Splat Fogkrém természetes illóolajokkal, cédrusfa Biocomplex 100 g
1 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fogkrém természetes cédrusfa illóolajokkal, Biocomplex 98% -ban természetes fogkrém az egészséges íny és a friss lélegzet érdekében. Hosszantartó friss levegőt biztosít, megnyugtatja az ínyt, erősíti és helyreállítja a fogzománcot. .

Splat Fogkrém az egészséges íny érdekében Active 100 ml
1 660 Ft

Fogkrém az egészséges ínyhez és az átfogó fogápoláshoz. Az Active természetes barna gél fogkrém baikál fenyőtoboz, bergenia és spirulina kivonatokkal, amelyek elősegítik az íny egészségét. A és E vitaminok elősegítik a lágy szövetek gyógyulását.

Splat Fogkrém a biztonságos fogfehérítéshez Biokalcium 100 ml
1 710 Ft

A Biocalcium fogkrém egy komplex remilitarizáló fogkrém az érzékeny fogak számára, tojáshéjból származó bioaktív kalciummal és nanohidroxiapatit komponenssel a kemény fogszövetek fenntartásához. A fogkrém fehéríti és fényesíti a fogakat.

Splat Fogkrém természetes fekete szénnel 100 g
1 360 Ft

Természetes fekete faszénnel ellátott fogkrém az egész család számára a fogzománc hatékony tisztításához és megerősítésére szolgál. 99% -ban természetes fogkrém gyengéden tisztítja fogait, és eltávolítja a lepedéket, erősíti a fogzománcot.

Splat Fogkrém Fagylalt 35 ml
1 140 Ft

Fagylalt fogkrém  fluoridmentes, hatékonyan küzd a fogszuvasodás és az enyhe lepedék ellen. A kalcium-nanohidroxi-apatit (HAP) eléri, elmélyíti és megújítja a fogzománc legmélyebb és leginkább sérült területeit.

Splat Fehérítő fogkrém Black Lotus 75 ml-24%
3 330 Ft 2 500 Ft

A Black Lotus fehérítő fogkrém helyreállítja a fogak természetes fehérségét és ragyogását. A bambuszfa hatékonyan tisztítja a lepedéket, eltávolítja a pigmentációt, és a baktériumok segítik a szuvasodás megelőzését.  A lótuszkivonatnak erős antibakteriális hatása van, és frissíti a lélegzetet.

Splat Fehérítő fogkrém Blackwood 75 ml-17%
3 330 Ft 2 760 Ft

A Blackwood fogkrém egy fekete fogkrém, amely aktív szént tartalmaz, amelynek köszönhetően erősen fehérítő hatással rendelkezik, elnyeli a kellemetlen rossz lélegzetet, eltávolítja foglepedéket és tökéletesen tisztítja a fogakat.

Splat Fehérítő fogkrém gyémánt- és aranykivonattal Gold 75 ml-17%
4 400 Ft 3 640 Ft

Fehérítő fogkrém gyémánt- és aranykivonattal Gold – egy természetes komplex fehérítő fogkrém az egészséges íny érdekében. Megakadályozza a lepedék kialakulását és a fogszuvasodást, feloldja a foglepedéket, és gyengéden fehérít. Fogkrém fluorid nélkül. .

Splat Fehérítő fogkrém Love 75 ml-23%
3 030 Ft 2 330 Ft

A Love fogkrém fehéríti a fogakat, erősíti az ínyt, antibakteriális és vírusellenes hatásokkal rendelkezik. A japán gyógynövény perilla magjából származó egyedi kivonat csökkenti a kariogén baktériumok fejlődését és megakadályozza a fogszuvasodást.

Splat Fehérítő fogkrém Sea Minerals 75 ml
2 570 Ft 2 470 Ft

A Sea Minerals fehérítő fogkrém kalcium-hidroxiapatitot (HAP) tartalmaz, dúsítva tengeri ásványi anyagokkal és tengeri moszat-kivonatokkal, amelyek hatékonyan erősítik és remineralizálják a zománcot, és megakadályozzák a fogszuvasodást.

Splat Fogínyvédő fogkrém Propoline 100 g
1 360 Ft

A Propoline fogrém védi a fogínyt és erősíti a fogzománcot. Az útifű banán, a nyírfa levelek és a propolisz kivonatai segítik az íny megnyugtatását. A manuka méz, citrom és kakukkfű illóolajai fenntartják az egészséges légzést. A kalcium-hidroxi-apatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot.

