Silk'n Villanófényes lézeres szőrtelenítő készülék Jewel
45 990 Ft

2 év garancia

Fedezz fel egy új szőrtelenítő módszert a Silk´n Jewel villanófényes lézeres szőrtelenítő készülékkel. Ez a készülék villanófényt használ a kellemetlen szőrszálak eltávolításához – fájdalommentesen és egyszerűen; a borotválkozástól vagy a gyantázástól eltérően – ezekkel a módszerekkel eltávolított szőrszálak viszonylag gyorsan növekednek, és a bőr gyakran irritált.

Silk'n Intim wellness otthoni használatra Tightra
149 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tudományos áttörést mutat be az intim női kezelésben! A Silk´n tudósai kifejlesztettek egy otthoni készüléket, amely kétpólusú nagyfrekvenciás energiát használ. A születés vagy a hormonális változások, mint például a menopauza után, egy nő intim részei vizuálisan változnak.

Silk'n Gél a Silk `n Tightra számára 130 ml
5 020 Ft

A gélt kifejezetten a Silk ´n Tightra számára készítették . Hidratáló funkcióval rendelkezik a női intim zóna számára, és vezetőképességet biztosít a hatékony RF-energiaelosztáshoz, amikor a Silk ´n Tightra-t használja.

Silk'n Sonic vibrációs fogkefe Sonic Smile
35 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az innovatív ultrahangos kefe hatékonyabb, mint a piacon lévő legtöbb más elektromos kefe. A SonicSmile intelligens funkciói támogatják a fogak egészségét és a szájhigiéniát. Hatékonyan és óvatosan eltávolítja a lepedéket, egészségesebbé teszi az ínyet, a fogakat pedig láthatóan fehérebbé teszi.

Silk'n Impulzus lézeres epilátor Glide Xpress
88 490 Ft 71 490 Ft

2 év garancia

A nem kívánt szőrszálak eltávolítása az úttörő HPL technológiával, mellyel a Silk´n villanófényes szőrtelenítő Glide Xpress dolgozik, egészen 300 000 pulzust bocsájt ki 3 cm2 nagyságú területen. Ez a technológia ** tökéletes az érzékeny testrészek kezelésére!**

Silk'n Silk´n Motion villanófényes lézeres epilátor
96 990 Ft 83 490 Ft

2 év garancia

Silk'n Motion villanófényes lézeres epilátor 350 000 villanófénnyel a tartós szőrtelenítés érdekében. 3 érzékelő szenzorral ellátott, mégpedig: bőrszínérzékelő, mozgásérzékelő, valamint bőrérzékelő, mindemellett Touch&Glide technológiával ellátott, így kiváló eredményt, sima és kényelmes szőrtelenítést biztosít. Az 1-es energiaszintnek köszönhetően napozás után is használható.