Sneaky Cleaner

Sneaky Cleaner

Értékelés: 4
2 390 Ft 1 690 Ft

A Sneaky cipőtisztító egy elsőosztályú tisztító oldat, amelyet tornacipőidre, csizmáidra és bakancsaidra használhatsz. A cipőtisztító egyedi applikátort tartalmaz, amely habot képes készíteni a palackból. Nincs szükséged vízzel tele tálra, ugyanis a Sneaky Clean úgy van kialakítva, hogy közvetlenül a cipőre használható.

Sneaky Cleaning Kit
4 390 Ft

A tornacipőre és szabadidős cipőre alkalmas tisztító készlet elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

Sneaky Fresh cipőfrissítő
2 390 Ft 1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sneaky Fresh cipőfrissítő és dezodor eltávolítja a bakancsokban, a tornacipőkben és a kalapokban lévő büdös szagot. A speciálisan kifejlesztett összetétel gyorsan és hatékonyan távolítja el a baktériumokat és nem más illattal nyomja el a kellemetlen szagokat.

Sneaky Wipes

Sneaky Wipes

Értékelés: 5
1 590 Ft

A Sneaky cipőre szolgáló törlőkendők kétoldalasak, cipőtisztításra alkalmasak. Mindegyik törlőkészülék egyik oldalán gumi kiemelkedések vannak, amelyek segítenek eltávolítani és tisztítani a szennyeződéseket. A másik oldal sima, és úgy van kialakítva, hogy óvatosan tisztítsa meg és törölje le a cipő külső részét.