Stiga Champ
5 990 Ft

5 490 Ft

Stiga Champ asztalitenisz háló egy minőségi háló, amelyet pár pillanat alatt előkészíthet a játékra. A háló kék nejlonból készül, így jól látható.


Stiga Premium Clip Asztalitenisz háló
11 790 Ft

Stiga Premium Clip kiváló minőségű csíptetős háló. Egy erős és tartós STIGA háló. Gyorsan ráhelyezheti és eltávolíthatja az asztallapról a clip rendszer segítségével. Minőségi tömör vasból készült szerkezet, tartós és erős pamutháló. ITTF által engedélyezett termék.


Stiga Champ Clip Asztalitenisz háló
5 490 Ft

Stiga Champ Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnerünk lesz a ping-pongozásban.


Stiga PRO SR black

Stiga PRO SR black

Értékelés: 5
16 990 Ft

9 690 Ft

in-line védőszett gyerekek számára PRO SR black könyök, térd és csuklóvédőt tartalmaz. Használata 10–13 éves gyerekek számára ajánlott.


Stiga Freestyle roller STIGA Hood
50 390 Ft

31 290 Ft

Tökéletes mindenkinek, akik a tudásukat és a trükkjeiket szeretnék fejleszteni a rolleren. A roller váza erős könnyített acél-alumínium konstrukcióból készült. A könnyített konstrukció könnyű irányítást tesz lehetővé minden mozgás és trükk közben, a konstrukció szilárdsága pedig a biztonságot és az ellenállóképességet garantálja.


Stiga Roller STIGA Track 120-S
15 090 Ft

A Track 120-S tökéletese úgy juniorok, mint felnőttek számára, akik szívesen mozognak a szabad levegőn. Ez a modern dizájnú roller a Stiga által tervezett stabilizáló rendszerrel van felszerelve a nagyobb biztonság, stabilitás és kényelmesebb utazás érdekében.


Stiga Comfort JR black

Stiga Comfort JR black

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

4 690 Ft

A Stiga Comfort JR egy in-line védőszett. Maximális biztonságot nyújtanak a gyerekeknek rollerezés, gördeszkázás, biciklizés vagy in-line korcsolyázás közben.


Stiga Action Roller Ping-pong asztal, Kék
86 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Action Roller Ping-pong asztal felhőtlen kikapcsolódást garantál az egész család számára. A kék színű, főként beltéri használatra gyártott asztal kerekei segítségével mozgatható és akár össze is csukhatjuk, így a lakásban praktikusan tárolható. A 16 mm-es asztallapja kiváló játékélményt nyút a kezdő és a profibb játékosoknak egyaránt.


Stiga Performance Kültéri Pingpongasztal
199 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Performance egy kiváló minőségű kültéri pingpongasztal. Masszív alvázának köszönhetően rendkívül strapabíró. Az asztallap melanin gyantából készült, ezért rendkívül jól ellenáll a párának, az UV sugárzásnak és az esőnek.


Stiga Basic Roller Ping-pong asztal, Kék
82 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Basic Roller Ping-pong asztal igazán felhőtlen szórakozást biztosít a kezdő és a profibb játékosok számára egyaránt. A főként belső használatra kialakított, acélvázas asztal könnyedén összecsukható, a guruló kerekek segítségével pedig könnyedén mozgathatjuk is. A strapabíró ping-pong asztalon külön labdatartók is megtalálhatóak.


Stiga Winner Indoor Ping-pong asztal
96 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Winner Indoor beltéri ping-pong asztal, stabil alváz, kíváló minőségű anyagból, könnyen összecsukható. Pingpongasztal egyik része felhajtható, így egy játékos számára is alkalmas.


Stiga Optimum 30 Ping pong asztal
241 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Optimum 30 egy kiváló minőségű pingpong versenyasztal. Alumínium vázszerkezetének köszönhetően rendkívül strapabíró. ITTF engedéllyel rendelkezik.


Stiga Family 16 Ping-pong asztal
59 490 Ft

2 év garancia

Stiga Family 16 ping-pong asztal. Akár hétvége akár hétköznap kiváló választás családunk számára. Ideális és praktikus családi programot tesz lehetővé, tökéletes ajándék ha meg szeretnék lepni szeretteinket. Beltéri használatra javasolt. TOVÁBB OLVASOM->


Stiga Expert Roller CSS Ping-pong asztal
183 090 Ft

2 év garancia

Stiga Expert Roller ping-pong asztal, mely erős vázszerkezetének és minőségi kivitelezésének köszönhetően nagyon strapabíró darab. Formatervezése lehetővé teszi a praktikus tárolást, hiszen könnyedén összecsukható. Ideális választás szabadidős-hobbi játékra.


