Source Widepac Víztartály, 2 l
12 990 Ft

Source Widepac Víztartály, 2 l kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.

Source Widepac Víztartály, 3 L
13 490 Ft

Source Widepac Víztartály, 3 L kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.

Source Divide Víztartály, 2 L
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Source Divide Víztartály, 2 L egy kétrekeszes, kiváló tervezésű víztároló eszköz. A többrétegű polietilén borításnak köszönhetően öntisztító hatású, a Grunge-Guard™ technológia megakadályozza a baktériumszaporodást, a Taste Free™ Systemnek hála a víz megőrzi tiszta ízét, nem tartalmaz se BPA-t, se PVC-t.Helix™ Valve szelep megakadályozza a vízszivárgást.