 6303 Városi közlekedés szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. A szett vonatot, buszt és iskolabuszt, illetve 3 db jelzőtáblát tartalmaz.


SIKU 6304 Kukoricaszállító szett
5 040 Ft

Siku 6304 Kukoricaszállító szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Traktort, rakodógépet, utánfutót és magát a rakományt tartalmazza.


SIKU Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval, 1:50
8 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell. A traktor egy nyitható csomagterű palettaszállító utánfutót húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU RC Fendt 939 traktor távirányítóval
35 900 Ft

Siku Control RC Fendt 939 Traktor Távirányítóval 1:32 arányú Távirányítós Traktor. Kitűnő elektromos játéktraktor 1:32-es arányra kicsinyítve. Az infravörös irányításnak köszönhetően jól kezelhető. A burkolatot öntött fém és műanyag alkotja. Első és hátsó lámpái folyamatosan világítanak működés közben, ezzel kiváló esztétikai hatást kölcsönözve a járműnek. Kiváló időtöltést biztosít mindenki számára.


SIKU RC Scania R620 Távirányítású Kamion
112 490 Ft

99 480 Ft
+ ingyen szállítás

SIKU Control RC Scania R620 Távirányítású Kamion 1 : 32-höz kicsnyített élethű mása az eredeti kamionnak. A kamion és a pótkocsi külön akkumulátorral rendelkezik így külön is működnek. A lámpák menet közben világítanak így a sötét utakon is megállja a helyét a jármű. Alkatrészei fémből és műanyagből készültek. Képes haladni, tolatni és kanyarodni is.


SIKU Control Távirányítós traktor Claas Axion 850
39 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU Control Claas Axion 850 Távirányítós traktor a kiváló minőségű termékeket gyártó SIKU német cég valósághű játéka, amely gyorsan gyermeke kedvencévé fog válni. A részletgazdag modell 2,4 GHz-es RC távirányítóval irányítható, 7 féle menetfunkcióval rendelkezik, és elöl és hátul LED lámpák teszik még élethűbbé gyerekének a játékot. A fémből és műanyagból készült traktor 3 éves életkor felett ajánlott.


SIKU Control Távirányítós traktor John Deere 8345R
39 690 Ft

35 240 Ft

SIKU Control John Deere 8345 R Távirányítós traktor a kiváló minőségű termékeket gyártó SIKU német cég valósághű játéka, amely gyorsan gyermeke kedvencévé fog válni. A részletgazdag modell 2,4 GHz-es RC távirányítóval irányítható, 7 féle menetfunkcióval rendelkezik, és elöl és hátul LED lámpák teszik még élethűbbé gyerekének a játékot. A fémből és műanyagból készült traktor 3 éves életkor felett ajánlott.


SIKU Farmer - John Deere Traktor erdészeti pótkocsival, 1:50
7 520 Ft

Siku John Deere traktor és az erdészeti pótkocsi segítségével sokféle mezőgazdasági munka könnyedén elvégezhetővé válik. Markolójának segítségével a farönkök hipp-hopp felkerülnek az utánfutóra és már viheted is! A biztonságos szállításról az oldalsó védő részek gondoskodnak.


SIKU Farmer JohnDeere Traktor Utánfutóval1:50
7 590 Ft
7 300 Ft

Siku Farmer Jhon Deere Traktor Utánfutóval 1:50 méretarányú, öntött fémből és műanyagból készült traktor. Utánfutója balra dönthető. A traktorra szerelt hátsó csatlakozóra egyéb utánfutók is csatlakoztathatóak.


SIKU Farmer - New Holland Traktor Joskin pótkocsival, 1:50
8 094 Ft

7 340 Ft

New Holland traktor Joskin pótkocsival a mezőgazdasági technika tökéletes modellje, 1:50 méretarányban. Nagyon ellenálló fém és műanyag alkatrészekből készült. Alkalmas otthoni játszáshoz, de a homokozós játékoknak is elválaszthatatlan eleme. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott, vagy azoknak, akik szenvedélyesen gyűjtik ezeknek a gépeknek a másolatait.


SIKU Helikopter modell leszállópályával
6 900 Ft

Siku helikopter modell és a hozzá tartozó leszállópálya igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A leszállópályán látható jelzések sötétben világítanak. A kíváló minőségű műanyagból készült játék 3 éves kortól használható.


