Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli), ezüst
3x

Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli)

18 990 Ft
Ingyen szállítás

Kiváló minőségű és precízen készített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A futóbicikli nagyon könnyű a kiváló minőségű könnyű acél és az EVA anyagból készült kerekek felépítésének köszönhetően. A futóbiciklinek állítható magasságú ülése is van.

Forgalmazó: MALL
Stiga Odrážedlo Runracer C12 fekete
22x

Stiga Pedál nélküli gyerekkerékpár Runracer C12

20 690 Ft

Kiváló minőségű és precízen elkészített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A nagyon alacsony súlya és a 12-hüvelykes EVA anyagú kerekek kényelmes használatot biztosítanak. A pedál nélküli gyerekkerékpár állítható magasságú üléssel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Stiga Air Scooter 16" Városi roller ezüst
3x

Stiga Air Scooter 16" Városi roller

55 590 Ft
Ingyen szállítás

Modern kialakítású roller ideális gyors városi helyzetváltoztatáshoz és egésznapos kirándulásokhoz. Az Air Scooter 16“ nagy felfújható kerekekkel rendelkezik, amelyek különféle felületeken való használatra alkalmasak. A roller kézifékkel rendelkezik mind az első, mind a hátsó kerekeken. A kormány egyszerűen beállítható a kívánt magasságra.

Forgalmazó: MALL
Stiga Mini Rider Go gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár, szürke
4x

Stiga Mini Rider Go gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár

18 590 Ft
Ingyen szállítás

Kiváló minőségű és precízen elkészített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A Mini Rider Go stabil és ideális „első“ pedál nélküli kerékpárnak a baba számára! A fő előnyök a karbantartás nélküli EVA gumiabroncsok és a könnyű acélkeretnek köszönhetően, alacsony tömeggel.

Forgalmazó: MALL