Smith England (Lasting Volume Shampoo) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

A sampon gyengéden tisztít és mennyiséget ad a finom hajnak. A csalán és a ginzeng kivonatának köszönhetően erősíti és megvédi az egyes szálakat, és fényt ad a hajnak. A citrom és a szantálfa nyugtató illatával. .

Smith England ( Ultra Gentle Shampoo) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

A gyengéd sampon gyengéden és hatékonyan tisztítja a hajat, ugyanakkor csökkenti a bőrirritációt. Eltávolítja a szennyeződéseket, hidratálja, ugyanakkor erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. Ideális érzékeny fejbőrre.

Smith England Hajsampon színes hajra (Colour Shield Shampoo) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Tökéletes fénytisztító színezett és vegyszerrel kezelt hajhoz. Segít fenntartani a ragyogó hajszínt, és a B5 provitaminnak köszönhetően erősíti és hidratálja a hajat. A borsmenta és a levendula felemelő illatával frissíti a testet és az elmét.

Smith England Hajbalzsam színes hajra (Colour Shield Conditioner) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Az édes mandula és bodza kondicionálót kifejezetten a színezett és vegyszerrel kezelt haj táplálására és védelmére tervezték. A B5 provitaminnak köszönhetően csökkenti a haj károsodását, ugyanakkor növeli a színek élénkségét és visszaadja a természetes fényt.

Smith England (Intensive Moisture Mask) 200 ml
5 950 Ft

Újdonság

A kamilla, csalán és rozmaring dúsított maszk behatol a hajba és hatékonyan hidratálja. Ragyogást kölcsönöz a hajnak, és segít csökkenteni a töredezéseket Vlasy láthatóan egészségesebb és szebb.

Smith England (Lasting Volume Conditioner) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Növelje hajának volumenét ezzel a csalán és ginzeng kivonattal ellátott kondicionálóval. B5 provitamint tartalmaz, amely segít megerősíteni és védeni a hajat, és fényessé és táplálttá teszi őket.

Smith England ( Moisture Remedy Shampoo) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Ez a szulfátmentes sampon gondoskodik a száraz és sérült hajról a gyökerektől a végéig. A kamillával, csalánnal és rozmaringgal dúsított luxus recept azonnali hidratálást biztosít, amely minden használat során fokozódik.

Smith England ( Shine Espert Oil) 75 ml
5 950 Ft

Újdonság

Ez a nem zsíros hajolaj lágyságot ad a hajnak, és segíti a haj fésülését. Terhelés és zsírérzet nélkül is táplálja és kezeli a legfinomabb hajat is.

Smith England ( Shine Expert Conditioner) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Élvezze a fényes hajat minden nap. Ez a mézzel és kamillával ellátott hidratáló kondicionáló táplálja a száraz hajat és káprázatos fényt kölcsönöz neki.

Smith England ( Shine Expert Shampoo) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

A Vlasy elvesztette a fényét? Ez a szulfátmentes sampon hatékonyan tisztítja és hidratálja a hajat, erőt és ellenállhatatlan fényt kölcsönöz neki.

Smith England ( Ultra Gentle Conditioner) 250 ml
5 950 Ft

Újdonság

Nyírral, rozmaringgal és kamillával dúsított gyengéd kondicionáló segít a haj hidratálásában és ragyogást nyújt a haj megterhelése nélkül. Ideális érzékeny fejbőrre.