Skullcandy INKD+ Wireless

Skullcandy INKD+ Wireless

Értékelés: 4,8
17 990 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű, mint egy hattyú toll, kiváló hangjellemzőkkel – Bluetooth 5.0 vezeték nélküli fejhallgatók Skullcandy INKD+ Wireless nagyon kapósak a 23,5 g súlyú konstrukciónak köszönhetően, kerettel a nyak körül, Supreme Sound technológiával garantálva a kiegyensúlyozott hangzást. Az akkumulátor akár 8 órás élettartamot biztosít egy feltöltéssel, rendelkezik mikrofonnal a handsfree hívásokhoz.

Skullcandy INKD 2.0 Mikrofonos fülhallgató
5 990 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skullcandy INKD 2.0 fejhallgató strapabíróan merev, ugyanakkor puha és kényelmes anyagokból készült. Supreme Sound technológiája garantálja a prémium hangzást mély és magas hangok tekintetében egyaránt. Lapos kábellel ellátott, mely minimalizálja a csomók kialakulásának esélyét. Mikrofonja hívások fogadásánál és indításánál igazán jól kihasználható.

Skullcandy Jib Fülhallgató

Skullcandy Jib Fülhallgató

Értékelés: 4,6
2 990 Ft 2 290 Ft

Skullcandy Jib ideális választás azok számára, akik útközben szeretnek zenét hallgatni. Könnyű kialakítású, 1,2 méteres kábellel ellátott. Szilikon fülgumijai hatékonyan tompítják a külső zajokat. Kiváló minőségének köszönhetően kellemesen mély és tisztán magas hangokat biztosít.

Skullcandy JIB+ Wireless
13 590 Ft 10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd a fülhallgatót a mély hanggal, Bluetooth 5.0 vezetéknélküli technológiával a Skullcandy JIB + Wirelessel, kiváló minőségű 9mm-es meghajtókkal és beépített mikrofonnal a hívásokhoz. Könnyű nyak körüli kialakíással egyszeri töltéssel játszanak akár 6 órán keresztül, és vízállósággal büszkélkedhetnek.

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech
10 390 Ft 9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fiatalos megjelenésű, mindössze 180 g súlyú és ellenálló anyagokból készült vezetékes Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató ideális társ zenehallgatáshoz és handsfree telefonáláshoz. A fejhallgatóbak beépített mikrofon és gombok találhatók – egyetlen gombnyomással válthatsz a zeneszámok között vagy fogadhatod a hívásokat.

Skullcandy Riff Wireless On-Ear
20 690 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletes hangzásával és a szuper dizájnjával a Skullcandy Riff Wireless On-Ear vezeték nélküli fejhallgató örömöt fog okozni az audiofileknek az egész világon. Fiatalos és nagyon cool kinézet modern funkciókkal, mint a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat, összecsukható kisebb méretűre és gyorstöltés 2 óra alatt.

Skullcandy Venue
61 990 Ft 45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nemcsak minőségi zenét hallgathatsz – a környező zajcsökkentés és a Skullcandy Venue Bluetooth fülhallgató ANC funkciói tökéletesen elszigetelnek téged a kellemetlen zajoktól. A minőségi audio élményt a könnyű szerkezet, jól illeszkedő memóriahabos fülpárnák, prémium hangzás és a gyorsan töltődő akkumulátor akár 24 ó bírja.

Skullcandy Xtfree Wireless Fülhallgató
17 990 Ft

2 év garancia

vezeték nélkülSkullcandy Xtfree Wireless fülhallgatóval bárhol szabadon, tökéletes hangzással élvezhetjük kedvenc zenéinket. Különleges Fitfin, StickyGels és Fix elemei garantálják, hogy stabil marad a fülben izzasztó mozgás közepette is. Bluetooth kapcsolatának köszönhetően az oldalt található gombjával hívásokat indíthatunk és fogadhatunk, valamint zenét válthatunk és szüneteltethetünk. Viselete több órás használat után is kényelmes, továbbá korlátozottan beengedi külső hanghatásokat, így biztonságos is. Egyetlen töltéssel akár 6 órán át használhatjuk.

