SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,2
7 190 Ft 6 740 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

SIMBA Sam tűzoltó Tűzoltóautó Jupiter, 28 cm
13 360 Ft

Nagy tűzoltóautó Jupiter 2,0 a közkedvelt Sam, a tűzoltó sorozatból. Az autó fény- és hangeffektusokat bocsát ki. Behúzható platformmal, nyitható autóajtókkal és tárolódobozokkal rendelkezik. A csomagolás Sam tűzoltót és Elvis-t tartalmazza kiegészítőkkel.

SIMBA Sam, a tűzoltó Trevor autóbusza 21 cm
8 430 Ft 6 880 Ft

Ez Trevor busza a közkedvelt Sam, a tűzoltó sorozatból. A motorháztető ütközéskor kinyílik, és lángok csapnak fel belőle. Az autó kinyitható ajtóval és motorháztetővel rendelkezik. Autóbuszvezetőként elviheted az összes utast, ahova kell.

SIMBA Sam, a tűzoltó Helikopter figurával
8 940 Ft

Helikopter Tom figurájával a népszerű Sam, a tűzoltó sorozatból. A helikopter kék fényhatással, fényszóróval és hanghatással rendelkezik. Nem hiányozhatnak a forgó légcsavar, a mechanikus csörlő és a tartozékok sem.

SIMBA Évike baba Állatorvosi autó Welcome Horse
12 070 Ft 9 770 Ft

Évike baba most az állatorvosi autójával jött. Ha kinyitod az autót, egy állatorvosi rendelőt találsz, ahol sok állatot megvizsgálhat. A csomagolásban található egy kutyus, egy cica és több, mint 20 db kiegészítő.

SIMBA Az első okostelefonom

SIMBA Az első okostelefonom

Értékelés: 3,5
3 160 Ft

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.

SIMBA Mása és a medve Téli ház
8 390 Ft

Játék készlet Téli ház a közkedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A készlet része a mackó figura és a Mása téli kivitelben, és a gazdag tartozékok. Ez a téli ház összecsukható.

SIMBA Jégkorong Pro
18 140 Ft 15 280 Ft

Légy az egyik profi játékos, és élvezd a hokit közvetlenül a nappaliban vagy a kertben további barátaiddal. Két csapat a legnagyobb jégkorongmérkőzésen mérkőzik meg egymással.

SIMBA Évike állatorvos baba Welcome Horse
5 090 Ft 4 260 Ft

Az Évike állatorvos baba világra segít egy kiscsikót. A csomagban találkozni fogsz a babával, egy kancával, egy csikóval, lakhellyel a csikónak és más kiegészítőkkel. Vállj kis állatorvossá.

SIMBA Mása háza

SIMBA Mása háza

Értékelés: 4,7
7 020 Ft

Mása háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy Mása figurát és sok tartozékot a házhoz. kinyitható ajtók és ablakok A ház hátsó oldalának kinyitásával nagyobb teret nyersz a játszáshoz.

SIMBA MMW elektronikus rózsaszínű hegedű
7 224 Ft 3 710 Ft

Minden kis zenésznőnek biztosan örömet okoz egy rózsaszín elektronikus hegedű. 8 elmentett dallamot játszhatnak le és a tremolo hatás használatának köszönhetően feljeszthetik a zenei tehetségüket.

SIMBA Rózsaszín játék mikrofon állvánnyal, MP3-al kompatibilis
7 840 Ft

Nagyszerű szórakozás a kis zenészek számára! Ezzel a gyönyörű rózsaszínű elektronikus mikrofonnal színpadi sztár válik belőled. Az állvány állítható magassággal, és MP3 csatlakozóval rendelkezik. Minden zenész számára 4 éves kortól ajánlott.

SIMBA Mása és a medve Plüss medve 40 cm
10 040 Ft 6 880 Ft

Élj át rengeteg szórakozást a puha medvével a Mása és a medve meséből. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot. Hová mész majd vele?

SIMBA Szintetizátor, 32 billentyűs, 50 x 14 cm
6 050 Ft

Simba 32 billentyűs szintetizátor a tökéletes hangszer kezdők számára. Számos tulajdonsága, mint a beépített 15 alapdallam, 8 ritmus és 4 dobhang garantáltan szórakoztatóvá teszik gyermeke számára a zenetanulást! Az alapok elsajátításához tökéletes: meghozhatja gyermeke kedvét a zenéléshez és méretének köszönhetően ** kényelmes gyermekének , ráadásul kis helyen is elfér, valamint **egyszerű tárolása.

SIMBA Szórakoztató tablet
4 670 Ft

Minden gyermek élvezni fogja ezt a szórakoztató táblagépet fény- és hanghatásokkal. Sok dallamot és hangot kínál fel, és garantáltan szórakoztatják a gyerekeket. 1 éves kortól ajánlott.

SIMBA Medve háza

SIMBA Medve háza

Értékelés: 4,9
7 720 Ft 7 150 Ft

Medve háza játékszett a kedvelt Mása és a medve animációs sorozatból. A szett tartalmaz egy medve figurát és sok tartozékot a házhoz. Az ajtó és az egész hátsó fal is kinyílik.

