Starblitz Fotós hátizsák ABERDEEN 40
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fotós hátizsák hibrid kamerához „tükör nélküli“ attraktív szürke kialakításban. Starblitz ABERDEEN 40 2 elválasztott résszel, alsó része kivehető. Elfér benne a fényképezőgép, másik lencse, vaku, kiegészítők és a 15" notebook. Beépített esőköpennyel, merevített hátsó résszel, izzadásgátló anyagból.

Starblitz Fotós tok ABERDEEN 10
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fotós tok „tükör nélküli“ hibrid kamerához, attraktív szürke kialakításban. A Starblitz ABERDEEN-ben elfér a fényképezőgép, másik lencse, vaku, és a kiegészítők. 2 válaszfallal, 2 zsebbel, 2 tépőzáras oldalzsebbel. Fentről nyitható, **fém karabinerrel rögzül.

Starblitz Fotós tok ABERDEEN 20
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fotós tok „tükör nélküli“ hibrid kamerához, attraktív szürke kialakításban. A Starblitz ABERDEEN 20-ban elfér a fényképezőgép, másik lencse, vaku és a kiegészítők. 2 válaszfallal, 6 zsebbel és belső tablet rekesszel. Az állványt oldalt felfogathatod, és a belső tere **kivehető.

Starblitz Fotós tok ABERDEEN 30
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fotós tok „tükör nélküli“ hibrid kamerához, attraktív szürke kialakításban. A Starblitz ABERDEEN 30-ban elfér a fényképezőgép, másik lencse, vaku és a kiegészítők. Két választófallal, oldalsó, első és hátsó zsebbel. Felül nyitódik YKK cipzárral, amely **kapoccsal biztosított.

Starblitz TS-90 monopod

Starblitz TS-90 monopod

Értékelés: 5
5 690 Ft

Starblitz TS 90 könnyű és praktikus monopod minden fotós számára.

Starblitz TS-190 Fotóállvány
10 990 Ft 10 490 Ft

Starblitz TS-190 fotóállvány kompakt 3-utas fejjel rendelkezik, ezáltal egyszerű és gyors kezelhetőséget biztosít. Amatőr fotósoknak is tökéletes választás. A fej könnyedén, egy kar segítségével a kívánt pozícióba állítható.

Starblitz 77mm UV Szűrő

Starblitz 77mm UV Szűrő

Értékelés: 5
4 890 Ft

A Starblitz 77mm UV MC Szűrőt 77 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz Fotós táska WIZZ 9

Starblitz Fotós táska WIZZ 9

Értékelés: 4,7
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi kis méretű fotós táska, amelyet hordhatsz válladon vagy az öveden. A Starblitz WIZZ 9 kompakt fényképezőgép rendszerekhez ajánlott, lencsével vagy videókamerákhoz. A táska finom belső anyaga garantálja, hogy a fényképezőgéped karcolásmentes marad. A karpánt a csomagolás része.

Starblitz 37mm UV Szűrő
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 37mm UV MC Szűrőt 37 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 43mm UV Szűrő

Starblitz 43mm UV Szűrő

Értékelés: 5
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 43mm UV MC Szűrőt 43 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 46mm UV Szűrő

Starblitz 46mm UV Szűrő

Értékelés: 5
4 890 Ft

A Starblitz 46mm UV MC Szűrőt 46 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 49mm UV Szűrő

Starblitz 49mm UV Szűrő

Értékelés: 4,5
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 49mm UV MC Szűrőt 49 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 52mm CP-L Polárszűrő
7 390 Ft

A Starblitz 52mm CP-L Polárszűrőt 52 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A Polarizációs-szűrő nélkülözhetetlen kelléke minden fotós eszköztárának. Kiszűri a káros tükröződéseket, élénkíti a színeket, élettelibbé varázsolja a képeinket.

Starblitz 52mm UV Szűrő

Starblitz 52mm UV Szűrő

Értékelés: 4,8
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 52mm UV MC Szűrőt 52 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 55mm CP-L Polárszűrő
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 55mm CP-L Polárszűrőt 55 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A Polarizációs-szűrő nélkülözhetetlen kelléke minden fotós eszköztárának. Kiszűri a káros tükröződéseket, élénkíti a színeket, élettelibbé varázsolja a képeinket.

