Solight LED Asztali lámpa, Szabályozható fényerejű
11 090 Ft

Spotlight LED Asztali lámpa LED izzóinak szabályozható fényerejének köszönhetően tökéletesen funkcionál asztali és éjjeli lámpaként is. A három szintű fényerősség mellett 256 különböző szín közül is választhatunk, melyek – beállítástól függően – automatikusan fakulnak vagy váltakoznak. Fehér színe és modern külseje gyermekszobákba, nappalikba és dolgozószobákba is tökéletesen illik.


Solight LED-es asztali lámpa, 2,5 W
4 190 Ft

Solight LED-es asztali lámpa stílusos króm felülettel, az asztal széléhez illeszthető tapadókorongos felülettel ellátott világítóeszköz. A lámpa nyaka rugalmasan mozgatható és irányítható, így kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb szöget. A lámpa meleg fehér fénnyel világít, kellemes légkört teremtve.


Solight LED Asztali lámpa

Solight LED Asztali lámpa

Értékelés: 5
5 590 Ft

Solight LED Asztali lámpa fehér színével, klasszikus alakjával és strapabíró talpával tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe: ideális lehet gyermekszobákba és dolgozóasztalokra is. Állítható dőlésszöge tökéletes fényforrást biztosít íráshoz, olvasáshoz, tanuláshoz. A meleg fehér fény és az energiatakarékos LED izzó kíméli a szemet és körülbelül tízszer alacsonyabb energiafogyasztású, mint egy azonos fényerejű hagyományos izzó.


Solight 1S21
6 190 Ft

Asztali ventilátor stabil csúszásgátló alappal. Fehér színű Solight 1S21 3 gyorsasági fokozattal, kikapcsolható, 90 °-os szögben működő oszcillációval és állítható dőlésszöggel. Természetesen nem hiányozhat a fém védőrács és a túlmelegedés elleni védelem sem.


Solight 1S22

Solight 1S22

Értékelés: 4,5
6 890 Ft

Álló ventilátor kereszt alakú talppal. Fehér színű Solight 1S22 3 gyorsasági fokozattal, kikapcsolható, 90 °-os szögben működő oszcillációval és állítható dőlésszöggel. 125 cm-ig állítható magasság.


Solight biztonsági kamera makett, fali, LED dióda, 2 x AA
4 190 Ft

2 690 Ft

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Falra szerelhető. A bekötőkábel is a valódi kamera benyomását kelti. A Solight fali, LED diódás, 2 x AA biztonsági kamera makett IP44 védettséggel van ellátva, ami spriccelő vízcseppekkel szembeni védelmet jelent.


Solight biztonsági kamera makett, mennyezetre, LED dióda, 3 x AA
2 490 Ft

1 590 Ft

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Mennyezetre szerelhető. Valódi kamera benyomását kelti, beltéri használatra alkalmas. A Solight mennyezeti, LED diódás, 3 x AA biztonsági kamera makett IP20 védettséggel van ellátva az elektromos áram okozta sérülés ellen.


Solight digitális infravörös hőmérő -50° +380°C
6 790 Ft

4 690 Ft

Megbízható hőmérő infravörös technológiával a hőmérséklet meghatározásához a tárggyal való közvetlen érintkezés nélkül. A mérés előtt változtathatsz Celsius és Fahrenheit fok között. 0 °C és 50 °C közti hőmérséklet-intervallumban működik. Solight digitális infravörös hőmérő –50° +380°C, melyet egy 9V-os akkumulátor üzemel.


Solight Hosszabbító elosztókábel, 5 konnektor, fehér, 6x kikapcsoló, 2m
3 890 Ft

2 390 Ft

Klasszikus hosszabbító 5 konnektorral Mindegyikhez tartozik egybillenőkapcsoló a bekapcsolt állapotra, és fordítva. Alkalmas otthoni és vállalati környezetbe. Ideális megoldás egy televízióval, vagy számítógéppel felszerelt konyhához, vagy társalgóhoz. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 2 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.


Solight Hosszabbító elosztókábel, 5 konnektor, fehér, 6x kikapcsoló, 3m
4 190 Ft

2 590 Ft

Klasszikus hosszabbító 5 konnektorral Mindegyikhez tartozik egybillenőkapcsoló a bekapcsolt állapotra, és fordítva. Alkalmas otthoni és vállalati környezetbe. Ideális megoldás egy televízióval, vagy számítógéppel felszerelt konyhához, vagy társalgóhoz. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 3 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.


Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 10 m
5 490 Ft

3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A dob testébe visszahúzódó . A zárt szerkezetre való tekintettel, annak közepén 4 hagyományos dugalj található, ezentúl nem kell aggódnod a kábel kicsúszása miatt a feltekerés közben. 10m kábelhossz könyök dugó, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.


Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, narancssárga kábel, 15 m
7 990 Ft

5 590 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos dugalj található. Narancssárga színű 15m hosszú kábel, könyök dugóval, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.


Solight hosszabbító kábel dobon, külső, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 25 m
16 390 Ft

11 390 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos fedett dugalj található. 25m gumis kábel könyök dugó végződéssel, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.


Solight hosszabbító kábel dobon, külső, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 50 m
27 690 Ft

19 190 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos fedett dugalj található. 50m gumis kábel könyök dugó végződéssel, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.


Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri,10 m
8 890 Ft

5 590 Ft

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 10 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén


Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri, 3m
3 890 Ft

2 490 Ft

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 3 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén


Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri, 5m
5 690 Ft

3 590 Ft

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 5 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén


Solight hosszabbító vezeték - kocka, 4 konnektor 230V + 2x USB max. 2400mA, 2m kábel
6 590 Ft

4 090 Ft

Kocka alakú vezeték 7,5 cm élszélességgel. Része egy hurok a falra való felfüggesztéséhez vagy a munkalapra LED diódával fel van szerelve a töltési állapot jelzésére az USB portokon keresztül. Alkalmas mind üzleti, mind szabadidős utazásra. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 2 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.


Solight hosszabbító vezeték - konnektor, 1 konnektor, fekete, gumi, 5 m
3 390 Ft

2 290 Ft

Hosszabbító csatlakozó az energiaellátáshoz. Gumis kábel fekete színű a szennyeződés és a törés elleni takaróval végződik. Alkalmas az otthoni takarításhoz, vagy a lakás felújításhoz. 5 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén, max. 3680 W és 230 V.


Solight Konnektor blokk sarokba, 1,5 m hosszabbító kábel, 3 x 1mm2, ezüst
9 590 Ft

6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tápegység blokk a 4 konnektorral alkalmas a szoba széléihez. Kiváló kiegészítő a korlátozott helyekre a konyhába és a nappaliba. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 1,5 m hosszal még a szoba nagyobb részén is. A Solight ez a verziója elnyeri a tetszésedet a dönthetőségével és a helymegtakarítással.


Solight lézeres távolságmérő, 0,05 - 40m
13 590 Ft

8 490 Ft

Pontos, lézertechnológiás mérő a tárgyak távolságának, felületének és térfogatának megállapítására. Akár 5000 mérés megvalósítására alkalmas elemcsere szükségessége nélkül. 0 °C és 40 °C közti hőmérséklet-intervallumban működik. A Solight lézeres távolságmérő, 0,05 – 40 m két darab 1,5 V-os AAA elemre működik.


Solight professzionális lézeres távolságmérő, 0,05 - 80m
17 290 Ft

10 890 Ft

2 év garancia

Pontos, lézertechnológiás mérő a tárgyak távolságának, felületének és térfogatának megállapítására. Akár 20 mérés megvalósítására is alkalmas, amelyek eredménye elmenthető a készülék memóriájában. -10 °C és 50 °C közti hőmérséklet-intervallumban működik. A Solight professzionális lézeres távolságmérő, 0,05 – 80 m két darab 1,5 V-os AAA elemre működik.


Solight vezeték nélküli ajtócsengő konnektorba, 200m, fehér, learning code
7 390 Ft

5 290 Ft

Csengő vízálló IP44 nyomógombbal. Learning code funkcióval. A mellékelt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő -20 ° C és +60 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 200 m-es nyílt térben.


Solight vezeték nélküli ajtócsengő, konnektorba, 200m, fekete, learning code
7 390 Ft

5 290 Ft

Csengő vízálló IP44 nyomógombbal. Learning code funkcióval. A mellékelt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő -20 ° C és +60 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 200 m-es nyílt térben.