SIMBA Henger a mászás segítségére
3 160 Ft

Az első lépésekre való felkészülés nagyon fontos és a gyermekeknek ebben nagyon segít ez a felfújható henger a mászás segítségére vidám állatos nyomtatással. AZ oldalai átlátszóak és a belsejében csörgő golyók vannak.

SIMBA Steffi terhes baba készlet
2 880 Ft

Steffi nagy hasában ott lapul kisbabája, s már alig várja, hogy megszülessen a pici. Miután világra hozza a várva várt csöppséget, részesítsd különleges bánásmódban mindkettőjüket a kiegészítő kellékek segítségével! A baba mérete 29 cm.

SIMBA Steffi és Évike baba - Menyasszony koszorúslánnyal
4 620 Ft 4 530 Ft

Minden kislány nagy esküvőről álmodik. És mindezt pontosan a Steffi és Évike babákkal élheted meg. A Steffi készen áll a nagy napjára egy gyönyörű fehér ruhában, és egy csokor rózsával. Az Évike egy aranyos koszorúslány rózsaszín ruhában, és virágkosárral. Mindketten készen állnak arra a nagy napra.

SIMBA Puha kockák képekkel

SIMBA Puha kockák képekkel

Értékelés: 4,7
2 880 Ft

A puha és sokszínű kockák gyorsan válnak kedvenc játékká minden gyermek számára. A vidám dizájnjukkal és formájukkal lefoglalja a gyerekeket és ösztönzi őket, hogy játszanak játékokat, építsenek, vagy más tevékenységeket végezzenek.

SIMBA Cheeky rongybaba 38 cm
4 700 Ft 4 120 Ft

Ez a nagy baba a gyönyörű színes ruhácskájában könnyűcske és puhácska, ami ideális játékká teszi a nyugodt elalvásnál vagy a mindennapi kalandozásokkor. A hajacskája copfba van fonva és bizonyosan minden kislány számára igen a kedvec játékává válik.

SIMBA Mása és a medve - Plüss medve álló 25 cm
5 360 Ft

Rengeteg szórakozást élj át a Misa medvével. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot.

SIMBA Évike baba egy romantikus hintóban
4 260 Ft

Évike hercegnő egy gyönyörű ruhába öltözött és egy rózsaszín hintóval kelnek útnak, melyet egy fehér ló vontat, melynek rózsaszín a sörénye és farka. Melyik kis hölgy kel útra velük?

SIMBA Teknőc a kádba

SIMBA Teknőc a kádba

Értékelés: 4,7
3 160 Ft

vidám teknőccel történő fürdés szórakoztató lesz. Képes a vízen úszni és vizet spriccelni, így egy ideális társ a fürdőkádban történő vizes játékokhoz.

SIMBA Mása és a medve - Mása baba triciklin
4 010 Ft 3 430 Ft

Mása a közkedvelt orosz animációs film főszereplője. Gyönyörű és nem észrevehetetlen ruháiról ismert. Minden kislány szórakozást és kalandokat élhet át Másával a triciklin.

SIMBA Elektronikus gitár MP3 csatlakozóval Gyerek hangszer
9 630 Ft

A Simba elektronikus gitár MP3 csatlakozóval van ellátva, így a kis zenészek kedvenc dalait le lehet játszani vele. A gitár 8 gombjával és fényhatásaival valódi koncerthangulatot lehet a gyerekszobába varázsolni. Az improvizálás mellett előre programozott dallamok közül is lehet választani.

SIMBA Baba Évike - Nyúlketrec
4 120 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap gondoskodni fog a szeretet nyulairól, amelyek gyönyörű rózsaszín nyúlketrecben élnek. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.

SIMBA Steffi baba New Beetle autóban
4 530 Ft

Simba Steffi baba elmegy piknikezni aranyos kis kutyájával az új VW New Beetle autójában. Egy kellemes, szép napot töltenek el. Csatlakozz te is hozzájuk! Az autó ajtaja nyitható és biztonsági öv is van, hogy a baba biztonságosan utazzon. A kutya a hátsó ülésen élvezi az utat. Határtalan élmény lesz gyermekének.

SIMBA 10 részes orvosi táska

SIMBA 10 részes orvosi táska

Értékelés: 4,5
4 690 Ft 4 530 Ft

Segítsünk a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. A 10 részes orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így minden csöppség igazi orvosnak érezheti magát gyógyítás közben! Az eszközök a csomaghoz tartozó átlátszó műanyag orvosi táskában tárolhatók.

SIMBA Évike baba - buli az állatokkal
3 160 Ft

Évike baba ma bulit tart barátaival, a kutyussal és a cicával, akiket megvendégel. A nagy étkezőasztalon teát és muffint szolgál fel. Ki vesz még részt a partin?

SIMBA NBB Baby Care baba 30 cm

SIMBA NBB Baby Care baba 30 cm

Értékelés: 4,6
7 570 Ft

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.

