Singing Rock Garnet beülő
14 490 Ft

Univerzális beülő Singing Rock Garnet állítható alsóval Tökéletes választás az olyan mászóknak, akik egy beülőt szeretnének használni különböző tevékenységekhez.


Singing Rock Shuttle Mechanikus kötélbiztosító
5 990 Ft

4 940 Ft

Singing Rock Shuttle mechanikus biztosító egy sokoldalú eszköz, változatos felhasználási célokra. A rajta található horony alkalmas arra, hogy egyforma mértékű súrlódást biztosítson egész és félköteleknek. Felülről történő biztosításnál a „guide mode“ lehetővé teszi egy vagy két támogatott mászó biztonságos és ellenőrzött körülmények közötti mászását. Leengedéshez található rajta egy második lyuk, amelyhez karabinert rögzíthet, vagy egy másik hevedert erősíthet hozzá, hogy tehermentesítse az eszközt.


Singing Rock Lady Packet Mászófelszerelés
26 990 Ft

25 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Lady hegymászó szett nők számára ideális, ha magas csúcsokat akarunk meghódítani. A csomag tartalma a Singing Rock Nara II beülő, Singing Rock Shuttle biztosítóeszköz, Singing Rock Hypnos HMS csavaros karabiner és Singing Rock Comic táska a magnéziának.


Singing Rock Versa Packet készlet
18 990 Ft

Singing Rock Versa Packet készlet alkalmas a kezdőktől egészen a tapasztalt hegymászók számára. Használható mesterséges és természetes falakon is. Különösen alkalmas hegymászó tanfolyamokra.


Singing Rock Rope Bag

Singing Rock Rope Bag

Értékelés: 4,5
9 690 Ft

Singing Rock Rope Bag praktikus kiegészítő hegymászoknak, kötél szállítására és védelmére kifejlesztett táska. Könnyű anyaga kopásálló, így hosszú élettartamú. A táska 50–60–70 m-es kötelek tárolására alkalmas. Vállpántja a kényelmes viseletért puha, párnázott. A táska 137 × 137 cm-es ponyvává hajtható ki.


Singing Rock Buddy set

Singing Rock Buddy set

Értékelés: 4,5
7 490 Ft

Singing Rock Buddy Set egy kompakt és könnyű karabíner egy megállító kis vödörrel. Formája és kialakítása tökéletes védelmet biztosít a sziklákon és mesterséges falakon. Egy és kétköteles technikához egyaránt alkalmazható.


Singing Rock Triple Lock Ovális Acél karabiner
2 990 Ft

2 790 Ft

Széles nyílású, extra erős Singing Rock Triple Lock Ovális karabiner, ipari alpinizmushoz tervezve. Nyílása és különleges zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Cink-acél ötvözetből készült, így kivéltelesen erős és biztonságos.


Singing Rock Storm Hegymászókötél, 9,8 mm, 60 m, Zöld
43 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Storm erős, strapabíró hegymászókötél. Technikai paraméterei a súly, tartósság és használhatóság ideális arányát nyújtják, a végeredmény pedig egy kiváló, általános célra használható kötél. Könnyen kezelhető a karabinerek és ereszkedőeszközök számára.


Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 140 cm
4 990 Ft

4 690 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 140 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 11 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.


Singing Rock Chalk Bag Large Magnézia zsák, Fekete
3 190 Ft

Singing Rock Chalk Bag Large egy hagyományos formájú, nagy méretű, kerek szájú magnézia zsák. A nagy nyílás és a felfelé táguló szabás révén könnyű belenyúlni, akár egy kézzel is, illetve a dupla hurok segítségével stabilan felcsatolható. Könnyen nyitható és zárható, akár egy kézzel is.


Singing Rock Accord 8,3 (S14) Kötél
29 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singingrock Accord 8.3 (S14) egy professzionális dinamikus fél- és ikerkötél. Kiváló minőségű, kopásálló kötél, rostjai közt minimális a surlódás. A legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel: EN 893 tesztelésen átesett és tanusítványt kapott.