Stiga Mini Table asztaliteniszre
48 290 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Mini Table egy mini asztalitenisz asztal, amit szinte bárhol szétnyithatsz, az egyszerű kezelhetőségének köszönhetően. Játék után az asztal nagyon gyorsan és egyszerűen összecsukható.


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fekete
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga play + mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Stiga Alcor
5 990 Ft

4 890 Ft

Alcor ütő a svéd **Stiga* márkától egy kiváló ütő hobbi játékosok számára, akik jobban szeretnék érezni és irányítani az aktív, univerzális stílusú játékot


Stiga React WRB Asztalitenisz ütő
3 990 Ft

Stiga WRB React asztalitenisz ütő, amelyet elsősorban kezdő játékosok számára ajánlunk. Tervezésénél a kényelmes fogásra és az ütéserősségre kiemelt figyelmet fektettek.. Az ütő az ITTF Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott.


Stiga Spica

Stiga Spica

Értékelés: 4,5
29 990 Ft

22 490 Ft

Ötcsillagos Stiga Spica ütő egy **verseny modell, kizárólag erőszakos támadó játékosok számára, akik a gyors és kemény stílusú játékot kedvelik. A Premium 2,00mm vastag felületnek köszönhetően az ütő ereje és gyorsasága növekszik.


Stiga Carbo Perform
30 990 Ft

27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ötcsillagos Stiga Carbo Perform ütő támadó játékosok részére, akik minőségi, erős,érzékeny és gyors ütőt keresnek .


Stiga Castor
8 290 Ft

Kétcsillagos Castor ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot


Stiga Comfort JR pink

Stiga Comfort JR pink

Értékelés: 4
6 990 Ft

4 690 Ft

A Stiga Comfort JR egy in-line védőszett. Maximális biztonságot nyújtanak a gyerekeknek rollerezés, gördeszkázás, biciklizés vagy in-line korcsolyázás közben.


Stiga Competition ping-pong labda, 6 x 3 db
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Competition Ping-pong labda szett összesen 18 kiváló labdát tartalmaz. Tökéletes versenyekhez, mivel a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség is jóváhagyta a minőségét. A szabványoknak megfelelő a súlya és a formája is.


Stiga CUP ABS fehér 18 db

Stiga CUP ABS fehér 18 db

Értékelés: 5
3 990 Ft

3 190 Ft

Labdák Stiga CUP ABS asztaliteniszhez, melyek ideálisak edzésre és szabadidős játszásra is. Tartós és ellenálló ABS anyagból készültek, mely biztosítja a maximális ellenállást és az ideális visszapattanást.


Stiga Draco
2 990 Ft

2 490 Ft

ADraco ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányítással.


Stiga Facer

Stiga Facer

Értékelés: 5
36 990 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Facer egy ötcsillagos** ütő főleg versenyzőknek, akik előnyben részesítik az agresszív, támadó stílust. Ha előnyben részesíti az erős játékot, akik ez az ütő ideális választás.


Stiga Feeling

Stiga Feeling

Értékelés: 3,5
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Feeling Univerzális ütő kezdőknek, gyermekeknek. Lágy ütő, melyet elsősorban a támadó , modern stílust kedvelő játékosoknak ajánljuk.


Stiga Fighter 2*
7 990 Ft

5 490 Ft

Kétcsillagos "Fighter ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot


Stiga Flow Ping-pong ütő, Zöld
6 990 Ft
6 790 Ft

Stiga Flow ping-pong ütő speciálisan az extrém kültéri körülményekre lett tervezve. Az ütő különlegessége felépítésében rejlik: a markolat hermoplasztik elasztomer anyagból, a fej üvegszál és polipropilén felhasználásával készült. Ezen prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ellenáll hidegnek, melegnek, nedvességnek is. Különleges felépítése folytán ellenáll az asztalhoz verődésből fakadó erőhatásoknak is. Tartós asztalitenisz-ütő, mellyel élvezetes a kültéri és beltéri játék is. Ütőfelületének keménysége 25°, amely kiváló gyorsaságot és erőteljes pörgetést tesz lehetővé.


Stiga Match Clip

Stiga Match Clip

Értékelés: 5
6 790 Ft

Stiga Match Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban.


Stiga Optimum Ping-pong labda, 4x3 db
4 690 Ft

A Stiga több mint 60 éve piacvezető szerepet tölt be az asztalitenisz sportágban, nagy szakértelemre tett szert ez idő alatt. A Stiga Optimum ping-pong labdái minden amatőr és profi játékos számára a legjobb választás, hiszen kitűnő mindőségben készültek. Az előzetesen tesztelt labdák tökéletesen gömbölyűek, egyenletes súlyúak és stabilitásúak. A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség jóváhagyásával készültek. A csomag 4 dobozt tartalmaz, melyekben egyenként 3 darab labda van.


