Street Surfing Skateboard Pop Board
14 437 Ft

11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag gördeszka Street Surfing Pop Board vizuális művészet díszítéssel és 100kg terhelhetőséggel. Legyél egyedi és szabad. Ideális közlekedési és szabadidős szórakoztató eszköz.


Street Surfing Longboard Shark Attack 30" Great White
21 990 Ft
20 990 Ft

Street Surfing Shark Attack 30" Great White egy egyedülálló longboard, amin, nem kell magad hajtanod. Próbáld ki a “Cápa támadást”! Éld át a longboardozás élményét, ami mellett még szörfölhetsz is.


Street Surfing Skateboard Cruiser 28" Rocky Mountain
19 266 Ft
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Street surfing Skateboard Cruiser 28" Rocky Mountain a mini-longboardok kategóriájába tartozik. Könnyen hordozható és irányítható. Kiváló választás mind a városba, mind a skateparkba.


Street Surfing Destroyer Thunder Freestyle roller
30 090 Ft
+ ingyen szállítás

Street Surfing Destroyer freestyle roller ellenálló NECO csapággyal és gyors 110 mm-es kerekekkel felhívja magára a figyelmet. Kiváló dizájnú és teljesítményű.


Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Összehajtható terep-roller, mely ideális városi utazáshoz. A Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm kiemelkedő a gyors és kényelmes összerakó-rendszere végett és az alacsony tömegének köszönhetően könnyedén hordozható. 20 cm nagyságú felfújható kerekekkel, rendelkezik, melyek biztosítják a magas szintű kényelmet az utazás során még enyhén egyenetlen terepen is.


Street Surfing Urban Xpr Roller
28 990 Ft

26 490 Ft

Street Surfing Urban Xpr Roller tökéletesen megfelel iskolába, munkába járás, de akár utazások során városnézés alkalmából is. A roller összecsukhatóságának és a tartószíjnak köszönhetően könnyű a szállítása.


Street Surfing Torpedo Freestyle roller
24 890 Ft

Street Surfing Torpedo egy egyedi dizájnú freestyle roller, amely kifejezetten trükkök végrehajtására készült. A merevített váz és a 6061-es alumínium ötvözetből készült kormány biztosítja a stabilitást és könnyedséget. A fém belsőjű kerekek biztosítják a stabilitást ugráskor és trükkök végrehajtásakor.


Street Surfing Bandit Blast Blue
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Bandit Blast Blue rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Street Surfing Bandit Reward Odi
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller feltűnő motívummal. A Street Surfing Bandit Reward Oti magas minőségű anyagokból készült és extra széles kormánnyal rendelkezik a könnyebb kezelésért. A roller szélesfedélzettel rendelkezik és grippel ellátott a jobb stabilitásért. A kényelmes utazást a 10 cm-es nagyságú kerekek és a magas minőségű ABEC 9 csapágyak biztosítják.


Street Surfing Destroyer
30 090 Ft

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos bárki fejét eltekered. Élvezd a gyors száguldást és a trükköket a 110mm kerekekkel és a könnyű alumínium öntvény kormánnyal. Merülj el a jól kidolgozott részletekben, a Street Surfing Destroyer roller igazán zöld vagy tűzvörös.


Street Surfing Fizz Flip Mini Evo roller
17 165 Ft
16 990 Ft

Fizz Flip Mini Evo roller forgatható kormánnyal alkalmas gyerekek számára 3 éves kortól. A roller 3-kerekű verziójával való út után az első dupla kerék egyszerűen kicserélhető első hagyományos egykerekűre – amely a csomagolás tartalma.


Street Surfing Longboard Freeride 36" Electrica
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Street surfing Longboard Freeride 36" Electrica egy univerzális longboard a városnak. Behajlított taillal rendelkezik (úgynevezett kick tail), állítható tengelytáv a fénylő kerekek között és egy jelentősen konkáv hajlított lemez között.


Street Surfing Ripper Bloody Black
39 290 Ft
+ ingyen szállítás

A robusztus kialakítású Freestyle rollerral a skateparkban nem maradsz szégyenben a trükkök elvégzésekor. Élvezd a gyors száguldást azABEC 9 csapágyakkal és a fém maggal ellátott 110mm-es kerekekkel, amelyek még a legnyaktörőbb ugrásoknál is megtartanak. Dicsekedj el a Street Surfing Ripper Bloody Black roller jól kidolgozott részleteivel – ez az út nem alkalmas a lányok számára.


Street Surfing Skateboard Beach Board Wt
15 369 Ft
14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag gördeszka Street Surfing Beach Board vizuális művészeti díszítéssel és 100 kg terhelhetőséggel. Legyél egyedi és szabad. Ideális közlekedési és szabadidős szórakoztató eszköz.


Street Surfing Torpedo Glaciar
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Freestyle roller kialakításával hat rád, amely a skateparkban biztos nem veszik el a tömegben. Élvezd a biztonságos használatot és a trükköket a kerekek szilárd fém magjainak és a könnyű alumínium öntvény kormánynak köszönhetően. Végezz mindenféle jól kidolgozott részletet a Street Surfing Torpedo Glaciar rollereddel és nyűgözd le a közönségedet.


Street Surfing Urban Xpr roller
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összecsukható roller Street Surfing Urban Xpr városi közlekedésre ajánlott. 205mm kerekeivel könnyen legyőzi még az apróbb egyenletlenségeket is. Alacsonyabb futófelület a könnyebb elrugaszkodásért. Állvánnyal ellátva.


Street Surfing Waveboard Original Props
24 990 Ft
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Street Surfing Waveboard Original Props kiváló kialakításának köszönhetően olyan stabil, mint egy gördeszka, ráadásul kanyarodni is kiválóan lehet vele. Számtalan trükköt megtanulhat hozzá, ezáltal még izgalmasabbá téve a waveboardozást. Ha egy igazán szórakoztató sportot szerete űzni, ami jótékony hatással van az izmaira és az ízületeire is, akkor ezt Önnek találták ki! 6 éves kortól ajánlott. Fekete-kék színben.


Street Surfing Waveboard Original Radiance
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Street Surfing Waveboard Original Radiance kiválóan beveszi a kanyarokat, ráadásul még csúszásgátlókkal is ellátták az Ön biztonsága érdekében. Számtalan trükköt megtanulhat hozzá, ezáltal még izgalmasabbá téve a waveboardozást. Nemcsak profiknak készült, bárki örömét leli benne. Ha egy igazán szórakoztató sportot szerete űzni, ami fejleszti mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékét is, akkor ezt Önnek találták ki! 6 éves kortól ajánlott.


Street Surfing Urban Xps Black Silver roller
28 990 Ft

A Street Surfing Urban Xps Black Silver roller összecsukó mechanizmusát biztos értékelni fogod, mivel egy „kattanásra“ összecsukható 3 másodperc alatt. Könnyen és gyorsan halad. A 47 cm széles kormányának és a 8,5 cm földtávolságú alacsonyított taposó lemezének köszönhetően stabilan és könnyen hajthatod. A nagy 205 mm átmérőjű kerekekkel könnyen áthaladhatsz a kisebb terepegyenlőtlenségeken is.