Splat Fogínyvérzés elleni fogkrém Medical Herbs 100 ml
1 660 Ft 1 540 Ft

A gél fogkrém zsálya, kamilla, galagonya és muskátli növényi kivonatokat tartalmaz a hatékony fogkezeléshez és az ínybetegségek megelőzéséhez. Ezek az aktív kivonatok megakadályozzák az íny gyulladását és vérzését.

Splat Fogkrém a foltok eltávolításához a fogakról Coffee Out 75 ml
2 570 Ft 2 250 Ft

A Coffee Out fogkrém a foltok eltávolításához akár 2 árnyalatú látható fehérítő hatást eredményez. Gyengéd, de hatásos fogkrém, így tökéletesen sima és fényes fogakat eredményez. Fehéríti a fogakat anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot, és frissíti a lélegzetet.

Splat Fogkrém a gyengéd fogfehérítéshez Superwhite 100 g
1 350 Ft 1 280 Ft

A Superwhite fogkrém a gyengéd fogfehérítéshez 99% -ban természetes fogkrém, amely megnyugtatja az ínyeket és remineralizálja a fogzománcot. Eltávolítja a lepedéket, finoman csiszolja a zománcot, és segít megnyugtatni az ínyt. .

Splat Fogkrém a magas ragyogásért Wonder White 75 ml-15%
3 330 Ft 2 830 Ft

A Wonder White fogkrém egy fehérítő fogkrém érzékeny fogakra, remineralizáló, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Védelmet nyújt a fogzománc kopása ellen, tökéletesen sima és fényes fogakat eredményez.

Splat Fogkrém érzékeny fogakra Bulldog Sensitive 100 ml
1 660 Ft 1 490 Ft

A fluoridmentes fogkrém különösen alkalmas az érzékeny fogakra. Hatékonyan tisztítja és erősíti a fogzománcot, és fényes megjelenést kölcsönöz. a papain természetes enzim és a Polydon® komponens kombinációja – megakadályozza a plakk és fogkő kialakulását.

Splat Fogkrém érzékeny fogakra Silver 75 ml-15%
3 330 Ft 2 830 Ft

A Silver fogkrém érzékeny fogakra hosszan tartó friss leheletet biztosít és kiegyensúlyozza a szájban lévő pH-t. A cink kiküszöböli a kellemetlen szagok okát, az aktív ezüstionok antibakteriális hatást fejtenek ki.

Splat Fogkrém gyerekeknek alma - banán + ujj fogkefe 40 ml
2 560 Ft 2 380 Ft

A Baby banán fogkrém 99,3% -ban természetes és így biztonságos a kisgyermekek számára. Erősíti a zománcot, fenntartja az egészséges ínyeket és csökkenti az érzékenységet az első fogak növekedése során.

Splat Fogkrém gyerekeknek Eper-cseresznye 50 ml
2 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az eper-cseresznye fogkrém gyerekeknek alkalmas 2–6 éves korosztály számára. 98% -ban természetes és biztonságos gyermek fogkrém, amely teljes védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, valamint a fogzománc és az íny intenzív megerősítését szolgálja.

Splat Fogkrém gyerekeknek Gyümölcsös fagylalt 50 ml-17%
2 410 Ft 2 000 Ft

A gyümölcsös fagylalt fogrém alkalmas 2–6 éves gyermekek számára. 98% -ban természetes és biztonságos gyermek fogkrém, amely teljes védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, valamint a fogzománc és az íny intenzív megerősítését szolgálja. Megakadályozza a fogszuvasodás és a fogplakk képződését.

Splat Fogkrém gyerekeknek Rágógumi 55 ml
2 400 Ft 2 250 Ft

A rágógumi fogkrém gyermekeknek 6–11 éves gyermekek számára készült. 98% -ban természetes, hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen, a fogzománc intenzív megerősítése és az íny gondozása érdekében.

Splat Fogkrém gyermeknek Gyümölcs koktél 55 ml-20%
2 410 Ft 1 920 Ft

A gyümölcsös koktél fogrém alkalmas 6–11 éves gyermekek számára. Tartalmazza az innovatív LUCTATOL komponenst, amely hatékonyan megakadályozza a fogplakk képződését és véd a fogszuvasodás ellen.

