SIKU Farmer - New Holland Traktor Joskin pótkocsival, 1:50
7 940 Ft

New Holland traktor Joskin pótkocsival a mezőgazdasági technika tökéletes modellje, 1:50 méretarányban. Nagyon ellenálló fém és műanyag alkatrészekből készült. Alkalmas otthoni játszáshoz, de a homokozós játékoknak is elválaszthatatlan eleme. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott, vagy azoknak, akik szenvedélyesen gyűjtik ezeknek a gépeknek a másolatait.

SIKU World - Autószalón + ajándék
6 590 Ft 6 320 Ft

Az autószalon 3 kocsinak kínál parkolóhelyet. Az autószalonhoz üvegkapuk is tartoznak, amelyek biztosítják a könnyű be- és kihajtást. Az autószalonhoz könnyedén hozzákapcsolhatók a SIKUWORLD készletek. A csomag ajándékot is tartalmaz, mégpedig egy Porsche 911 Turbo(1337) luxuskabriót. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.

SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 4,8
9 430 Ft

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.

SIKU World 5508 tűzoltóállomás
28 650 Ft 24 120 Ft
+ ingyen szállítás

Sürgősségi hívás érkezik, tűz van! A tűzoltóság azonnal készen áll a cselekvésre, az ajtó kinyílik, és a tűzoltóautó máris úton van. Beépített Light & Sound modul villogó LED fényekkel és hat különböző hanggal, amik a játékteret tüzes jelenetté varázsolják. A tűz egy kis helyi bolt tetejéről terjed. Szerencsére közvetlenül mellette van egy tűzcsap, tömlővel és szórófejjel. A tűzoltóautót és a helikoptert a csomag tartalmazza.

SIKU Super - Autókomp

SIKU Super - Autókomp

Értékelés: 4,8
12 220 Ft 10 910 Ft

Siku Super autókomp segítségével könnyedén szállíthatod a az autókat a folyó egyik partjáról a másikra. A vízen is úszó modellre 6 darab Super méretű autó és akár 2 darab Super méretű teherautó is elfér. Az 1:50-es aránnyal rendelkező jármű minőségi műanyagból készült, emellett a 2 rámpája mozgatható.

SIKU World 5509 autóbusz állomás
12 890 Ft 9 690 Ft

A SIKUWORLD új átlátszó tetővel és falakkal rendelkező intelligens buszmegállóval rendelkezik, amely megvéd a rossz időjárástól, miközben az iskolabuszra vár. Sötétedéskor két nagy lámpa világít a buszmegállóban. Jegyautomata, óriásplakát és segélyhívó gomb segítségével a buszmegálló rengeteg részletet tartalmaz, amelyekkel játszani lehet. A világoskék iskolabusz a Sprinter Mercedes-Benz a készlet része.

SIKU World 5510 rendőrállomás
31 390 Ft 23 720 Ft
+ ingyen szállítás

SIKU World rendőrállomás. A kétszintes épület a képes utasítások szerint építhető fel. Az új épületelemek, a moduláris felépítés és a push-fit rendszer stabilitása teret enged a gyerekeknek a kreativitáshoz, és támogatja a gyermek motoros és kognitív képességeinek fejlesztését. Ez tovább erősíti az önbizalmat és az alkotás képességét a felnőttek segítsége nélkül. A rendőrállomás kompatibilis a többi SIKUWORLD készlettel, de magában is alkalmas játékhoz.

SIKU Super - Liebherr Mobil daru, 1:87
6 460 Ft

Siku mobil daru segítségével építkezéseid során a legnehezebb tárgyakat is könnyedén felemelheted és átteheted a neked tetsző helyre! Valósághű megjelenését a 7-tengelyes kialakítás, a gumis kerekek és a forgatható gépegység biztosítják. Anyaga legfőképp fém, ez biztosítja a hosszú élettartamot.

