Stiga Snowkick Hóroller

Stiga Snowkick Hóroller

Értékelés: 5
17 490 Ft

Téli hóroller Stiga Snowkick egy újdonság, melyet a gyerekek azonnal megkedvelnek. Ez a hibrid a roller és a snowboard között rengeteg újdonsággal érkezik, ahogy élvezni lehet a telet.

Stiga Snowracer SX PRO Skibob

Stiga Snowracer SX PRO Skibob

Értékelés: 4,7
64 830 Ft 53 990 Ft

2 év garancia

Stiga Snowracer SX PRO skibob egy remek szórakozás a téli napokon. Stabil és könnyen irányítható skibob fékkel gyerekek és felnőttek számára. A dombon lévő szórakozást új szintre emeli.

Stiga Pacer Brake DUO fekete

Stiga Pacer Brake DUO fekete

Értékelés: 4,5
9 910 Ft 9 490 Ft

Kétszemélyes szánkó bob. A fekete Stiga Pacer Brake DUO kiváló minőségű, könnyű műanyagból készült. Teherbírása 120 kg, így felnőttek is használhatják. A bob szánkó fékekkel ellátott, fényvisszaverő elemekkel kiegészített a nagyobb biztonság érdekében.

Stiga Calibra Ping-pong ütő

Stiga Calibra Ping-pong ütő

Értékelés: 4,6
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Calibra asztali teniszütő agresszív típusú játékosoknak kifejlesztve.

Stiga Pacer Brake

Stiga Pacer Brake

Értékelés: 4,6
5 390 Ft

Stiga Pacer Brake a legjobb minőségű bob szánkó egy svéd gyártótól. Fékek a biztonságosabb vezetésért és a bob szánkó kezelésért A legkisebb részletek pontos feldolgozása. Kiváló minőségű műanyagból készült.

Stiga Premium WM Ping-pong háló
19 490 Ft

Stiga Match Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek és magasságnak hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban. A háló ITTF engedéllyel rendelkezik, ezáltal nagyobb versenyeken is használható. Vas szerkezetének köszönhetően aktív használat mellet is tartósan társa lesz a ping-pongozásban.

Stiga Set Solara

Stiga Set Solara

Értékelés: 5
8 190 Ft

Kiváló asztalitenisz hobbi készlet a Stiga Set Solara. A készlet 2 db ütőből, 3 db labdából és kék rögzítőkkel felszerelt hálóból – 2db narancssárga és 1db fehér labdából áll. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Stiga Draco

Stiga Draco

Értékelés: 4
2 490 Ft

ADraco ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányítással.

Stiga Rocket

Stiga Rocket

Értékelés: 5
9 590 Ft

Kétcsillagos Rocket ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Mini Table asztaliteniszre
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Mini Table egy mini asztalitenisz asztal, amit szinte bárhol szétnyithatsz, az egyszerű kezelhetőségének köszönhetően. Játék után az asztal nagyon gyorsan és egyszerűen összecsukható.

Stiga Super Mini Table asztaliteniszre
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Super Mini Table egy kisebb asztalitenisz asztal. Előnye az egyszerű kezelhetőség és szállítás. A játékhoz elég akármilyen asztal vagy deszka.

Stiga Baby Cruiser

Stiga Baby Cruiser

Értékelés: 4,8
9 910 Ft

Bob teherbírása 30 kg. Biztonsági övvel van felszerelve. A maximális kényelem és a hideg elleni védelem érdekében a háttámla és az ülés párnázva vannak. Stiga Baby Cruiser az elejében van egy vonókötél műanyag fogantyúval.

Stiga Snowpower Brake

Stiga Snowpower Brake

Értékelés: 5
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bob fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, hogy növeljék a biztonságot még rossz láthatóság esetén is. Tartalmaz egy kormánykereket a könnyű és kényelmes kezelés érdekében. Stiga Snowpower Brake fékekkel rendelkezik, hogy időben megállj a haladás közben.

Stiga Privat Roller CSS , Kék
158 990 Ft

2 év garancia

A Stiga Privat Roller CSS egy kiváló minőségű beltéri használatra kialakított ping-pong asztal. Ajánlott klubboknak, egyesületeknek, kezdő vagy haladó szinten. A 40 mm-es megerősített keret megóvja az asztallapot a sérülésektől.

Stiga Outdoor Roller Ping-pong asztal, Kék
156 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Outdoor Roller pingpong asztal kültéri használatra alkalmas. Club típusú mellékelt hálóval, ütő- és labdatartóval. A fékezhető kerekek nagy mobilitást biztosítanak, és az acél vázszerkezetnek köszönhetően kellően merev az asztal, nem billeg használat közben sem. A asztallap melamin gyantából készül, jól ellenáll az esőnek, párának és UV sugárzásnak. Nem szükséges letakarni. Könnyen összecsukható, a hálót nem szükséges eltávolítani hozzá.

Stiga Procyon

Stiga Procyon

Értékelés: 5
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Procyon egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Matar

Stiga Matar

Értékelés: 4,6
13 990 Ft

Háromcsillagos Matar ütő a svéd Stiga márkától mindenkinek, aki szeretné pontos és gyors játékával megverni az ellenfelet. Az ütőnek konkáv markolata van.