Starblitz 55mm UV Szűrő

Starblitz 55mm UV Szűrő

Értékelés: 4,7
3 390 Ft

A Starblitz 55mm UV MC Szűrőt 55 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz. Előnye, hogy az objektív frontlencséjét megvédi a külső behatásoktól, így a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

Starblitz 58mm CP-L Polárszűrő
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz 58mm CP-L Polárszűrőt 58 mm-es lencseátmérőre fejlesztették ki. A Polarizációs-szűrő nélkülözhetetlen kelléke minden fotós eszköztárának. Kiszűri a káros tükröződéseket, élénkíti a színeket, élettelibbé varázsolja a képeinket.

Starblitz Fotós hátizsák Storm 35, 16 l
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fotós hátizsák, 16 l űrtartalommal. Starblitz Storm 35 elfér benne az optikás tükör, 6 objektív közepes méretben, kiegészítők és 14" tablet vagy notebook. Merevített, vízálló aljazat, beépített esőkabát, a vállpántok minőségi párnázása. Az állványt oldalra felfogathatod.

Starblitz Fotós hátizsák Storm 45, 20 l
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi fotós hátizsák, 20 l űrtartalommal. Starblitz Storm 45 elfér benne az optikás tükör, 2 objektívteleobjektív, kiegészítők és 14" tablet vagy notebook. Merevített, vízálló aljazat, beépített esőkabát, a vállpántok minőségi párnázása.

Starblitz Fotós táska WIZZ 7
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi kis méretű fotós táska, amelyet hordhatsz válladon vagy az öveden. Starblitz WIZZ 7 kompakt fényképezőgépekhez ajánlott. A táska finom belső anyaga garantálja, hogy a fényképezőgéped karcolásmentes marad. A karpánt a csomagolás része.

Starblitz Helix

Starblitz Helix

Értékelés: 5
5 290 Ft

Praktikus asztali miniállvány kisméretű fényképezőgépek, CSC és DSLR, akciókamerák számára.

Starblitz Objektív sapka, 49mm
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz Objektív sapka, 49mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 49 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.

Starblitz Objektív sapka, 72mm
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz Objektív sapka, 72mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 72 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.

Starblitz Objektív sapka, 77mm
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz Objektív sapka, 77mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 77 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.

Starblitz TS-290 Fotóállvány
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Starblitz TS-290 fotóállvány kiváló választás amatőr fotósok számára. Könnyű és gyors kezelés jellemzi. Maximális terhelhetősége 3,5 kg.

Starblitz TSA-203P
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Starblitz TSA-203P alumínium fényképezőgép-állvány, amely a fényképezés rajongóinak igényei szerint lett megtervezve. Maximális magassága 153 cm, teherbírása 4 kg.

Starblitz TSA-263P
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Starblitz TSA-263P alumínium fényképezőgép-állvány, amely a fényképezés rajongóinak igényei szerint lett megtervezve. Maximális magassága 149 cm, teherbírása 8 kg.

Starblitz Wizz 11 Fényképezőgép-táska
5 390 Ft

Starblitz Wizz 11 fényképezőgép-táska esetében a minimalista formatervezés, a minőségi anyaghasználat és vastag, puha belső bélése biztosítja a megbízható védelmet. A belső válaszfalaknak köszönhetően átláthatóan rendszerezheti kameratartozékait. Kisebb zsebiben memóriakártyák, vagy kisebb kiegészítők tárolhatók.

Starblitz Objektív sapka, 55mm
2 090 Ft

A Starblitz Objektív sapka, 55mm megvédi az objektív frontlencséjét a portól, nedvességtől és fizikai behatásoktól. Kapcsos kialakításának köszönhetően, a sapka eltávolítása rendkívül egyszerű és gyors folyamat. 55 mm-es szűrőméretű objektívekkel kompatibilis.