St.Majewski hengertolltartó Stars
2 590 Ft
2 490 Ft

Kétrekeszes iskolai tolltartó az ST.RIGHT Stars szériából. Mindkét rekesz külön cipzárral van ellátva az írószerekhez való egyszerű hozzáférés érdekében. A tolltartó designja illik az iskolatáskák ezen közkedvelt szériájához.


St.Majewski Diák iskolatáska Stars
12 590 Ft

11 490 Ft

Luxus 4-rekeszes ST.RIGHT iskolatáska Stars. Az iskolatáska ergonomikusan kialakított hátrendszerrel rendelkezik és kényelmes vállpántjai vannak. Belső tere három fő rekeszre van osztva, továbbá oldalsó palack zsebekkel és termo zsebbel is el van látva. Luxus designja a legigényesebb vásárlókat is kielégíti.


St.Majewski Donuts diák hátizsák
12 555 Ft

11 490 Ft

ST.RIGHT Donuts 4 rekeszes luxus hátizsák A hátizsák ergonomikus kialakítású hátoldallal és kényelmes vállpántokkal rendelkezik. A tárolótér három fő zsebre, oldalsó üveg tároló zsebre és hűtőzsebre van osztva. A luxus kivitel még a legigényesebb vásárlót is kielégíti.


St.Majewski Hengertolltartó Donuts
2 490 Ft

Kétrekeszes iskolai tolltartó az ST.RIGHT Donuts szériából. Mindkét rekesz külön cipzárral van ellátva az írószerekhez való egyszerű hozzáférés érdekében. A tolltartó dizájnja illik az iskolatáskák ezen közkedvelt szériájához.


St.Majewski Iskolatáska Transformers 16''
16 390 Ft

13 990 Ft

Szépen kidolgozott iskolatáska kedvelt Transformers motívummal, első osztályosok számára alkalmas. Az iskolatáska erősen párnázott ergonomikus hátrésszel rendelkezik a kényelmes viselés és a gyermek hátának egészséges fejlődése érdekében. A nagyobb biztonságért a táska fényvisszaverő elemekkel van ellátva.


St.Majewski My Little Pony 16'' iskolatáska
14 490 Ft

Szépen kidolgozott iskolatáska kedvelt My Little Pony motívummal, első osztályosok számára alkalmas. Az iskolatáska erősen párnázott ergonomikus hátrésszel rendelkezik a kényelmes viselés és a gyermek hátának egészséges fejlődése érdekében. A nagyobb biztonságért a táska fényvisszaverő elemekkel van ellátva.


St.Majewski My Little Pony tornatáska
1 890 Ft

Modern textil táska tornafelszerelésre vagy váltócipőre, kedvelt My Little Pony mintával. Ideális tornafelszerelésre vagy váltócipőre. A felső részen fűzővel van ellátva, háton hordható.


St.Majewski teli tolltartó Transformers
5 590 Ft

Kétszintes tolltartó a Transformers közkedvelt motívumával. Nagyon praktikus, tágas tolltartó gyönyörű színekben. Ez a kétszintes tolltartó írószereket és tartozékokat tartalmaz. Két cipzáras szint.


St.Majewski Tornazsák Transformers
1 890 Ft

Modern textil táska tornafelszerelésre vagy váltócipőre, kedvelt Transformers motívummal. Ideális tornafelszerelésre vagy váltócipőre. A felső részen fűzővel van ellátva, háton hordható.


St.Majewski üres tolltartó My Little Pony
3 190 Ft
3 090 Ft

Iskolai egyszintes tolltartó a My little pony közkedvelt motívumával. A tolltartó nem tartalmaz írószereket. A tolltartó belsejében két kihajtható szárny, valamint az írószerek rögzítését lehetővé tevő fülek vannak.