Skullcandy

Skullcandy Riff Wireless On-Ear, antracit
4x

Skullcandy Riff Wireless On-Ear

18 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletes hangzásával és a szuper dizájnjával a Skullcandy Riff Wireless On-Ear vezeték nélküli fejhallgató örömöt fog okozni az audiofileknek az egész világon. Fiatalos és nagyon cool kinézet modern funkciókkal, mint a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat, összecsukható kisebb méretűre és gyorstöltés 2 óra alatt.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech, fekete
10x

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech

9 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A fiatalos megjelenésű, mindössze 180 g súlyú és ellenálló anyagokból készült vezetékes Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató ideális társ zenehallgatáshoz és handsfree telefonáláshoz. A fejhallgatóbak beépített mikrofon és gombok találhatók – egyetlen gombnyomással válthatsz a zeneszámok között vagy fogadhatod a hívásokat.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INKD+ In Ear, fekete/sötészürke
12x

Skullcandy INKD+ In Ear

5 390 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűség a szépség, az egyszerűség a hatalom – vezetékes fejhallgató Skullcandy INKD + fülben a varázsa józan megjelenéssel és nagyszerű hanggal, köszönhetően a Supreme Sound technológiának. Több műfajú zenehallgatásra alkalmasak, és az áramellátáshoz 1,3 m-es kábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval vannak ellátva. Tartalmaz handsfree mikrofont.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy JIB+ Wireless, világoskék
4x

Skullcandy JIB+ Wireless

10 990 Ft
10 490 Ft

Élvezd a fülhallgatót a mély hanggal, Bluetooth 5.0 vezetéknélküli technológiával a Skullcandy JIB + Wirelessel, kiváló minőségű 9mm-es meghajtókkal és beépített mikrofonnal a hívásokhoz. Könnyű nyak körüli kialakíással egyszeri töltéssel játszanak akár 6 órán keresztül, és vízállósággal büszkélkedhetnek.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy JIB True Wireless In-Ear, fekete
1x

Skullcandy JIB True Wireless In-Ear

19 990 Ft
Ingyen szállítás

Szép kialakítás és hangzás tekintetében is – a Skullcandy JIB True Wireless In-Ear modern Bluetooth 5.0 fülhallgató megörvendezteti a hallgatókat a 6 mm-es nagy teljesítményű meghajtónak és a szép, kompakt méretű kialakításnak köszönhetően, amit mindenki értékelni fog, nem csak utazáskor. Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ezt további 16 órával meghosszabbítja a töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY Evo True Wireless, fekete
5x

Skullcandy INDY Evo True Wireless

30 490 Ft
28 990 Ft
Ingyen szállítás

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy INDY Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 24 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Sesh Evo True Wireless, zöld
1x

Skullcandy Sesh Evo True Wireless

24 490 Ft
Ingyen szállítás

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy Sesh Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 19 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy DIME True Wireless In-Ear, fekete
4x

Skullcandy DIME True Wireless In-Ear

15 990 Ft

Apró fülhallgatók nagy hangzással – a modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Skullcandy DIME True Wireless In-Ear a 6 mm erős átalakítóknak és a miniatűr méretnek köszönhetően kellemes hangzással örvendezteti meg a hallgatókat, amit nem csak utazáskor fog mindenki értékelni. Egy feltöltéssel 3,5 óra üzemidőt biztosít, ezt további 8,5 órával neghosszabbítja a 150mAh-es töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY ANC True Wireless, fekete
1x

Skullcandy INDY ANC True Wireless

37 990 Ft

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató Skullcandy INDY ANC True Wireless 6 mm erős meghajtókkal van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból kivéve, üzemidő 9 óra egyetlen töltéssel és a berendezés kapott egy töltődobozt is, amely további 23 órás üzemidőt kínál a fejhallgató működéséhez. A tok vezeték nélkül is tölthető. Nem hiányzik a handsfree mikrofon, Tile funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Crusher Evo Wireless, fekete
1x

Skullcandy Crusher Evo Wireless

62 990 Ft
59 990 Ft

Hosszú ideig megbízhatóan szolgál majd téged, és a hangokat kiváló hangminőségben játssza le – Skullcandy Crusher Evo Wireless modern fejhallgató Bluetooth 5.0 fejhallgató 40 mm-es meghajtókkal van felszerelve, csúszkával a basszus intenzitás beállításához, és mobilalkalmazás segítségével létrehozhatsz akár egy személyes zenei profilt is. 40 óra üzemidővel rendelkezik egyetlen töltéssel, és audio kábellel is csatlakoztatható.

Forgalmazó: MALL
-6%
Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear, fekete

Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear

49 990 Ft
46 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A felesleges környezeti zajok ANC technológiával való kizárása és a tiszta, gazdag hangzás a füledbe juttatása – a Skullcandy HESH ANC Wireless Over-Ear modern Bluetooth 5.0 fejhallgató gyönyörű dizájnjával, összecsukható kialakításával és 22 órás akkumulátor-üzemidejével fog elvarázsolni. Vezeték nélkül és vezetékkel is csatlakoztatható. A TILE technológia segít megtalálni az elveszett fejhallgatót.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy INDY Fuel, fekete

Skullcandy INDY Fuel

36 990 Ft
Ingyen szállítás

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató Skullcandy INDY Fuel True Wireless 6 mm erős meghajtókkal van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból kivéve, üzemidő 6 óra egyetlen töltéssel és a berendezés kapott egy töltődobozt is, amely további 24 órás üzemidőt kínál a fejhallgató működéséhez. A tok vezeték nélkül is tölthető. Nem hiányzik a handsfree mikrofon, Tile funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL