Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Caramel Macchiato, 3 csomag
6 090 Ft

Tejes és karamell ízű Caramel Macchiato kávé Starbucks Caramel Macchiato kávé kapszulákban. Most elkészítheted ezt a karamellás krémes italt otthon a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőben. A termék 3 csomagolást tartalmaz, mindegyikben 12 darabbal.

Starbucks Őrölt kávé Medium So Colombia 200 g
1 790 Ft

Kényeztesd magad egy kellemesen kiegyensúlyozott ízű, közepesen pörkölt kávéval, amely enyhén feldob. Őrölt kávé Medium So Colombia 200 g a jól ismert Starbucks márkától felhívja magára a figyelmet mogyoró és virág tónusokkal rendkívül kiegyensúlyozott ízével és kifinomult összetettségével.

Starbucks Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g
1 790 Ft

Sötétre pörkölt kávé teljesebb testtel és erős karakterrel, amelyet a robusztus íz és az intenzív pörkölés eszencia jellemzi. Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g az ismert Starbucks márkától felhívja magára a figyelmet a sötét kakaó tónusaival.

Starbucks Blonde Espresso Roast 12 kapszula, 66 g, 3 csomag
6 090 Ft

Merészen finom eszpresszó kávé, amely csak a Starbucks Blonde Espresso Roast kávékapszulákkal érhető el A** latin-amerikai** gabonaféléket gondosan pörkölték, hogy kiemelkedjenek édes és kifejező tónusaikkal és arany színükkel. Ne várj savasságot. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 12 x 10 kapszula
17 990 Ft 17 490 Ft

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízzel és karamell tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot vásárolsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Médium Eszpresszó Colombia, 3 csomag
6 990 Ft 6 090 Ft

kávékapszulák lédús íze az egyedi Starbucks Medium Espresso Colombia finom eszpresszó készítéséhez hivatottak. A Kolumbiából származó magok óvatosan vannak pörkölve, hogy gazdag barna színűek legyenek és mogyoró tónusokat kapjanak. Kiegyensúlyozott test és erős mogyorós pont. A termék 3 csomagolást tartalmaz, mindegyikben 12 darabbal.

Starbucks Dark Espreso Roast 12 kapszula 66 g 3 csomag
6 090 Ft

Kávé kapszula, amely gazdag karamellárnyalatú kávét tartalmaz, ez a Starbucks Dark Espresso Roast. A szemeket intenzíven pörkölik, hogy sötétbarna színűek és megkülönböztető ízük legyen. Karamellesen édes kávé a finom latte készítéséhez. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Medium House Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 090 Ft

kávékapszulák a Medium House Blend teljes ízét rejtik magukban, az első kávé, amelyet a Starbucks készített. A latin-amerikából származó szemeket gondosan pörkölték, hogy sötét gesztenye színük, és földimogyoró valamint kakaó tónusú legyen. Karamellárnyalat, leheletnyi mogyoróval és kakaóval, kiegyensúlyozott ízben, testben és aromában. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 10 kapszula
1 490 Ft

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízzel. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, ízletes és finom ízzel.

Starbucks Cappucino 12 kapszula 120 g 3 csomag
6 090 Ft

Kiegyensúlyozott, gazdag cappuccino íz – ilyen a Starbucks Cappuccino kávékapszula . Ezt a lágy és karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 12 x 10 kapszula-25%
17 490 Ft 13 090 Ft

Akció

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízzel. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, ízletes és finom ízzel.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 10 kapszula
1 490 Ft

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag karamell tónusokkal. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás az édes, karamellás kávé ízek szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 10 kapszula
1 490 Ft

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virág tónusokkal. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott kávé ízek szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula
1 490 Ft

kávé kapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízük van, finom csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. A csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso Sumatra - kávékapszula – 12x10 kapszula egy csomagolásban
17 990 Ft 17 490 Ft 145,75 Ft/darab

Kávékapszula tele intenzív ízekkel, ez a Starbucks House Blend. Dió és kakaó kiegyensúlyzott íze a végén édes befejezéssel. A latin-amerikai babok közepesen pörköltek ebben a klasszikus ízben. A csomagolás 12 dobozt tartalmaz, melyek mindegyike 10 kapszulát tartalmaz.

Starbucks by Nespresso® Pike Place Roast 12 x 10 kapszula-18%
16 490 Ft 13 490 Ft

kávé kapszuláknak a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízük van, finom csokoládé és pörkölt mogyoró tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot vásárolsz meg, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 12 x 10 kapszula
17 990 Ft 17 490 Ft

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virág tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott kávé ízek szerelmeseinek.

Starbucks Blond Veranda Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 090 Ft

Finom kávé kakaószínű, ezek egyedi kávékapszulák Starbucks Blond Porch Blend. A szemeket gondosan pörkölték, hogy gazdag aranyszínűek legyenek és finom ízük legyen. Finom kávé kakaó tónussal és pörkölt dióval a barátok üdvözlésére a verandán. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato, 3 csomag
6 090 Ft

Bársonyos, finom és gazdag ízű Latte Macchiato kávé a Starbucks Latte Macchiato kávékapszulákban. Most elkészítheted ezt a finom és krémes italt otthon a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőben. A termék 3 csomagolást tartalmaz, mindegyikben 12 darabbal.

Starbucks Holiday Blend limitált kiadás, szemes kávé, 190 g
1 790 Ft

Újdonság

Közepesen pörkölt szemes kávé kiegyensúlyozott és édes ízzel, gyógynövényekkel és juharsziruppal. A kávébab Dél-Amerikából és Indonéziából származik. A Starbucks Holiday Blend limitált kiadás, szemes kávé, 190 g minden kávéimádó számára alkalmas.