Singing Rock Bora TWL HMS Karabiner
4 490 Ft

Singing Rock Bora TWL HMS karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.


Singing Rock Lift, Mászógép, Bal
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Singingrock Lift mászógép a biztonságos és zavartalan hegymászást elősegítő sport kiegészítő. Tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek. Extra széles kialakítása miatt kesztyűs kézzel is használható.


Singing Rock Wizard

Singing Rock Wizard

Értékelés: 4
22 990 Ft

Singingrock Wizard egy könnyű jégcsákány hagyományos hegyi túrához. A csákány hajlított dural fejjel és csúszásmentes szalaggal rendelkezik a biztosabb fogásért, éle minőségi edzett Cr-Mo acélből készült, amely könnyen átjut a kemény havon és jégen. A csákány legfőbb előnye az alacsony súly és a fokozott ellenállás.


Singing Rock Teljes test beülő Ropedancer II.
22 890 Ft

Singing Rock Ropedancer II teljes test beülő. A hátsó textilháromszögnek köszönhetpen gyorsan és könnyen felismerhető a hám mérete: S – M/L = szürke, XL – XXL = sárga


Singing Rock Vision Karabiner szett
4 590 Ft

Singingrock Vision karabiner szett fejlett kialakításának köszönhetően ultrakönnyű, expressz eszköz. Egy hajlított drótnyelvű és egy egyenes Vision karabinerből áll. 11 mm széles varrott Dyneema hevederrel rendelkezik. Kiváló választás a gyors stílust kedvelő mászóknak.


Singing Rock Kappa II sisak

Singing Rock Kappa II sisak

Értékelés: 5
10 890 Ft

Innovatív, univerzális, tartós sisak Singing Rock Kappa minden hegymászó tevékenységre. Fő előnyei alacsony súly és funkcionális szellőzés. Anatómiai kialakítású habpárnának köszönhetően, amely a deformációjának köszönhetően elnyeli az esetleges ütés hatását, a sisak nagyon kényelmes


Singing Rock Bala Gyerek beülő
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Bala Gyerek beülő teljes testheveder a legkisebb mászóknak. 95–140 cm magas, legfeljebb 40 kg testsúlyú gyerekeknek. Egyszerűen állítható csatokkal szerelt teljes beülő, mely megfelel a kötél- és kalandparkok biztonsági normáinak.


Singing Rock Bora GP HMS Karabiner
4 290 Ft

A Singing Rock Bora GP HMS karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Belső drótnyelve megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.


Singing Rock Bora HMS Karabiner
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Singing Rock Bora HMS karabiner nagyon könnyű, de 10 kN-os erőnek is ellenáll. Melegen sajtolt l- profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető.


Singing Rock Buddy Biztosítóeszköz
5 290 Ft

Rock Buddy egy kompakt és könnyű biztosítóeszköz. Az egyszerű kialakítás könnyű használatot biztosít, így még kezdő mászók is jól tudják használni. A minőségi kialakítás, kiváló ár/érték aránnyal párosul.


Singing Rock Colt Karabiner

Singing Rock Colt Karabiner

Értékelés: 5
3 290 Ft

A Singing Rock Colt karabiner nagyon könnyű, de akár 11 kN-os erőnek is ellenáll. Melegen sajtolt l- profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető.


Singing Rock Complete Beülő
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Singing Rock Complete egy teljes testre tervezett beülő, amely kiválóan megfelel kezdő sziklamászóknak, vagy via ferrata mászáshoz. Az egész felsőtestet biztosítja, így az esések során mépg jobban csökken a gerincsérülés veszélye, mivel megakadályozza, hogy a mászó fejjel lefelé forduljon. Biztonságot és kényelmet is nyújt egyben, hiszen a Rock & Lock kapcsokkal könnyedén a megfelelő méretre igazíthatjuk.


Singing Rock Duran Hegymászókötél, 10,4 mm, 50 m, Kék
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Duran erős, strapabíró hegymászókötél. A gyártó forradalmi ROUTE 44 technológiájának köszönhetően a köpeny azonos átmérő mellett könnyebb és erősebb, így a kötél kényelmesebb, és ellenállóbb a kopással szemben. Könnyen kezelhető a karabinerek és ereszkedőeszközök számára.


Singing Rock Duran Hegymászókötél, 10,4 mm, 60 m, Kék
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Singing Rock Duran erős, strapabíró hegymászókötél. A gyártó forradalmi ROUTE 44 technológiájának köszönhetően a köpeny azonos átmérő mellett könnyebb és erősebb, így a kötél kényelmesebb, és ellenállóbb a kopással szemben. Könnyen kezelhető a karabinerek és ereszkedőeszközök számára.


Singing Rock Expressz Colt Drót Karabíner szett
4 990 Ft
4 890 Ft

A Singingrock Expressz Colt Drót karabíner szett többtávú alpesi, vagy jéghegy mászásra van kifejlesztve. Erősen megedzett, melegen kovácsolt, kiváló minőségű karabínerekből áll. Speciális formájájának köszönhetően, igazodik az egyszerű átkapcsoláshoz és a gyors haladáshoz.


Singing Rock Expressz Colt mix Karabíner szett
4 990 Ft

4 190 Ft

A Singingrock Expressz Colt mix karabíner szett univerzális, az egyszerű haladás és a drót karabíner előnyeit kombinálja. A karabiner nagyon könnyű, de mindamellett erős annyira, hogy kibírjon 11kN-os terhelést nyitott zárral. A készlet tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek.


Singing Rock Hector Screw BC Karabiner
4 990 Ft
4 890 Ft

Singing Rock Hector Screw BC karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát. A belső drótnyelv megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.


Singing Rock Hector Screw Karabiner
4 390 Ft

Singing Rock Hector Screw karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.


Singing Rock Hector Triple Lock BC Karabiner
5 390 Ft

Singing Rock Hector Triple Lock BC karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát. A belső drótnyelv megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.


Singing Rock Hector Triple Lock Karabiner
4 990 Ft

4 190 Ft

Singing Rock Hector Triple Lock karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.


Singing Rock Lift, Mászógép, Jobb
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Singingrock Lift mászógép a biztonságos és zavartalan hegymászást elősegítő sport kiegészítő. Tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek. Extra széles kialakítása miatt kesztyűs kézzel is használható.


Singing Rock Merlin

Singing Rock Merlin

Értékelés: 5
18 990 Ft

Singingrock Merlin egy könnyű csákány, amely jeges túrákra, magashegyi turisztikára és egyszerű hegymászásra ajánlott. A csákány egyenes dural fejjel és éllel rendelkezik minőségi Cr-Mo edzett acélból, amely könnyedén átjut a kemény havon vagy jégen.


Singing Rock Osma Rappel gyűrű, Sárga, L
3 990 Ft

3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Singingrock Osma Rappel gyűrű tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek. Klasszikus és jól bevált formája alkalmas vastagabb kötelek használatára is. Biztonságos és zavartalan hegymászást garantáló, 30 kN terhelést is elbír.


Singing Rock Osma Rappel gyűrű, Sárga, M
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Singingrock Osma Rappel gyűrű tökéletes választás hegymászóknak és a magaslati extrém sport szerelmeseinek. Klasszikus és jól bevált formája alkalmas vastagabb kötelek használatára is. Biztonságos és zavartalan hegymászást garantáló, 30 kN terhelést is elbír.


Singing Rock Ovális karabiner, Acél
1 990 Ft

Singing Rock ovális karabiner, csavaros zárral a magasban történő munkavégzés biztonsága érdekében. Nyílása és zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Horganyzott acélból készült, így rendkívül erős.