SIKU Hókotró autó, 1:87
3 420 Ft

Siku Hókotró autó kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek mozgatható a hókotró lapátja.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet. A játék 3 éves kor felett ajánlott.


SIKU Játék autópálya készlet
9 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku játék autópálya készlet összeszerelhető, azonos méretű, egyenes autópálya szakaszokat tartalmaz. Az egyes elemeket a rajtuk lévő sínek segítségével könnyedén összekapcsolhatjuk. A csomagban ezenkívül különféle matricákat is találhatunk.


SIKU John Deere 9680i Kombájn, 1:87
4 590 Ft
4 400 Ft

Siku John Deere 9680i kombájn miniatűr változata ideális a gyerekek számára a mezőgazdasági munkákhoz, például a betakarításhoz. Szinte teljes egészében fémből készült, így strapabíró, masszív kialakítású darab. Könnyedén irányítható, kerekei forognak, és a vágó is levehető igény esetén. Európa legnagyobb kombájnja 1:87-es méretaránnyal.


SIKU Kábeles daru, 1:87
6 520 Ft

Siku kábeles daru segítségével építkezéseid során a legnehezebb tárgyakat is könnyedén felemelheted és átteheted a neked tetsző helyre! Aprólékos kidolgozású, valósághű modell strapabíró kialakítással. Anyaga fém és műanyag, 1:87-es méretarányú kicsinyített mása az eredeti munkagépnek.


SIKU Lánctalpas hókotró gép, 1:87
4 690 Ft

3 820 Ft

Siku Lánctalpas hókotró gép kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely a mozgatható kotrókanala révén igazán szórakoztató darabja lehet gyermeke játékgyűjteményének. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU Liebherr hidraulikus kotrógép, 1:87
4 280 Ft

Siku Liebherr hidraulikus kotrógép kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek mozgatható a kanala és a platformja.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU Mentőkocsi és mentőhelikopter modell
3 760 Ft

Siku mentőkocsi és mentőhelikopter modell készlet igazán élethű játékokat tartalmaz. Mindkét modell fémből készült, dobozának köszönhetően praktikusan tárolható. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.


SIKU Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz, 1:50
4 910 Ft

Siku Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült, 1:50 méretarányú modell. A kék és ezüst színű rendőrbuszt még élethűbbé teszik a nyitható ajtajai. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig nem csak a 3 év feletti gyerekek, hanem a felnőtt gyűjtök kedvence is lehet.


SIKU Teherautó utánfutóval 1:87
9 890 Ft

9 300 Ft

Siku Teherautó utánfutóval szett kialakításának köszönhetően megszólalásig hasonlít az eredeti modellre. Az 1:87 méretarányú, fémből készült játékot műanyag kiegészítők és gumikerekek teszik még élethűbbé. Az utánfutó levehető a teherautóról. A Liebherr 974 kotrógép mozgatható karral különálló modell.


SIKU Scania Szemeteskocsi 1:87
3 580 Ft

Siku Scania Szemeteskocsi 1:87 modell nagyrészt fém beleértve a testet és a hátsó emelőt. A plató billenthető és nyitható.


SIKU Super - 3 rendőrautó készlet
7 040 Ft

Három darab sport rendőratót tartalmazó készlet. A készlet 3 különböző sport rendőrautót tartalmaz. Ennek a rendőrautó készletnek hála minden gaztevőt elfogsz. Kiváló minőségű kivitelezés fémből, műanyag kiegészítőkkel.


SIKU Super - Autókomp

SIKU Super - Autókomp

Értékelés: 5
12 300 Ft

Siku Super autókomp segítségével könnyedén szállíthatod a az autókat a folyó egyik partjáról a másikra. A vízen is úszó modellre 6 darab Super méretű autó és akár 2 darab Super méretű teherautó is elfér. Az 1:50-es aránnyal rendelkező jármű minőségi műanyagból készült, emellett a 2 rámpája mozgatható.