Skullcandy Crusher Wireless
47 490 Ft

Az ördögi hangot basszusokkal a 40 mm-es váltótak biztosítsák az összes audio lázadók számára a vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókon Skullcandy Crusher Wireless, Bluetooth technológiával és levehető audiokábellel. A fejhallgató egy kihangosító mikrofonnal, basszus kiegészítő rezgés technológiával, 40 órás akkumulátor élettartammal és gyors töltéssel büszkélkedhet

Skullcandy Crusher Wireless, fekete
48 490 Ft

Az ördögi basszus hangzást az összes audio lázadó számára biztosítsák a 40 mm-es inverterekkel ellátott vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatók Skullcandy Crusher Wireless Bluetooth technológiával, és levehető audiokábellel. A fejhallgató egy handsfree mikrofonnal, basszusgitár kiegészítő rezgés technológiával, 40 órás akkumulátor élettartammal és gyors töltéssel rendelkezik.

Skullcandy Crusher Wireless, világosszürke
47 990 Ft 42 490 Ft

Az ördögi basszus hangzást az összes audio lázadó számára biztosítsák a 40 mm-es inverterekkel ellátott vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatók Skullcandy Crusher Wireless Bluetooth technológiával, és levehető audiokábellel. A fejhallgató egy handsfree mikrofonnal, basszusgitár kiegészítő rezgés technológiával, 40 órás akkumulátor élettartammal és gyors töltéssel rendelkezik.

Skullcandy HESH 3 Wireless Over-Ear
44 790 Ft 23 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amely remek hallgatási élményt szolgáltatnak. Skullcandy HESH 3 Wireless Over-Ear puha fülpárnákkal és zárt szerkezettel, melynek köszönhetően állandóan szigeteli a környező zajt. Akár 22 órán át játszik és rendelkezik pl. mikrofonnal, hangvezérléssel vagy gyorstöltés funkcióval – 10 perc alatt akár 4 óra lejátszást garantál.

Skullcandy INKD+ In Ear

Skullcandy INKD+ In Ear

Értékelés: 4,7
5 490 Ft

Az egyszerűség a szépség, az egyszerűség a hatalom – vezetékes fejhallgató Skullcandy INKD + fülben a varázsa józan megjelenéssel és nagyszerű hanggal, köszönhetően a Supreme Sound technológiának. Több műfajú zenehallgatásra alkalmasak, és az áramellátáshoz 1,3 m-es kábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval vannak ellátva. Tartalmaz handsfree mikrofont.

Skullcandy Method In-Ear Mic
10 390 Ft 5 390 Ft

Attraktív ergonomikus fülhallgatók, mely remekül szolgál sport közben. A Stickygels technológiának köszönhetően a füldugó remekül tart a fülben, még izzadás közben. Skullcandy Method In-Ear Mic nagyon könnyű, mikrofonnal és vezérlővel a kábelen. Tuning Supreme Sound technológia teljes, minőségi és kiegyensúlyozott hangzást garantál.

Skullcandy PUSH TW
47 390 Ft 36 490 Ft

2 év garancia

Végre egy eredeti fülhallgató, amely csodás hangtulajdonságokkal rendelkezik – a Skullcandy PUSH TW vízálló True Wireless fülhallgató modern designt és csúcsminőségű hangzást biztosít a minőségi 9,2mm átalakítóknak hála. Természetesen handsfree mikrofonnal ellátott, egy feltöltésre 6 órán át képes játszani. További egy teljes feltöltést biztosít a töltőtok.

Skullcandy SESH TW

Skullcandy SESH TW

Értékelés: 4
22 990 Ft

A fülekben kellemesen játszik kiegyensúylozott hangon – Skullcandy HESH TW vezeték nélküli True Wireless fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiával, amely vezeték nélkül párosítható a hangforrással, IP55 védelemmel és handsfree mikrofonnal ellátott. Egy töltésre 3 órán át játszik, a töltésréol az akkumulátoros tok gondoskodik.