SO SEVEN Fashion Tokyo White Cherry Blossom Flowers Cover az iPhone X/XS típushoz SSBKC0001
3 890 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsen egy elegáns kiegészítőt a telefonból. SoSeven design hátsó borító virágmintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Hawai Case Tropical Yellow Tok az iPhone X/XS mobiltelefonra SSBKC0020
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a műanyag hátlaptok feldobja iPhonodat. SoSeven Hawai Case Tropical Yellow tok az iPhone X és XS-re az adott modell méretei szerint készül, beleértve minden pontos kivágást a kamerákra, hangszórókra, csatlakozókra és a vakura. A boldog trópusi paradicsom motívuma egész éven emlékeztetni fog a nyaralásra.

SO SEVEN Paris Case Arches Black/Gold Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0044
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns mobiltelefon tok fekete színben, arany motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Paris Case Arches Black/Gold az iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Anthracite iPhone 6/6S/7/8 SSFLS0005
4 790 Ft 4 590 Ft

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét antracit mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 tok megbízhatóan védi és a precíz kivágásoknak köszönhetően nem fogja blokkolni a telefon funkcióit.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey iPhone XS Max SSFLS0008
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone XS Max megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Grey Tok iPhone 6/6S/7/8 Plus SSBKC0102
5 690 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 Plus megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Sweet Gentleman Case MicroFiber Black Tok iPhone 7/8-ra SSBKC0065
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SoSeven márkájú védőtok mobiltelefonra microfiber felületi kezeléssel. iPhone 7/8 telefonokkal kompatibilis. A Sweet Gentleman Case Microfiber pontosan ilyen típusú mobiltelefonra készült, éppen ezért pontos kivágásokkal rendelkezik a kamerára, a csatlakozókra és a vakura.

SO SEVEN Fashion Tokyo White Cherry Blossom Flowers Cover iPhone XR SSBKC0093
4 590 Ft 4 390 Ft

Készítsen egy elegáns kiegészítőt a telefonból. SoSeven design hátsó borító cseresznyevirág mintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey pro iPhone X/XS SSFLS0002
4 790 Ft 4 590 Ft

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone X/XS megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Milan Case HoneyComb Marble Black Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0048
3 990 Ft

Elegáns mobiltelefon tok fekete márvány motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Milan Case HoneyComb Marble Black iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Milan Case HoneyComb Marble White Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0047
3 990 Ft

Elegáns mobiltelefon tok márvány és arany négyzethálós motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Milan Case HoneyComb Marble White iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Paris Case Arches White/Gold Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0045
3 990 Ft

Elegáns mobiltelefon tok fehér színben, arany motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Paris Case Arches White/Gold az iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Tokyo Case Blue Cherry tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0040
3 990 Ft

műanyag hátlap tok személyiséget kölcsönöz az iPhone-odnak. A SoSeven Tokyo Case Blue Cherry tok iPhone 6, 6S, 7 és 8-ra pontosan a modell méretére készül pontos kivágásokkal a kamera, hangszórók, csatlakozók és a villanófény számára. A nyúló cseresznyevirág minta minden időből tavaszt varázsol.