Sneaky Proof Protector Sprey védő spray
3 690 Ft

Újdonság

A Sneaky Proof védő spray egy elsőosztályú nano védő spray, amely véd az eső, a foltok és a víz ellen. Kalapokra, cipőkre, kiegészítőkre és ruhákra alkalmas. A nagyon tartós szerkezet láthatatlan, légáteresztő, gyorsan hat és szuper nanotechnológiát tartalmaz.


Sneaky Cleaner
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky cipőtisztító egy elsőosztályú tisztító oldat, amelyet tornacipőidre, csizmáidra és bakancsaidra használhatsz. A cipőtisztító egyedi applikátort tartalmaz, amely habot képes készíteni a palackból. Nincs szükséged vízzel tele tálra, ugyanis a Sneaky Clean úgy van kialakítva, hogy közvetlenül a cipőre használható.


Sneaky Cleaning Kit
4 390 Ft

Újdonság

A tornacipőre és szabadidős cipőre alkalmas tisztító készlet elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

A pumpa segítségével habot készíthetsz a tisztító oldatból. Közvetlenül a cipőre használd, nem szükséges vízzel összekeverni. A nagy sörtékkel rendelkező kefe nagyon hatékony a foltokkal szemben, ideális a lágy anyagon lévő szennyeződésekre A szuper lágy mikroszálas törlőkendő ideális törléshez. Minden típusú anyagra megfelelő, beleértve a szemist, a nubuk bőrt, a bőrt, a szintetikus anyagokat és a vásznat.

"Sneaky Clean

A Sneaky Clean elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

  1. lépés – Amennyiben lehetséges, távolítsd el a cipőből a fűzőket
  2. lépés – Kis mennyiségű oldatot alkalmazz közvetlenül a cipőre
  3. lépés – A tisztításhoz használj kefét, lágy körkörös mozdulatokkal keféld a cipőt. Szükség esetén használj több habot.
  4. lépés – A szennyeződések eltávolítása érdekében használd a mikroszálas törlőkendőt, amellyel letörölheted a szennyeződéseket.
  5. lépés – Hagyd szabadon megszáradni a cipőt.“

Sneaky Eraser tisztító
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky Eraser egy száraz tisztításra alkalmas készlet, amely segít eltávolítani a foltokat a cipődről. Szemisen és nubuk bőrön használható, nagyon hatékony a gumi talpakon, az cipőorron vagy a shell toe-n lévő szennyeződések eltávolításában! Kompakt méreteinek hála kiváló társ utazások során.


Sneaky Fresh cipőfrissítő
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky Fresh cipőfrissítő és dezodor eltávolítja a bakancsokban, a tornacipőkben és a kalapokban lévő büdös szagot. A speciálisan kifejlesztett összetétel gyorsan és hatékonyan távolítja el a baktériumokat és nem más illattal nyomja el a kellemetlen szagokat.


Sneaky Protector Sprey védő spray
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky védő spray egy első osztályú spray, ami a cipők védelmére szolgál. A cipőknek ellenállást biztosít az esővel, a szennyeződésekkel és a vízzel szemben. A nagyon tartós szerkezet láthatatlan, légáteresztő, gyorsan hat és szuper nanotechnológiát tartalmaz.


Sneaky Wipes
1 590 Ft

Újdonság

A Sneaky cipőre szolgáló törlőkendők kétoldalasak, cipőtisztításra alkalmasak. Mindegyik törlőkészülék egyik oldalán gumi kiemelkedések vannak, amelyek segítenek eltávolítani és tisztítani a szennyeződéseket. A másik oldal sima, és úgy van kialakítva, hogy óvatosan tisztítsa meg és törölje le a cipő külső részét.