SIKU Volvo EC290 Hidraulikus kotrógép, 1:50
7 810 Ft

Siku Volvo EC290 hidraulikus kotrógép segítségével az igazán komoly munkálatok sem jelentenek többé akadályt. Használd ki egy új ház vagy út építésénél, esetleg törmelékek elhordásánál, masszív kialakítása mindenben segítségedre lesz! Mozgó, gumis talpaival a nehezen megközelíthető helyekre is el tudsz jutni.

SIKU Uctaseprő kocsi 1:50

SIKU Uctaseprő kocsi 1:50

Értékelés: 4,4
2 680 Ft

Kis utcaseprő kocsi a Siku Super sorozatból, két egymástól függelten részből, melyek forgó könyök alkatrésszel vannak összekapcsolva. A modell mellé szemétkuka is jár, amely az autóba helyezhető.

SIKU Teleszkópos darus kocsi, 1:87
6 420 Ft 5 510 Ft

Siku Teleszkópos darus kocsi kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek a teleszkópos a daruja és forgatható a kabinja. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU John Deere 9680i Kombájn, 1:87
5 940 Ft 5 510 Ft

Siku John Deere 9680i kombájn miniatűr változata ideális a gyerekek számára a mezőgazdasági munkákhoz, például a betakarításhoz. Szinte teljes egészében fémből készült, így strapabíró, masszív kialakítású darab. Könnyedén irányítható, kerekei forognak, és a vágó is levehető igény esetén. Európa legnagyobb kombájnja 1:87-es méretaránnyal.

SIKU John Deere Traktorszállító kamion
5 750 Ft 5 240 Ft

Siku John Deere traktorszállító pótkocsis kamion minőségi, igényes, részletes kidolgozással készült. A kiváló minőségű fémből elkészített kamion és traktorok teljesen valósághűek, így gyermeke játékélménye garantált. Kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt ajánlott játék, melyeknek aránya 1:87. A csomagolás egy pótkocsis kamiont és két traktort tartalmaz.

SIKU Super - Teherszállító tankkal, 1:87
7 700 Ft 7 130 Ft

A klasszikus terepmintás teherszállító tökéletes másolata, amely a híres Leopard tankot szállítja. 1:87 méretarányban. A teherszállító pótkocsija lecsatolható. 3 év feletti gyermekeknek ajánlott.

SIKU Kamion billenős pótkocsival, 1:50
9 200 Ft 8 480 Ft

Siku Kamion billenős pótkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely egy nyitható rakterű pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Fendt 939 Control limitált kiadású traktor + váltvaforgató eke, 1:32
51 390 Ft 41 780 Ft

Ez a limitált kiadás tartalmazz egy Fendt 939 RC traktort, valamint a egy ajándék Vogel & Noot váltvaforgató ekét, 1: 32 méretarányban. Mindkét gép kidolgozottsága kiváló, minőségi fémből és műanyagból készültek. A távirányító 2,4 GHz frekvencián működik.

SIKU RC Fendt 939 traktor távirányítóval
40 030 Ft

Siku Control RC Fendt 939 Traktor Távirányítóval 1:32 arányú Távirányítós Traktor. Kitűnő elektromos játéktraktor 1:32-es arányra kicsinyítve. Az infravörös irányításnak köszönhetően jól kezelhető. A burkolatot öntött fém és műanyag alkotja. Első és hátsó lámpái folyamatosan világítanak működés közben, ezzel kiváló esztétikai hatást kölcsönözve a járműnek. Kiváló időtöltést biztosít mindenki számára.

SIKU Super - Autószállító kamion, 1:50
12 990 Ft 11 720 Ft

Siku Super kamion egy autószállításra alkalmas utánfutóval felszerelt modell. A kamion kéttengelyes, az utánfutó is, mindkettő aprólékosan kidolgozott, élethű megjelenésű. A felső részt levéve traktorok és nagyobb járművek szállítására is alkalmas.

SIKU Farmer - John Deere Traktor erdészeti pótkocsival, 1:50
8 620 Ft

Siku John Deere traktor és az erdészeti pótkocsi segítségével sokféle mezőgazdasági munka könnyedén elvégezhetővé válik. Markolójának segítségével a farönkök hipp-hopp felkerülnek az utánfutóra és már viheted is! A biztonságos szállításról az oldalsó védő részek gondoskodnak.

