Skross Charge'n Sync USB Type-C Kábel, Fehér
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skross Charge'n Sync USB Type-C Kábel, Fehér 1 méteres hosszúságának köszönhetően kényelmesen használható. Az eszköz segítségével könnyen csatlakoztathatja mobiltelefonját számítógépéhez. A svájci termék minőségi anyagokból készült.


Skross Charge'n Sync USB kábel, Fehér
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skross Charge'n Sync USB kábel, Fehér 1 méteres hosszúságának köszönhetően kényelmesen használható. Az eszköz segítségével könnyen csatlakoztathatja mobiltelefonját számítógépéhez. A svájci termék minőségi anyagokból készült.


Skross Dual USB Car Quick Charger 3.0 autós töltő, max. 5400 mA DC28
5 190 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós töltő gyorstöltés funkcióval a Qualcomm 3.0 technológiának hála. A Skross Dual USB Car Quick Charger 2 A típusú USB porttal ellátott, tehát 2 eszköz töltésére alkalmas egyidejűleg (okostelefon, tablet vagy navigáció). Svájci minőség és design.


Skross Euro USB töltőadapter, 2400 mA, 2× USB kimenet DC10
5 190 Ft

3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az adapter a legkülönbözőbb típusú multimédia eszközök töltésére alkalmas (MP3 lejátszók, tabletek, okostelefonok, GSM telefon). A Skross Euro USB 2 hagyományos A típusú USB-vel rendelkezik és európai típusú aljzatokhoz alkalmas. Intelligens funkcióval rendelkezik, amely igazodik az eszköz kapacitásához és töltési állapotához.


Skross UK USB Töltő adapter, Fehér
5 590 Ft

Skross UK USB Töltő adapter brit szabványú konnektorokhoz csatlakoztatható. Két USB kimenetének köszönhetően egy időben akár két multimédiás eszköz is tölthető. Intelligens funkciója észleli a csatlakoztatott eszközt, a töltés mértéke az akkumulátor töltöttségétől függ.


Skross Utazóadapter JAR-hoz, Afrikához és a Közel-Kelethez PA27
3 690 Ft

2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Földelt adapter, utazó típus, max. 16A. Svájci minőség és design fehér kivitelezésben. Skross utazóadapter JAR-hoz, Afrikához és a Közép-Kelet országaihoz, ahol az Egyesült Királyság szabványos BS546 aljzatait használják. Biztonsági biztosítékkal ellátott.


Skross Utazóadapter PRO, 6,3 A max., univerzális PA34
9 590 Ft

6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden típusú 3-pólusú, I és II osztályú földelt aljzathoz csatlakoztatható. A SKROSS PRO utazóadapter, 6,3 A max., univerzális PA34 biztonsági gomb funkcióval ellátott az aljzatból való kihúzás és a helyzet rögzítése érdekében. Svájci minőség és design.


Skross Utazóadapter PRO World, 6,3 A max., földelt, beleértve a további csatlakozódugókhoz alkalmas adaptert, univerzális PA40
11 590 Ft

8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkisebb méretű teljesen földelt 3pólusú adapter a piacon. A Skross PRO World utazóadapter minden típusú 2pólusú és 3pólusú, I és II osztályú aljzathoz alkalmas, a redukciónak lehetővé teszi a készülékek használatát a különböző országokban. Biztonsági gombot tartalmaz az aljzat kihúzásához és rögzítéséhez.


Skross Úti adapter, EU-Kína/Ausztrália, Fehér
2 490 Ft

Skross úti adapter nélkülözhetetlen segítség a nagyobb utazásoknál. Ez a fehér színű hálózati átalakító megbízható teljesítménnyel változtatja át a hagyományos európai csatlakozókat Kínában és Ausztráliában.


Skross Úti adapter, Fehér

Skross Úti adapter, Fehér

Értékelés: 5
3 490 Ft

A fehér színű Skross Úti adapter egy univerzális töltő, mellynek segítségével biztonságosan tud itthon csatlakoztatni külföldi készülékeket. Az adapter nem feszültség és frekvenciaváltó. Gyermekvédő biztonsági zárral ellátott.


Skross World PRO Light Utazó adapter, Fehér
7 848 Ft

7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skross World PRO Light Utazó adapter kompakt, 3 tűs eszköz. Több mint 100 országban használható. Kíváló minőségű anyagból készült.


Skross Utazóadapter Israel Combo Izraelben való használathoz PA63
5 090 Ft

3 690 Ft

2 földelt utazóadaptert tartalmazó készlet , max. 16A. SKROSS Israel Combo utazóadapter, amely Izraelben használható. Ezzel a típusú redukcióval nem lesz gond a különböző típusú aljzat. PA30-cal kombinált. Svájci minőség és design fehér kivitelezésben.


Skross Úti adapter, EU to USA, Fehér
3 490 Ft

Skross úti adapter nélkülözhetetlen segítség a nagyobb utazásoknál. Ez a fehér színű hálózati átalakító megbízható teljesítménnyel változtatja át a hagyományos európai csatlakozókat az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában.