-11%
Steba ED 6 Aszaló
1x

Steba ED 6 Aszaló

83 490 Ft
73 990 Ft
Ingyen szállítás

Steba ED 6 Aszalóval profi módon száríthat, tartósíthat gyümölcsöket, zöldségeket, gyógy- és fűszernövényeket. A 6 egymás fölött lévő tálcán nagy mennyiségű gyümölcs elfér. Az elektronikus hőmérséklet-szabályozásnak (30–70°C) és időzítésnek köszönhetően optimális aszalás érhető el. A digitális kijelző és kezelőgombok segítségével egyszerűen beállítható.

Forgalmazó: MALL
-10%
Steba SG55 3in1 Szendvicssütő
17x

Steba SG55 3in1 Szendvicssütő

27 990 Ft
24 990 Ft

Az Steba SG55 3in1 Szendvicssütő konyhája nagyon praktikus és egyszerű kivitelezésű darabja lehet. Segítségével finom szendvicseket, ízletes gofrit, vagy sokféle grill ételt elkészíthet. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően könnyen tisztítható és semmi nem ég oda benne. Állítva is tárolható, így kevesebb helyet foglal a konyhában. A biztonság érdekében hőálló fogantyúval, csúszásgátló lábakkal és túlmelegedés elleni védelemmel felszerelt. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

Forgalmazó: MALL
-16%
Steba AW 210 PURE légtisztító
3x

Steba AW 210 PURE légtisztító

100 990 Ft
83 990 Ft
Ingyen szállítás

Steba AW 210 Pure elektromos légtisztító, ami effektíven tisztítja meg a levegőt a szűrő kicserélésének szükségessége nélkül – a levegőt „átmossa“ egy vízfürdőn keresztülhaladva, kiszűri a szagokat, a pollent és a port. Ideális allergiában szenvedőknek.

Forgalmazó: MALL
-20%
Steba VG 325 állványos grill
5x

Steba VG 325 állványos grill

70 490 Ft
55 990 Ft
Ingyen szállítás

A Steba VG 325 állványos BBQ grill állvánnyal és állvány nélküli grillezést tesz lehetővé. Alumínium fedéllel van ellátva, amely gyors grillezést biztosít, továbbá folyamatos hőfokszabályozóval és beépített hőmérővel is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-8%
Steba FG 120
1x

Steba FG 120

57 990 Ft
52 990 Ft
Ingyen szállítás

Érintkezős elektromos grill 1800 W teljesítménnyel, kiválóan alkalmas húsok, panini és egyéb ételek főzésére. A Steba FG 120 fel van szerelve pontos hőmérsékleti beállítással 230 °C-ig és az időzítővel 99 percig. A levehető rozsdamentes acéllemezek leegyszerűsítik a tisztítást.

Forgalmazó: MALL
-9%
Steba KS 1
4x

Steba KS 1

25 990 Ft
23 490 Ft

Elektromos köszörű minden késhez, beleértve a kerámiát is. Steba KS 1nagyon hatékony gyémánt csiszolókorongokkal és két fázisú élezéssel rendelkezik a lehető legjobb eredmény érdekében. A csiszolófej cserélhető. A csúszásmentes lábaknak köszönhetően nem csúszik el a helytelen irányba, ezért nem fenyeget a véletlen megvágás veszélye.

Forgalmazó: MALL
-7%
Steba VG 200 Elektromos grill
15x

Steba VG 200 Elektromos grill

37 990 Ft
34 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Steba VG 200 elektromos grillsütő, üveg fedéllel, mely felgyorsítja az ételek elkészülését. A felesleges zsíradékot külön tartályba vezeti, így lehetővé teszi, hogy minimális zsíradék felhasználásával készítsük el kedvenc ételeinket. Állítható hőszabályzóval és csúszásgátló gumitalpakkal a biztonságos használat érdekében.

