Baby Cruiser Fekete
15x

Stiga Baby Cruiser

14 790 Ft

Bob teherbírása 30 kg. Biztonsági övvel van felszerelve. A maximális kényelem és a hideg elleni védelem érdekében a háttámla és az ülés párnázva vannak. Stiga Baby Cruiser az elejében van egy vonókötél műanyag fogantyúval.

Forgalmazó: MALL
-22%
Stiga Comfort JR black XS
54x

Stiga Comfort JR black

7 990 Ft
6 190 Ft

A Stiga Comfort JR egy in-line védőszett. Maximális biztonságot nyújtanak a gyerekeknek rollerezés, gördeszkázás, biciklizés vagy in-line korcsolyázás közben.

Forgalmazó: MALL
-7%
Action Roller Ping-pong asztal, Kék
9x

Stiga Action Roller Ping-pong asztal, Kék

104 990 Ft
97 490 Ft
Ingyen szállítás

Az Action Roller Ping-pong asztal felhőtlen kikapcsolódást garantál az egész család számára. A kék színű, főként beltéri használatra gyártott asztal kerekei segítségével mozgatható és akár össze is csukhatjuk, így a lakásban praktikusan tárolható. A 16 mm-es asztallapja kiváló játékélményt nyút a kezdő és a profibb játékosoknak egyaránt.

Forgalmazó: MALL
-25%
Stiga Alcor
2x

Stiga Alcor

5 890 Ft
4 390 Ft
Akció

Alcor ütő a svéd **Stiga* márkától egy kiváló ütő hobbi játékosok számára, akik jobban szeretnék érezni és irányítani az aktív, univerzális stílusú játékot

Forgalmazó: MALL
-15%
Roller STIGA Comet 120-S fekete
34x

Stiga Roller STIGA Comet 120-S

14 490 Ft
12 190 Ft
Akció

Comet 120-S minden 5 éven felüli gyereknek kiváló, akik szeretik a szabad levegőn való mozgást. A roller erős könnyített alumínium-acél konstrukcióval rendelkezik. A haladás így kényelmes és egyszerű.

Forgalmazó: MALL
-20%
Asztalitenisz szett Stiga Sway
4x

Stiga Asztalitenisz szett Stiga Sway

5 890 Ft
4 690 Ft
Akció

Az asztalitenisz szettben található ütők homorú markolattal rendelkeznek, és 5 rétegű fából készültek. 1,5 mm vastag borítással vannak ellátva. A készlet 3 labdát tartalmaz. A Stiga Sway asztalitenisz szett kezdők és szabadidős játékosok számára egyaránt alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Stiga Air Scooter 16" Városi roller ezüst
3x

Stiga Air Scooter 16" Városi roller

55 590 Ft
Ingyen szállítás

Modern kialakítású roller ideális gyors városi helyzetváltoztatáshoz és egésznapos kirándulásokhoz. Az Air Scooter 16“ nagy felfújható kerekekkel rendelkezik, amelyek különféle felületeken való használatra alkalmasak. A roller kézifékkel rendelkezik mind az első, mind a hátsó kerekeken. A kormány egyszerűen beállítható a kívánt magasságra.

Forgalmazó: MALL
Carbo Perform
3x

Stiga Carbo Perform

27 490 Ft

Minőségi ötcsillagos Stiga Carbo Perform ütő támadó játékosok részére, akik minőségi, erős,érzékeny és gyors ütőt keresnek .

Forgalmazó: MALL
-20%
Stiga Control Perform
6x

Stiga Control Perform

3 990 Ft
3 190 Ft
Akció

A kiváló minőségű Stiga Control Perform asztalitenisz ütő ideális kezdőknek és hobbi játékosoknak egyaránt, akik különösen értékelni fogják a könnyű kezelhetőséget és a kiváló labdairányítást.

Forgalmazó: MALL
Stiga CUP ABS narancssárga 18 db
17x

Stiga CUP ABS narancssárga 18 db

4 290 Ft

Labdák Stiga CUP ABS asztaliteniszhez, melyek ideálisak edzésre és szabadidős játszásra is. Tartós és ellenálló ABS anyagból készültek, mely biztosítja a maximális ellenállást és az ideális visszapattanást.

Forgalmazó: MALL
Stiga Fighter 2*
10x

Stiga Fighter 2*

8 590 Ft

Kétcsillagos "Fighter ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Forgalmazó: MALL
-19%
Stiga Freestyle roller Hood fekete
5x

Stiga Freestyle roller STIGA Hood

43 490 Ft
34 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Tökéletes mindenkinek, akik a tudásukat és a trükkjeiket szeretnék fejleszteni a rolleren. A roller váza erős könnyített acél-alumínium konstrukcióból készült. A könnyített konstrukció könnyű irányítást tesz lehetővé minden mozgás és trükk közben, a konstrukció szilárdsága pedig a biztonságot és az ellenállóképességet garantálja.

Forgalmazó: MALL