SINNER szemüveg Blanc Blue
16 490 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és gumis szárral és orrhíddal rendelkeznek. SINNER szemüveg Blanc Blue praktikus zacskóval kerül szállításra.

SINNER szemüveg Cayo
9 390 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen. SINNER szemüveg Cayo praktikus zacskóval kerül szállításra.

SINNER szemüveg Eyak Grey
11 490 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és gumis szár végekkel és orrhíddal rendelkeznek. SINNER szemüveg Eyak Grey praktikus zacskóval kerül szállításra.

SINNER szemüveg Lemmon
11 490 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és gumis szárral és orrhíddal rendelkeznek. SINNER szemüveg Lemmon praktikus zacskóval kerül szállításra.

SINNER szemüveg Ros Black
12 990 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek kiküszöbölik a felület vakítását és csökkenti a szem fáradtságát. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és rugalmas szárral rendelkeznek. SINNER szemüveg Ros Black praktikus zacskóval kerül szállításra.

SINNER szemüveg Springhill Grey
19 990 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és csúszásmentes szárral és orrhíddal rendelkeznek. SINNER szemüveg Springhill Grey tartaléklencsével és kemény tokkal kerül szállításra.

SINNER szemüveg Steelhead Black
11 990 Ft

sportszemüvegek polikarbonát tükrös felületű lencsékkel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és az ütéseknek. 100 % védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen, és gumis szárral és orrhíddal rendelkeznek. SINNER szemüveg Steelhead Black praktikus zacskóval kerül szállításra.