Soaphoria Szerves kozmetikai Ricinusolaj (Castor Oil)
3 970 Ft

Szerves kozmetikai ricinusolaj egy hidegen sajtolt olaj.  Ezt a színtelen, viszkózus olajat ricinusolajból nyerik.  Vírusellenes, antibakteriális és gombaellenes hatás jellemzi. Értékelni fogják azok is, akik az arc és a nyak ráncaitól szenvednek.

Soaphoria BIO kozmetikai szőlőmagolaj (Grape Seed Oil)
1 740 Ft 1 610 Ft

A szőlőmagolaj egy különleges, intenzív, rendkívüli élettani tulajdonságokkal bíró, magvakból kinyert olaj. A magvakban található lipidek mennyisége és összetétele függ a fajtától, a régiótól, a szőlő érettségétől és az elkülönítés módjától. Nagyon könnyű és jól felszívódik.

Soaphoria Málna illatú organikus kozmetikai olaj (Raspberry Oil)
3 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerves kipréselt olaj a magokat a málna védi a bőrt az UV sugárzás és a káros anyagokat a környezetbe. Hatékonyan küzd az öregedés jeleit, és segít a gyógyulásban. Pozitív hatása van a bőrre égetett a nap.

Soaphoria Organikus argánolaj  (Argan Oil)
3 680 Ft 3 530 Ft

A hidegen sajtolt olaj Argan Marokkótól mélyen hidratálja és helyreállítja a bőr. Segít a sebgyógyulást, hegek és megszünteti striák terhesség okozta. Haj és ragyogóvá teszi a lágyság.

Soaphoria Szerves kozmetikai Csipkebogyó olaj (csipkebogyó olaj)
3 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szerves kipréselt olaj a gyümölcs nyíl elősegíti gyógyulását kisebb sebek és hegek. Ez ellen hatékony kialakulását a striák. Simít és kitölti a ráncokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát és vitalitását. Olaj alkalmas törődjünk érett és száraz bőrre.