Splat Fogkrém Stress Off 75 ml-22%
2 570 Ft 2 000 Ft

A Stress Off fogkrémnek nyugtató és pihentető hatása van, helyreállítja a természetes harmóniát a szájban. Az ananászból származó bromelain enzim óvatosan feloldja a lepedéket. A Polydon komponens és a finom, lekerekített szilícium-dioxid részecskéknek köszönhetően a zománc fényes és sima marad.

Splat Fogkrém természetes szőlőmag kivonattal 100 g
1 360 Ft 1 250 Ft

A Sensitive természetes szőlőmag kivonattal 99% -ban természetes fogkrém az érzékeny fogak számára, amelyek erősítik a fogzománcot. A fogkrém csökkenti a fogak érzékenységét és megnyugtatja az ínyt.

Splat Fogkrém Tutti Frutti-35 ml
1 140 Ft

A fluoridmentes Tutti-Frutti fogkrém hatékonyan küzd a fogszuvasodás és az enyhe lepedék ellen. A kalcium-nanohidroxi-apatit (HAP) eléri, elmélyíti és megújítja a fogzománc legmélyebb és leginkább sérült területeit.

Splat Fogtisztító hab kalciummal gyermekek számára 50 ml
2 480 Ft 2 180 Ft

A gyermekek számára készült kalcium fogtisztító habot egész nap és minden étkezés után használható. A folyadékot egy adagoló finom habbá alakítja, amely lehetővé teszi a hab kis adagjának eloszlását a szájüregben.

Splat Fogzománc erősítő fogkrém Calcimax 100 g
1 360 Ft

A Calcimax fogkrém erősíti és remineralizálja a fogzománcot. kalcium-hidroxiapatit és L-arginin – erősíti és helyreállítja a fogzománcot, és csökkentik a fogérzékenységet, A mély hínárból (Laminaria, Fucus, Spirulina) és a rózsa agyagból származó kivonatok komplexuma fenntartja az egészséges ínyt.

Splat Multi-aktív fogkrémUltracomplex 100 ml
1 660 Ft 1 620 Ft

Az Ultracomplex multi-aktív fluoridmentes fogkrém finoman fehéríti az érzékeny fogakat, ápolja az ínyt és biztosítja a friss leheletet. A kamilla illóolaj kivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató és gyógyító hatású. Kálium csökkenti a fogak érzékenységét.

Splat Szájvíz a biztonságos fehérítés érdekében Superwhite 500 ml
2 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Superwhite szájvíz a biztonságos fehérítés érdekében természetes fehérítő szájvíz ásványi komplex-el, kókuszdióval, psyllium kivonattal, nyírfa levelekkel, laktóbaktériumokkal, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, erősíti a zománcot. 98% -ban természetes,.

Splat Szájvíz a fogérzékenység csökkentése érdekében 500 ml
2 110 Ft 1 840 Ft

A Sensitive egy természetes gyulladáscsökkentő szájvíz az érzékeny fogak számára psyllium, nyír, szőlőbor és tölgyfa kéreg kivonataival a fogszuvasodás ellen, erősíti az ínyt, gyulladásgátló és vérzéscsillapító hatással rendelkezik. ananász kivonat eltávolítja a fogkövet, 98% -ban természetes,.

Splat Szájvíz Citrus 500 ml
2 120 Ft 1 840 Ft

A Citrus Fresh természetes szájvíz kalcium-laktátot, l-arginint, cinket, rézet, magnéziumot, ananász kivonatot és természetes mentolt tartalmaz a friss, hosszú távú friss lélegzetért és a zománc megerősítéséhez. A mandarin és a citrom ízének pihentető hatása van. 98% -ban természetes,.

Splat Szájvíz Herbal Complex 275 ml
1 800 Ft

A Herbal Complex szájvíz véd a fogszuvasodás ellen és nyugtatóan hat a száj nyálkahártyájára. Frissíti a lélegzetet és megakadályozza a fogplakk képződését.   A homoktövis, a galagonya, a kamilla és a zsálya aktív kivonatai vérzéscsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak.

Splat Tisztító hab fogakra és az ínyre 2v1 Mint 50 ml-17%
3 040 Ft 2 500 Ft

A tisztító hab fogakra és az ínyre2v1 Mint egy antibakteriális hab, amely akár 4 órán keresztül vagy a következő étkezésig stabilizálja a pH-t. Édesgyökér, aloe vera és gránátalma kivonattal ellátott tej-enzimek a fogszuvasodás ellen hatnak, és hosszú ideig friss levegőt eredményeznek.