Stiga Snowracer Colour PRO szürke
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skibob kormánnyal rendelkezik, amely csúszásmentes és könnyű, biztonságos vezérlést tesz lehetővé. Első síléce carving alakú a gyorsabb útra. A bob teherbírása akár 80 kg és 1 személy számára alkalmas. Stiga Snowracer Colour PRO szürke, ellenálló acélból készült.

Stiga Snowrider
31 700 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Minőségi szánkó gyerekeknek. A Stiga Snowrider tartós alumínium-acél szerkezet, amelynek hála könnyedén irányítható. Az irányíthatóság az elülső sítalp carving formájának köszönhetően még könnyebb. A szánkó kormánya csúszásmentes párnázással ellátott a nagyobb kényelem érdekében.

Stiga Premium Clip Asztalitenisz háló
18 990 Ft

Stiga Premium Clip kiváló minőségű csíptetős háló. Egy erős és tartós STIGA háló. Gyorsan ráhelyezheti és eltávolíthatja az asztallapról a clip rendszer segítségével. Minőségi tömör vasból készült szerkezet, tartós és erős pamutháló. ITTF által engedélyezett termék.

Stiga Propus

Stiga Propus

Értékelés: 5
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Propus egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Roller STIGA Comet 120-S

Stiga Roller STIGA Comet 120-S

Értékelés: 4,4
14 060 Ft 12 490 Ft

2 év garancia

Comet 120-S minden 5 éven felüli gyereknek kiváló, akik szeretik a szabad levegőn való mozgást. A roller erős könnyített alumínium-acél konstrukcióval rendelkezik. A haladás így kényelmes és egyszerű.

Stiga Snow rocket Graffiti 80
10 790 Ft

Téli csúszóka a dombokról való lecsúszáshoz. A könnyű 0,5 kg-os kivitel kevésbé fáraszt, hosszabb használatot tesz lehetővé. A maximális terhelhetőség 80 kg ezért felnőttek számára is alkalmas. A Stiga Snow rocket Graffiti 80 2 oldalfogantyúval irányítható.

Stiga Carbo Perform

Stiga Carbo Perform

Értékelés: 3,5
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ötcsillagos Stiga Carbo Perform ütő támadó játékosok részére, akik minőségi, erős,érzékeny és gyors ütőt keresnek .

Stiga Alcor

Stiga Alcor

Értékelés: 4,5
4 890 Ft

Alcor ütő a svéd **Stiga* márkától egy kiváló ütő hobbi játékosok számára, akik jobban szeretnék érezni és irányítani az aktív, univerzális stílusú játékot

Stiga Castor

Stiga Castor

Értékelés: 4,4
7 790 Ft

Kétcsillagos Castor ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Comfort JR pink

Stiga Comfort JR pink

Értékelés: 4,4
7 490 Ft

A Stiga Comfort JR egy in-line védőszett. Maximális biztonságot nyújtanak a gyerekeknek rollerezés, gördeszkázás, biciklizés vagy in-line korcsolyázás közben.

Stiga CUP ABS fehér 18 db

Stiga CUP ABS fehér 18 db

Értékelés: 4,5
3 390 Ft

Labdák Stiga CUP ABS asztaliteniszhez, melyek ideálisak edzésre és szabadidős játszásra is. Tartós és ellenálló ABS anyagból készültek, mely biztosítja a maximális ellenállást és az ideális visszapattanást.

Stiga Flow Ping-pong ütő, Zöld
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Flow ping-pong ütő speciálisan az extrém kültéri körülményekre lett tervezve. Az ütő különlegessége felépítésében rejlik: a markolat hermoplasztik elasztomer anyagból, a fej üvegszál és polipropilén felhasználásával készült. Ezen prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ellenáll hidegnek, melegnek, nedvességnek is. Különleges felépítése folytán ellenáll az asztalhoz verődésből fakadó erőhatásoknak is. Tartós asztalitenisz-ütő, mellyel élvezetes a kültéri és beltéri játék is. Ütőfelületének keménysége 25°, amely kiváló gyorsaságot és erőteljes pörgetést tesz lehetővé.

Stiga Flow Spin Fekete

Stiga Flow Spin Fekete

Értékelés: 5
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Flow Spin asztalitenisz ütő, melynek puhább ütőfelülete könnyebbé teszi a pörgetéseket. Az ütő rendkívül strapabíró, ezért kültéri környezetben is kiválóan megállja a helyét. Ergonómikus markolata kényelmes játékot biztosít.

Stiga Pedál nélküli gyerekkerékpár Runracer C12
18 790 Ft

Kiváló minőségű és precízen elkészített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A nagyon alacsony súlya és a 12-hüvelykes EVA anyagú kerekek kényelmes használatot biztosítanak. A pedál nélküli gyerekkerékpár állítható magasságú üléssel rendelkezik.

