SONOS One, fekete
19x

SONOS One hangszóró

94 490 Ft

Hanggal és érintéssel vezérelt vezeték nélküli Wi-Fi hangszóró. A Sonos One-t csatlakoztathatod más Sonos hangszóróval, vagy 2× One-t párosíthatsz a vezeték nélküli sztereó készletbe. Kompakt méreteivel tökéletesen illik minden helyiségbe, melyet szinte parancsszóra megtölt hanggal.

Forgalmazó: MALL
SONOS One SL, fekete
15x

SONOS One SL

82 990 Ft
Utolsó darab!

Gyönyörűen minimalista és lenyűgözően intelligens – a Sonos One SL hordozható hálózati hangszóró elvarázsol időtlen tervezésével és Apple AirPlay2 támogatásával és több mint 100 más alkalmazás a zenei streaming szolgáltatásokhoz. Lejátssza tiszta hangot a jó minőségű hangszórónak és a mélysugárzónak köszönhetően, és D osztályú erősítővel büszkélkedhet.

Forgalmazó: MALL
SONOS Boost Hálózati router
1x

SONOS Boost Hálózati router

48 490 Ft
Utolsó darab!

Sonos Boost hálózati router vállalati szintű teljesítményével nyújt segítséget, hogy az otthoni Sonos rendszer megbízhatóbb legyen, csatlakozási problémáktól mentes. A három vezeték nélküli antenna 360°-os jel terjesztést biztosít a falakon és a mennyezeten át minden szobába. Semlegesíti a hálózati interferenciát más vezeték nélküli eszközökről.

Forgalmazó: MALL
SONOS Five, fekete

SONOS Five

232 990 Ft
Utolsó darab!

Bár a nevében az öt szó található, a hasonló eszközök között a kiváló hangzása által egyértelműen az első – a SONOS Five vezeték nélküli WiFi hangszóró 3 közép- és 3 magassugárzóval rendelkezik az extra basszusok, részletes közép és tiszta magas hangok érdekében. AirPlay 2, Line In bemenet, Trueplay és ethernet port.  

Forgalmazó: MALL
SONOS Roam, fekete
3x

SONOS Roam

74 490 Ft

Ideális a magas hangminőségű zenehallgatáshoz szabadban és bent – modern Bluetooth 5.0 hangszóró SONOS Roam Trueplay automatikus hangolással rendelkezik a hangszóró körülményeinek megfelelően. A hang mindig gyönyörűen tiszta és hangzatos a H osztályú erősítőknek és egy erőteljes magas és közepes mélységű átalakítónak köszönhetően WiFi technológiával és Apple AirPlay 2 -vel is felszerelt. Ellenáll a víznek, ütéseknek és pornak.

Forgalmazó: MALL
SONOS Roam Wireless Charger, fekete

SONOS Roam Wireless Charger

20 990 Ft
Utolsó darab!

Töltsd fel stílusos SONOS Roam hordozható hangszóród ugyanazzal a stílusos SONOS Roam vezeték nélküli töltővel, amely 0 és 100% közötti töltést tesz lehetővé mindössze 2 óra alatt. A töltő a tápegységhez USB csatlakozón keresztül csatlakozik. A hangszóró függőleges vagy vízszintes helyzetben töltődik, és erősen tart az erős mágnesekkel.

Forgalmazó: MALL
SONOS Beam 2, fekete
2x

SONOS Beam 2

184 990 Ft

Lehetővé teszi, hogy kedvenc online streaming szolgáltatásaidról streamelj zenét és azt csúcs hangminőségben élvezd – a modern WiFi soundbar SONOS Beam 2 egyaránt rendelkezik HDMI eARC és Apple AirPlay 2 funkcióval. Támogatja a Dolby Atmos 3D hangzást, rendelkezik éjjeli móddal és tisztázza a párbeszédet.

Forgalmazó: MALL
SONOS Move, fekete
8x

SONOS Move

168 990 Ft

Gyönyörű, minimalista és kifejezetten intelligens – a Sonos Move hordozható Bluetooth hangszóró időtálló dizájnú, támogatja az Apple AirPlay 2 és több, mint 100 további alkalmazást a zene streamelésére. Tiszta hangzású a minőségi magas sugárzóknak és mélynyomóknak köszönhetően, emellett D osztályú erősítővel, WiFi-vel és IP56-os borítással is fel van szerelve.

Forgalmazó: MALL
SONOS Roam SL, fekete

SONOS Roam SL

72 490 Ft

Ideális zenehallgatáshoz beltéren és kültéren is kiváló hangminőségben – a modern SONOS Roam SL Bluetooth 5.0 hangszóró gyönyörűen tiszta hanggal büszkélkedhet a H-osztályú erősítőknek és a nagy teljesítményű magas- és középhangoknak, basszusnak köszönhetően a meghajtón. WiFi technológiával és Apple AirPlay 2 -vel is felszerelt. Víz-, ütés és izzadság álló, egy feltöltéssel 10 órán át működik.

Forgalmazó: MALL