SONOS One hangszóró

SONOS One hangszóró

Értékelés: 4,6
78 490 Ft

2 év garancia

Hanggal és érintéssel vezérelt vezeték nélküli Wi-Fi hangszóró. A Sonos One-t csatlakoztathatod más Sonos hangszóróval, vagy 2× One-t párosíthatsz a vezeték nélküli sztereó készletbe. Kompakt méreteivel tökéletesen illik minden helyiségbe, melyet szinte parancsszóra megtölt hanggal.

SONOS One SL

SONOS One SL

Értékelés: 4,8
68 490 Ft

2 év garancia

Gyönyörűen minimalista és lenyűgözően intelligens – a Sonos One SL hordozható hálózati hangszóró elvarázsol időtlen tervezésével és Apple AirPlay2 támogatásával és több mint 100 más alkalmazás a zenei streaming szolgáltatásokhoz. Lejátssza tiszta hangot a jó minőségű hangszórónak és a mélysugárzónak köszönhetően, és D osztályú erősítővel büszkélkedhet.

SONOS Five
224 990 Ft 196 990 Ft

Újdonság

Bár a nevében az öt szó található, a hasonló eszközök között a kiváló hangzása által egyértelműen az első – a SONOS Five vezeték nélküli WiFi hangszóró 3 közép- és 3 magassugárzóval rendelkezik az extra basszusok, részletes közép és tiszta magas hangok érdekében. AirPlay 2, Line In bemenet, Trueplay és ethernet port.  

SONOS Move

SONOS Move

Értékelés: 5
141 990 Ft

2 év garancia

Gyönyörű, minimalista és kifejezetten intelligens – a Sonos Move hordozható Bluetooth hangszóró időtálló dizájnú, támogatja az Apple AirPlay 2 és több, mint 100 további alkalmazást a zene streamelésére. Tiszta hangzású a minőségi magas sugárzóknak és mélynyomóknak köszönhetően, emellett D osztályú erősítővel, WiFi-vel és IP56-os borítással is fel van szerelve.

SONOS Beam

SONOS Beam

Értékelés: 4,7
192 990 Ft

2 év garancia

Soundbar reális zenével alkalmas minden filmműfaj és videojátékhoz. A Sonos Beam kiterjeszthető 5.1 rendszerre, amelyet a TV vezérlőjével vezérelhetsz. A csatlakoztathatósága egyszerű két kábel segítségével, amelyet szintén használhatunk a Wi-Fi, DLNA, Multiroom és AirPlay2-hoz.

SONOS Boost Hálózati router
39 990 Ft

2 év garancia

Sonos Boost hálózati router vállalati szintű teljesítményével nyújt segítséget, hogy az otthoni Sonos rendszer megbízhatóbb legyen, csatlakozási problémáktól mentes. A három vezeték nélküli antenna 360°-os jel terjesztést biztosít a falakon és a mennyezeten át minden szobába. Semlegesíti a hálózati interferenciát más vezeték nélküli eszközökről.

SONOS PLAY:5 Gen2 Zóna lejátszó
194 990 Ft

A Sonos PLAY:5 második generációja a beépített szobaakusztika mérő rendszernek köszönhetően, már nem csak arra ügyel, hogy nagyot szóljon, hanem arra is, hogy a helyiségünk hibáit kiküszöbölje. Trueplay névre keresztelték a technológiát, amely megtalálható a legújabb, második generációs Sonos PLAY:5 zónajátszóban. Az eljárás célja leginkább a hagyományos házimozi erősítőkben lévő szobaakusztika korrekcióhoz hasonlítható, annyi eltéréssel, hogy itt a mérésre a mobileszközünk (tablet vagy okostelefon) beépített mikrofonját kell használnunk. A Trueplay elindításakor egyéni hangmintát bocsájt ki a Sonos PLAY:5 , melyek lecsengése alapján telefonunk képes bemérni, hogy milyen frekvenciagörbe és hangnyomásszint beállítás szükséges a zónajátszó képességeinek teljes kiaknázásához. A gyártó közleménye alapján, így sikerült elérniük egy olyan, szobára optimalizálható karaktert, amely a zenei felvételeket az univerzális „lebutítás“ helyett inkább az eredeti, stúdióban rögzített hiteles formában.

SONOS PLAYBAR Hangprojektor

SONOS PLAYBAR Hangprojektor

Értékelés: 5
269 990 Ft

Sonos Playbar Hangsugárzó egyszerűen telepíthető, prémium minőségű berendezés. Sonos rendszer részeként és TV-hez csatlakoztatva is használható, a 6 darab mély/közép és 3 darab magassugárzó pedig kiváló hangélményt biztosít. A legtöbb infravörös távvezérlővel kompatibilis, valamint Android és iOS alkalmazással is vezérelhető.