Soaphoria BIO kozmetikai ricinusolaj (Castor Oil)
3 810 Ft

Hidegen sajtolt szerves kozmetikai ricinusolaj. A csaknem színtelen, különösen gazdag, sűrű, nyálkás hatású olajat a Ricinus communis nevű növény magjából sajtolják. A ricinusolajnak igen sok gyógyászati előnye ismert és bizonyítot.

Soaphoria BIO kozmetikai szőlőmagolaj (Grape Seed Oil)
1 670 Ft

A szőlőmagolaj egy különleges, intenzív, rendkívüli élettani tulajdonságokkal bíró, magvakból kinyert olaj. A magvakban található lipidek mennyisége és összetétele függ a fajtától, a régiótól, a szőlő érettségétől és az elkülönítés módjától. Nagyon könnyű és jól felszívódik.

Soaphoria ( Coconut Oil To Go) 50ml
1 790 Ft 1 610 Ft

Egy praktikus segítő praktikus csomagban. Kiválóan helyettesíti a kéz- vagy testkrémeket. Száraz vagy érzékeny bőrre és testmasszázsra alkalmas. Az olaj magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, amely az A, C és E vitaminok formájában megakadályozza a bőr öregedését.

Soaphoria Kozmetikai BIO mandulaolaj (Almond Oil) 50 ml
2 810 Ft

A mandulaolaj kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik. „Bőrolaj"-nak is nevezik, a szépség rejtett forrása. Számos olyan összetevőt tartalmaz, amely elengedhetetlen az egészséges bőr megtartásához.  A mandulaolaj népszerű bázisolaj, gyakran megtalálható különböző kozmetikumokban.

Soaphoria Organic tusfürdő Soapgasm Nő (Organic Body Wash) 250 ml
2 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Természetes tusfürdő készül a legfinomabb összetevőket. Finoman ápolja a bőrt, ellazítja a test és a lélek körülöleli egy érzéki illata vanília kombinált jázmin és írisz. Felébressze a nőiesség és az érzékiség, és nem ember tud ellenállni.

Soaphoria Organikus argánolaj  (Argan Oil)
3 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hidegen sajtolt olaj Argan Marokkótól mélyen hidratálja és helyreállítja a bőr. Segít a sebgyógyulást, hegek és megszünteti striák terhesség okozta. Haj és ragyogóvá teszi a lágyság.

Soaphoria Szerves Body felfújt Be Mine (Organic Body Souffle) 200 ml
3 670 Ft 3 320 Ft

Tělo egyedülálló hab konzisztenciájú testvaj a bőrrel érintkezve olvad és olajos tejszerű filmré válik. Finom ápolással biztosítja a bőrt. Mélyen hidratálja és táplálja a nagyon száraz bőrt. Nincs állati zsír, vegyi és tartósító adalék.

Soaphoria Szerves kozmetikai Csipkebogyó olaj (csipkebogyó olaj)
3 240 Ft

A szerves kipréselt olaj a gyümölcs nyíl elősegíti gyógyulását kisebb sebek és hegek. Ez ellen hatékony kialakulását a striák. Simít és kitölti a ráncokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát és vitalitását. Olaj alkalmas törődjünk érett és száraz bőrre.