SoundPeats TrueDot, fekete
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SoundPeats TrueDot Bluetooth 5.0 fülhallgató a 7 mm-es hangszóróinak köszönhetően erős basszus alappal fűszerezett hangzást garantál. Handsfree mikrofonnal is rendelkezik, egy feltöltéssel 4 óra zenelejátszásra képes, és nem hiányzik róla a érintésvezérlés sem. A töltőtok 3× képes teljesen feltölteni a fülhallgatót, így az üzemidejét akár további 12 órával hosszabbíthatja meg.

SoundPeats Truengine SE, fekete
24 090 Ft 20 990 Ft

Újdonság

A modern SoundPeats Truengine SE Bluetooth 5.0 fejhallgató kristálytiszta magas és az erős basszusban gazdag hangzását az erőteljes meghajtók biztosítják a füledben. Egy töltéssel 6 ó játszik, és a teljes feltöltésről az 500mAh töltőbölcső gondoskodik. Az eszköz tartalma egy mikrofon a kihangosított hívásokhoz, érintésvezérlés, Qualcomm chip és IPX4 tanúsítás.

SoundPeats TrueAir fülhallgató
20 990 Ft 18 490 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató, amelyről tudomást sem veszel. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően a SoundPeats TrueAir kényelmes egész napos használat esetén is. A 14 mm-es meghajtók energikus és ütős hangzást közvetítenek minden zenei műfajhoz. A beépített mikrofon telefonhívások gyors hands-free intézését teszi lehetővé.

SoundPeats TrueCapsule, fekete
18 990 Ft

Újdonság

Stílusos és emellett gyönyörűen hangolt hangzás, erős basszusban gazdag – ez a SoundPeats TrueCapsule Bluetooth 5.0 fülhallgató, dinamikus átalakítókkal és mikrofonnal ellátva a kihangosított hívásokhoz, érintésvezérlés és 4 órás élettartamú akkumulátorok egy töltésre. Az 5 teljes feltöltésről a töltőtok gondoskodik.

SoundPeats TrueFree+, fekete
13 990 Ft

Újdonság

Stílusos fülhallgató kiváló hangzással? Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató SoundPeats TrueFree+, ami nemcsak jól mutat, hanem kiváló hangzással rendelkezik a dinamikus hangszóróknak köszönhetően. A felszereltségéből nem hiányzik a mikrofon handsfree telefonáláshoz, a gombos vezérlés, a vízállóság és a 4 órás üzemidő egy feltöltéssel. További 30 óra üzemidőt biztosító töltőtokkal.

SoundPeats TrueShift2, fekete
24 090 Ft 20 990 Ft

Újdonság

Élvezd a hangzást torzítás nélkül sportolás közben is a vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgatónak a SoundPeats TrueShift2 készüléknek köszönhetően, amely felső grafén meghajtókkal van felszerelve 6mm átmérővel. Egy töltéssel 6 ó játszik le, és a 3000mAh-s töltőbölcső további 95 ó lejátszást biztosít. Az IPX7 tanúsítvány garantálja a víznek és a verejtéknek való ellenállást.

SoundPeats Truengine2, fekete
28 290 Ft 24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű kivitelezés, speciális rögzítő fülekkel – így a vezeték nélküli SoundPeats Truengine2 Bluetooth 5.0 fejhallgató a sportolás közben is jól illeszkedik a fülekbe. A kiváló minőségű átalakítóknak köszönhetően hangot torzítás nélkül játsza le, és kihangosító mikrofonnal is felszerelt. Egy töltéssel 7 órán keresztül működik, további 23 órát ad hozzá a töltődoboz.

SoundPeats TrueWings, fekete
24 090 Ft 20 990 Ft

Újdonság

Sportkedvelők, a modern SoundPeats TrueWings Bluetooth 5.0 fejhallgató a számotokra készült. Sporty kialakítás fülekkel, tehát remekül tart a fülben, ezenkívül ellenáll a víznek és az izzadságnak az IPX7 szabványnak megfelelően. Gazdag középhangzással játszik 4 órán keresztül, és handsfree mikrofonnal rendelkezik. A töltésről a 600mAh töltőtok rendelkezik.

SoundPeats TrueBuds, fekete
23 990 Ft 20 990 Ft

Újdonság

Nem szereted a fülhallgatókat, de mégis egy minőségi in-ear fülhallgatót szeretnél? Akkor a SoundPeats TrueBuds Bluetooth 5.0 vezeték nélküli fülhallgató a megfelelő a számodra a kényelmes fülrésznek köszönhetően. A 14,2mm-es dinamikus hangszórók kellemesen kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, mikrofonnal is rendelkezik handsfree telefonáláshoz, egy feltöltés pedig 3,5 óra zenelejátszásra képesek. A 2600mAh-s töltőtok 60 órával hosszabbítja meg az üzemidejét.