Simply Good Ülésmagosító ELEPHANTs
9 190 Ft

Az ELEPHANTs ülésmagasító ideális azoknak a gyermekeknek, akik már kinőttek az etetőszékből, de a hagyományos szék még számukra túl alacsony lenne. Intelligens és praktikus megoldás a napi szülői igények kielégítésére.

Simply Good Szoptatós párna
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a szoptatós párnával minden szoptatás gond nélkül fog menni. Kiváló utazások során is.

Simply Good Ülésmagosító MONKEYs
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MONKEYs ülésmagasító ideális azoknak a gyermekeknek, akik már kinőttek az etetőszékből, de a hagyományos szék még számukra túl alacsony lenne. Intelligens és praktikus megoldás a napi szülői igények kielégítésére.

Simply Good Alátét babakocsiba ELEPHANTs
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Memóriahabból készült ELEPHANTs mintás alátét babakocsiba. Kiváló minőségű párnázott betét babakocsiba, melynek köszönhetően a babakocsi tiszta és stílusos lesz.//

Simply Good Baba fürdetőpárna MONKEYs
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba fürdetőpárna MONKEYs mintával. A Baby Floaty párnán fekvő baba úgy érzi magát, mintha az anyaméhben lenne, így a fürdetés során ellazult és nyugodt lesz.

Simply Good Babahordozó-kendő
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó-kendő. Nincs ahhoz hasonló érzés, mint amikor a kisbaba anyukája mellett lehet, élvezi a meleget és biztonságban érezheti magát.

Simply Good Szoptatós párna, nagy
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a nagy szoptatós párnával minden szoptatás gond nélkül fog menni. Kiváló utazások során is. A párna kiváló mérete és alakja révén támaszt nyújt Neked és babádnak is.