Stefanplast Fali virágtál, 5 l, Fehér
12x

Stefanplast Fali virágtál, 5 l

4 490 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.

Forgalmazó: MALL
-18%
Stefanplast Rattan hatású Virágláda 50x, Fehér 73500
30x

Stefanplast Rattan hatású virágláda, 50 cm

4 390 Ft
3 590 Ft
Akció

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.

Forgalmazó: MALL
Stefanplast Idra Ruháskosár, 13 l, Zöld
25x

Stefanplast Idra Ruháskosár, 13 l

2 790 Ft

Stefanplast Idra ruháskosár 13 literes űrtartalmának köszönhetően ideális a frissen mosott vagy éppen vasalásra váró ruhák átmeneti tárolására. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható. Praktikus fülekkel ellátott, így egyszerűen és kényelmesen hordozható.

Forgalmazó: MALL
-11%
Stefanplast GREEN LINE CATHY szürke/szürkészöld 56x40x40cm alomtál fedéllel 50% -ban újrahasznosított műanyag

Stefanplast GREEN LINE CATHY szürke/szürkészöld 56x40x40cm alomtál fedéllel 50% -ban újrahasznosított műanyag

9 395 Ft
8 268 Ft
Akció

A STEFANPLAST GREEN LINE termék megvásárlásával kíméli a környezetet, mivel 50% -ban újrahasznosított műanyagból készül. Könnyen tisztítható, zárt macska wc. Magas alsó peremmel, és nagy ajtónyílással, melyet nagyobb testű macskák is könnyen használhatnak. A termékbe…

"MADE IN ITALY 1964 ÓTA"

Olaszországi székhelyű vállalat, 1964 óta, foglakozik háztartási műanyag cikkek gyártásával és Olaszország egyik vezető gyártója lett.

Fejlesztései mind a jelen és jövő igényein alapulnak és ezeknek megfelelően a termékek minősége és dizájnja is egyedülálló, ezzel megszépítve otthonunkat, kertünket és az életünk minőségét. Minden évben új termékek és színek kerülnek a választékba.

Három nagy csoportba sorolhatóak a termékek: Háztartás, Kert, Kisállat tartás.

Minden termék, az életciklusa végén újrahasznosítható, ez vonatkozik a termékek csomagolására is, ezzel is védve, megóvva a környezetünket, mely a Stefanplast filozófiájának fontos része.