Staedtler Filctoll készlet, 24 szín, 1 mm
2 440 Ft

Filctollak, készlet, 24 szín, 1 mm-es, ideális minden iskolás számára. Szeresd meg a rajzolást, és élvezd a sok színt. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal.

Staedtler Noris Colour színes ceruzák, 36 szín, háromszög alakú
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

36 színes ceruza készlet. A ceruza háromszög alakú és csúszásmentes felületének köszönhetően könnyen tartható. A ceruzák innovatív Wopex alapanyagból készülnek. Végül is a gyerekek szeretnek festeni és színezni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Staedtler Ceruzák, 36 szín, szett, hatszögletű
2 840 Ft

36 klasszikus hatszögletű ceruzával, amelyek könnyen faraghatók. Rajzolásra és festésre alkalmas ceruzák. Végül is a gyerekek szeretnek festeni és színezni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Staedtler Design Journey pasztell kréta készlet, 12 szín
2 790 Ft

12 kiváló finom krétából álló készlet a hatásos átmenetekhez. Ideális kiegészítő minden kis iskolás számára. Készíts egyedi művészi alkotásokat ezekkel a színes krétákkal. Végül is a gyerekek szeretnek festeni, ezáltal fejlesztik a kreativitásukat és motoros képességeiket.

Staedtler Filctollak Design Journey, 72 különböző szín, készlet, kétoldalas
8 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

72 minőségi kétoldalas filctollat tartalmazó nagy filctoll készlet. Ideális kiegészítő minden iskolás és óvodás kislány számára. Szeresd meg a képzőművészeti nevelést, és élvezd a sok színt. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. A gyerekek szeretnek festeni és színezni, ezzel fejlesztve a kreativitásukat és javítva motorikus képességeiket.

Staedtler Akvarel Design Journey ceruzák, 24 szín, szett, hatszögletű
3 580 Ft 3 520 Ft

Akvarell zsírkréta készlet, amelyet össze lehet keverni más árnyalatokkal a színátmenetek elérése érdekében. Rajzolásra és festésre alkalmas. Végül is a gyerekek szeretnek festeni és színezni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Staedtler Design Journey tempera festék, 24 szín, 12ml
5 090 Ft

Tempera festék készlet, amely különösen alkalmas rajz órákra iskolások számára. Végül is a gyerekek szeretnek festeni, ezáltal fejlesztik a kreativitásukat és motoros képességeiket. Élénk színek a magas pigment tartalmuknak köszönhetően.

Staedtler Marsgraphic Duo akvarell toll, 18 színű, kétoldalas szett
3 340 Ft 3 250 Ft

18 kétoldalas akvarell toll, kefés heggyel. Ideális kiegészítő minden iskolás fiú vagy iskolás lány számára. Szeresd meg a rajzolást, és élvezd a sok színt. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Végül is a gyerekek szeretnek festeni és színezni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

Staedtler Noris Club körző készlet, 5 darabos
2 590 Ft

Hasznos készlet iskolások számára műanyag tárolódobozban. A készlet tartalmaz egy univerzális adapterrel felszerelt körzőt, egy ceruzát, egy radírt és egy póthegyet. A doboz oldala vonalzóként is használható.