SIKU Super - Autószállító kamion, 1:50
11 290 Ft

Siku Super kamion egy autószállításra alkalmas utánfutóval felszerelt modell. A kamion kéttengelyes, az utánfutó is, mindkettő aprólékosan kidolgozott, élethű megjelenésű. A felső részt levéve traktorok és nagyobb járművek szállítására is alkalmas.


SIKU Super - Liebherr Mobil daru, 1:87
4 990 Ft
4 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku mobil daru segítségével építkezéseid során a legnehezebb tárgyakat is könnyedén felemelheted és átteheted a neked tetsző helyre! Valósághű megjelenését a 7-tengelyes kialakítás, a gumis kerekek és a forgatható gépegység biztosítják. Anyaga legfőképp fém, ez biztosítja a hosszú élettartamot.


SIKU Super - MAN tűzoltó forgatható létrával
9 090 Ft

8 190 Ft

Tűzesetet jelentettek, egy többemeletes lakóépületben! A MAN tűzoltóautót egy 300 lóerős dízelmotor hajtja. A járműnek van egy kihajtható forgó létrája kosárral kosárral, amely ideális helyzetbe szétnyitható. Csatlakoztasd a tömlőt!


SIKU Super Quad utánfutóval és Jet-Ski-vel
3 520 Ft

Siku Super Quad utánfutóval és Jet-Ski-vel egy rendkívül részletes kidolgozással rendelkező, 1:50-hez méretaránnyal kialakított játék. A műanyag és fém részekből álló járművek használata 3 éves kortól ajánlott. A Jet-Ski-t kialakításából adódóan vízbe is magával viheti gyermeke.


SIKU Super - Teherszállító tankkal, 1:87
7 611 Ft

7 010 Ft

A klasszikus terepmintás teherszállító tökéletes másolata, amely a híres Leopard tankot szállítja. 1:87 méretarányban. A teherszállító pótkocsija lecsatolható. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.


SIKU Super - Trajekt autó szállításra ajándékkal, 1:50
11 237 Ft

10 030 Ft

SIKU Super Trajekt 1:50 méretarányú autók szállítására. Dizájnos attraktív hajó bárhol segítségedre lesz, ahol vízen keresztül autószállítás szükséges. A kihúzódó rámpára akár 6 autó, vagy kamion helyezhető fel. Úszik a vízen vagy a padlón jár. A csomagolásban ajándék található egy Porsche Macan autó formájában.


SIKU Super - Traktor tolólappal és sószóróval
5 150 Ft

ASiku Super – Traktor 1:50 arányú minőségi modell játék. Minden irányban mozgatható tolólapáttal és nyitható sószóróval rendelkezik . Fel van ruházva az összes olyan szükséges alkatrésszel, melyek a téli utak tisztítására alkalmassá teszik, még a legzordabb időjárási viszonyok közepette is.


SIKU Super - tűzoltó repülő
8 003 Ft

7 300 Ft

A hagyományos tűzoltó készülékkel már nem lehetséges harcolni a tüzek ellen. A tűzoltóknak légi segítségre van szükségük. Pont úgy, mint a valódi repülőgép a SIKU tűzoltó gép is feltölthető vízzel. A jelző sárga szín lehetővé teszi a tűzoltók számára, hogy a tűzoltókat még sűrű füstben is láthassák.


SIKU Teleszkópos darus kocsi, 1:87
4 870 Ft

Siku Teleszkópos darus kocsi kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek a teleszkópos a daruja és forgatható a kabinja. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.


SIKU Toronydaru, 1:87
17 090 Ft

13 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Siku műanyagból és fémből készült daru pontos kicsinyített mása a világszerte használt toronydaruknak. ֖sszeszerelve 40cm magas és 360°-ban, 30cm sugarú körben képes a rakodásra. Ellensúllyal rendelkezik. A biztonságot az alaplap és a lábakon lévõ súlyok garantálják. Kiváló eleme lehet a kisfiúk játékgyüjteményének.


SIKU Traktor JCB billenőkocsival, 1:87
3 980 Ft

Siku Traktor JCB billenőkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely egy JCB billenőkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető. A játék könnyen nem csak a gyerekek, hanem a felnőtt gyűjtök kedvence is lehet.


SIKU Tűzoltóautó létrával, 1:87
3 300 Ft

Siku Tűzoltóautó létrával kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek kihúzható a létrája és a alátámasztói.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.