Solight Szájmaszk KN95 - 10 db
13 490 Ft 11 990 Ft 1199,00 Ft/darab

Akció

Szájmaszk KN95 szűrővel, 10 darabos csomagolásban. FFP2 védelmi osztály. Hatékonyan felfogja az aeroszolokat, a port, a szmogot vagy a pollent. Legfeljebb 95% hatékonysággal blokkolja a 0,3 mikron méretű részecskéket. Az orrnál elhelyezett megerősítésnek hála tökéletesen az archoz simul, így növeli a védelmet. Nem szőtt textil BFE99.

Solight LED asztali lámpa kijelzővel 9W bőr megjelenéssel, fekete-16%
12 490 Ft 10 490 Ft

Akció

Asztali lámpa három fényhőmérséklet beállítással – meleg , neutrális fehér és hideg fehér, emellett még el is sötétíthető. Kijelző időjelző, naptár, ébresztő és hőmérő funkcióval A lámpa csúszásgátló alappal és érintésre reagáló kapcsolóval rendelkezik.

Solight 1S21

Solight 1S21

Értékelés: 4,5
6 190 Ft

Kiárusítás

Asztali ventilátor stabil csúszásgátló alappal. Fehér színű Solight 1S21 3 gyorsasági fokozattal, kikapcsolható, 90 °-os szögben működő oszcillációval és állítható dőlésszöggel. Természetesen nem hiányozhat a fém védőrács és a túlmelegedés elleni védelem sem.

Solight 1S22

Solight 1S22

Értékelés: 4,2
6 890 Ft

Kiárusítás

Álló ventilátor kereszt alakú talppal. Fehér színű Solight 1S22 3 gyorsasági fokozattal, kikapcsolható, 90 °-os szögben működő oszcillációval és állítható dőlésszöggel. 125 cm-ig állítható magasság.

Solight lézeres távolságmérő, 0,05 - 40m
8 490 Ft 7 990 Ft

Akció

Pontos, lézertechnológiás mérő a tárgyak távolságának, felületének és térfogatának megállapítására. Akár 5000 mérés megvalósítására alkalmas elemcsere szükségessége nélkül. 0 °C és 40 °C közti hőmérséklet-intervallumban működik. A Solight lézeres távolságmérő, 0,05 – 40 m két darab 1,5 V-os AAA elemre működik.

Solight professzionális lézeres távolságmérő, 0,05 - 80m
12 490 Ft

2 év garancia

Pontos, lézertechnológiás mérő a tárgyak távolságának, felületének és térfogatának megállapítására. Akár 20 mérés megvalósítására is alkalmas, amelyek eredménye elmenthető a készülék memóriájában. -10 °C és 50 °C közti hőmérséklet-intervallumban működik. A Solight professzionális lézeres távolságmérő, 0,05 – 80 m két darab 1,5 V-os AAA elemre működik.

Solight LED elsötétíthető asztali lámpa kijelzővel 6W
9 490 Ft

Asztali lámpa kijelzővel amit több hasznos funkcióval is rendelkezik – idő, naptár, ébresztő és hőmérő. A Solight márkájú lámpán szabadon kiválaszthatod ki, hogy milyen színben világítson, a hideg fehér fénytől a melegig.

Solight LED Asztali lámpa, Szabályozható fényerejű
9 390 Ft 9 090 Ft

Spotlight LED Asztali lámpa LED izzóinak szabályozható fényerejének köszönhetően tökéletesen funkcionál asztali és éjjeli lámpaként is. A három szintű fényerősség mellett 256 különböző szín közül is választhatunk, melyek – beállítástól függően – automatikusan fakulnak vagy váltakoznak. Fehér színe és modern külseje gyermekszobákba, nappalikba és dolgozószobákba is tökéletesen illik.

Solight hosszabbító vezeték - kocka, 4 konnektor 230V + 2x USB max. 2400mA, 2m kábel
5 090 Ft

Kocka alakú vezeték 7,5 cm élszélességgel. Része egy hurok a falra való felfüggesztéséhez vagy a munkalapra LED diódával fel van szerelve a töltési állapot jelzésére az USB portokon keresztül. Alkalmas mind üzleti, mind szabadidős utazásra. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 2 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.

Solight Vezetéknélküli ajtócsengő, elem nélküli kivitel, konnektorba, 150m, fehér, learning code
7 390 Ft

A csengőt kiegészíti egy IP44 védett vezérlőgomb, ami a dynamo elvén működik. Így nem kell elem hozzá. A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. Akkumulátormentes Solight vezetéknélküli ajtócsengő -10 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten működik, max. 150 m-es tartományban 433 MHz-en.

Solight LED asztali lámpa kijelzővel 6W bőr megjelenéssel, barna-16%
9 490 Ft 7 890 Ft

Akció

Kijelző időjelző, naptár, ébresztő és hőmérő funkcióval A lámpa feje állítható és forgatható, csúszásgátló alappal és érintésre reagáló kapcsolóval rendelkezik. Asztali lámpa elsötétíthető LED fényforrással fekete bőr dizájnnal.

Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri, 5m
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 5 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén

Solight hosszabbító kábel dobon, külső, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 50 m
22 990 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos fedett dugalj található. 50m gumis kábel könyök dugó végződéssel, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.

Solight LED-es asztali lámpa, 2,5 W
5 190 Ft

Solight LED-es asztali lámpa stílusos króm felülettel, az asztal széléhez illeszthető tapadókorongos felülettel ellátott világítóeszköz. A lámpa nyaka rugalmasan mozgatható és irányítható, így kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb szöget. A lámpa meleg fehér fénnyel világít, kellemes légkört teremtve.

Solight Konnektor blokk sarokba, 1,5 m hosszabbító kábel, 3 x 1mm2, ezüst
8 590 Ft

Tápegység blokk a 4 konnektorral alkalmas a szoba széléihez. Kiváló kiegészítő a korlátozott helyekre a konyhába és a nappaliba. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 1,5 m hosszal még a szoba nagyobb részén is. A Solight ez a verziója elnyeri a tetszésedet a dönthetőségével és a helymegtakarítással.

Solight Vezetéknélküli ajtócsengő konnektorba, 250m, fekete, learning code
5 990 Ft

2 év garancia

Csengő vízálló IP55 nyomógombbal. A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő -10 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 250 m-es nyílt térben.

Solight Vezetéknélküli ajtócsengő hőmérővel, IP44, konnektoros, 120m, fehér
5 090 Ft

Nagyobb harang beépített hőmérővel, Learning code funkcióval. A zárt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő hőmérővel -15 ° C és +65 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.

Solight vezeték nélküli csengő a konnektorba, 120 m, fehér
4 990 Ft

Vezeték nélküli vezérlőgombbal, IP44 védelemmel, névjegy fedőlappal ellátva. A csatolt vezérlő egy öntapadós lappal rögzíthető. Képes működni külsőséger hőmérsékleten -10 °C és +44 °C között, akár 120 m hatótávolságban nyitott térségben.

Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri, 3m
2 990 Ft

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 3 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén

Solight LED asztali lámpa kijelzővel 6W bőr megjelenéssel, barna-19%
10 490 Ft 8 490 Ft

Akció

A lámpa csúszásgátló alappal és érintésre reagáló kapcsolóval rendelkezik. Asztali lámpa három fényhőmérséklet beállítással – meleg , neutrális fehér és hideg fehér, emellett még el is sötétíthető. Kijelző időjelző, naptár, ébresztő és hőmérő funkcióval

Solight LED asztali lámpa kijelzővel 6W bőr megjelenéssel-19%
10 490 Ft 8 490 Ft

Akció

Asztali lámpa elsötétíthető LED fényforrással fekete bőr dizájnnal. Kijelző időjelző, naptár, ébresztő és hőmérő funkcióval A lámpa feje állítható és forgatható, csúszásgátló alappal és érintésre reagáló kapcsolóval rendelkezik.

Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 10 m
5 090 Ft

A dob testébe visszahúzódó . A zárt szerkezetre való tekintettel, annak közepén 4 hagyományos dugalj található, ezentúl nem kell aggódnod a kábel kicsúszása miatt a feltekerés közben. 10m kábelhossz könyök dugó, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.

Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, narancssárga kábel, 15 m
7 290 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos dugalj található. Narancssárga színű 15m hosszú kábel, könyök dugóval, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.

Solight biztonsági kamera makett, fali, LED dióda, 2 x AA
3 290 Ft 2 990 Ft

Akció

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Falra szerelhető. A bekötőkábel is a valódi kamera benyomását kelti. A Solight fali, LED diódás, 2 x AA biztonsági kamera makett IP44 védettséggel van ellátva, ami spriccelő vízcseppekkel szembeni védelmet jelent.