SIKU Betonkeverő, 1:87

SIKU Betonkeverő, 1:87

Értékelés: 4,9
3 870 Ft 3 630 Ft

Siku betonkeverő kocsi ideális választás, amikor nagy építkezési beruházásba fogsz, és szükséged van valamire, amivel a cementet nem csak szállítani, hanem keverni is tudod. Az eredetihez képest 1:87-es kicsinyítésű, valósághű kocsi dönthető keverőtartállyal rendelkezik. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU 1933 Szuper mobilbolt 1:50
6 460 Ft

Mobilbolt frissítőkkel a Siku márka Mercedes Sprinter modelljében. Ennek a modellnek nyitott ajtaja van a vezetőfülkében és hátul, valamint egy bal oldali nagy oldalsó ajtaja. A termék 2 változatban került legyártásra.

SIKU Blister 1603 helyi vonat síneket ábrázoló szalaggal
2 940 Ft 2 680 Ft

Utazz elővárosi vonattal a városba kényelmesen vásárlás, munka vagy iskola céljából és kerüld el a forgalmi dugókat. A SIKU szalagjának köszönhetően fantasztikusan könnyen létrehozhatod a saját vasúti pályáid. A szalag könnyen ragasztható sima felületekre és rövid szőrű szőnyegekre. A robusztus fémből készült Siku elővárosi vonat műanyag futóműre épült és kerekei nagyon csendesek. A modell minőségi kidolgozását a német Siku gyártó biztosítja.

SIKU WORD Garázs

SIKU WORD Garázs

Értékelés: 4,2
17 270 Ft 16 300 Ft

SIKU WORD Garázs egy emeletes parkoló, mely remek szórakozást nyújt a gyermekeknek. A garázsban egy lift is található, mely segítségével könnyedén felérhetünk a parkoló tetejére. Lefele pedig egy piros színű pályán lecsúszva érkezhetünk meg a földre. A játék tovább kombinálható a SIKU WORD további játékaival.

SIKU World autópálya autóbusz megálló parkolóval + ajándék
5 780 Ft

Tökéletes kiegészítő az új SIKU World rendszerhez autópálya autóbusz megállóval és parkolóval. A játék készlet csatlakoztatható más Siku szetthez, így alakítva ki lehengerlő játék világot. Ezen felül egyedi ajándékkal!

SIKU Liebherr hidraulikus kotrógép, 1:87
5 110 Ft

Siku Liebherr hidraulikus kotrógép kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek mozgatható a kanala és a platformja.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Super Tank, 1:87

SIKU Super Tank, 1:87

Értékelés: 4
3 600 Ft 3 360 Ft

ASiku Super Tank kiváló minőségű műanyagból készült, 1:87 arányú minőségi modelljáték. A Leopard II-es verziójú álcájával, az A6-os harckocsi hű mása. Ezenkívül a felső része 360 fokban elforgatható. Kiváló ajándék a hadtörténet és a harci járművek iránt érdeklődők számára.

SIKU Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval, 1:50
9 750 Ft 9 560 Ft

Siku Claas Axion Traktor palettaszállító utánfutóval kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell. A traktor egy nyitható csomagterű palettaszállító utánfutót húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Teherautó utánfutóval 1:87
10 710 Ft 9 830 Ft

Siku Teherautó utánfutóval szett kialakításának köszönhetően megszólalásig hasonlít az eredeti modellre. Az 1:87 méretarányú, fémből készült játékot műanyag kiegészítők és gumikerekek teszik még élethűbbé. Az utánfutó levehető a teherautóról. A Liebherr 974 kotrógép mozgatható karral különálló modell.

