Stamp Kulacs, Jégvarázs

Stamp Kulacs, Jégvarázs

Értékelés: 3
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stamp Kulacs, Jégvarázs könnyen felszerelhető minden gyermekkerépkárra. Mintájának köszönhetően hamar elnyeri a kicsik tetszését.

Stamp StarWars - Kerékpár duda
3 190 Ft

Stamp StarWars – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.

Stamp StarWars - Térd- és könyökvédő
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Csillagok háborúja motívumával ellátott gyermekszett, amely térd- és könyökvédőket tartalmaz. A védők használhatók kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz, görkorcsolyázáshoz. A védőfelszerelések használata már a gyermek tanításának megkezdésekor javasolt. Így természetes módon szoktatja gyermekét a biztonsági elemek használatára.

Stamp - Frozen - Térd- és könyökvédő
6 590 Ft

Jégvarázs motívumával ellátott gyermekszett, amely térd- és könyökvédőket tartalmaz. A védők használhatók kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz, görkorcsolyázáshoz. A védőfelszerelések használata már a gyermek tanításának megkezdésekor javasolt. Így természetes módon szoktatja gyermekét a biztonsági elemek használatára.

Stamp StarWars - Kerékpáros sisak
9 090 Ft

A Csillagok háborúja motívumával ellátott kerékpáros sisak gyerekeknek mindennel fel van szerelve, amire egy kiváló minőségű gyermeksisaknak szüksége van. A biztonsági tanúsítvány, a szellőzőnyílásokban lévő rovarháló és a figyelemre méltó grafika révén gyermeked bárhol kitűnik a tömegből.

Stamp Cars Biciklis tartozékok
5 290 Ft 4 490 Ft

Stamp Cars biciklis kiegészítőket a kis kerékpárosoknak találták ki. A csomag tartalmaz 3 piros Cars-os tartozékot amire egy igazi biciklisnek szüksége lehet. A gyermek biciklis kosárkájába belepakolhatja játékait, a csengő felel a biztonságos közlekedésért, valamint a kulacsnak köszönhetően kedvenc üdítőitalát is magával viheti.

Stamp Verdák 3 - Roller
8 440 Ft

Gyerek összerakható roller a Disney film Verdák 3 motívumával minden kis sportolót felvidít. A rollernek biztonságos összecsukható mechanizmusa van. Ideális a parkba történő rövid kiruccanásokra.