SMARTWOOL M Merino Sport 150
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Smartwool M Merino Sport 150 férfi sportpóló. A Merino pamut és a poliészter kombinációja ellenáll a kellemetlen szagokkal szemben, megtartja a tartósságot és gyorsan szárad.

SMARTWOOL M Merino 150 Pattern Boxer Brief
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Smartwool M Merino 150 Pattern Boxer Brief férfi boxer merino paut és nylon keverékéből készült. A Merino pamut a nylon szálak köré került, így növeli a tartósságot. A boxer lapos varratokkal, nyílással és rugalmas derékrésszel ellátott.

SMARTWOOL M Merino 250 Baselayer 1/4 Zip
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Smartwool M Merino 250 Baselayer 1/4 Zip férfi póló. A Merinoból készült belső rész elvezeti a nedvességet a testtől és szabályozza a testhőt. Önmagában, vagy hidegebb időben alsó rétegként is hordható. A First Layer egyedi szabás megakadályozza az irritációt és a kopást.

SMARTWOOL M Merino 250 Baselayer Crew
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

A legkeresettebb és legmelegebb Smartwool M Merino 250 Baselayer Crew férfi póló most jobb szabással rendelkezik, varratai megakadályozzák a bőr irritációját és kopását, a panelek növelik a kényelmet hátizsák hordozása esetén.

SMARTWOOL M Merino Sport 150
21 690 Ft
+ ingyen szállítás

Smartwool M Merino Sport 150 férfi sportpóló. A Merino pamut és a poliészter kombinációja ellenáll a kellemetlen szagokkal szemben, megtartja a tartósságot és gyorsan szárad.

SMARTWOOL M Spruce Street Crew
6 790 Ft

Smartwool M Spruce Street Crew uniszex szabadidő zokni Merino pamutból, színes csíkos designban, light kivitelezésben.

SMARTWOOL Merino 250 Cuffed Beanie
9 490 Ft

Smartwool Cuffed Beanie uniszex sapka a felhajtott peremeknek hála még melegebb a füleknél, így kiváló hidegebb időjárásba. Merino pamutból készült, kiválóan szigetel és elvezeti a nedvességet, így egész nap tökéletes kényelemben lehetsz,

SMARTWOOL Phd Pro Endurance Print
8 490 Ft

Smartwool Phd Pro Endurance Print zokni Rob Krar hosszútávfutóval végzett munka eredménye. Ez a funkcionális, ultra könnyű zokni Shred Shield™ technológiával készült, rugalmasságot biztosít a lábnak, védi az ujjakat, megerősített bokarésszel ellátott, így még kemény felületeken is védi a lábat.

SMARTWOOL Phd Ski Light Elite Pow Days Print
8 990 Ft

Uniszex sízokni Smartwool Phd Ski Light Elite Pow Days Print. Szabadalmaztatott 4 Degree™ Elite Fit dizájn és puha mesh anyagú zónák a megnövelt légáteresztésért. A puha párnázásnak köszönhetően megakadályozza a hólyagok keletkezését, mivel a zokni nem gyűrődik a cipőben.

SMARTWOOL Phd Ski Ultra Light 25Th Anniversary Prn
7 990 Ft

Uniszex sízokni Smartwool Phd Ski Ultra Light 25Th Anniversary Prn. Az Indestructawool™ technológia kitűnő ellenállást biztosít, a 4 Degree™ Elite Fit rendszernek köszönhetően a zokni a helyén marad, a Shred Shield™ technológia csökkenti az anyag elhasználódását az ujjrészen a megerősítésnek köszönhetően, tökéletes zokni a sícipőbe.

SMARTWOOL W Margarita Medium
6 190 Ft

Női szabadidős zokni Smartwool W Margarita Medium Merinó gyapjúból mindennapos használatra divatos csíkos mintával.

SMARTWOOL W Merino 250 Baselayer 1/4 Zip
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Smartwool W Merino 250 Baselayer 1/4 Zip női póló. A Merinoból készült belső réteg elvezeti a nedvességet a test felületéről és szabályozza a testhőmérsékletet. Önállóan is hordható, avgy hidegebb időben alsó rétegként is alkalmas. A speciális First Layer szabás mérsékli a bőrirritációt és a kidörzsölést.