SIMBA Country gitár 54 cm

SIMBA Country gitár 54 cm

Értékelés: 4,8
6 250 Ft 6 050 Ft

Gyönyörű Country gitár, ami úgy néz ki, mint az igazi. Van egy kis zenész otthon, akinek még nem szeretnél drága gitárt venni, akkor ez az ideális választás számodra. 6 fém húrral és 8 demo dallammal rendelkezik.

SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
5 500 Ft

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.

SIMBA Steffi baba - Hableány, fény effektusokkal
4 670 Ft

A gyönyörű és csillogó Steffi hableány ideúszik és már várja is a közös játékokat és kalandokat. Mozgatható uszonya van és vízálló, tehát ideális fürdő társról van szó.

SIMBA NBB fiú baba 43 cm

SIMBA NBB fiú baba 43 cm

Értékelés: 4,7
10 320 Ft

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born fiú babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.

SIMBA Steffi baba - Terhes hercegnő
4 730 Ft 4 260 Ft

Steffi hercegnő kisbabát vár, és csodás anyuka lesz belőle. Kisbabája hasába van rejtve, és amikor eljön a megfelelő idő, kivehető és a gyönyörű királyi bölcsőbe helyezhető.

SIMBA Cool Kevin, kék mellény
4 120 Ft

Kevin nem hiányozhat semmilyen kislánynak, akinek van Steffi babája. Mert az ő kihagyhatatlan társa. A barátja vagy párja vele jár moziba, vacsorákra vagy kirándulásokra és bókokkal halmozza el.

SIMBA Évike baba kutyával és cicával
3 430 Ft

gyönyörű ruhában lévő Évike baba legjobb barátaival készül tölteni a napot, a kutyussal és a cicával. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.

SIMBA Játékbaba Steffi Hello Kitty szivárványos hajjal
5 090 Ft

A Hello Kitty ruhába bújt Steffi játékbaba gyönyörű hosszú szivárványos hajjal rendelkezik. Haja csatokkal díszíthető, és Hello Kitty hajkefével fésülhető. A hajcsatok és a hajkefe a csomagolás részét képezik. A játékbaba gyönyörű kiegészítője lesz a gyerekszobának.

SIMBA Steffi baba - Tündér szárnyakkal
3 980 Ft

Gyönyörű Steffi tündér csodaszép ruhácskákban és levehető szárnyakkal valamint a hűséges rózsaszín egyszarvújával már várja a közös játékokat és a varázslatos kalandokat.

SIMBA Évike baba kutyát vesz
3 710 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap a nagy kádban fogja fürdetni a legjobb barátját kiskutyáját, aki a fürdetés után olyan, mintha kicserélték volna – megváltoztatja fürdés közben a színét.

SIMBA Urban Kevin baba, ing

SIMBA Urban Kevin baba, ing

Értékelés: 4,9
3 180 Ft 3 020 Ft

Szakállas Kevin baba városi öltözékben. Minden babának szüksége van egy barátra. Egészítsd ki a gyűjteményedet és gondoskodj róla.

SIMBA A&F Ajándék gyöngykészlet, 10000 db, tartozékokkal
5 220 Ft

Különböző formájú és színű gyöngyöket tartalmazó szett, amely praktikus ajándékdobozba van csomagolva. Húrt és összekötőket is tartalmaz, így csodás nyakláncok és karkötők készítését teszi lehetővé A csomagolásban 10 000 gyöngyöt találsz, amely határtalan alkotást tesz lehetővé.

SIMBA Steffi baba - Pillangó tündér
4 670 Ft

A gyönyörű Steffi pillangó tündér a csodaszép rózsaszín ruhában, melyet lepkék díszítenek örömet szerez minden kislánynak . Szép hosszú haja van, melyet lehet díszíteni.

SIMBA Elektronikus játék mikrofon 28 cm, MP3 csatlakozóval
5 350 Ft 4 400 Ft

Nagyszerű szórakozás a kis zenészek számára! Ezzel a gyönyörű rózsaszínű elektronikus mikrofonnal színpadi sztár válik belőled. A mikrofon 4 ritmust játszik le, és MP3 csatlakozóval rendelkezik. Minden zenész számára 6 éves kortól ajánlott.

SIMBA Mása és a medve - Mása baba téli 23 cm
5 220 Ft

Mása a közkedvelt orosz animációs film főszereplője. Gyönyörű és nem észrevehetetlen ruháiról ismert. Minden kislány szórakozást és kalandokat élhet át Másával.

SIMBA Orvosi koffer, 9 darab

SIMBA Orvosi koffer, 9 darab

Értékelés: 4,1
2 740 Ft

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer orvos válik belőle? Szerezd be neki az eredeti fényes piros orvosi koffert, amely 9 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.

SIMBA Steffi baba Swarovski Crystal Deluxe
7 980 Ft

Steffi baba gyönyörű csillogós ruhában, Swarocki nyaklánccal, övvel és koronával. A csomagolásban kézitáska és gyűrű is található a kislányok számára. Ez a baba minden gyerekszobában csillogni fog.