Source Divide Víztartály, 2 L
13 990 Ft

12 990 Ft

Source Divide Víztartály, 2 L egy kétrekeszes, kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.


Source Convertube Hosszabbító cső
7 190 Ft

Source Convertube Hosszabbító cső a Source víztartályokhoz tartozó kiegészítő eszköz. Ahhoz nyújt segítséget, hogy a palack táskából, tartóból, stb. való kivétele nélkül tudjon inni utazás, sportolás, túrázás közben. A cső hossza 94 cm, belső hossza (amit a palackba helyezünk) 35 cm.


Source Convertube Hosszabbítő cső és filter
19 990 Ft

18 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Source Convertube Hosszabbító cső és filter a Source víztartályokhoz tartozó kiegészítő eszköz. Ahhoz nyújt segítséget, hogy a palack táskából, tartóból, stb. való kivétele nélkül tudjon inni utazás, sportolás, túrázás közben. A cső hossza 94 cm, belső hossza (amit a palackba helyezünk) 35 cm, a csomag tartalmaz egy vízszűrő filtert is.


Source Widepac Víztartály, 1,5 L
9 990 Ft

9 490 Ft

Source Widepac Víztartály, 1,5 l kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.


Source Widepac Víztartály, 2 l
10 990 Ft

Source Widepac Víztartály, 2 l kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.


Source Widepac Víztartály, 3 L
11 990 Ft
11 490 Ft

Source Widepac Víztartály, 3 L kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.