Forgalmazó: MALL
-12%
Steba JM 2 Joghurtkészítő
54x

Steba JM 2 Joghurtkészítő

20 490 Ft
17 990 Ft

STEBA JM 2 időzítővel felszerelt joghurtkészítő készüléket az egészségtudatos háziasszonyoknak találták ki. Segítségével egyszerűen készíthet tökéletes ízű, teljesen adalékanyag-mentes, krémes házi joghurtot. Egyszerre akár 2,4 liter – 12 pohár – joghurtot készíthet segítségével.

Forgalmazó: MALL
-11%
Steba SG 40 Szendvicssütő
39x

Steba SG 40 Szendvicssütő

26 490 Ft
23 490 Ft

Steba SG 40 egy nagy kapacitású szendvicssütő, mely lehetővé teszi 4 szendvics egyidejű elkészítését. A tapadásmentes sütőfelületnek köszönhetően a készülék karbantartása sem okoz problémát. Ideális, ha pillanatok alatt szeretne ízletes reggelit, vagy uzsonnát készíteni.

Forgalmazó: MALL
-6%
Steba RK 4 M
4x

Steba RK 4 M

16 490 Ft
15 490 Ft

Elektromos rizsfőző 0,9 liter űrtartalommal és 200 W teljesítménnyel. A Steba RK 4 M egyszerű egygombos működéssel, tapadásmentes bevonattal és hőmérséklet-fenntartással rendelkezik. A külső felület hűvös tapintással, és a praktikus fül megkönnyíti a hordozhatóságot.

Forgalmazó: MALL
-10%
Steba HK 30
6x

Steba HK 30

36 990 Ft
32 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos tűzhely teljesítménybemenettel 2000 W és 2 főzési zóna. A Steba HK 30 nagy fényerejű kerámiával 20% -kal gazdaságosabb és gyorsabb fűtést biztosít, mint az alapvető kerámialapok. A főzőlap minden típusú edényhez alkalmas és könnyen tisztítható.

Forgalmazó: MALL
-6%
Steba EK 5 Tojásfőző
8x

Steba EK 5 Tojásfőző

15 990 Ft
14 990 Ft

Steba EK 5 Tojásfőző egy kiváló eszköz arra, hogy otthon könnyedén és egyszerűen főzhessen tojást. Kialakítása praktikus, hiszen áttetsző fedele egyszerűen kivehető, tisztítható. A termék 2 db levehető lemezzel is rendelkezik, így tükörtojás is készíthető vele. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.

Forgalmazó: MALL

Németországban, Strullendorfban található a Steba Elektrogeräte GmbH & Co. KG vállalat, mely a Müller család vállalkozása már hosszú évtizedek óta. A Steba a „Grillspecialista" jelzővel illetett cég mára imázs váltáson esett át, s a grillkészülékek gyártásán kívül más háztartási készülékeket is forgalmaz.

Készülékek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában. E praktikus, megbízható készülékek biztosítják az Ön kényelmét, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A készülékek kialakításában nemcsak a modern forma és esztétikai szempontok állnak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is. A Steba folyamatosan nagy hangsúlyt fordít az innovációra. Így a világon az elsők között fejlesztette ki háztartási gőzsütő készülékét, mely egy időben képes párolni és sütni is, illetve ennek továbbfejlesztett változata már mikrohullámmal is kombinált. Saját német gyárában még ma is készülnek elektromos háztartási készülékek ismert márkajelzéssel (OEM), mivel gyártókapacitásuk ezt lehetővé teszi. Az árverseny miatt a cég stratégiájában az elmúlt évtizedben jelentős változásokat kellett eszközölni. Tulajdonosi döntés által a gyártósorok egy részét leállították, így a termékpaletta egyes elemeit ázsiai gyárak biztosítják. A minőség ellenőrzés azonban nem marad el, a német gyárban mintavételezéssel az erre specializálódott labor ellenőrzi a termékeket. A Steba termékválasztékában elsődlegesen prémium elektromos konyhai készülékek találhatók meg, azonban néhány termék a versenyképesség miatt a középkategóriához tartozik. Az Ön döntése, hogy a termékismertetők alapján a megbízható Steba márka mely termékét választja.