SIMBA Mása és a medve - Misa medve báb 28 cm
3 934 Ft

3 260 Ft

Rengeteg szórakozást élj át a puha Misa medve bábbal. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot.


SIMBA NBB Baba néger kisbaba 30 cm
6 190 Ft

4 910 Ft

Néger kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis anyukáknak ideális ajándék.


SIMBA Steffi baba Hamupipőke
5 970 Ft

Következő baba a Steffi Babák sorából. Most aranyos cselédlány szerepében, mint Hamupipőke, átöltözhet a gyönyörű ruhába és elindulhat a nagyszerű bálba elvarázsolni a herceget. A csomag kiegészítőket is tartalmaz.


SIMBA Steffi baba - öltözőasztal
5 369 Ft

3 710 Ft

Steffi hercegnő épp a bálra készülődik, és azt akarja, hogy nagyon jól nézzen ki. Minden kis hölgy biztosan örülni fog a Steffi hercegnőnek a gyönyörű ruhában koronával aki a rózsaszín toalettasztalnál ül a széken és a szépítkezési eszközökkel. A hercegnő már várja a közös játékokat és kalandokat.


SIMBA Focikapu 2 az 1-ben
7 390 Ft

5 490 Ft

Könnyen összeállítható műanyag focikapu hálóval, fallal, labdával és pumpával. Minden focistának el kellett valahol kezdeni, és ez egy tökéletes alkalom. Tökéletesítsd a rúgásaidat és a pontosságod, és mutasd meg, hogy mit tudsz!


SIMBA Sam, a tűzoltó – Kerti locsoló
6 990 Ft

5 700 Ft

Sam, a tűzoltó kerti locsolójával a forró nyári napokon a gyerekek nem csak lehűtik magukat, hanem jó szórakozásban is részük lesz. Ha Sam-et a **kerti locsolóhoz csatlakoztatják **, akkor elkezd vadul **pörögni és fröcskölni maga körül a vizet **.


SIMBA Szintetizátor, 32 billentyűs, 50 x 14 cm
5 310 Ft

Simba 32 billentyűs szintetizátor a tökéletes hangszer kezdők számára. Számos tulajdonsága, mint a beépített 15 alapdallam, 8 ritmus és 4 dobhang garantáltan szórakoztatóvá teszik gyermeke számára a zenetanulást! Az alapok elsajátításához tökéletes: meghozhatja gyermeke kedvét a zenéléshez és méretének köszönhetően ** kényelmes gyermekének , ráadásul kis helyen is elfér, valamint **egyszerű tárolása.


SIMBA Felhúzható zenélő játék - holdacska
2 858 Ft

2 250 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám holdacska formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


SIMBA Baba Évike - Nyúlketrec
3 333 Ft

2 850 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap gondoskodni fog a szeretet nyulairól, amelyek gyönyörű rózsaszín nyúlketrecben élnek. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.


SIMBA Évike baba kutyával és cicával
2 377 Ft
2 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

gyönyörű ruhában lévő Évike baba legjobb barátaival készül tölteni a napot, a kutyussal és a cicával. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.


SIMBA 10 részes orvosi táska

SIMBA 10 részes orvosi táska

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

3 980 Ft

Segítsünk a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. A 10 részes orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így minden csöppség igazi orvosnak érezheti magát gyógyítás közben! Az eszközök a csomaghoz tartozó átlátszó műanyag orvosi táskában tárolhatók.


SIMBA Állatkák a kádba
4 370 Ft

fürdés is nagyon jó szórakozás lehet a halmozható tapadókorongos állat készlettel, melyeket össze lehet kapcsolni az alappal és egymással is vagy más sima felületre tapasztható.


SIMBA Az első okostelefonom

SIMBA Az első okostelefonom

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.


SIMBA Baba Évike osztálytárssal
2 738 Ft

2 300 Ft

Az Évike baba az iskolában legjobban a Timmyvel barátkozik, akivel számos kalandban lesz része az iskolán kívül. Évike is, és a Timmy is szeretik az új divat trendeket, így az iskolában is szép, és stílusos ruhákban vannak felöltözve.


SIMBA Buborékfújó pisztoly
3 190 Ft

2 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek imádják a buborékokat, így biztosan örülni fognak ennek az automatikus buborékfújónak, amivel annyi buborékot fújhatsz, amennyit csak szeretnél. Elég csak beleönteni a buborékfújó folyadékot és máris kezdődhet a szórakozás.


SIMBA Cheeky rongybaba 38 cm
5 040 Ft

Ez a nagy baba a gyönyörű színes ruhácskájában könnyűcske és puhácska, ami ideális játékká teszi a nyugodt elalvásnál vagy a mindennapi kalandozásokkor. A hajacskája copfba van fonva és bizonyosan minden kislány számára igen a kedvec játékává válik.


SIMBA Cool Kevin, kék mellény
3 670 Ft

Kevin nem hiányozhat semmilyen kislánynak, akinek van Steffi babája. Mert az ő kihagyhatatlan társa. A barátja vagy párja vele jár moziba, vacsorákra vagy kirándulásokra és bókokkal halmozza el.


SIMBA Creatix Policie Garázs + 1 kisautó
9 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CREATIX rendőrségi garázs a minőségének köszönhetően ideális ajándék a törvény minden kis őrének. Kétszintes, cellák, garázs és helikopter.


SIMBA Elektronikus gitár MP3 csatlakozóval Gyerek hangszer
9 290 Ft

A Simba elektronikus gitár MP3 csatlakozóval van ellátva, így a kis zenészek kedvenc dalait le lehet játszani vele. A gitár 8 gombjával és fényhatásaival valódi koncerthangulatot lehet a gyerekszobába varázsolni. Az improvizálás mellett előre programozott dallamok közül is lehet választani.


SIMBA Évike baba egy romantikus hintóban
4 412 Ft

3 880 Ft

Évike hercegnő egy gyönyörű ruhába öltözött és egy rózsaszín hintóval kelnek útnak, melyet egy fehér ló vontat, melynek rózsaszín a sörénye és farka. Melyik kis hölgy kel útra velük?


SIMBA Évike baba és Timmy kocsival
6 565 Ft

5 330 Ft

Évike hercegnő gyönyörű ruhában ma útra kel a barátjával Timmyvel a hintójában melyet fehér ló vontat. Ki fog velük utazni?


SIMBA Évike baba - hercegnő lóval
2 974 Ft

2 590 Ft

Évike baba ma felnyergelte gyönyörű fehér lovát, és lovagolni indul. A ló rózsaszín farokkal és gyönyörű hosszú sörénnyel rendelkezik, amelyeket fésűvel fésülhetsz.


SIMBA Évike baba kutyát vesz
3 217 Ft

3 010 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap a nagy kádban fogja fürdetni a legjobb barátját kiskutyáját, aki a fürdetés után olyan, mintha kicserélték volna – megváltoztatja fürdés közben a színét.


SIMBA Falcon Kastély, 6 tornyú
9 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Simba Falcon kastély 6 tornyából lehet az ellenség közeledtét figyelemmel követni, majd visszaverni a támadásokat. Az erődítményhez gyalogos és lovas katonák tartoznak, hogy a küzdelmek minél élethűbbek legyenek. Bármelyik oldalon állva izgalmas játékkal töltött órákat tartogat ez a készlet.


SIMBA Fésűfej 19 cm

SIMBA Fésűfej 19 cm

Értékelés: 5
6 630 Ft

Minden kis hölgy biztosan szeretné kipróbálni a fodrász és stylist munkáját. Ezen a modellen bármikor kipróbálhatod a kreatív ötleteidet frizurákra és sminkre.


SIMBA Glibbi Slime vízszínező zselé, zöld
1 838 Ft

1 640 Ft

A Glibbi vízszínezőpor a vizet zöld zselévé változtatja és már kezdődhet is a szórakoztató fürdőzés. Azután elég vizet engedni hozzá és kihúzni a lefolyódugót.


SIMBA Henger a mászás segítségére
2 977 Ft

2 610 Ft

Az első lépésekre való felkészülés nagyon fontos és a gyermekeknek ebben nagyon segít ez a felfújható henger a mászás segítségére vidám állatos nyomtatással. AZ oldalai átlátszóak és a belsejében csörgő golyók vannak.


SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
5 369 Ft

4 730 Ft

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.


SIMBA Készlet hercegnőknek, fény funkcióval
2 790 Ft

2 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készlet a kis hercegnőknek, amely örömet okoz minden lánynak. Tedd fel a koronádat, és légy sztárja a születésnapi partiknak vagy karneváloknak. Ennek a készletnek köszönhetően úgy fogod magad érezni, mint a mesében!


SIMBA Laura Baby Doll Baba 30 cm
4 090 Ft

3 720 Ft

A Laura baba puha testecskével és becsukódó szemeivel minden kis anyukának tetszeni fog. Gondoskodj a babáról és mindig tartsd magad mellett.


SIMBA Laura First Baby Doll baba
5 090 Ft

4 370 Ft

Laura baba puha testecskéjével és becsukódó szemeivel minden kis anyukának tetszeni fog. Ez a kedves baba aranyos mackós ruházatban örömet okoz szinte minden kislánynak. 2 variánst kínálunk (rózsaszín, lila).


SIMBA Mása és a medve - Dob + 2 pálca-43%
4 771 Ft

2 690 Ft

Akció

A szép rózsaszín dobon a népszerű Mása és a medve sorozat motívumával öröm lesz játszani. A gyerekek megismerkednek az egyszerű ritmusokkal és egyben gyakorolni fogják a motorikus készségeiket.


SIMBA Mása és a medve - Mása báb 28 cm
3 980 Ft

Élj át rengeteg szórakozást a puha és könnyű Mása kislány bábbal a népszerű orosz gyermek animációs sorozatból. Már várja a közös kalandjaitokat.


SIMBA Mása és a medve - Mása baba festő
4 293 Ft

3 910 Ft

A Mása baba mindezek mellett remek festő és ma úgy döntött, hogy egy szép képet fest. Mindene van, amire szüksége lehet- festőállvány, ecset, festék edény és egyéb kellékek.


SIMBA Mása és a medve - Mása baba téli 23 cm
5 967 Ft

5 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mása a közkedvelt orosz animációs film főszereplője. Gyönyörű és nem észrevehetetlen ruháiról ismert. Minden kislány szórakozást és kalandokat élhet át Másával.


SIMBA Mása és a medve - Misa plüss medve horkoló 40 cm
11 946 Ft

9 720 Ft

Misa medve arról híres, hogy nagyon szeret aludni. Ha megnyomod a bal könyökét, elkezd horkolni és nyugodtan pihenni, ami a hasán is látható. Kívánj neki jó éjszakát és szép álmokat!


SIMBA Mása és a medve Nagy medveház
15 940 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve és egy Mása figurát, és sok tartozékot. kinyitható ajtók és ablakok A ház hanghatásokkal van felszerelve.


SIMBA MMW állványos mikrofon, MP3 - hoz is
9 637 Ft

7 310 Ft

Minden kis zenésznek biztosan örömet okoz az elektronikus mikrofon állvánnyal és MP3 csatlakozással, piros – fehér színkombinációban. A készülékben 4 ritmus van elmentve és nem hiányoznak a fény és hang efektusok sem.


SIMBA MMW Kék szintetizátor fogantyúval
3 336 Ft

2 630 Ft

Minden kis zenésznek nagy örömet szerez ez kék szintetizátor, mely a könnyű hordozhatóság érdekében fogantyúval ellátott. A 23 billentyűn bárhol eljátszhatod az ismert melódiákat vagy saját költeményeidet.


SIMBA MMW Saxofon kék 26 cm
2 650 Ft

Minden kis zenészt biztosan boldoggá tesz a kék szaxofon sárga gombokkal. Így az ismert dallamokat és saját zenei kreációikat is eljátszhatják rajta, és fejleszthetik zenei tehetségüket.


SIMBA MMW Xilofon kék 8 fém billentyű-24%
3 575 Ft

2 690 Ft

Akció

Minden kis zenésznek nagy örömet okoz a kék xilofon, amely nyolc színes fém billentyűvel és két ütővel ellátott. Így az ismert dallamokat és saját zenei kreációikat is eljátszhatják rajta, és fejleszthetik zenei tehetségüket.


SIMBA Multifunkciós fa kocka
6 952 Ft

5 570 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.


SIMBA NBB Baba kisbaba 30 cm
6 630 Ft

Kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis „anyukáknak“ ideális ajándék.


SIMBA NBB Baby Care baba 30 cm
7 163 Ft

5 490 Ft

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.


SIMBA NBB fiú baba 43 cm

SIMBA NBB fiú baba 43 cm

Értékelés: 5
11 348 Ft

8 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born fiú babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.


SIMBA Orvosi koffer 13 darab, 27x16cm
3 590 Ft

3 310 Ft

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer orvos válik belőle? Szerezd be neki az eredeti fényes piros orvosi koffert, amely 13 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.