Silk'n Villanófényes lézeres szőrtelenítő készülék Jewel
46 990 Ft
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fedezz fel egy új szőrtelenítő módszert a Silk´n Jewel villanófényes lézeres szőrtelenítő készülékkel. Ez a készülék villanófényt használ a kellemetlen szőrszálak eltávolításához – fájdalommentesen és egyszerűen; a borotválkozástól vagy a gyantázástól eltérően – ezekkel a módszerekkel eltávolított szőrszálak viszonylag gyorsan növekednek, és a bőr gyakran irritált.


Silk'n ReVit Essential arcpuhító készüléket
28 980 Ft

24 780 Ft

Akció

Peeling készülék arc Revit lesz az Ön számára a tökéletes arc bozót. Nagymértékben segít csökkenteni a ráncok az arcon és lehet birkózni kisebb aknés hegek.


Silk'n Impulzus lézeres epilátor Glide Xpress
84 990 Ft

72 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nem kívánt szőrszálak eltávolítása az úttörő HPL technológiával, mellyel a Silk´n villanófényes szőrtelenítő Glide Xpress dolgozik, egészen 300 000 pulzust bocsájt ki 3 cm2 nagyságú területen. Ez a technológia ** tökéletes az érzékeny testrészek kezelésére!**


Silk'n Silk´n Motion villanófényes lézeres epilátor
97 990 Ft
96 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Silk'n Motion villanófényes lézeres epilátor 350 000 villanófénnyel a tartós szőrtelenítés érdekében. 3 érzékelő szenzorral ellátott, mégpedig: bőrszínérzékelő, mozgásérzékelő, valamint bőrérzékelő, mindemellett Touch&Glide technológiával ellátott, így kiváló eredményt, sima és kényelmes szőrtelenítést biztosít. Az 1-es energiaszintnek köszönhetően napozás után is használható.


Silk'n Villanófényes lézeres szőrtelenítő készülék Glide Infinity
107 790 Ft

91 490 Ft

2 év garancia

Silk´n villanófényes lézeres szőrtelenítő készülék Glide Infinity (400.000 villantásszám) lehetővé teszi a kellemetlen szőrszálak szinte azonnali eltüntetését. Kutatások által bizonyított, hogy a Silk'n Infinity kétszer gyorsabban távolítja el a szőrszálakat, mint az előző Glide készülék. Ez egy innovatív áttörést jelent a szőrtelenítésben, amely az Infinity-t a leggyorsabb HPL szőrtelenítő készülékké teszi a piacon. Most a kellemetlen szőrszákalat kevesebb, mint 20 perc alatt távolíthatjuk elaz egész testről, fájdalommentesen, irritáció nélkül, gondtalanul. Ez a technológiai újdonság előnyt élvez más készülékekkel szemben!