Stabilo Easycolours színes ceruza, háromszögletű balkezeseknek.
6 180 Ft

Állítsa be a 12 színes ceruzák tervezett balkezesek. Ceruzáknak háromszögletű dizájnja van és egyedi csúszásmentes bemélyedésekkel van ellátva. A grafit HB keménysége egyaránt alkalmas írásra és vázlat készítésre is. Mindegyik ceruzán van egy mező a név beleírásához.

Stabilo Woody színes ceruza, 10 szín, maxi, 3 az 1-ben
5 990 Ft 5 380 Ft

10 db-os készlet és robosztus maxi ceruzák. Ceruzák 3 az 1-ben – ceruza, vízfesték és zsírkréta. Kiváló minőségű grafit pigmentáció, amely ellenáll a törésnek. -Különösen alkalmas a kisgyermekek kezébe.

Stabilo Trio Scribbi filctoll szett, rugós hely, 1.5-2 mm
5 390 Ft 5 250 Ft

A színes filctoll szett leginkább ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. A filctoll ergonómikus, háromszög alakú kialakításának célja, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyerekek kezébe. Az erős rugós terhelésnek köszönhetően szinte elpusztíthatatlanok. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. A gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Linery Point 88 ARTY, 18 különböző színben
4 890 Ft 4 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy készlet, amelyet különösen a diákok és az idősebb gyermekek értékelnek. Vékony heggyel, amelyek dekoratív feliratokhoz, színes jegyzetekhez, aláhúzásokhoz vagy kis festményekhez, műszaki rajzokhoz használhatók. Többféle szín közül választhat.

Stabilo Woody színes ceruza, 6 szín, maxi, 3 az 1-ben
3 540 Ft

6 db-os készlet és robusztus maxi ceruzák. Ceruzák 3 az 1-ben – ceruza, vízfesték és zsírkréta. Kiváló minőségű grafit pigmentáció, amely ellenáll a törésnek. -Különösen alkalmas a kisgyermekek kezébe.

Stabilo Színes ceruzák Trio thick szett, 18 szín, háromszög alakú, jumbo
3 290 Ft 3 150 Ft

A színes ceruza szett leginkább ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. Fa színes ceruza, ergonómikus háromszög alakú kialakítás, amelynek célja, hogy tökéletesen illeszkedjék a gyerekek kezébe Élénk és gazdag színeket tartalmaz. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
2 990 Ft 2 880 Ft

A 18 darabos filctoll készlet illatos utántöltővel ideális kiegészítő minden kis művész számára. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Fixy Power, 18 különböző szín, 2 mm
2 690 Ft 2 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szett ideális kisebb gyerekek számára. Ha a gyermek elfelejti a filcre rátenni a tetejét, az nem szárad ki, akár 5 hétig sem. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Filctoll készlet Trio Frutti A-Z, 24 különböző szín, 0.7 mm
2 790 Ft 2 620 Ft

A 24 darabos színes filctoll szett ideális a kezdő kis óvodai művészek számára. A gyermekek kezébe illik. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. A gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Stabilo Roller EasyOriginal Start, kék, 0.5 mm, balkezeseknek
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus tintás toll balkezeseknek kiváló átmenet a ceruza és a töltőtoll között. A papíron könnyeden siklik, irányítja a tinta áramlását, ezzel lehetővé teszi a zökkenőmentes írást. Természetesen kibírja azt is, ha a gyermek kicsit erőt fejt ki a rollerre.