Starbucks Caramel Macchiato 12 kapszula 127,8 g 3 csomagolás
6 290 Ft

Újdonság

Caramel Macchiato tejes karamellás ízű kávé Starbucks Caramel Macchiato kávékapszulákban . Ezt a karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Blond Espresso 200 g szemes kávé
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a latin-amerikai kávészemek különleges keverékét óvatosan pörkölték, hogy enyhítsék édes és megkülönböztető tónusait. A lágy és kiegyensúlyozott Blond Espresso 200g szemes kávé a Starbucks márkától kihangsúlyozza a tej édességét, aminek köszönhetően az eszpresszóból készült italok extra lágyak a pörkölés nyoma nélkül.

Starbucks Blond Veranda Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

Finom kávé kakaószínű, ezek egyedi kávékapszulák Starbucks Blond Porch Blend. A szemeket gondosan pörkölték, hogy gazdag aranyszínűek legyenek és finom ízük legyen. Finom kávé kakaó tónussal és pörkölt dióval a barátok üdvözlésére a verandán. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Blond Veranda Blend 200 g őrölt kávé
1 790 Ft

Újdonság

A Starbucks Blonde roast pörkölt kávé könnyebb és lágyabb, felébreszti az érzékeket és az enyhén pörkölt kávé elérhető és finom ízét kínálja. A Latin-Amerikából származó őrölt kávé a kakaó és az enyhén pörkölt mogyoró íztónusaival lep meg.

Starbucks Cappucino 12 kapszula 120 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

Kiegyensúlyozott, gazdag cappuccino íz – ilyen a Starbucks Cappuccino kávékapszula . Ezt a lágy és karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Dark Cafe Verona 200 g őrölt kávé
1 790 Ft

Újdonság

Sötétre pörkölt közepesen testes és jellegzetes karakterű kávé, amelyet erős íz és az intenzív pörkölés sajátos esszenciája jellemez. Az ismert Starbucks márka Dark Cafe Verona 200 g őrölt kávéja a sötét kakaó íztónusaival kelti fel az érdeklődést.

Starbucks Dark Espreso Roast 12 kapszula 66 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

Kávé kapszula, amely gazdag karamellárnyalatú kávét tartalmaz, ez a Starbucks Dark Espresso Roast. A szemeket intenzíven pörkölik, hogy sötétbarna színűek és megkülönböztető ízük legyen. Karamellesen édes kávé a finom latte készítéséhez. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Dark Espresso 200 g szemes
1 990 Ft

Újdonság

Kóstold meg a sötétre pörkölt közepesen testes és jellegzetes karakterű kávét, amelyet az intenzív pörkölés sajátos esszenciája jellemez. Az ismert Starbucks márka Dark Espresso 200 g szemes kávéja meglep gazdag karamellás íztónusaival.

Starbucks Medium Espresso Colombia 12 kapszula 66 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

kávékapszula lédús íze a finom eszpresszó elkészítéséhez, az egyedülálló Kolumbiai Starbucks Medium Espresso készítéséhez. A Kolumbiából származó szemeit gondosan pörköltük, hogy a gazdag barna színű és mogyoró tónusú legyen. Kiegyensúlyozott test és ** hangsúlyos mogyoró pont . A termék **3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Medium House Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

kávékapszulák a Medium House Blend teljes ízét rejtik magukban, az első kávé, amelyet a Starbucks készített. A latin-amerikából származó szemeket gondosan pörkölték, hogy sötét gesztenye színük, és földimogyoró valamint kakaó tónusú legyen. Karamellárnyalat, leheletnyi mogyoróval és kakaóval, kiegyensúlyozott ízben, testben és aromában. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Medium Pike Place 200 g szemes kávé
1 790 Ft

Újdonság

Kóstold meg a latin-amerikai kávé finom, kiegyensúlyozott keverékét, a ** csokoládé és pörkölt dió** könnyű ízével. A Medium Pike Place 200 g szemes kávéba a Starbucks világhírű márkától azonnal beleszeretsz.

Starbucks Medium So Colombia 200 g őrölt kávé 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Élvezd a közepesen sötétbarnára pörkölt kávé kellemesen kiegyensúlyozott ízét, amely enyhén felpezsdít. Az ismert Starbucks márka Medium So Colombia 200 g őrölt kávéja mogyoró és virág íztónusaival kelti fel az érdeklődést rendkívül kiegyensúlyozott ízével és kifinomult teljességével együtt.

Starbucks Blonde Espresso Roast 12 kapszula, 66 g, 3 csomag
5 990 Ft

Újdonság

Merészen finom eszpresszó kávé, amely csak a Starbucks Blonde Espresso Roast kávékapszulákkal érhető el A** latin-amerikai** gabonaféléket gondosan pörkölték, hogy kiemelkedjenek édes és kifejező tónusaikkal és arany színükkel. Ne várj savasságot. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Latte Macchiato 12 kapszula 129 g 3 csomag
6 290 Ft

Újdonság

Bársonyos, finom és gazdag Latte Macchiato íz Starbucks Latte Macchiato kávékapszulákban. Ezt a lágy és karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.