Stabilo Easycolours színes ceruza, háromszögletű balkezeseknek.
6 180 Ft

Állítsa be a 12 színes ceruzák tervezett balkezesek. Ceruzáknak háromszögletű dizájnja van és egyedi csúszásmentes bemélyedésekkel van ellátva. A grafit HB keménysége egyaránt alkalmas írásra és vázlat készítésre is. Mindegyik ceruzán van egy mező a név beleírásához.

Stabilo Woody színes ceruza, 6 szín, maxi, 3 az 1-ben
3 540 Ft

6 db-os készlet és robusztus maxi ceruzák. Ceruzák 3 az 1-ben – ceruza, vízfesték és zsírkréta. Kiváló minőségű grafit pigmentáció, amely ellenáll a törésnek. -Különösen alkalmas a kisgyermekek kezébe.

Stabilo Filctoll készlet Trio Frutti A-Z, 24 különböző szín, 0.7 mm
2 790 Ft 2 620 Ft

A 24 darabos színes filctoll szett ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. A gyermekek kezébe illik. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. A gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
2 990 Ft 2 880 Ft

A 18 darabos filctoll készlet illatos utántöltővel ideális kiegészítő minden kis művész számára. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Fixy Power, 18 különböző szín, 2 mm
2 690 Ft 2 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szett ideális kisebb gyerekek számára. Ha a gyermek elfelejti a filcre rátenni a tetejét, az nem szárad ki, akár 5 hétig sem. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Linery Point 88 ARTY, 18 különböző színben
4 890 Ft 4 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy készlet, amelyet különösen a diákok és az idősebb gyermekek értékelnek. Vékony heggyel, amelyek dekoratív feliratokhoz, színes jegyzetekhez, aláhúzásokhoz vagy kis festményekhez, műszaki rajzokhoz használhatók. Többféle szín közül választhat.

Stabilo Roller EasyOriginal Start, kék, 0.5 mm, balkezeseknek
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus tintás toll balkezeseknek kiváló átmenet a ceruza és a töltőtoll között. A papíron könnyeden siklik, irányítja a tinta áramlását, ezzel lehetővé teszi a zökkenőmentes írást. Természetesen kibírja azt is, ha a gyermek kicsit erőt fejt ki a rollerre.

Stabilo Roller EasyOriginal Start, kék, 0.5 mm, jobbkezeseknek
2 490 Ft

Ergonomikus tintás toll jobbkezeseknek kiváló átmenet a ceruza és a töltőtoll között. A papíron könnyeden siklik, irányítja a tinta áramlását, ezzel lehetővé teszi a zökkenőmentes írást. Természetesen kibírja azt is, ha a gyermek kicsit erőt fejt ki a rollerre.

Stabilo Színes ceruzák Trio thick szett, 18 szín, háromszög alakú, jumbo
3 290 Ft 3 150 Ft

A színes ceruza szett leginkább ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. Fa színes ceruza, ergonómikus háromszög alakú kialakítás, amelynek célja, hogy tökéletesen illeszkedjék a gyerekek kezébe Élénk és gazdag színeket tartalmaz. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Woody színes ceruza, 10 szín, maxi, 3 az 1-ben
5 990 Ft 5 380 Ft

10 db-os készlet és robosztus maxi ceruzák. Ceruzák 3 az 1-ben – ceruza, vízfesték és zsírkréta. Kiváló minőségű grafit pigmentáció, amely ellenáll a törésnek. -Különösen alkalmas a kisgyermekek kezébe.

Stabilo Roller EasyOriginal Start, rózsaszín, 0.5 mm, balkezeseknek
2 490 Ft

Ergonomikus tintás toll balkezeseknek kiváló átmenet a ceruza és a töltőtoll között. A papíron könnyeden siklik, irányítja a tinta áramlását, ezzel lehetővé teszi a zökkenőmentes írást. Természetesen kibírja azt is, ha a gyermek kicsit erőt fejt ki a rollerre.

Stabilo Trio Scribbi filctoll szett, rugós hely, 1.5-2 mm
5 390 Ft 5 250 Ft

A színes filctoll szett leginkább ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. A filctoll ergonómikus, háromszög alakú kialakításának célja, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyerekek kezébe. Az erős rugós terhelésnek köszönhetően szinte elpusztíthatatlanok. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. A gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.