Stiga Set Champ

Stiga Set Champ

Értékelés: 4,8
12 490 Ft

Stiga Champ Set asztalitenisz készlet 4 db ütőből és 8 db Stiga Trainer labdából áll. Ideális hobbi és univerzális stílusú játékosok részére. Kiváló családi készlet.

Stiga Spica

Stiga Spica

Értékelés: 4,6
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ötcsillagos Stiga Spica ütő egy **verseny modell, kizárólag erőszakos támadó játékosok számára, akik a gyors és kemény stílusú játékot kedvelik. A Premium 2,00mm vastag felületnek köszönhetően az ütő ereje és gyorsasága növekszik.

Stiga Targus Ping-pong ütő

Stiga Targus Ping-pong ütő

Értékelés: 4,8
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Targus ping-pong ütő minőségi anyaghasználata, kialakítása kezdők számára alkalmassá teszi ezt a nagyszerű ütőt, továbbá modern játékstílust kedvelők számára is ideális. A Stiga az asztalitenisz világában jól csengő márkanév, amely garancia a magas színvonalú termékekre. A csomaghoz tartozó csuklópántnak köszönhetően az verejtékcseppek is könnyedén letörölhetők.

Stiga Champ

Stiga Champ

Értékelés: 5
7 290 Ft

Stiga Champ asztalitenisz háló egy minőségi háló, amelyet pár pillanat alatt előkészíthet a játékra. A háló kék nejlonból készül, így jól látható.

Stiga Comfort JR black

Stiga Comfort JR black

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

A Stiga Comfort JR egy in-line védőszett. Maximális biztonságot nyújtanak a gyerekeknek rollerezés, gördeszkázás, biciklizés vagy in-line korcsolyázás közben.

Stiga CUP ABS narancssárga 18 db
3 590 Ft

Labdák Stiga CUP ABS asztaliteniszhez, melyek ideálisak edzésre és szabadidős játszásra is. Tartós és ellenálló ABS anyagból készültek, mely biztosítja a maximális ellenállást és az ideális visszapattanást.

Stiga Feeling

Stiga Feeling

Értékelés: 3,5
6 690 Ft

Feeling Univerzális ütő kezdőknek, gyermekeknek. Lágy ütő, melyet elsősorban a támadó , modern stílust kedvelő játékosoknak ajánljuk.

Stiga Fighter 2*

Stiga Fighter 2*

Értékelés: 4,7
5 690 Ft

Kétcsillagos "Fighter ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Inspire Hobby

Stiga Inspire Hobby

Értékelés: 4,8
2 590 Ft

Az Inspire Hobby ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányításhoz.

Stiga Mini Rider Go gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár
18 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű és precízen elkészített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A Mini Rider Go stabil és ideális „első“ pedál nélküli kerékpárnak a baba számára! A fő előnyök a karbantartás nélküli EVA gumiabroncsok és a könnyű acélkeretnek köszönhetően, alacsony tömeggel.

Stiga Perform Set

Stiga Perform Set

Értékelés: 5
6 990 Ft

Stiga Set Perform kiváló asztalitenisz hobbi készlet. A készlet 2 db ütőből és 3 db labdából áll- 2db narancssárga és 1db fehér. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Stiga Perfrom ABS fehér 6 db
3 390 Ft

Stiga Perform ABS labdák asztaliteniszhez a legminőségesebb verseny labdáknak számítanak. A legnagyobb minőség garantálása érdekében a gyártási folyamatban géppel és manuálisan is válogatva van.

Stiga Snow Flyer JR Hócsúszka, Kék, 100x50 cm
18 140 Ft 12 990 Ft

Csúszós „matrac“ hóra Stiga snow Flyer JR egy hamisítatlan szórakozásra a dombon. Ajánlott gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Ellenálló és könnyű anyagból készült a könnyű manipuláció és a hosszú élettartam miatt.

Stiga Snow rocket Graffiti 110
15 490 Ft

Téli csúszóka a dombokról való lecsúszáshoz. A könnyű 0,75 kg-os kivitel kevésbé fáraszt, egész napos használatot tesz lehetővé. Maximális teherbírás 80 kg. Nagyobb felületű, 2 gyerek is elfér rajta. A Stiga Snow rocket Graffiti 110 4 oldalfogantyúval irányítható.

Stiga Basic Roller Ping-pong asztal, Kék
98 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Basic Roller Ping-pong asztal igazán felhőtlen szórakozást biztosít a kezdő és a profibb játékosok számára egyaránt. A főként belső használatra kialakított, acélvázas asztal könnyedén összecsukható, a guruló kerekek segítségével pedig könnyedén mozgathatjuk is. A strapabíró ping-pong asztalon külön labdatartók is megtalálhatóak.

Stiga Snowpower Brake Bob, fekete
28 190 Ft 17 990 Ft

Gyermek bob, kormánnyal ellátva az egyszerű vezetés érdekében. A fék biztonságos és időben történő megállást tesz lehetővé. Zsinórral és fényvisszaverő elemekkel van ellátva. Snowpower Brake Bob, fekete svéd gyártású termék a Stiga márkától, amely termékeinek kiváló minőségéről ismert.