Skullcandy Riff Wireless On-Ear
16 490 Ft 14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletes hangzásával és a szuper dizájnjával a Skullcandy Riff Wireless On-Ear vezeték nélküli fejhallgató örömöt fog okozni az audiofileknek az egész világon. Fiatalos és nagyon cool kinézet modern funkciókkal, mint a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat, összecsukható kisebb méretűre és gyorstöltés 2 óra alatt.

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech
9 790 Ft 8 290 Ft

A fiatalos megjelenésű, mindössze 180 g súlyú és ellenálló anyagokból készült vezetékes Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató ideális társ zenehallgatáshoz és handsfree telefonáláshoz. A fejhallgatóbak beépített mikrofon és gombok találhatók – egyetlen gombnyomással válthatsz a zeneszámok között vagy fogadhatod a hívásokat.

Skullcandy Crusher Wireless
46 490 Ft 45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az ördögi hangot basszusokkal a 40 mm-es váltótak biztosítsák az összes audio lázadók számára a vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókon Skullcandy Crusher Wireless, Bluetooth technológiával és levehető audiokábellel. A fejhallgató egy kihangosító mikrofonnal, basszus kiegészítő rezgés technológiával, 40 órás akkumulátor élettartammal és gyors töltéssel büszkélkedhet

Skullcandy INKD+ In Ear

Skullcandy INKD+ In Ear

Értékelés: 4,6
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűség a szépség, az egyszerűség a hatalom – vezetékes fejhallgató Skullcandy INKD + fülben a varázsa józan megjelenéssel és nagyszerű hanggal, köszönhetően a Supreme Sound technológiának. Több műfajú zenehallgatásra alkalmasak, és az áramellátáshoz 1,3 m-es kábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval vannak ellátva. Tartalmaz handsfree mikrofont.

Skullcandy SESH TW-16%

Skullcandy SESH TW

Értékelés: 4,5
17 990 Ft 14 990 Ft

Akció

A fülekben kellemesen játszik kiegyensúylozott hangon – Skullcandy HESH TW vezeték nélküli True Wireless fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiával, amely vezeték nélkül párosítható a hangforrással, IP55 védelemmel és handsfree mikrofonnal ellátott. Egy töltésre 3 órán át játszik, a töltésréol az akkumulátoros tok gondoskodik.

Skullcandy INDY TW vezeték nélküli fejhallgató
22 990 Ft 19 990 Ft

Akció

Torzítás nélküli prémium hangzással szerez örömet, designjának hála vízálló és porálló az IP 55 szabvány szerint – a Skullcandy INDY TW stílusos vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fehjallgató minden igényes zenehallgató szívét ellopja. 4" orán ár képes játszani egyfolytában, a töltőtok további 3 teljes feltöltést biztosít. Természetesen mikrofonnal ellátott a handsfree hívásokhoz.

Skullcandy INKD+ Wireless

Skullcandy INKD+ Wireless

Értékelés: 4,8
16 990 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű, mint egy hattyú toll, kiváló hangjellemzőkkel – Bluetooth 5.0 vezeték nélküli fejhallgatók Skullcandy INKD+ Wireless nagyon kapósak a 23,5 g súlyú konstrukciónak köszönhetően, kerettel a nyak körül, Supreme Sound technológiával garantálva a kiegyensúlyozott hangzást. Az akkumulátor akár 8 órás élettartamot biztosít egy feltöltéssel, rendelkezik mikrofonnal a handsfree hívásokhoz.

Skullcandy Jib Fülhallgató

Skullcandy Jib Fülhallgató

Értékelés: 4,7
2 890 Ft 2 290 Ft

Skullcandy Jib ideális választás azok számára, akik útközben szeretnek zenét hallgatni. Könnyű kialakítású, 1,2 méteres kábellel ellátott. Szilikon fülgumijai hatékonyan tompítják a külső zajokat. Kiváló minőségének köszönhetően kellemesen mély és tisztán magas hangokat biztosít.

Skullcandy PUSH TW
39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Végre egy eredeti fülhallgató, amely csodás hangtulajdonságokkal rendelkezik – a Skullcandy PUSH TW vízálló True Wireless fülhallgató modern designt és csúcsminőségű hangzást biztosít a minőségi 9,2mm átalakítóknak hála. Természetesen handsfree mikrofonnal ellátott, egy feltöltésre 6 órán át képes játszani. További egy teljes feltöltést biztosít a töltőtok.

Skullcandy JIB+ Wireless

Skullcandy JIB+ Wireless

Értékelés: 4
10 490 Ft 7 790 Ft

Élvezd a fülhallgatót a mély hanggal, Bluetooth 5.0 vezetéknélküli technológiával a Skullcandy JIB + Wirelessel, kiváló minőségű 9mm-es meghajtókkal és beépített mikrofonnal a hívásokhoz. Könnyű nyak körüli kialakíással egyszeri töltéssel játszanak akár 6 órán keresztül, és vízállósággal büszkélkedhetnek.

Skullcandy HESH 3 Wireless Over-Ear
26 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amely remek hallgatási élményt szolgáltatnak. Skullcandy HESH 3 Wireless Over-Ear puha fülpárnákkal és zárt szerkezettel, melynek köszönhetően állandóan szigeteli a környező zajt. Akár 22 órán át játszik és rendelkezik pl. mikrofonnal, hangvezérléssel vagy gyorstöltés funkcióval – 10 perc alatt akár 4 óra lejátszást garantál.