Solight hosszabbító kábel dobon, 4 csatlakozóaljjal, fekete kábel, 3x 1,0mm2, 15 m
6 590 Ft

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos dugalj található. 15m kábelhossz könyök dugóval, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.

Solight vezeték nélküli csengő, konnektorba, 120 m, fekete
5 490 Ft

Fekete csengő, vezeték nélküli nyomógombbal, IP44 védelemmel, névjegy fedőlappal ellátva. A csatolt vezérlő egy öntapadós lappal rögzíthető. A Solight vezeték nélküli ajtócsengő -10 ° C és +44 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.

Solight biztonsági kamera makett, mennyezetre, LED dióda, 3 x AA
2 190 Ft 1 990 Ft

Akció

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Mennyezetre szerelhető. Valódi kamera benyomását kelti, beltéri használatra alkalmas. A Solight mennyezeti, LED diódás, 3 x AA biztonsági kamera makett IP20 védettséggel van ellátva az elektromos áram okozta sérülés ellen.

Solight hosszabbító vezeték IP44, 4 konnektor, kikapcsoló, kültéri,10 m
8 590 Ft

Hosszabbító vezeték IP44 védelemmel a fröccsenő víz ellen. Mind a 4 konnektor felett található lehajtható takaró és egy központi billenőkapcsoló. A gumírozott kábel csak még jobban illusztrálja, hogy készen áll a kültéri használatra. Alkalmas a nyaraló körül való munkákhoz, vagy csak általában a szabadtéri környezetben történő munkavégzéshez. 10 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén

Solight Hosszabbító elosztókábel, 5 konnektor, fehér, 6x kikapcsoló, 2m
3 390 Ft

Klasszikus hosszabbító 5 konnektorral Mindegyikhez tartozik egybillenőkapcsoló a bekapcsolt állapotra, és fordítva. Alkalmas otthoni és vállalati környezetbe. Ideális megoldás egy televízióval, vagy számítógéppel felszerelt konyhához, vagy társalgóhoz. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 2 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.

Solight vezeték nélküli csengő, elemes, 120m, fehér
5 790 Ft

2 év garancia

Csengő vízálló, IP44 védelemmel, vezérlő nyomógombbal. A mellékelt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni. A Solight vezeték nélküli elemes ajtócsengő -10 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten működik, max. 120 m-es nyílt térben.

Solight Hosszabbító elosztókábel, 5 konnektor, fehér, 6x kikapcsoló, 3m
3 690 Ft

Klasszikus hosszabbító 5 konnektorral Mindegyikhez tartozik egybillenőkapcsoló a bekapcsolt állapotra, és fordítva. Alkalmas otthoni és vállalati környezetbe. Ideális megoldás egy televízióval, vagy számítógéppel felszerelt konyhához, vagy társalgóhoz. Kábel hajlított véggel befér szűkebb helyekre is 3 m hosszal még a szoba nagyobb részén is.

Solight hosszabbító kábel dobon, külső, 4 csatlakozóaljjal, fekete, 25 m
14 990 Ft

2 év garancia

Visszahúzódó kábel hasznos állvánnyal. A szerkezet közepén 4 hagyományos fedett dugalj található. 25m gumis kábel könyök dugó végződéssel, amely a kevésbé hozzáférhető helyekre is befér. Hagyományos feltekerési rendszere műanyag rögzítővel a kábel rögzítésére. Solight hosszabbító kábel hőbiztosítékkal.

Solight hosszabbító vezeték - konnektor, 1 konnektor, fekete, gumi, 5 m
2 590 Ft

Hosszabbító csatlakozó az energiaellátáshoz. Gumis kábel fekete színű a szennyeződés és a törés elleni takaróval végződik. Alkalmas az otthoni takarításhoz, vagy a lakás felújításhoz. 5 m hosszú kábel egyenes dugóval a végén, max. 3680 W és 230 V.

Solight Vezetéknélküli ajtócsengő, konnektorba, 250m, fehér
5 490 Ft

Praktikus csengő vízálló IP55 nyomógombbal. Learning code funkcióval. Akkumulátormentes Solight vezeték nélküli ajtócsengő -10 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten működik, max. 250 m-es tartományban 433 MHz-en. 4 csengetési rendszert kínál villogással kombinálva.