Legnépszerűbb termékek

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech, fekete
10x

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech

9 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A fiatalos megjelenésű, mindössze 180 g súlyú és ellenálló anyagokból készült vezetékes Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató ideális társ zenehallgatáshoz és handsfree telefonáláshoz. A fejhallgatóbak beépített mikrofon és gombok találhatók – egyetlen gombnyomással válthatsz a zeneszámok között vagy fogadhatod a hívásokat.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INKD+ In Ear, fekete/sötészürke
12x

Skullcandy INKD+ In Ear

5 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűség a szépség, az egyszerűség a hatalom – vezetékes fejhallgató Skullcandy INKD + fülben a varázsa józan megjelenéssel és nagyszerű hanggal, köszönhetően a Supreme Sound technológiának. Több műfajú zenehallgatásra alkalmasak, és az áramellátáshoz 1,3 m-es kábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval vannak ellátva. Tartalmaz handsfree mikrofont.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy JIB+ Wireless, világoskék
4x

Skullcandy JIB+ Wireless

10 990 Ft
10 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Élvezd a fülhallgatót a mély hanggal, Bluetooth 5.0 vezetéknélküli technológiával a Skullcandy JIB + Wirelessel, kiváló minőségű 9mm-es meghajtókkal és beépített mikrofonnal a hívásokhoz. Könnyű nyak körüli kialakíással egyszeri töltéssel játszanak akár 6 órán keresztül, és vízállósággal büszkélkedhetnek.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY TW vezeték nélküli fejhallgató, világoszöld
10x

Skullcandy INDY TW vezeték nélküli fejhallgató

24 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Torzítás nélküli prémium hangzással szerez örömet, designjának hála vízálló és porálló az IP 55 szabvány szerint – a Skullcandy INDY TW stílusos vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fehjallgató minden igényes zenehallgató szívét ellopja. 4" orán ár képes játszani egyfolytában, a töltőtok további 3 teljes feltöltést biztosít. Természetesen mikrofonnal ellátott a handsfree hívásokhoz.

Forgalmazó: MALL
-19%
Skullcandy INDY Evo True Wireless, fekete
2x

Skullcandy INDY Evo True Wireless

30 490 Ft
24 490 Ft

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy INDY Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 24 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Sesh Evo True Wireless, kék
1x

Skullcandy Sesh Evo True Wireless

20 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy Sesh Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 19 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
-26%
Skullcandy DIME True Wireless In-Ear, fekete
1x

Skullcandy DIME True Wireless In-Ear

14 990 Ft
10 990 Ft
Akció

Apró fülhallgatók nagy hangzással – a modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Skullcandy DIME True Wireless In-Ear a 6 mm erős átalakítóknak és a miniatűr méretnek köszönhetően kellemes hangzással örvendezteti meg a hallgatókat, amit nem csak utazáskor fog mindenki értékelni. Egy feltöltéssel 3,5 óra üzemidőt biztosít, ezt további 8,5 órával neghosszabbítja a 150mAh-es töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY ANC True Wireless, szürke
1x

Skullcandy INDY ANC True Wireless

39 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató Skullcandy INDY ANC True Wireless 6 mm erős meghajtókkal van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból kivéve, üzemidő 9 óra egyetlen töltéssel és a berendezés kapott egy töltődobozt is, amely további 23 órás üzemidőt kínál a fejhallgató működéséhez. A tok vezeték nélkül is tölthető. Nem hiányzik a handsfree mikrofon, Tile funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
-20%
Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear, fehér

Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear

49 990 Ft
39 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A felesleges környezeti zajok ANC technológiával való kizárása és a tiszta, gazdag hangzás a füledbe juttatása – a Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear modern Bluetooth 5.0 fejhallgató gyönyörű dizájnjával, összecsukható kialakításával és 22 órás akkumulátor-üzemidejével fog elvarázsolni. Vezeték nélkül és vezetékkel is csatlakoztatható. A TILE technológia segít megtalálni az elveszett fejhallgatót.

Forgalmazó: MALL
-35%
Skullcandy JIB True Wireless In-Ear, fekete

Skullcandy JIB True Wireless In-Ear

19 990 Ft
12 990 Ft
Akció

Szép kialakítás és hangzás tekintetében is – a Skullcandy JIB True Wireless In-Ear modern Bluetooth 5.0 fülhallgató megörvendezteti a hallgatókat a 6 mm-es nagy teljesítményű meghajtónak és a szép, kompakt méretű kialakításnak köszönhetően, amit mindenki értékelni fog, nem csak utazáskor. Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ezt további 16 órával meghosszabbítja a töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
-6%
Skullcandy Crusher Evo Wireless, fekete

Skullcandy Crusher Evo Wireless

62 990 Ft
58 990 Ft
Ingyen szállítás

Hosszú ideig megbízhatóan szolgál majd téged, és a hangokat kiváló hangminőségben játssza le – Skullcandy Crusher Evo Wireless modern fejhallgató Bluetooth 5.0 fejhallgató 40 mm-es meghajtókkal van felszerelve, csúszkával a basszus intenzitás beállításához, és mobilalkalmazás segítségével létrehozhatsz akár egy személyes zenei profilt is. 40 óra üzemidővel rendelkezik egyetlen töltéssel, és audio kábellel is csatlakoztatható.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY Fuel, szürke

Skullcandy INDY Fuel

36 990 Ft
35 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató Skullcandy INDY Fuel True Wireless 6 mm erős meghajtókkal van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból kivéve, üzemidő 6 óra egyetlen töltéssel és a berendezés kapott egy töltődobozt is, amely további 24 órás üzemidőt kínál a fejhallgató működéséhez. A tok vezeték nélkül is tölthető. Nem hiányzik a handsfree mikrofon, Tile funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL