Sir Joseph Koteka II 500 Hálózsák
116 990 Ft

2 év garancia

A Sir Joseph Koteka II 500 Hálózsák egy ultrakönnyű, három évszakos múmiahálózsák. A múmiaforma tökéletesen lemásolja az emberi test formáját. Rendkívül kis súlyú és méretű hálózsák, ezért ideális hegymászóknak, bicikliseknek, gyalogosoknak egyaránt. Mosása és karbantartása egyszerű, anatómiai kialakításának köszönhetően megvédi a fejet és az arcot a hidegtől.2D gallér elkülöníti a fej és a test helyét, a kétirányú cipzár pedig biztosítja a szabadabb mozgást. Belsejében zsebek teszik lehetővé a tárolást.

Sir Joseph Rimo II 850

Sir Joseph Rimo II 850

Értékelés: 5
84 990 Ft

Három szezonos tollas hálózsák a Trekking sorozatból. Sir Joseph Rimo II 850 bal alkalmas sokféle utazók számára. A hálózsák kiváló minőségű Softex Diamond anyagból készült és az egyedülálló szabási koncepciónak és kiváló minőségű libatollnak köszönhetően 600 cuin töltéssel garantálja az alvást melegben és a kényelemben.

Sir Joseph férfi tollkabát LADAK
83 090 Ft 81 690 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi tollkabát a Sir Joseph márkától, amely téli sportokra és mindennapi viselésre alkalmas a városban, az évek alatt igazolt Telur modell utódja. Nem csak modern designt, hanem legfőképpen innovatív szabást és geometriai ujjakat kínál a sportos férfiaknak.

Sir Joseph férfi tollkabát Terag ll
95 590 Ft 94 190 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi tollkbát a Sir Joseph márkától felső vízhatlan Exel Dry STREAM anyaggal, amely alpesi körülményekbe alkalmas, sikeres modellnek számít. Nem csak modern designt, hanem legfőképpen innovatív szabást kínál a sportos férfiaknak.

Sir Joseph Dzseki Kelut Man

Sir Joseph Dzseki Kelut Man

Értékelés: 5
67 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Férfi tollú kabát Sir Joseph Kelut téli sportokhoz és mindennapi városi viselethez. Nemcsak modern kivitelezésű, de különösen a tökéletes szabású és sportos ujjak.

Sir Joseph Apris II férfi mellény
40 300 Ft 39 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrakönnyű Sir Joseph Apris férfi pehelymellény. Ez a funkcionális, könnyű és kompakt mellény kiválóan alkalmas a természetbe és a mindennapi városi viseletre is. Az előző Apris Vest modellhez képest a II-es változat 5 cm-el hosszabb.

Sir Joseph férfi toll mellény LADAK
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi toll mellény a Sir Joseph márkától, amely téli sportokra és a városban történő mindennapi viselésre is alkalmas. Színes megjelenésével és kidolgozott részleteivel hívja fel magára a figyelmet. A modern design és az innovatív szabás új kombinációját kínálja a sportos férfiaknak, kiemeli a férfiak sziluettjét.

Sir Joseph melény Apris Man II (85999966033)
43 090 Ft 32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrakönnyű férfi tollú melény Sir Joseph Apris. Ez a funkcionális, könnyű és kompakt mellény kiválóan alkalmas a természetbe és a mindennapi városi használatra is. Az előző Apris Vesthez képest a II. változat 5 cm-el hosszabb.

Sir Joseph női toll mellény Safir
53 990 Ft 52 590 Ft
+ ingyen szállítás

Női toll mellény kidolgozott részletekkel a Sir Joseph márkától, amely téli sportokra és a városban történő mindennapi viselésre megfelelő, felmelegít és kiemeli egyéniségedet. Nem csak modern vonzó , hanem legfőképpen innovatív szabást és szép színes megjelenést kínál a sportos nőknek.

Sir Joseph női tollkabát Mesona II
95 590 Ft 94 190 Ft
+ ingyen szállítás

A női tollkabát az Exel Dry STREAM vízhatlan anyagával alpesi körülmények közé alkalmas, az évek által igazolt Mitra kabát utódja, szabása innovatív, sportos, ujjai geometriai szabásúak.

Sir Joseph női tollkabát Safir
83 090 Ft 81 690 Ft
+ ingyen szállítás

Női tollkabát kidolgozott részletekkel a Sir Joseph márkától, amely téli sportokra és a városban történő mindennapi viselésre megfelelő, felmelegít és kiemeli egyéniségedet. Nem csak modern vonzó , hanem legfőképpen innovatív szabást és geometriai ujjakat kínál a sportos nőknek.

Sir Joseph Kiki basic 125-145 cm petrol hálózsák
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Sir Joseph Kiki basic 125–145 cm egy hálózsák gyermekek számára, szintetikus gyapjúval. Meghosszabbítható 125/145 cm-es testmagasság szerint. Kisebb testmagasságnál a hálózsákból 20 cm-es rész belül van elrejtve, így biztosítja a magasabb szintű szigetelést a lábak környékén.