SMARTWOOL W Merino Sport 250 Ls 1/4 Zip
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női pulóver Smartwool W Merino Sport 250 Ls 1/4 Zip, ami merinó gyapjúból és poliészterből készült. Ideális a hideg időben való sportoláshoz. Minimális mennyiségű varrat, ami nem irritálja a bőrt. Az anyag kellemes hordáskor A pulóver jól illeszkedik a női testhez. Az anyag légáteresztő és megbirkózik az izzadtsággal.

SMARTWOOL W Phd Pro Freeski
9 490 Ft

Női sí térdzokni Smartwool W Phd Pro Freeski, ami megfelelő mozgásszabadságot biztosít a lejtőkön. Szabadalmaztatott Indestructawool™ technológiával, ami kitűnő élettartamot és kényelmet biztosít, így bármilyen csúcsot meghódíthatsz benne.

SMARTWOOL W Phd Ski Medium Pattern
9 490 Ft

Smartwool W Phd Ski Light Pattern női sí térdzokni főként Merino gyapjúból, amely meleget és a szárazságot biztosít. A térdzokni tökéletesen illeszkedik a 4 Degree Elite fit system technológiának köszönhetően.

SMARTWOOL W Phd Ski Ultra Light Lifecycle Print
7 990 Ft

Női sízokni Smartwool W Phd Ski Ultra Light Lifecycle Print. Virtually Seamless™ Toe technológia a kényelmes viselésért, puha mesh anyagú zónák a még jobb légáteresztésért, a 4 Degree™ Elite Fit rendszer a zokni helyben tartásáért, így még tovább mehetsz és kellemesen is fogod magad érezni közben.

SMARTWOOL W Phd Pro Free Ski-17%
8 690 Ft 7 190 Ft

Akció

SmartWool W Phd Pro Free Ski kényelmet kínál, amelyre a lejtőn szükséged van. A zokni tökéletesen illeszkedik a 4 Degree Elite fit System rendszerének köszönhetően

SMARTWOOL gyerek térdzokni K SKI RACER
4 990 Ft

Kiárusítás

Gyerek sí térdzokni KIDS SKI RACER az amerikai SMARTWOOL márkától, ami a Merinó gyapjúnak köszönhetően hőszigetelést és légáteresztést biztosít a gyerekek lábának a sípályán és a téli sétákkal töltött napok során. Párnázott talp- és sarokrész a nagyobb melegért és az ütéselnyelésért.

SMARTWOOL gyerek térdzokni K WINTERSPORT POLAR BEAR
5 790 Ft

Kiárusítás

Gyerek térdzokni K WINTERSPORT POLAR BEAR az amerikai SMARTWOOL márkától, ami ideális minden téli kalandra. A puha párnázás a vádlinál és a talpnál elnyeli az ütéseket és melegen tartja a lábat. A gyermekek otthon érezhetik magukat benne a lejtőn. USA-ban készült importált anyagból.

SMARTWOOL gyerek térdzokni K WINTERSPORT POLAR BEAR
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek térdzokni K WINTERSPORT POLAR BEAR az amerikai SMARTWOOL márkától, ami ideális minden téli kalandra. A puha párnázás a vádlinál és a talpnál elnyeli az ütéseket és melegen tartja a lábat. A gyermekek otthon érezhetik magukat benne a lejtőn. USA-ban készült importált anyagból.

SMARTWOOL gyerek zokni K HIKE LIGHT CREW
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek túrazokni K HIKE LIGHT CREW az amerikai SMARTWOOL márkától, ami a Merinó gyapjúnak köszönhetően hőszigetelést és légáteresztést biztosít a gyerekek lábának egész nap. Közepes bélés biztosítja a kényelmet a hegyi túrák és a természetben megtett séták során

SMARTWOOL gyerek zokni K HIKE LIGHT CREW, potion pink
3 490 Ft

Kiárusítás

Gyerek túrazokni K HIKE LIGHT CREW potion pink a Smartwool márkától, minőségi Új-zélandi merino gyapjúból. A zokni kényelmesen hordható a lapos varratoknak és a speciális boka alakjának köszönhetően, ami megakadályozza a zokni elcsúszását a cipőben.

SMARTWOOL gyerek zokni K HIKE LIGHT STRIPED CREW, deep navy
3 790 Ft

Kiárusítás

Gyerek túrazokni K HIKE LIGHT STRIPED CREW deep navy a Smartwool márkától, Új-zélandi merino gyapjúból készült. A minőségi anyag segít az izzadság elvezetésében és gátolja a szagok kialakulását. A kitűnő legáteresztést biztosító zokni megtartja a meleget és az elasztikus íves szegély kellemesen viselhető.