Solight vezeték nélküli csengő a konnektorba, 120 m, fehér
6 290 Ft

4 490 Ft

Vezeték nélküli vezérlőgombbal, IP44 védelemmel, névjegy fedőlappal ellátva. A csatolt vezérlő egy öntapadós lappal rögzíthető. Képes működni külsőséger hőmérsékleten -10 °C és +44 °C között, akár 120 m hatótávolságban nyitott térségben.


Solight vezeték nélküli csengő, elemes, 120m, fehér
4 990 Ft

3 590 Ft

Csengő vízálló, IP44 védelemmel, vezérlő nyomógombbal. A mellékelt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli elemes ajtócsengő -10 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.


Solight vezeték nélküli csengő, konnektorba, 120 m, fekete
6 590 Ft

4 690 Ft

Fekete csengő, vezeték nélküli nyomógombbal, IP44 védelemmel, névjegy fedőlappal ellátva. A csatolt vezérlő egy öntapadós lappal rögzíthető. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő -10 ° C és +44 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.


Solight Vezetéknélküli ajtócsengő, elem nélküli kivitel, konnektorba, 150m, fehér, learning code
9 290 Ft

6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csengőt kiegészíti egy IP44 védett vezérlőgomb, ami a dynamo elvén működik. Így nem kell elem hozzá. A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. Akkumulátormentes Solight vezetéknélküli ajtócsengő -10 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten működik, max. 150 m-es tartományban 433 MHz-en.


Solight Vezetéknélküli ajtócsengő hőmérővel, 120m, fehér
5 990 Ft

4 290 Ft

Csengő beépített hőmérővel az aktuális hőfok méréséhez, Learning Code funkcióval A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő hőmérővel -15 ° C és +65 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.


Solight Vezetéknélküli ajtócsengő hőmérővel, IP44, konnektoros, 120m, fehér
5 990 Ft

4 290 Ft

Nagyobb harang beépített hőmérővel, Learning code funkcióval. A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő hőmérővel -15 ° C és +65 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.


Solight Vezetéknélküli ajtócsengő, konnektorba, 120m, fehér
4 990 Ft

3 590 Ft

Csengő vízálló IP44 nyomógombbal. Learning code funkcióval. Solight vezeték nélküli ajtócsengő ****-15 °C** és +65 °C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es tartományban 433 MHz-en. A névtábla fedelével ellátott gomb egy öntapadós lappal rögzíthető.


Solight (4100K) LED-es asztali lámpa, 5 W
6 890 Ft

Solight (4100K) LED-es asztali lámpa egy érintőképernyős felülettel rendelkezik, így használata egyszerű és könnyed. Illeszkedik az asztalhoz, praktikus kisebb méretű, de tartós és masszív. A modell gazdaságos, az A+ energiaosztályba sorolható.


Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, narancssárga kábel, 25 m
9 890 Ft

6 890 Ft

Hosszabbító kábel stabil állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos dugalj található. Narancssárga színű 25m hosszú kábel, könyök dugóval, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.


Solight kültéri IP kamera
24 639 Ft

15 490 Ft

Videomegfigyelés kiváló Full HD felbontású kimenettel, megfelelő beállítások mellett 24/7 elérhetőséggel. A Wi-Fi hálózatoddal együtt működik az iOS 7 és újabb, illetve az Android 4 és újabb verziójával rendelkező táblagépbe vagy mobiltelefonba telepíthető **alkalmazáson keresztül. Az **IP66 védettséggel ellátott Solight kültéri IP kamera –20 és +55 °C közti hőmérsékleten működik.


Solight LED izzó 3-pack, gyertya forma, 6 W, E14, 3000 K, 450 lm
1 890 Ft

1 490 Ft

Solight LED gyertya formájú izzó 6 W-os fogyasztással és akár 20 000 órás élettartammal rendelkezik. A csomagban három A+ energiaosztályú izzó található. A fényárama (450 lm) egy hagyományos 37 W-os izzó fényáramának felel meg.


Solight LED izzó 3-pack, miniglobe, 6W, E27, 3000K, 450lm
1 890 Ft

1 490 Ft

Solight LED miniglobe típusú izzó 6 W-os fogyasztással és akár 35 000 órás élettartammal rendelkezik. A csomagban három A+ energiaosztályú izzó található. A fényárama (450 lm) egy hagyományos 37 W-os izzó fényáramának felel meg.