SIKU Farmer - traktor Fendt 1042 Vario
15 360 Ft

A Fendt 1042 Vario erős és ellenálló. Méretével és négy első gumiabroncsával az első és a hátsó tengelyen, csúcsminőségű modell, ami egyértelműen megmutatja, hogy mekkora energiát képes ez a traktor átvinni a szántóföldre. Több, mint 400 lóerős és hihetetlen nyomatékkal rendelkezik. Kiváló minőségű fémből és műanyagból készült modell 1:32 méretarányban, ami mozgatható kormány segítségével irányítható. A pontos vezérlésű lengő első tengely megkönnyíti a forgást a szántóföldön és a farmon. A fülke könnyen levehető.

SIKU Autóbusz cseh változata, cseh színekben
2 940 Ft 2 550 Ft

A cseh színekben pompázó csuklós busz fémből és műanyagból készül. A busz középső csuklós része rugalmas, ezért a busz mindkét oldalra kanyarodása magával ragadja a kis sofőröket. A modell minőségi kidolgozását a német Siku gyártó biztosítja.

SIKU Super - Linde targonca, 1:50 méretarány
3 360 Ft

Linde targonca részletesen kidolgozott 1:50 méretarányú modellje 3 év feletti gyermekeknek ajánlott, de ugyanúgy azoknak is, akik gyűjtik az ilyen miniatűröket. Aprólékosan kidolgozott az utolsó részletig. A csomagolás egy targoncát és 2 raklapot tartalmaz.

SIKU Super 2309 autó US policie Dodge RAM 1500
5 590 Ft 4 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RAM 1500 US police egy hatalmas pick-up a világhírű Dodge márka nyolchengeres motorjával. Az 1:50 méretarányban készült pick-up bemutatja a jármű valódi pompáját és funkcionalitását. A motorháztető, az ajtók és a csomagtartó fedele kinyithatók. Az autó kerekei is levehetőek. A modell minőségi kidolgozását a német Siku gyártó biztosítja.

SIKU Tűzoltóautó létrával, 1:87
5 070 Ft 4 570 Ft

Siku Tűzoltóautó létrával kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amelynek kihúzható a létrája és a alátámasztói.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

SIKU Mentőkocsi és mentőhelikopter modell
4 070 Ft 3 900 Ft

Siku mentőkocsi és mentőhelikopter modell készlet igazán élethű játékokat tartalmaz. Mindkét modell fémből készült, dobozának köszönhetően praktikusan tárolható. A készlet apró alkatrészeket tartalmazhat, ezért 3 éves kor fölött ajánlott.

SIKU Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz, 1:50
5 240 Ft

Siku Mercedes-Sprinter Csapatszállító rendőrbusz kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült, 1:50 méretarányú modell. A kék és ezüst színű rendőrbuszt még élethűbbé teszik a nyitható ajtajai. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig nem csak a 3 év feletti gyerekek, hanem a felnőtt gyűjtök kedvence is lehet.

SIKU 1877 Szuper Volvo Dömper 1:87
5 930 Ft 4 980 Ft

A VOLVO A400 nagy teherbírású dömper egy következő modell az építőipari gépek sorozatából 1:87 méretarányban. A jármű szinte teljes egészében fémből készül, finom részletek és nyomtatás egészítik ki. Az utánfutó dönthető. A jármű karosszériája 360 fokban elforgatható.

SIKU Super - Traktor tolólappal és sószóróval
6 730 Ft

ASiku Super – Traktor 1:50 arányú minőségi modell játék. Minden irányban mozgatható tolólapáttal és nyitható sószóróval rendelkezik . Fel van ruházva az összes olyan szükséges alkatrésszel, melyek a téli utak tisztítására alkalmassá teszik, még a legzordabb időjárási viszonyok közepette is.

SIKU Super - tűzoltó repülő
6 950 Ft 6 590 Ft

A hagyományos tűzoltó készülékkel már nem lehetséges harcolni a tüzek ellen. A tűzoltóknak légi segítségre van szükségük. Pont úgy, mint a valódi repülőgép a SIKU tűzoltó gép is feltölthető vízzel. A jelző sárga szín lehetővé teszi a tűzoltók számára, hogy a tűzoltókat még sűrű füstben is láthassák.

SIKU Farmer 1982 John Deere traktor homlokrakodóval 1:50
6 470 Ft 5 650 Ft

Farmer John Deere traktor 8430 homlokrakodóval 1:50 méretarányban. A mozgatható homlokrakodó és az elülső súly megkönnyíti a mezőgazdasági hulladékok biztonságos kezelését. Nagyon jó minőségű kivitelezés a német Siku márkától.

SIKU Blister Villamos cseh színekben
3 360 Ft

A cseh színekben pompázó villamos kiegészíti a tömegközlekedési járművek palettáját. A villamos közepén található csukló lehetővé teszi a könnyű jobbra és balra hajlítást. A modell alján 8 kis kerék található. A villamos fémből készült, műanyag kiegészítőkkel. A modell minőségi kidolgozását a német Siku gyártó biztosítja.

SIKU Super - Nehéz traktor kotróval és közlekedési táblákkal 1:87
14 700 Ft 14 140 Ft

Nehéz traktor kotrógéppel és közlekedési táblákkal, amelyek minden bizonnyal minden apró munkásnak örömet szereznek. A négytengelyes MAN traktor zöld, mögött pedig levehető pótkocsi található. A pótkocsin a Liebherr vörös lánctalpas kotrót szállít, mozgatható lapáttal.

SIKU Super 0701 Mercedes készlet színes, 3 db
7 090 Ft 5 240 Ft

Három ikonikus Mercedes-Benz autóból álló korlátozott készlet. Mercedes Benz 300 SL gyönyörű kék kivitelben az ötvenes évek legendája. Most már ez a legenda megtalálható lesz az otthonodban is minőségi fém modellként, finom részletekkel, nyitható ajtókkal és gumiabroncsokkal. A Mercedes SLS-AMG sárga kivitelben egy részletesen kidolgozott modell nyitható ajtókkal, amit nemcsak a gyerekek, hanem a gyűjtők is értékelni fognak. Mercedes Benz SLR-McLaren piros kivitelben egy rendkívüli autó rendkívüli fém modellje, felfelé nyíló ajtóval, amely után minden autórajongó megfordul.

SIKU Super 3533 Liebherr R580 1:50 Kerekes rakodó
10 650 Ft 8 480 Ft

A Liebherr R580 rakodógép egy négykerekű homlokrakodó fém modellje. A rakodó mozgatható, mint egy igazi gép. A modell elejét és hátulját összekötik, ennek köszönhetően éles kanyarok révén nagyon nagy az áteresztőképessége.

SIKU Szuperhajó 1: 1400

SIKU Szuperhajó 1: 1400

Értékelés: 4,6
4 030 Ft

Mit szólnál egy nyílt tengeri körutazáshoz? Ezzel a hajóval nem lesz probléma. Ez egy részletes modell , 1: 1400 méretarányban. A hajó tartós fémből készül, műanyag részletekkel. A játéknak minden kis tengerész örülni fog, de lelkes gyűjtők is.

SIKU 6303 Városi közlekedés szett
5 350 Ft 5 110 Ft

Siku 6303 Városi közlekedés szettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. A szett vonatot, buszt és iskolabuszt, illetve 3 db jelzőtáblát tartalmaz.

SIKU 6283 Munkás autó készlet, 5 db
6 050 Ft

Siku 6283 Munkás autó készlettel lesz teljes a játék. Hűen visszaadja az eredeti járművek kialakítását. Nemcsak a gyerekek, de gyűjtök körében is népszerű. Mixerrel, kotrógéppel, teherautóval, szemeteskocsival és homokrakodóval.

SIKU Scania Szemeteskocsi 1:87

SIKU Scania Szemeteskocsi 1:87

Értékelés: 4,3
3 990 Ft 3 630 Ft

Siku Scania Szemeteskocsi 1:87 modell nagyrészt fém beleértve a testet és a hátsó emelőt. A plató billenthető és nyitható.