SMARTWOOL gyerek zokni K HIKE LIGHT SUMMER NIGHTS PRINT CREW meadow mauve
4 390 Ft

Kiárusítás

Gyerek zokni K HIKE LIGHT SUMMER NIGHTS PRINT CREW meadow mauve a Smartwool márkától, amit a gyerekek hegyi túrákon és más kirándulásokon használhatnak ki. A zokni Merino gyapjúból készült, ami növeli a szagok elleni ellenállóképességét és kényelmes hordást biztosít.

SMARTWOOL gyerek zokni K WINTERSPORT STRIPE alpine blue
5 790 Ft

Kiárusítás

Gyerek zokni bélelt talprész, boka és lábszár. Segít a lábakat meleg közegben tartani. A Merino réteg hőszigetelőként működik, és elvezeti a maradék nedvességet. Smartwool gyerek zokni K WINTERSPORT STRIPE alpine blue magasságának köszönhetően ideális a hóban való játszadozásra.

SMARTWOOL gyermek sízokni K SKI RACER
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek sízokni KIDS SKI RACER az amerikai SMARTWOOL márkától a Merino gyapjú hőszigetelésnek és egész napos légáteresztő képességnek köszönhetően biztosítja gyermekeidnek a lejtőn való lecsúszás és a hosszabb téli séták biztonságát. Párnázott talp és sarok az ütődések tompításához és a melegség növeléséhez.

SMARTWOOL K HIKE LIGHT STRIPED CREW gyerek zokni
3 790 Ft

Kiárusítás

K HIKE LIGHT STRIPED CREW Gyerek trekking zokni az amerikai SMARTWOOL márkától. A merino gyaprjú biztosítja gyermekedneka meleged és az egész napos légáteresztő anyagot. A gyermekek minden kültéri tevékenységet élvezni fognak, valamint komplikációk nélkül iskolába utazhatnak.

SMARTWOOL K HIKE LIGHT SUMMER NIGHTS PRINT CREW medium gray gyerek zokni
4 390 Ft

Kiárusítás

A K HIKE LIGHT SUMMER NIGHTS PRINT CREW medium gray gyerek zokninak a Smartwool márkától gyermeked a hegyi túrákon és egyéb kirándulásokon is hasznát veszi. A zokni Merino gyapjúból készült, amely fokozza a szagokkal szembeni ellenállását és kényelmes hordást hoz el.

SMARTWOOL K WINTERSPORT STRIPE black gyerek zokni
5 790 Ft

Kiárusítás

Gyerekzokni párnázással a talpon, sípcsont és lábszár részen. Segít meleg környezetben tartani a lábat. A Merino réteg hőszigetelésként működik és elvezeti a fölösleges nedvességet. A Smartwool K WINTERSPORT STRIPE black gyerek zokni magassága révén ideális a havas szórakozáshoz.

SMARTWOOL K WINTERSPORT STRIPE mountain purple gyerek zokni
5 790 Ft

Kiárusítás

Gyerekzokni párnázással a talpon, sípcsont és lábszár részen. Segít meleg környezetben tartani a lábat. A Merino réteg hőszigetelésként működik és elvezeti a fölösleges nedvességet. A Smartwool K WINTERSPORT STRIPE mountain purple gyerek zokni magassága révén ideális a havas szórakozáshoz.

SMARTWOOL K WINTERSPORT YETTI BETTY bright coral gyerek zokni
5 790 Ft

Kiárusítás

A K WINTERSPORT YETTI gyerek zokni a Smartwool márkától úgy lett megtervezve, hogy segítsen melegen tartani a lábujjakat. Ez a zokni bármilyen téli kalandhoz ideális választás. Enyhén párnázott lábszárral és lábháttal a gyerekek otthonosan fogják érezni magukat a sípályán.

SMARTWOOL K WINTERSPORT YO YETTI bright blue
5 790 Ft

Kiárusítás

Gyerek zokni megerősített varratok a lábujjak és sarkak részeinél Segít a lábakat melegben tartani. Yeti sílécen kifinomult motívumával. Smartwool gyerek zokni K WINTERSPORT YO YETTI bright blue a magasságának köszönhetően ideális a téli hónapokban a hóban való felfedezésre.