Singing Rock Pearl beülő

Singing Rock Pearl beülő

Értékelés: 5
16 490 Ft

Univerzális ülőke Singing Rock Pearl kifejezetten a női alakra tervezett, speciálisan formázott derékheveder és hosszabb biztonsági szem.


Singing Rock Safety chain Hevederlánc, 120 cm
3 990 Ft

Singing Rock Safety chain Hevederlánc egy 120 cm hosszúságú, varrott hurkos hevederlánc, mely standépítésnél és mesterséges mászásnál használatos. Anyaga 16 mm-es polyamid, lapheveder kialakítású. 9 hurokkal rendelkezik. Színe fekete és szürke.


Singing Rock Shot Karabiner szett
3 790 Ft

A Singing Rock Shot egy igazán biztonságos és praktikus karabiner szett. Ergonomikus kialakítás, fényes, vonzó design-os külső jellemzi. A karabinerek között lévő heveder 16 mm széles és 11 cm hosszú. Nélkülözhetetlen kiegészítőnk lehet beltéri vagy szabadban történő fal, illetve sziklamászás során. A zár még a leghidegebb időben sem tud befagyni vagy kinyílni. Felületét eloxálással készítették, mely megvédi a korróziótól.


Singing Rock Storm Hegymászókötél, 9,8 mm, 50 m, Zöld
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Singing Rock Storm erős, strapabíró hegymászókötél. Technikai paraméterei a súly, tartósság és használhatóság ideális arányát nyújtják, a végeredmény pedig egy kiváló, általános célra használható kötél. Könnyen kezelhető a karabinerek és ereszkedőeszközök számára.


Singing Rock TOP New beülő

Singing Rock TOP New beülő

Értékelés: 4,5
9 990 Ft

8 290 Ft

Singing Rock Top New beülő alkalmas via ferrata utakra, gleccsertúrára, hegymászásra vagy műfalakra. Könnyű, kétpontos biztonsági övvel és Rock & Lock csatokkal rendelkezik. Élénk színű biztosító hurokkal van ellátva, mely csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.


Singing Rock TOP Padded Beülő
11 890 Ft

A Singing Rock Top Padded beülőt elsősorban férfiak számára tervezték. Mérete tág határok közt állítható, így szinte lefedi a teljes méretskálát. Tökéletesen alkalmas mászófalakhoz, hegyekhez és gleccserekhez. Párnázott kialakításának köszöhetően rendkívül kényelmes a viselése több órán keresztül is.


Singing Rock Triple Lock Acél D-karabiner
3 790 Ft

Széles nyílású, extra erős Singing Rock Triple Lock D-karabiner, ipari alpinizmushoz tervezve. Nagy nyílása és széles belső tere könnyű kötélkezelést tesz lehetővé. Cink-acél ötvözet, így kivéltelesen erős és biztonságos.


Singing Rock Versa beülő

Singing Rock Versa beülő

Értékelés: 4,5
14 890 Ft

2 év garancia

Singing Rock Versa beülő alkalmas kalandparkokba és mászófalakra. Három, gyorsan, biztonságosan állítható csatjának köszönhetően könnyen fel- és levehető. Az élénk színű biztosítóhurok és a lábhurkok tartóhevederén kialakított szem csökkenti a hibás bekötés lehetőségét.


Singing Rock Aladin Mellkas heveder
7 990 Ft

6 990 Ft

Singing Rock Aladin mellkas heveder remek kiegészítő eszköz hegymászáshoz vagy túrázáshoz. Optimalizálja a test súlypontját mászó helyzetben. Az erős és széles nylon heveder nem akadályoz a mozgásban. Anatómiailag formált, kényelmes viselet túra közben.


Singing Rock D Acél Karabiner Csavaros zárral
3 090 Ft

Singing Rock D karabiner csavaros zárral a magasban történő biztonságos munkavégzés érdekében. Nyílása és zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Horganyzott acélból készült, így rendkívül erős.