Stiga Perform Set
7 990 Ft

6 890 Ft

Stiga Set Perform kiváló asztalitenisz hobbi készlet. A készlet 2 db ütőből és 3 db labdából áll- 2db narancssárga és 1db fehér. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.


Stiga Perfrom ABS fehér 6 db
3 990 Ft

3 490 Ft

Stiga Perform ABS labdák asztaliteniszhez a legminőségesebb verseny labdáknak számítanak. A legnagyobb minőség garantálása érdekében a gyártási folyamatban géppel és manuálisan is válogatva van.


Stiga Play bukósisak, Fekete
20 990 Ft

11 990 Ft

Stiga play bukósisak igazi védelmet és kényelmet biztosít a junior korosztály részére. A pántok könnyen adaptálhatóak a fül körül és az áll alatt, a fejkörméretet is könnyen állíthatjuk az IAS rendszerrel. A sisak színe garantálja, hogy a forgalomban könnyen észrevehető legyen viselője. A tetején lévő 14 darab nyílás garantálja a megfelelő szellőzést!


Stiga Play + MIPS bukósisak, Fehér
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga Play+Mips bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet. Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Stiga Play + MIPS Bukósisak, Pink
43 990 Ft

29 990 Ft

Stiga play + mips Bukósisak tökéletes választás mindenki számára! Finom vonalvezetésének hála alakja bármilyen terepre jó. A Form Fit rendszernek köszönhetően kényelmes viselet Megnyerő külseje mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást.


Stiga Premium WM Ping-pong háló
17 990 Ft

12 290 Ft

Stiga Match Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek és magasságnak hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban. A háló ITTF engedéllyel rendelkezik, ezáltal nagyobb versenyeken is használható. Vas szerkezetének köszönhetően aktív használat mellet is tartósan társa lesz a ping-pongozásban.


Stiga Pro Clip Asztalitenisz háló
9 590 Ft

Stiga Pro Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban.


Stiga Procyon
21 990 Ft

17 290 Ft

Stiga Procyon egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.


Stiga Propus
20 990 Ft

15 990 Ft

Stiga Propus egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.


Stiga Rapid Ping-pong ütő

Stiga Rapid Ping-pong ütő

Értékelés: 4
11 990 Ft

Stiga Rapid asztali teniszütő, mely támadó jellegű, 5 rétegű ütő, mely a kezdők nagyszerű barátja lehet.


Stiga Rocket
11 990 Ft

9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétcsillagos Rocket ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot


Stiga Rossa WRB Asztalitenisz ütő
3 990 Ft
3 890 Ft

Stiga Rossa WRB asztalitenisz ütő, amelyet elsősorban hobby játékosok számára terveztek. Az üreges markolatnak köszönhetően kitűnően érezhetjük és irányíthatjuk a labdát. Az ütőt jóváhagyta az ITTF Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség.


Stiga Sense Asztalitenisz ütő
4 990 Ft

3 990 Ft

Stiga Sense Asztalitenisz ütő egy stabil, minőségi eszköz, ergonomikusan kialakított nyéllel. Az ütő nyele egyenes, mely mind védekezés, mind támadás során pontos irányítást tesz lehetővé. A WRB rendszernek köszönhetően még gyorsabb és érzékenyebb irányítás kivitelezhető az ütővel. Az ütőfelület 1,7 mm vastagságú gumiréteggel bevont. Kezdők számára ideális választás.


Stiga Set Solara
9 990 Ft

6 190 Ft

Kiváló asztalitenisz hobbi készlet a Stiga Set Solara. A készlet 2 db ütőből, 3 db labdából és kék rögzítőkkel felszerelt hálóból – 2db narancssárga és 1db fehér labdából áll. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.


Stiga Snow Flyer JR Hócsúszka, Kék, 100x50 cm
16 990 Ft

11 090 Ft

Csúszós „matrac“ hóra Stiga snow Flyer JR egy hamisítatlan szórakozásra a dombon. Ajánlott gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Ellenálló és könnyű anyagból készült a könnyű manipuláció és a hosszú élettartam miatt.


Stiga Snow Flyer JR (100x50 cm) rózsaszín
17 590 Ft

11 090 Ft

Szánkó. A Stiga Snow Flyer JR (rózsaszín) egy matrac formájú szánkó, amely tartós anyagból készült. A kényelmet a puha bélés biztosítja. A szánkó 100 × 50 cm méretű, 2 gyermeknek vagy 1 felnőttnek alkalmas.